Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam canlar,
Nasılsınız,
Isyerimle yine sorun yasiyorum asabım çok bozuk haftaya salı raporum bitiyor, Ücretsiz izin icon mail attım adam cevap vermiyor ya muhasebeye de bilgi vermemiş
Muhasebeci ben onlardan bilgi gelmezse işlem yapamam diyor ee benim hakkım ücretsiz izin diyorum cevap vermezse kullanmayacakmiyim diyorum napim diyor ben araniza giremem
Zaten işten çıkartma yasağı var işsizlik maaşı alamıyorum, nakit ücret desteği var ondan yararlandirin diyorum adam pislik pesinde hâlâ cevap vermeyince ne sanıyor kendini bilmiyorum.

Günaydınlar
8 de kalktık
Kıza peynirli omlet yedirdim
Cay demledim
Toz aldım
Bulasık mak.calıstırdm
kıza kek yapacagım bugun saglıklı
Son visnem var buzlukta onu da katayım.
Aksama Alinazik bey yüklenir
Masalalh ben bayagi uyumusum bir saat oldu kalkali ev çok fena mutfak Salon heryer toplanacak

Selamlar
Annemlere geldim dün koca gitti yeni
Nasıl iyi geldi
Ama oğlum gece hiç ama hiç uyumadı
Çok uykusuz bi gece geçirdim
Benim gibi uzun yola gidince park yatağını getiren varmıdır acaba
Yastığımıza kadar getiriyoruz içinin yatağını
Yoksa kesinlikle uyumuyoruz
Benimle asla yatmaz tek başına yatacak
20 ay emzirdim hiç yatarak bile emmedi
Çok titiz bi bebem var

Yok kuzu bizimkide 4 ay önceye kadar park beşikte yattı nereye gidersem orda yatırdım bazen yadirgiyor ama alisti

Selam canlar iyi h sonları ev toplayıp süpürge çektim esim p tesi salı gider o zmn koltuk çekerim dün ana kucağı sattım teklif atıp almıyorlar di dün biri şak diye aldı onu p tesi kargolarim işleri bitirir çarşaf silkeleyip yatağı duzelttim bir makine çamaşır açtım iki koltuğun örtüsünü minderini sokup attım rüzgarda kurur diye bulaşık boşalttım dizdim kirliyi esim markete çıktı et alcam diye bize kıyma alçak oglus yemiyo köfte seviyo benimde dişim kötü bu ara yemiycem mercimek çorbası koydum pisiyo azda erişte var yeter yogurtlarim onuda ortaya süt ekmek istedim çıkmam yarın bı a101 yaparım sebze uygun pazara çıkamıyoruz malum komşu geldi demin ipi kopmuş camasirligin Allah tan ucmamis çamaşırlar topladım serdim camasirliga tekrardan balkonu toplamistim sabahtan iyiki

Yine bisurruu birikmissss ya la.
Okucam okucam bi selam verim.

Selamın Aleyküm topikdaslarım
Haftasonular resmen mutfakda geciyor benim artık
10tane pide yaptim kasarli sucuklu ve kiymali 2 tane kaldi.
Ben 2 dilim tadına baktim sadece.
Baklava yaptim (bu da uzerime yapisti yine bikana kadar ister artik)
Tavuk sis yaptim
Pilav yaptim
Kiza tarhana yaptim.
Squat yaptim 15 dakkacik
Aksam yapcam yine az dinlenem.
Kitap okudum 8 sayfa.
Az kaldi bitmiyor resmen.

Bulasik mak. Calisiyor onu bosaltip doldurmam lazim.
Mutfagida supurursem benden iyisi Sam da kayisi.

Yarin da camasir mak calisir bol bol supur sil yaparım
Diyorum kizim sen ogrenme boyle seyler sonra mutfakdan cikamiyosun kocan alsin yesin yapma.

Kac defa atlattim.
Ara tatil ya evdeymis illa gelecek.
Insallah seyini cikarmazlar

Günaydınlar
8 de kalktık
Kıza peynirli omlet yedirdim
Cay demledim
Toz aldım
Bulasık mak.calıstırdm
kıza kek yapacagım bugun saglıklı
Son visnem var buzlukta onu da katayım.
Aksama Alinazik bey yüklenir
Fisnen var ve hic demiyosun ask olsun.
Burda benim brownielerim fisnesizlikden ölurkene nasil yicen sen onlari emme.

Aslında bende şok tan alıyorum ama üzerinde el açması yazan var ondan ve çok iyi çıkıyor ince ve taze eğer el açması yazmayandan aliyorsanuz makine işidir
Buna bende bakim denim olmadi tava boregi yaparim.
Bimden almistim fena diildi

Selamlar..
Bugünde nasıl geçti anlamadım..
Hafta sonları ne çabuk geçiyor ya..
Yemek yedik.. Bu hafta hiç doğru dürüst yemek yapmadım ya.. Aperatif be dışardan aldık yedik.. 1_2 gün gevrek yedik.. Göya aklımca diyete girdim ama çıkmam da bir oldu
Ama bu hafta adam akıllı niyet ettim diyet yapmaya bağalım..
Sağlıklı beslenme ve porsiyon azaltmayı deniyeceğim inş..
(tabi inşallah başarırsam)

Gerçekten h sonu hemen geçiyor ben cumaya iple çekiyorum Son haftalarda çalışmak iyice zor geliyor artık bugün tavuk patates attım fırına pilav ve tarator yaptım ptesi ye de kalsın diye çok yaptım yarın nasipse balık yapalım dedik
Sadece çamaşır attım 2 parti yıkamaya mutfağı topladım petek çok uafkti salondaki onu degistirme telasi derken aksam oldu

Allah kolaylık versin cnm.. Güç kuvvet versin.. Sanırsam hamileliğin sonlarına doğru yaklaştın.. Ağırlaşmışsındır muhtemelen.. Gerçekten zor. Rabbim kolaylık versin inşallah..
Sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…