Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay ben de takip ediyorum onu çok da severdim ama son 2 senede çok değişti Bayadır bakmıyordum neden kanadaya gitti kalıcı mı diye düşünüyodum kalıcıymış demek

Selam kızlar
Sayfalar birikince okuması ayrı zevkli oluyomuş
Aynı kitap okumak gibi hepimiz ayrı yaşlarda ayrı hayatlarda ayrı evlerdeyiz ama aslında hepimiz kadınız anneyiz eşsiz evladız...
Daha bekardım 20 yaşında filandım bu topikleri keşfedince ara ara boşladım aylarca girip okumadım ama iyiki tanışmışız kızlar ya

Ee herseyden muaflar.
Onlar almasinda biz mi alalim canimcim

Evde adacayi var icen yok.
Ben hic sevmedim tadini.
Corona zamani esime almistik o da icemedi kokusu cok agir
Yaktim tutsu yaptim
Hic de tutsu yakmadim demem
Yakinca kokusu gzl geldi.
Esim de diyo bisi yaniyo yanik kokuyo diyo.
Kotu enerjileri seediyoruz surda ne yanigi yahu dedim.
Bitsinler bari
Yaninca sevdim ama kokusu he..

Bizde iyiki bir araya gelmisiz

Esime tripliyim ya laf atiyo
Su dizideki adam nerde oynuyodu diyo bana..
Cars. Kar geliyormuş diyo.
Birini konusmustuk h.sonu nerden resim atmis acaba diye gecti ustunden 2 gun yalovaymis orasi diyo durup dururken.
Kisa cvp verip geciyorum.
Istediklerimide msj yazdim aradi Soruyo bisiler sunumu alcam bunumu yazdik da al iste
Ayy yas aldikca iyice tuhaf oluyo bu modeller.

Ayrıca eminonunde bulusursaniz ben de gelirim unutmadan yazıyım su korona bı bitseydi hayırlısıyla, yedirenk79 le de komsuyuz görüşürüz
İnşallah canım bitsin de görüşelim. Çok iyi olur. Eminönü de artık çocuklar büyüyünce dedik ama bakarsın eser gideriz. Virüs bitsin zaten ilk işim

Bizim de öyle pazar yakın sitede market var. Sitenin karşısı şok market sırayla A101 bim file. Daha marketler de var. Avm ye de yürüyerek yakın. Sadece yokuş var. Avm ye giden dolmuşlar var sadece sitenin etrafını dönüp gidiyor.
çocuk için de çoook iyi oluyor. O sebepten vazgeçemiyorum.

Ay fatih trafik fln çok oluyo çok kalabalık benim babam bezmialem de hasekide yattı gidip gelmek zordu fatihte cuma pazarı güzel oluyo
Evet trafiği çok fena ara yollara girince iki araba yanyana zor geçiyor böyle bir stres. Cuma pazarına en son öğrenciyken gitmiştim. Fatih öğrenci yurdunda kalıyordum. Okulum beyazıttaydı. Her gidi günler heeey. Cuma pazarı deyince o günleri hatırladım

Benim kaynana ve görümce üç gün kalacaklarmış gezecek yer arıyorlar yeminle sinir oluyorum oh ne rahat yeiç gez
Bize hafta sonu gelen olmadı. Eşime sordum. Yok 2-3 gün zor oluyor dedi. Gelin demediği için birşey demediler sanırım. Belki bu hafta gelirler.
senin kv her tatilde soluğu sende alıyor onu farkettim ne gıcık belki çocuklarının tatilinde başbaşa geçirmek istiyorsun.

İnşallah canım bitsin de görüşelim. Çok iyi olur. Eminönü de artık çocuklar büyüyünce dedik ama bakarsın eser gideriz. Virüs bitsin zaten ilk işim
Ay valla birebir çok isterim kızlar tanışmayı yakalarsa kırmızı karanfil bekleriz meydandagerçi yedirenk kuzumla biliyoruz birbirimizi

Oralar tarihi olarakta çok güzel semtler ama kalabalık bı önceki ev sahibim orda oturuyordu kadın her Suriyeli diyordu kiralar çok pahalı diyodu

Selam canlar yorulmusum anca okuyorum pide yaptım iki tepsi mutfak topla kur sofra topla çay meyve şimdi oglusu uyutmaya getirdim anca geç kalkıyor uyumakta istemiyor çocuk gardlpsta satisim ollmusru kadın resim atti fincanlarim vardi kullanmadığım iyi gazete aralara karton koymuştum ikisinin kulplu birinin tabağı kırılmış üzerinde yazdım kırılabilir yazdım ya para iadesi yapacağım bir kısım yada ürün alın yollim ddim şimdi dolapta ayna satıldı patpat yok evde nalburdada kalmamış yarın sabah getirecek adam sabah gidip alırım kargoya veririm öğlen artık çarşamba kar gosteriyo çıkamam sürekli

Benim kadınlar kulübü ile tanışmam çocuk düşünmeye başladıktan bir ay sonra oldu :) ilk ay hamile kalamayınca koştum buraya. Sonra işte hamile kalmaya çalışma topikleri tedaviler evlat edinmeler kasım anneleri derken bekleme sürecinde kendimi burada buldum daha da başka takip ettiğim konu yok. Buraya zor yetiyorum.
Her konudan kalıcı arkadaşlarım oldu. Hala da görüşüyorum.
He bu arada benden önce eşim düğün yaptığımız yeri kadınlar kulübünden keşfetmiş. Yıllar sonra anlatmıştı.

Burada bir adaçaycı var ben de yeşil çaya alışamadım içince sanki sigara dumanı çekmiş gibi hiSsediyorum.

Uykum kacti.
Aksam kizla uyuduk hatta o erken uyudu uyanir dedik uyanmadi.
Belki yanina yatmasam uyanirdi.
Yanimada alisti ya
Miziklaninca pis pis falan diyorum tekrar daliyor.
Yanimda yatinca sallamıyorum.

Bugun dışarıdan gelince beni gordugu an ağlamaya basladi yine.
Bi de sokuluyo iyice
Ben yokken aglamiyormus ama gordugu zaman hemen bana gelecek.

Esmalarimi cekimde uyurum belki.
Sabah aglanirim keske uyusaydim diye

Ipad falan cok etkiliypr oyun kurmalarını.
Gecen hafta annemde cocuklar cizgi film izliyor,Alya tvnin önünde durdu baktı,döndü arkasını gitti balkona,mandalina kabuklarıyla yemek yaptı bize
Annnmler alısık değil ya odaklanamadı dediler,odaklanmasın zaten dedim.
1 tane bebegimiz var,cırası cıkardı,benek alalım su cocuga diyorlar.Alcam maasta ama bunla oynaması hosuma gidiyor.
Mutfagı salona kattı resmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…