Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kiz okadar agirmidir ya.
Trendyol yorumlari gzl sanki.
Boyle parfum gibi diilde fresh temizlik kokusu ariyorum kalici boyle koklayinca temizlik yapilmis tamam kokusu tutturamadim gitti.
Kac tane denedim ı ıhhh
Kuzu onun kokusunu bilmiyorm simdi yalan söylemeyeyim.
Ama beyaz sabun agır kokar yani bence.

Canım baya masraf etmişsin çıkın demeye getirseler ben yaptığım masrafı isterdim kendim ev alayım o zmn diye zor aile binası çok iyi anlassan bile zor

Aynen kesinlikle hakllısın canım.. Dediğin gibi denizse deniz havuzsa havuz..
Hakkaten yemek ne kadar çokda olsa yenmiyor bir yerden sonra..
önemli olan güzel anılar biriktirmek ailece bir arada olmanın keyfi:)
Aynen ya insan acıkmanın tadına varamıyor. Zaten uzun süre sıkılırdım ben. Birkaç gün en fazla 1 hafta tamam ondan sonrası boş. Biz fethiyeye gittik oradan marmaris gezerek gittik tatil yaptık fethiyede çok lüks yerde kalmadık ama çol eğlenmiştik. Gezdik çünkü kaç yeri. Şimdi çocuktan dolayı o kadar gezemeyiz. Biraz büyüsün onu da tekrar yaparız.
lüks 5 yıldızlı otelde güzeldi ultra herşey dahildi ama Gece eğlencenin biri bitiyor biri başlıyordu. Hangisine yetişebiliyorduk sadece birine ancak sonra uykumuz geliyordu.Yemek çeşitleri çoktu kaçını yiyebiliyorduk. Ee bir de işte hizmet konusu var ee ne olmuş gidip birkaç şeyi de kendim alırsam bir yerimmi eksilir.
Alkol de zaten şişe şişe içen kim tatilde. Biz hep tadımlık içeriz abartmayız.

Oglan var ama sizde,cidden cocukla hersey dahil al rahat et,yoksa bitmiyor,gördüklerini istiyorlar cocuklar tatilde
Bide benim adam da yemek düsünmek istemiyıorm diyor tatilde.
Adamı doyurmak zor bizim malum
Benim eşim de yemeğe çok dikkat eder kızlar, tr_lelli
Sanki çok yiyormu hayır. Ama genel olarak yemek konusu ağırlıktaydı.
Şimdi tatilde çocukla ilgili konulara öncelik veriyor. Nasıl olsa çocuktan yemeye fırsat bulamayacak

Lellim ben diyecektim. Hıncını almak için ya harca ya da kenara at at paraları. Marketten aldıklarını da kampanyasız hesapla kalan parayı at kenara. Ben öyle yapıyorum. En azından market market gezdim deyip sinir olmazsın. Kendim için yaptım dersin için rahatlar

ay bana cok farkli geliyor lelli ergen oglunum olmasi
Hadi sen küçüksün ya ben ya ben bana da mesela kardeşimle aramda 20 yaş var. Onun kadar çocuğum olması tuhaf geliyor. Oysa benim yaşımdakiler unu elemiş eleği asmış ben hala bebeyle uğraşayım
Bak lelliye torundan bahsediyor

Sen de istanbuldaydın değilmi doğrumu hatırlıyorum.
Bizim de site olduğu için iyi etraf mahalleler asla teyzesinin oturduğu yer gibi değil. Zaten otopark iki kat kocaman, bir da blok önünde park yerleri var. Bahçe ağaç çim park oturma masaları vs nasıl gideyim alışmışım :)

Evet canım. Teyze Fatihte oturuyor camiye yakın. Biliyorsundur oraları. Eşimin iş yerine yakın ama ne yapalım ben burada rahat efiyorum. Binalar hep eski ve yeni tek tük. Alsan gücün yetmez. Sen Anadolu yakasımıydı.

Benimde niyetim İstanbul'dan gitmek kesinlikle ama gittiğim yerde iş imkanı yok köy yeri çünku İstanbul güzel şehir gezilecek görülecek çok yer var ama çok kalabalık buda insanı yoruyor
Bizim de ilerki hayalimiz o. Emekliliğime 9 yıl var. Ama eşimin emekliliğine çooook var. İlk girişi kabul edilmiyır onun.

Aynen bende İstanbul'dayım Nerde mutluysaniz orası güzel bence de gitmeyin bende sitedeyim istediğim zaman oğlumu bahçeye çıkartıyorum bu konuda site içi rahat gerçekten birde benim olduğum blok en köşede heryere hakimim pazar çok yakın,marketler keza öyle benim evim değil ama kira da vermiyorum

Bizim de ilerki hayalimiz o. Emekliliğime 9 yıl var. Ama eşimin emekliliğine çooook var. İlk girişi kabul edilmiyır onun.
Bizim 20 yıl var ama o kadar beklemem ya giderim memlekete evimi yaptırayım da inşallah Allah herkse hayalindekini nasip etsin inşallah
Hayat şartları zorlasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…