Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende hep birikim hesaplarına taktım onları takip ediyorum int.
Benim görümce de o kadar kredi öder gezer çeyrek alır bende ler hala sıkıldım valla evi trmizliycem salonu filan iş yapamıyorum onlar varken

Kadın 2.el kıyafeti pazarda satcak kadr nerde buluyor acaba demistim
Evlere temizliğe gidyormus,gittiği yerler veriyormjs.
Kafa zehir yalnız takdir ettim
Tövbe tövbe neler duycas daha ana kucağı satmistim bir kaç ay satilmayinca az uyguna koydum teklif atiyolardi biri direk aldı ddim ya kadın kargoyu onaylamış bı baktım ekledi kendi sayfasına satisa koymus üzerine 30 TL eklemiş satabilirse helal olsun evde duruyordu zaten diye koymuştum yer kaplıyordu

azmini seveyim dedikleri boyle bisi herhalde

Canım pideyi nasıl yapıyorsun ?
Bir de pide işine girişeyim

Biz de heves edip aldık eşimle hakiki yeşil çaymış sallama içmeyelim diye bi kere yaptık kaldı aylar geçti üstünden atsan atılmaz içsen içilmiyo napcam bilemedim
Ben yeşil çayı paket olanı.Detoks yapıp içiyorum tavsiye ederim.Siz de elinizdeki çayla yapabilirsiniz.
4-5 sıcak suya 2 paket yeşil çay atıyorum geceden yapıyorum sabaha kadar demleniyor işe giderken dolaba koyuyorum geldiğimde soğumuş oluyor.Çayları içinden alıyorum yarım limon sıkıyorum içine.1 maden suyu katıyorum.Tadı çok güzel tavsiye ederim.Aslında bu detoks çayını gündüz akşama kadar içmek gerekiyor.Gündüz evde olmadığımdan ben akşam içiyorum. kilomu sabitledi.En azından kilo almıyorum diyet yapsam demekki kilo vereceğim.

Valla sabit giderler bile zorluyor artık.
Bi markete gir cık 50 tl.
Ortada bisey yok.
Su sekersiz isini yapayım diye,lavas almıyorm dün baktım 6,95 e aldıgım lavaş,7.95 olmus.
Yarın git 10 tl yaparlar
Bugün salatalığın kilosu 12,5 ₺ idi
Mecbur biraz aldım cacık yapıyorum

Annemin de alt komşusu var genç kadın 87 li.Binada gün yaparlardı eskiden kadın güne gideceği gün kahvaltı yapmıyormuş nasılsa gün de öğlen yiyecek diye millet üç kuruşun hesabını yapıyor.

Bende hep birikim hesaplarına taktım onları takip ediyorum int.
Benim görümce de o kadar kredi öder gezer çeyrek alır bende ler hala sıkıldım valla evi trmizliycem salonu filan iş yapamıyorum onlar varken
Senin kocaya kücük bi cinnet lazım
Baska türlü anlamıcak

Baska türlü anlamıcak
Sopalamak lazım onları görünce azıyo resmen neyse onların yanında kavgada etmek istemiyorum bacım nolcak hazır yemek aş ye iç yat bulaşık derdi yok bizim görümce geziyo masrafı olcak kahvaltı bile yapmıyor gıda bitrt yense o kadar krediyle alıyo düşün altını
Bende sıkıntı var dicem yani birsürü yemek aş yapıom bunlarda o yok anası kızı yiyo

Baska türlü anlamıcak
Hayır yani 15 tatil okul bunalttı çıkıp geliyorlar neyseki inş bugün gider kp gelecekmiş şehir dışından neyseki gidecek salonu yakıyorum boştan yere masraf hiç düşünmüyorlar Vlla evimi düzdnliyecektim heryer dağıldı

Çok geçmiş olsun havalar hasta olmaya çok müsait inşallah hasta değilsinizdir
Teşekkür ederim canım.. Bugün daha iyyim..geçti gibi..
Saol canim karanfil yağı var iki senedir dolgu düşmüştü gitmedim 1 aydır bugün yarın kaldı kırıldı birazda dolgu olurmu bilmiyitum bu ara gidip bakcam inşallah
İhmal etme canım.. Dişde çok önemli..
Geçmiş olsun ihlamur kekik çayı iyi geliyor bana bu durumlarda
Teşekkür ederim.. aynen bitki çayları kurtarıcı oluyor.. daha iyiym inşallah bugün.

BEN ŞOKK..
Ama insanlar böyle böyle kar ediyorlar demek..:)
Belkide gerçekten ihtiyacı var.. Vall öyleyse helal olsun denir böyle kadına.

Buna dahada ŞOK oldum ama..
Senle pazarlık edip alıyor.. sonra satışa koyuyor..

Bu detoksu bende duydum.. ama yapmaya cesaret edemedimtadından dolayı.
soğuk olduğu için tadında bir tuhaflık oluyormu??
Ama benimde detoksluk şeylere ihtiyacım var.
Hafta sonu deneyim olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…