- 27 Şubat 2013
- 14.862
- 42.467
- 798
Benim de hiç işim olmaz.ben hic fenomen takip etmiyorun kizlar ya .link vereni takipten cikiyorum bunyem dayanmiyor
Ay ben de takip ediyorum onu çok da severdim ama son 2 senede çok değişti Bayadır bakmıyordum neden kanadaya gitti kalıcı mı diye düşünüyodum kalıcıymış demekKanadalı bi kadın var ,zayıflama hesabı.
kocasından ayrıldı sonra 1,5 senedir sevgilisi vardı(2 cocukla yasadılar cogu zman o adamla)
Kanadaya geri döndü(ccocukları alacakmıs yanına)hopp bi adamla yasıyor simdi.
Benim hayatım diyor.
Tabiki senin hayatında,o nasıl bi hayat ya?
İnsanın bi midesi kalkyır yani.
Kınamak istemiyorm da.
Bide demiski tabi cocukları getirip,bu yeni sevgilim demicem demis.
E bi zahmet.
Ee herseyden muaflar.Bursa da biz bir kaç sene önce uludağa çıktık. Bir şaşkın olduk heryer suriyeli.
Bizim sitede de çok, adamlarda para var ev alıyorlar. Karşı komşuda suriyeli. Ama bir sorun yaşamadım. Bir iki selam verdiler karşılık verdim. Ama muhabbetim yok.
Eski komşum Türk dü kiradaydı ev satıldı suriyeliere mecbur çıkmak zorunda kaldı.
Bizde iyiki bir araya gelmisizSelam kızlar
Sayfalar birikince okuması ayrı zevkli oluyomuş
Aynı kitap okumak gibi hepimiz ayrı yaşlarda ayrı hayatlarda ayrı evlerdeyiz ama aslında hepimiz kadınız anneyiz eşsiz evladız...
Daha bekardım 20 yaşında filandım bu topikleri keşfedince ara ara boşladım aylarca girip okumadım ama iyiki tanışmışız kızlar ya
Sütlükahwe iyi yine maşallah ben o kadar sayfa birden okuyamıyorum. Gözlerim iflas ediyor.@sutlukawe gelecek insallah konvoyun hep sonunda kaliyor solllaya sollaya geliyor.
Saga cektik bekliyoz bacim
İnşallah canım bitsin de görüşelim. Çok iyi olur. Eminönü de artık çocuklar büyüyünce dedik ama bakarsın eser gideriz. Virüs bitsin zaten ilk işimAyrıca eminonunde bulusursaniz ben de gelirim unutmadan yazıyımsu korona bı bitseydi hayırlısıyla, yedirenk79 le de komsuyuz görüşürüz
Bizim de öyle pazar yakın sitede market var. Sitenin karşısı şok market sırayla A101 bim file. Daha marketler de var. Avm ye de yürüyerek yakın. Sadece yokuş var. Avm ye giden dolmuşlar var sadece sitenin etrafını dönüp gidiyor.Aynen bende İstanbul'dayım Nerde mutluysaniz orası güzel bence de gitmeyin bende sitedeyim istediğim zaman oğlumu bahçeye çıkartıyorum bu konuda site içi rahat gerçekten birde benim olduğum blok en köşede heryere hakimim pazar çok yakın,marketler keza öyle benim evim değil ama kira da vermiyorum
Evet trafiği çok fena ara yollara girince iki araba yanyana zor geçiyor böyle bir stres. Cuma pazarına en son öğrenciyken gitmiştim. Fatih öğrenci yurdunda kalıyordum. Okulum beyazıttaydı. Her gidi günler heeey. Cuma pazarı deyince o günleri hatırladımAy fatih trafik fln çok oluyo çok kalabalık benim babam bezmialem de hasekide yattı gidip gelmek zordu fatihte cuma pazarı güzel oluyo
Bize hafta sonu gelen olmadı. Eşime sordum. Yok 2-3 gün zor oluyor dedi. Gelin demediği için birşey demediler sanırım. Belki bu hafta gelirler.Benim kaynana ve görümce üç gün kalacaklarmış gezecek yer arıyorlar yeminle sinir oluyorum oh ne rahat yeiç gez
Ay valla birebir çok isterim kızlar tanışmayı yakalarsa kırmızı karanfil bekleriz meydandaİnşallah canım bitsin de görüşelim. Çok iyi olur. Eminönü de artık çocuklar büyüyünce dedik ama bakarsın eser gideriz. Virüs bitsin zaten ilk işim
Oralar tarihi olarakta çok güzel semtler ama kalabalık bı önceki ev sahibim orda oturuyordu kadın her Suriyeli diyordu kiralar çok pahalı diyoduEvet trafiği çok fena ara yollara girince iki araba yanyana zor geçiyor böyle bir stres. Cuma pazarına en son öğrenciyken gitmiştim. Fatih öğrenci yurdunda kalıyordum. Okulum beyazıttaydı. Her gidi günler heeey. Cuma pazarı deyince o günleri hatırladım
Benim kadınlar kulübü ile tanışmam çocuk düşünmeye başladıktan bir ay sonra oldu :) ilk ay hamile kalamayınca koştum buraya. Sonra işte hamile kalmaya çalışma topikleri tedaviler evlat edinmeler kasım anneleri derken bekleme sürecinde kendimi burada buldumSelam kızlar
Sayfalar birikince okuması ayrı zevkli oluyomuş
Aynı kitap okumak gibi hepimiz ayrı yaşlarda ayrı hayatlarda ayrı evlerdeyiz ama aslında hepimiz kadınız anneyiz eşsiz evladız...
Daha bekardım 20 yaşında filandım bu topikleri keşfedince ara ara boşladım aylarca girip okumadım ama iyiki tanışmışız kızlar ya
Burada bir adaçaycı varEvde adacayi var icen yok.
Ben hic sevmedim tadini.
Corona zamani esime almistik o da icemedi kokusu cok agir
Yaktim tutsu yaptim
Hic de tutsu yakmadim demem
Yakinca kokusu gzl geldi.
Esim de diyo bisi yaniyo yanik kokuyo diyo.
Kotu enerjileri seediyoruz surda ne yanigi yahu dedim.
Bitsinler bari
Yaninca sevdim ama kokusu he..
Ipad falan cok etkiliypr oyun kurmalarını.Kızlar selam,
Okuyamadım bugün.tam kız birşeyler izlerken bakayım dedim. Arkadaş aradı kız onlara gidelim diyormuş. Onlar gelene kadar kızın odasını temizledim. Çamaşır attım. Bugün hiç birini ağırlayasım yoktu da kız istemiş. Evdeki işler kaldı süpüremedim tabi.
benim kız da bugün tutturdu aç aç. İyi de oynayın diyorum yok aç. Açmadım birşey. Biz nasıl çocukmuşuz bilmiyorum. Biz oyun oynardık saatlerce. Sıkılmazdık. Şimdikilere bir oyuncak alıyorsun 1 gün oynuyor. Sonra sıkıldım aç. Engelleyemiyorsun da çünkü hepsinin elinde ya telefon ya ıpad. Doyumsuzluk var bu bir gerçek. O da çok şeye sahip olduklarından sanırım.
Onlar gidince başladı bebeğiyle oynamaya Ona yemek veriyor yemek yapıyor yedirip masal okuyup uyutuyor :) neyseki ben de o ara yemek yaptım iyi oldu.
yemekten sonra aç dedi. Biraz açtım ben de buraya uğradım. Az izlesin banyo yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?