Kuzu onun kokusunu bilmiyorm simdi yalan söylemeyeyim.Kiz okadar agirmidir ya.
Trendyol yorumlari gzl sanki.
Boyle parfum gibi diilde fresh temizlik kokusu ariyorum kalici boyle koklayinca temizlik yapilmis tamam kokusu tutturamadim gitti.
Kac tane denedim ı ıhhh
Tam ben dicektim insan alıp harciyorsa utanır istemeye yada herkesten ister ortaksa niye tek kişi ye yukleniyolarNiye diyemiyor fındıgı kim aldıysaonu ara diye?
sacmalık yani.
Canım baya masraf etmişsin çıkın demeye getirseler ben yaptığım masrafı isterdim kendim ev alayım o zmn diye zor aile binası çok iyi anlassan bile zorBizim aile binası fakat evin aboneliklerini doğalgaz döşemesini yapı kayıt proje vs birçok şeyi nisanliyken krediyle yaptık
Öncesinde de geri kaLanlari eşim yaptırmış zaten
Ev sadece bizim üzerimize değil yani
Bu yaz da wc mutfak banyo tadilatı yaptırdık
Nisanliyken çekilen o kredilere benim düğün takılarım gitti
Simdi oturulacak hale geldi ev , bizimle uğraşıp kaçırmaya çalışıyolar
Aynen ya insan acıkmanın tadına varamıyor. Zaten uzun süre sıkılırdım ben. Birkaç gün en fazla 1 hafta tamam ondan sonrası boş. Biz fethiyeye gittik oradan marmaris gezerek gittik tatil yaptık fethiyede çok lüks yerde kalmadık ama çol eğlenmiştik. Gezdik çünkü kaç yeri. Şimdi çocuktan dolayı o kadar gezemeyiz. Biraz büyüsün onu da tekrar yaparız.Aynen kesinlikle hakllısın canım.. Dediğin gibi denizse deniz havuzsa havuz..
Hakkaten yemek ne kadar çokda olsa yenmiyor bir yerden sonra..
önemli olan güzel anılar biriktirmek ailece bir arada olmanın keyfi:)
Benim eşim de yemeğe çok dikkat eder kızlar,Oglan var ama sizde,cidden cocukla hersey dahil al rahat et,yoksa bitmiyor,gördüklerini istiyorlar cocuklar tatilde
Bide benim adam da yemek düsünmek istemiyıorm diyor tatilde.
Adamı doyurmak zor bizim malum
Lellim ben diyecektim. Hıncını almak için ya harca ya da kenara at at paraları. Marketten aldıklarını da kampanyasız hesapla kalan parayı at kenara. Ben öyle yapıyorum. En azından market market gezdim deyip sinir olmazsın. Kendim için yaptım dersin için rahatlarOyyy nasil daldim oyle ortadan aksam okuyamayinca.
Bi gunaydinimi alirsiniz ozaman.
Dun esimle gerildik kizginim ona.
Klozetin kapagini sokecektik ben sokup arada ilaca yatiriyorum Allahim sokulmedi beceremedi.
Soylendi bi h.sonum var bana is cikariyorsun zaten hic beceremez oyle seyleri.
Birak allasen dedimgit dizi izle sen kocakari gibi.
Adam h.Sonu belki 10tane dizi izliyor biri bitiyo oteki o bitiyo oteki.
Hafta ici yetisemediklerini toplu izliyor.
Soktum takicam bugun.
Sonra koydeki uvey abisi aradi.
Ordaki bahcelerin evin yerinin vs vergisi odencekmis 300tl (zaten para icin arar ancak) istiyor.
Esimle 6 ozler.
Hepsinin 50tl vermesi lazim.
Hep esim oduyor.
Milletin enayisi var tabi seni aricaklar dedim.
Cingene gibi tek tek 50tl mi isticem diyo
Her sene ayni terane.
Soylendim.
Sonra ciktim markete 250tl harcadim.
150tl online harcadim
Bugunde alicam online.
Sinirlenince hak ediyor ben uygununa bakim alacaklarimi aya bolim o 300tl yollasin.
Findigi toplayip kardesi parasini yemeyi biliyor onun vermesi lazim.
Findik ortak.
Tek basina topladi aldi yedi parasini.
Allah cikarir, ilahi adaletin tecellisi sasmaz.
Oglrn annem gelecek birazda lcw harcicam.
Kiza panduf falan alicam.
Asiya falan cikinca giydircek bisi yok.
Ayakkabi almadim erken daha.
Patiklede olmuyor.
Yanisi bugun sinirliyim agresifim
Alamadim daha hincimi.
H. Sonuda disciye 1000tl gidecek karta dayicam onuda.
700tl param var ama niye verim
Bu ay kartin anasini aglatirim cunku hak etti.
Hadi sen küçüksün ya ben ya benay bana cok farkli geliyor lelli ergen oglunum olmasi
Sen de istanbuldaydın değilmi doğrumu hatırlıyorum.Ya tabi geniş ferah yer bambaşka imkan varken güzeli olsun ama hani hiç yoktan 1+1 bile güzel
Ay bende bu alırım öyle dipdibe binalardan alışmışım ferah yerlere şimdi oturduğum yer yola bakıyor her tarafı açık
Evet canım. Teyze Fatihte oturuyor camiye yakın. Biliyorsundur oraları. Eşimin iş yerine yakın ama ne yapalım ben burada rahat efiyorum. Binalar hep eski ve yeni tek tük. Alsan gücün yetmez. Sen Anadolu yakasımıydı.Sizin semtiniz Bey....ü galiba dimi..
Bizde eşim emekli olunca o taraflara doğru gitmeyi düşünüyoruz..
Aslında hedefimiz istanbuldan gitmekti..
Ama küçük kızın daha okul bitirmesine seneler var..
Sanırsam onun üniversite zamanına kadar istanbuldan biryere kımıldayamayacağız..
Bizim oturduğumuz ev şuan merkezi biryerde.. Heryere yakın.. Dezavantajı da çok kalabalık olması.
Bizi çok yordu bu semt.. Ve bizi burada tutan tekşey sadece işyerlerimize yakın olması..
Onun dışında kimsemiz kalmadı burada..
Kısmet olursa 2 sene sonra bizde o taraflara gidelim bari diyoruz..
En kötü ben metrobüsle gider gelirim napalım..
Hayılrısı inşallah..
Bizim de ilerki hayalimiz o. Emekliliğime 9 yıl var. Ama eşimin emekliliğine çooook var. İlk girişi kabul edilmiyır onun.Benimde niyetim İstanbul'dan gitmek kesinlikle ama gittiğim yerde iş imkanı yok köy yeri çünku İstanbul güzel şehir gezilecek görülecek çok yer var ama çok kalabalık buda insanı yoruyor
Aynen bende İstanbul'dayım Nerde mutluysaniz orası güzel bence de gitmeyin bende sitedeyim istediğim zaman oğlumu bahçeye çıkartıyorum bu konuda site içi rahat gerçekten birde benim olduğum blok en köşede heryere hakimim pazar çok yakın,marketler keza öyle benim evim değil ama kira da vermiyorumSen de istanbuldaydın değilmi doğrumu hatırlıyorum.
Bizim de site olduğu için iyi etraf mahalleler asla teyzesinin oturduğu yer gibi değil. Zaten otopark iki kat kocaman, bir da blok önünde park yerleri var. Bahçe ağaç çim park oturma masaları vs nasıl gideyim alışmışım :)
Bizim 20 yıl varBizim de ilerki hayalimiz o. Emekliliğime 9 yıl var. Ama eşimin emekliliğine çooook var. İlk girişi kabul edilmiyır onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?