Küçük Düşün Büyük Olsun!

bak lelli de bebe buyutuyor ama bebisten vazgecilmiyor

Ay fatih trafik fln çok oluyo çok kalabalık benim babam bezmialem de hasekide yattı gidip gelmek zordu fatihte cuma pazarı güzel oluyo

Selam kizlar kahve içerken yazayım ddim sil süpür işi yarına kaldı esim evde bugün iyi oldu gerçi kargoya ciktik çok yagiyo yağmur fırtına var resmen verdim ana kucagini dik supurge tuttum koltuk örtülerini yıkadım hep bir makine astim balkonu sildim hamur yoğurdum et çıkarmıştım küçük küçük doğrayıp haşlamalik attım soğanla kavurup kavisli sucuk lu pide yapcam az dinleniyorum simdi

Aynen canım.. 2 Yıl önce bodruma gittik..
Bodrumdan 1 haftalık ev kiraladık..
Tamda yeri olan gümbetten hemde:)Benim büyük kız ayarladı.. Biz eşimle bilmiyoruz tabi acemi o konuda..
Anammmm bir gittikde ne görek.. GÜmbet barlar sokağının içindeyiz:)
sabaha kadar cıstak cıstakk:)
ama en eğlenceli tatillerimizden di .
Hergün başka bir plaja gittik gezdik gördük.. Vapurla datçaya falan gittik..
en zevkli tatillerimizden biri oldu hayatımızda:)
Otellerde onu yapamıyorsun işte..
tıkılıp kalıyorsun..Ama gezme tatili benim daha tercihim..
babyloading87 canım benimde hayalim çadır tatili..:)
küçükken babam götürmüştü bizi bir senesinde çadır kampına ..
Oda çok değişik güzel gelmişti bize..
o tatilimizde ömrüm boyunca unutmamm..

Onun parasi yok.
Sorsan esime oyle diyo ama 3.cocugu yapiyor.
Ben anlamiyorum bizim nerden cok paramiz var ben bilmiyorum galiba.
Ayy baya yukseldim dun ona sesini cikarmadi ama asti suratini.
Benim komşu kocası öyle para harcayın a oda harcıyor veriyor gözüne bende yapıyorum aynı şeyi bakıyom savuruyor harcıyor ve citl al citl alıyorm bu sene iyice harcıyırm salakmışım dedim benim komşu derdi yok de al para harcadım de al derdi yok diyom artık bana bazen der komşusu gibi oldu bu yapacaksın erkek milletinin iki kaşık varsa birini kıracaksın derdi haklıymış

Slm bacımlar
35 tl A101 de bıraktım;cmasır suyu,mayonez,kutu süt,kefir,türk kahvesi.
Aksm icin enginar pisiriyorm
İsyeri yine gol attı
Gecen pazartesi gitmedim ya ,yarın 16.30 da cıkcam.İsleri varmıs.
15.00 e kadr kvdemde durcklar,sonra anneme bırakck koci ordan alcam.
Hep bana is

cağnım Bursada bitmiş desene..
Çok üzüldüm ya..
Bursanın ayrı bir yeri vardır bende..
Gençliğimde babam çok götürürdü oraya gezmeye..
Özellikle Uludağa..
Eşimle de çok gidio gezdik.. Severim ben Bursayı ya.. İstanbul dan iyidir yinede..
İstanbuluda seviyorum ama artık yaşamak için değil.. Gezmeklik sadece burası artık..
Yaşamaya zorr.

Kartla aliyorum ya kenara atma olayi olmuyor
Ama boyle olunca kiziyorum kendime
Tasarruf olayını ben tek tarafli goturmeye çalışıyorum.
300tl icin mi isticem diyo.
Ayy cikdirtiyo beni

Gunubirlik gezmistik bizde aslinda konaklamali gitmek lazim.
Ben safranboluyuda cok sevdim.
Buram buram tarih kokuyor

Kusadasi da oyle.
Carsisi nasil kalabalikdi yazin cekilmiyor oralarda otelde kafa dinliyosunda carsilari aksam kalabalik oluyor.

Bodrum barlar sokagina bizde otelden cikip gitmistik aay araba park etcek yer yok, kalabalik, herkes dugune gidiyormus gibi sikir sikir

Oyy bi lokma oturim.
Zaten esim gelir simdi yemek hazirlarim.
Annem geldi 12 de ben ciktim.
Ne islandim bugun ne güzeldi
Kargoyu iadeye yolladim.
Ordan lcw kiza kadife tayt ve 2li sweat aldim.
Guya carik corap panduf bakmaya gittim bulamadim.
Esim e bebege bakti simdi orda da yokmus saka gibi.
Netten alicam 7.90 almayani dovuyolar yaw.
Ordan pazara girdim dedim belki vardir orda da yok.
Sok a havlu kulotlu corap gelcekti tabi oldu kac gun o da bitmis.
Hamsi aldim.
Ordan tediyede baktim orda da yok.

Esim resim atti kulotlu corap almis onu begenmis bende bisi demedim heves etmis.
Mama aldi o.

Eve geldim baktim babam gelmis lahmacun almis yemis onlar.
Bende 1 tane yedim aksam yemek yok bana
Kahve ictim simdi yemem daha.

Hamsiyi ayikladim buglama yaptım.
Pilav yaptim.
Kendime bulgur pilavi, bamya yaptim.
Yarin yerim.
Kizi uyutti annem o ara gitti onlar.
Kiz uyurken iki kosu sut aldim geldim kiz yogurt mayaladim.
Kiz uyandi doyur oyna
Carrefour siparisim geldi.
Simdi yemek hazirlarim yine
Mesaim bitmiyordu.

Kızlar selam,
Okuyamadım bugün.tam kız birşeyler izlerken bakayım dedim. Arkadaş aradı kız onlara gidelim diyormuş. Onlar gelene kadar kızın odasını temizledim. Çamaşır attım. Bugün hiç birini ağırlayasım yoktu da kız istemiş. Evdeki işler kaldı süpüremedim tabi.
benim kız da bugün tutturdu aç aç. İyi de oynayın diyorum yok aç. Açmadım birşey. Biz nasıl çocukmuşuz bilmiyorum. Biz oyun oynardık saatlerce. Sıkılmazdık. Şimdikilere bir oyuncak alıyorsun 1 gün oynuyor. Sonra sıkıldım aç. Engelleyemiyorsun da çünkü hepsinin elinde ya telefon ya ıpad. Doyumsuzluk var bu bir gerçek. O da çok şeye sahip olduklarından sanırım.
Onlar gidince başladı bebeğiyle oynamaya Ona yemek veriyor yemek yapıyor yedirip masal okuyup uyutuyor :) neyseki ben de o ara yemek yaptım iyi oldu.
yemekten sonra aç dedi. Biraz açtım ben de buraya uğradım. Az izlesin banyo yaptıracağım

Bursa da biz bir kaç sene önce uludağa çıktık. Bir şaşkın olduk heryer suriyeli.
Bizim sitede de çok, adamlarda para var ev alıyorlar. Karşı komşuda suriyeli. Ama bir sorun yaşamadım. Bir iki selam verdiler karşılık verdim. Ama muhabbetim yok.
Eski komşum Türk dü kiradaydı ev satıldı suriyeliere mecbur çıkmak zorunda kaldı.

Biz de aynı şeyi konuşuyoruz. Etraftaki okullar dolu. Özele göndermek zor.
Ne yapacağız hiç bilmiyorum.
Bir arkadaş diyor her ay özel okula para vereceğime ev alırım en azından bir evi olur. Üst kattaki komşumda çocuğunu özele gönderiyor. O da ben öyle düşünmüyorum güzel bir mesleği olunca alır evi de diyor. Tabi tuzu kuru bence. Zaten 3 tane evleri var: niye ev tasasına düşsünki. İkisi eşinin babasından kalmış. Eşi Evin tek çocuğuymuş. Öyle olsa ben de dert etmez. İmkanımı özel okula göndermeye kullanırdım. Bakalım bir o zaman gelsin de bakarız. Ama bizi çok düşündürüyor bu konu baby aynı sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…