Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım seninkiler ikiz mama ve bez büyük külfet ve pahalı boy uzuyo kg aliyor kıyafet onlar para doktoru fln normal ek gıdada az daha rahatlarsin muhallebi püre çorba bezi bırakınca rahatlarsın aslında ikizler seninki kuculenleri eşya olarak bazı şeyleri ikinci el uygulamasında değerlendirebilir sin bı ihtiyaç karsilarsin

Aynen canım..
dolap uygulaması var.. Tutumlu anne var.. Başka bebiş düşünmüyorsan küçülenleri kullanmadıklarını oralarda satabilirisn..
Birde çocukların yediklei helal giydiği haram derler bzide..
çok çabuk büyüyolar..

Çok kıyafet almanın bir mantığı yok..az öz alırsın..

Selam canlar sil süpür yaptım kahvaltı sonrası banyo WC ovaladim duşu temizledim bir makine açtım yine dolapta biri teklif attı bı iki kez giydiğim badi vardı dolapta duruyordu onuda yikayayim kuruşun akşama haber vercem ddi fileye gittik 1 kg kıyma et şis yoğurt kaşar peynir 2.5 kg pirinç 6 li yumurta indirimliydi iki kutu aldık bulaşık tableti kendi markası salatalık karnı bahar patates 2 kg sebzeli çocuk makarnası ilkkez aldım şekilli oglus yer inşallah pide lavaş birde zeytinyağlı kuru patlıcan dolması vardi ele gelir bunlar var gerisi ıvır zıvır süt cips şeker süt burger 270 TL gitti 4 poşet ikisi ağır değildi bile eve gelip yerleştirdim kahve içtim kalkıp namaz kilcam Yasin okumam var sayılı ay sonuna kadar akşam okurum insallah aksma et şiş benim dişin agriyo kofte aldık 1 parça ben onu yerim

KIZLARIMCANLARIM kiyafete cok para harcadim ya.oyle kaliteli marka olsun takintimdan degil de yakinimda hic bizden buyuk bebek yok.herseyi sifirdan aldik valla icim gitti yalan yok ablam hastahanede ihtiyac sahibi bir ikiz aileyle tanismis onlara vericem insallah her seyi.yoksa satardim da onlarin nasibi olsun dedim insallah

Gecmis olsun canim

Kendimi atistirmalik yapmaya adadim.
Ama yulafim bitti bu beni uzer
Kurabiye yaptim bi de toplardan yaptım hurmali yaptım bu sefer.
Ev mis gibi kokuyor suan.
Kuru meyve elma tarcin yulaf bal hepsinden karistirdim kurabis yaptim.
Tarif isterim canın.. Hafta sonu bende yapayım.. Bir haftalık şöyle yaparsam bana işyerinde özellikle lazım

Sanmam birikim yaptıgını
O zaman bir tuhaflık var diyeceğim.. Maaşı azmı canım..? Gerçi bu zamanda yoksulluk sınırı bile 7000 8000 arası..
Sizde arabada var.. Oda bir kişişik masrad demek.. Kolay değil.. Demek eşinde yetiştiremiyor cnm..Rabbim kolaylık versin.. Kazançlarımıza bereket versin.. Ne diyim

Geçmiş olsun canım.. Karanfil çiğneyip dişinin üstünde tut. Karanfil iyi. Geliyor fil ağrısına..

Herkese selamlar..
Bugünde bitti sayılır..
İşten geldim.. Koştura koştura..
Hemen bir tencere bezelye pişirdim kıymalı havuçlu.. Bu sene yazdan 5 paket koymuştum.
İyi kide koymuşum.. Kurtarıcı okuyor baya. 3 paketi bitti.. Kaldı 2 paket.
Bu hafta pazara çıkamadım.. Yarın da kurulucak ama hava çok kötü.. Bilemiyorum gidermiyim..
Hoş marketten de alıyorum çok Lazım olursa sebze meyve.. Napalım kış vakti.
Çay demledim birazdan içeriz.. Çok yoğhn geçiyor işyeri bu ara.. Hafta sonunu iple çekiyorum.
Cuma gelsede hafta bitse
Çalışmak güzelde bazen de bıkıyorym sanki
Bu akşam diyet yapamadım maalesef.. Bezelyede makarnada yedim. Kaç gündür akşamları yemiyodum.. Bugün yedim..
Dünden beri boğazımın sağ taradı hafif acıyor tek taraflı.. Üşüttümmü bilmiyorum.. Bitki çayıda içicem bu akşam.. Korkuyorum valla hasta olucam diyede

Çok geçmiş olsun havalar hasta olmaya çok müsait inşallah hasta değilsinizdir

Geçmiş olsun canım.. Karanfil çiğneyip dişinin üstünde tut. Karanfil iyi. Geliyor fil ağrısına..
Saol canim karanfil yağı var iki senedir dolgu düşmüştü gitmedim 1 aydır bugün yarın kaldı kırıldı birazda dolgu olurmu bilmiyitum bu ara gidip bakcam inşallah

Geçmiş olsun ihlamur kekik çayı iyi geliyor bana bu durumlarda

Iyi akşamlar canlar
Misafirlerim geldiler , yedik içtik görüştük özlemişim
Severim yengemi enerjisi güzel çok tatlı bi kadındır anneliği insanlığı eş olarak davranışları örnek aldığım çok güzel bir insandır öğretmen zaten kendisi
Iyi geldi görmek, kızıma takım getirmişler battaniye örmüş elleriyle birde çeyrek geldi sağolsunlar, insana akraba lazım ama böylesi tabi , cok mutlu oldum Iyi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…