- 8 Ocak 2015
- 6.096
- 19.115
- 448
bak lelli de bebe buyutuyor ama bebisten vazgecilmiyorHadi sen küçüksün ya ben ya benbana da mesela kardeşimle aramda 20 yaş var. Onun kadar çocuğum olması tuhaf geliyor. Oysa benim yaşımdakiler unu elemiş eleği asmış ben hala bebeyle uğraşayım
Bak lelliye torundan bahsediyor
Ay fatih trafik fln çok oluyo çok kalabalık benim babam bezmialem de hasekide yattı gidip gelmek zordu fatihte cuma pazarı güzel oluyoEvet canım. Teyze Fatihte oturuyor camiye yakın. Biliyorsundur oraları. Eşimin iş yerine yakın ama ne yapalım ben burada rahat efiyorum. Binalar hep eski ve yeni tek tük. Alsan gücün yetmez. Sen Anadolu yakasımıydı.
Aynen canım.. 2 Yıl önce bodruma gittik..Aynen ya insan acıkmanın tadına varamıyor. Zaten uzun süre sıkılırdım ben. Birkaç gün en fazla 1 hafta tamam ondan sonrası boş. Biz fethiyeye gittik oradan marmaris gezerek gittik tatil yaptık fethiyede çok lüks yerde kalmadık ama çol eğlenmiştik. Gezdik çünkü kaç yeri. Şimdi çocuktan dolayı o kadar gezemeyiz. Biraz büyüsün onu da tekrar yaparız.
lüks 5 yıldızlı otelde güzeldi ultra herşey dahildi ama Gece eğlencenin biri bitiyor biri başlıyordu. Hangisine yetişebiliyorduk sadece birine ancak sonra uykumuz geliyordu.Yemek çeşitleri çoktu kaçını yiyebiliyorduk. Ee bir de işte hizmet konusu var ee ne olmuş gidip birkaç şeyi de kendim alırsam bir yerimmi eksilir.
Alkol de zaten şişe şişe içen kim tatilde. Biz hep tadımlık içeriz abartmayız.
Benim komşu kocası öyle para harcayın a oda harcıyor veriyor gözüne bende yapıyorum aynı şeyi bakıyom savuruyor harcıyor ve citl al citl alıyorm bu sene iyice harcıyırm salakmışım dedim benim komşu derdi yok de al para harcadım de al derdi yok diyom artık bana bazen der komşusu gibi oldu bu yapacaksın erkek milletinin iki kaşık varsa birini kıracaksın derdi haklıymışOnun parasi yok.
Sorsan esime oyle diyo ama 3.cocugu yapiyor.
Ben anlamiyorum bizim nerden cok paramiz var ben bilmiyorum galiba.
Ayy baya yukseldim dun ona sesini cikarmadi ama asti suratini.
cağnım Bursada bitmiş desene..Dün kociyle konusuyorz okul meselesini,özele yollayamayız muhtemelen ama devlette de yer yok.
Bursa bas illerden bu konuda.
İnanın annemler Heykelde oturuyor,trafk Hindistan trafiği gibi.
Adama cinnet geliyor anneme gidelim diyince.
Suriyeliler asla trafik kuralı bilmiyorlar,her aradan bodoslama cıkıyorlar
Kartla aliyorum ya kenara atma olayi olmuyorLellim ben diyecektim. Hıncını almak için ya harca ya da kenara at at paraları. Marketten aldıklarını da kampanyasız hesapla kalan parayı at kenara. Ben öyle yapıyorum. En azından market market gezdim deyip sinir olmazsın. Kendim için yaptım dersin için rahatlar
Valla her yasta guzel bebis.bak lelli de bebe buyutuyor ama bebisten vazgecilmiyor
Gunubirlik gezmistik bizde aslinda konaklamali gitmek lazim.cağnım Bursada bitmiş desene..
Çok üzüldüm ya..
Bursanın ayrı bir yeri vardır bende..
Gençliğimde babam çok götürürdü oraya gezmeye..
Özellikle Uludağa..
Eşimle de çok gidio gezdik.. Severim ben Bursayı ya.. İstanbul dan iyidir yinede..
İstanbuluda seviyorum ama artık yaşamak için değil.. Gezmeklik sadece burası artık..
Yaşamaya zorr.
lelli masallah sen her seye yetersin vallaValla her yasta guzel bebis.
Tabi sabredebilene.
Ama maddi olarak da beyin sabir olarakda yetemeyecegimi dusunseydim yapmazdim.
Kusadasi da oyle.Aynen canım.. 2 Yıl önce bodruma gittik..
Bodrumdan 1 haftalık ev kiraladık..
Tamda yeri olan gümbetten hemde:)Benim büyük kız ayarladı.. Biz eşimle bilmiyoruz tabi acemi o konuda..
Anammmm bir gittikde ne görek.. GÜmbet barlar sokağının içindeyiz:)
sabaha kadar cıstak cıstakk:)
ama en eğlenceli tatillerimizden di .
Hergün başka bir plaja gittik gezdik gördük.. Vapurla datçaya falan gittik..
en zevkli tatillerimizden biri oldu hayatımızda:)
Otellerde onu yapamıyorsun işte..
tıkılıp kalıyorsun..Ama gezme tatili benim daha tercihim..
babyloading87 canım benimde hayalim çadır tatili..:)
küçükken babam götürmüştü bizi bir senesinde çadır kampına ..
Oda çok değişik güzel gelmişti bize..
o tatilimizde ömrüm boyunca unutmamm..
Kiz deme bazen odaya gidiyorum napcaktim ben diye dusunuyorum bir zaman nickimin hakkini veriyorum valla sonuna kadar siyirttimlelli masallah sen her seye yetersin valla
Bursa da biz bir kaç sene önce uludağa çıktık. Bir şaşkın olduk heryer suriyeli.Bursa çok sevdiğim illlerden biridir..
Eişm oradaki Uludağ üniv. mezun..
5 sene önce diplomasını almaya diye gittik..
Çok değişmiş dedi..
Sonra merkeze bursaya indik..,
Ulucamiyi gezdik.. oradaki br kaç gezilecek yeri gezip teleferik ile uludağa çıkmıştık..
çok güzek geçmişti..
Bursa da yaşayabileceğim şehirlerden birisi..
O zaman orda suriyeli görmedik di hiç..
Bizim semtimizde maalesef öyle.. Suriyeli çok..Zaten buradan gitmek isteme sebeplerimizden biride o..
Biz de aynı şeyi konuşuyoruz. Etraftaki okullar dolu. Özele göndermek zor.Dün kociyle konusuyorz okul meselesini,özele yollayamayız muhtemelen ama devlette de yer yok.
Bursa bas illerden bu konuda.
İnanın annemler Heykelde oturuyor,trafk Hindistan trafiği gibi.
Adama cinnet geliyor anneme gidelim diyince.
Suriyeliler asla trafik kuralı bilmiyorlar,her aradan bodoslama cıkıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?