- 21 Ağustos 2015
- 32.170
- 97.669
- 798
- 38
Ev almak icin biriktiriyorms.BEN ŞOKK..
Ama insanlar böyle böyle kar ediyorlar demek..:)
Belkide gerçekten ihtiyacı var.. Vall öyleyse helal olsun denir böyle kadına.
Kız yakma otursunlar sogukta.Hayır yani 15 tatil okul bunalttı çıkıp geliyorlar neyseki inş bugün gider kp gelecekmiş şehir dışından neyseki gidecek salonu yakıyorum boştan yere masraf hiç düşünmüyorlar Vlla evimi düzdnliyecektim heryer dağıldı
Ama o güncülerin klasıktır.Annemin de alt komşusu var genç kadın 87 li.Binada gün yaparlardı eskiden kadın güne gideceği gün kahvaltı yapmıyormuş nasılsa gün de öğlen yiyecek diyemillet üç kuruşun hesabını yapıyor.
Kız yorum ataydınTövbe tövbe neler duycas daha ana kucağı satmistim bir kaç ay satilmayinca az uyguna koydum teklif atiyolardi biri direk aldı ddim ya kadın kargoyu onaylamış bı baktım ekledi kendi sayfasına satisa koymus üzerine 30 TL eklemiş satabilirse helal olsun evde duruyordu zaten diye koymuştum yer kaplıyordu
Valla bizdemi sikinti var acabaAnnemin de alt komşusu var genç kadın 87 li.Binada gün yaparlardı eskiden kadın güne gideceği gün kahvaltı yapmıyormuş nasılsa gün de öğlen yiyecek diyemillet üç kuruşun hesabını yapıyor.
Kızz onu bende yaparım.. Ama cimrilikden değilde az yemiş olmak için yaparım canım..Ama o güncülerin klasıktır.
Benim bi arkadasta yapardı onu,toplanırdık ayda bir kahvaltı etmedim bugun derdi
Sorsan diyet yapıyor kacırmasın diye
Valla bencede helal olsun.. Bize tebrik etmek düşer artık bu durumda:)Ev almak icin biriktiriyorms.
Parasaldurumda gördüm hesabını,kadın ev hanımı heray 2 ceyrek atıyomus kenara.
Dedim biz calısıyorz gramın gramını alıyorz
Nası oluyo o is diye,pazara cıkıyomus kadın.
Helal olsun valla.
Blogrlardan da isteyip satanlar varmisKadın 2.el kıyafeti pazarda satcak kadr nerde buluyor acaba demistim
Evlere temizliğe gidyormus,gittiği yerler veriyormjs.
Kafa zehir yalnız takdir ettim
Yok artıkkk...Blogrlardan da isteyip satanlar varmis
Yok bizim ark.tutumlulıktan yapıyor.Kızz onu bende yaparım.. Ama cimrilikden değilde az yemiş olmak için yaparım canım..
Mesela işyerinde de bazen arkadaşlarla gün yaparız..
Öğle arası herkes evinden bişiler yapıp geitirir..
12 de toplanıp hazırlayıp yeriz.
öyle yaptığımız günlerde ben kahvaltı etmem mesela.. Öğlen fazla kaçırıcam diye::)
Hesap kitap yapmak için değil yanii.. tamamen diyetsel):
Demet akalından cizme isteyip satmıstı ya kızın biriBlogrlardan da isteyip satanlar varmis
Evt cnm ihtiyacimiz var diyip aglaniyorlarmisYok artıkkk...
Benim ev nasil olcak bakalim ayri kullansak daha mi mantikli acaba.Ama ark.dubleksde oturuyor benim:)
Dogalgazı üflüyorlar eve.
Amann napim öyle dubleksi:)
Bizim iste ondan yok dubleksimiz
Doğalgaz cayır cayır yanıyo bizde
Bende hem sivi hem kati var.Yok bizim ark.tutumlulıktan yapıyor.
Kendisine gittiğimizde de börek yaptım size demisti
Milföye biber sarıyolar ya aparatif onu yapmıs.Hani onu ortaya aparatif koyarsın börek değilki o:)
Kocası cok sıkıymıs ,ilk evlendi ev görmeye gittik,lavabolarda sıvı sabun yok
Normal sabun var.
Sıvı sabun almıyormus kocası ,ben evde 2 kisiyiz normal sabun kullanmam.Huylanırım.
Arkadasın biri dediydi wcye girmeyin sıvı sabun yok ,tuttuyduk bizde
Bende gitsem ac giderim galibaKızz onu bende yaparım.. Ama cimrilikden değilde az yemiş olmak için yaparım canım..
Mesela işyerinde de bazen arkadaşlarla gün yaparız..
herkes evinden bişiler yapıp geitirir..Öğle arası 12 de toplanıp hazırlayıp yeriz.
öyle yaptığımız günlerde ben kahvaltı etmem mesela.. Öğlen fazla kaçırıcam diye::)
Hesap kitap yapmak için değil yanii.. tamamen diyetsel):
Oturmadıgın katı yakmazsın bacım.Benim ev nasil olcak bakalim ayri kullansak daha mi mantikli acaba.
Alt kat kislik ust kat yazlik
Bilmiyorum cok kararsizim bu konu yuzunden.
İşte benimde demek istediğim bu ..Ama ark.dubleksde oturuyor benim:)
Dogalgazı üflüyorlar eve.
Amann napim öyle dubleksi:)
Bizim iste ondan yok dubleksimiz
Doğalgaz cayır cayır yanıyo bizde
Ben takıntılıyım kociye de kullandırmıyorumBende hem sivi hem kati var.
Esim kati sabuncu
Ben sevmiyorum almadim kendi aldi.
Kendi kullaniyor
2sinden de koyduk artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?