Masalalh ben bayagi uyumusum bir saat oldu kalkali ev çok fena mutfak Salon heryer toplanacakGünaydınlar
8 de kalktık
Kıza peynirli omlet yedirdim
Cay demledim
Toz aldım
Bulasık mak.calıstırdm
kıza kek yapacagım bugun saglıklı
Son visnem var buzlukta onu da katayım.
Aksama Alinazik bey yüklenir
İmkanı olan uyusun vaallaMasalalh ben bayagi uyumusum bir saat oldu kalkali ev çok fena mutfak Salon heryer toplanacak
Yok kuzu bizimkide 4 ay önceye kadar park beşikte yattı nereye gidersem orda yatırdım bazen yadirgiyor ama alistiSelamlar
Annemlere geldim dün koca gitti yeni
Nasıl iyi geldi
Ama oğlum gece hiç ama hiç uyumadı
Çok uykusuz bi gece geçirdim
Benim gibi uzun yola gidince park yatağını getiren varmıdır acaba
Yastığımıza kadar getiriyoruz içinin yatağını
Yoksa kesinlikle uyumuyoruz
Benimle asla yatmaz tek başına yatacak
20 ay emzirdim hiç yatarak bile emmedi
Çok titiz bi bebem var
Tesekkurler
Biminkiyle yaptim kuzuTmm bacım saolasın.
Düzgün bi yufka alıp denicem.
Kac defa atlattim.Gene başlamışlar gelmeye.Ben korona da annemler dışında kimseye gitmedim bir amca Kızı var annemin gitmiyorduk korona var diye çok ısrar etmişti 1 yıl oldu nerdeyse özledik gelin uzak dururuz dedi de gittik o da kaç ay önce.Zaten normalde de kimseye gitmemrahatsızlık vermek istemem
Fisnen var ve hic demiyosun ask olsun.Günaydınlar
8 de kalktık
Kıza peynirli omlet yedirdim
Cay demledim
Toz aldım
Bulasık mak.calıstırdm
kıza kek yapacagım bugun saglıklı
Son visnem var buzlukta onu da katayım.
Aksama Alinazik bey yüklenir
Uykuuu nasil biseydi cok oldu biz unuttum dimiMasalalh ben bayagi uyumusum bir saat oldu kalkali ev çok fena mutfak Salon heryer toplanacak
Buna bende bakim denim olmadi tava boregi yaparim.Aslında bende şok tan alıyorum ama üzerinde el açması yazan var ondan ve çok iyi çıkıyor ince ve taze eğer el açması yazmayandan aliyorsanuz makine işidir
HayırTesekkurler
Hangi sarki?
Telgrafin telleri sarkisi geliyo benim aklima
Doktor istemez banaHayır
Fatih Erkoç >oynatmaya az kaldı
Tr lelli lelli lelli aşık oldum cılgın gıbı
Allah kolaylık versin cnm.. Güç kuvvet versin.. Sanırsam hamileliğin sonlarına doğru yaklaştın.. Ağırlaşmışsındır muhtemelen.. Gerçekten zor. Rabbim kolaylık versin inşallah..Gerçekten h sonu hemen geçiyor ben cumaya iple çekiyorum Son haftalarda çalışmak iyice zor geliyor artık bugün tavuk patates attım fırına pilav ve tarator yaptım ptesi ye de kalsın diye çok yaptım yarın nasipse balık yapalım dedik
Sadece çamaşır attım 2 parti yıkamaya mutfağı topladım petek çok uafkti salondaki onu degistirme telasi derken aksam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?