Küçük Düşün Büyük Olsun!

Öyle yarım gram filan nerden alınıyor kuyumcudan mı
Bence çok iyi yapmışsın para olarak kalırsa harcanır böyle birikiyor en azından damlaya damlaya göl olur

Ne hikmetse hep personel maaşı göze görünür patronlara anlayamadım gitti kısılcak bir tek işçi maaşı var zaten koca işletmede

Sıkma sen canını Allah bi yerden yüzünüze güler hiç merak etme kimse kimsenin nasibini yiyemez gelir bulur sizi başka yerden nasibiniz

Yakmasam kavga edecm kayınpeder gelecektiya gelemeyecek miş bu hafta kv pek gitmek istemedi kızı götürdü yapışıyor valla kaldığı yer de benimde kendime göre valla cnm istemiyor yemek bile yapmak
Yarın salonu kaldırcam okul açılmadan bitn dökükler dolap gelecek işte ayarlıycaö artıkın eşime dedi baban haftaya gelecekmiş diye ses etmedi hayret benim yorulduğumu anladı herhal yapışıp kalıyo herif kal kal olmuyo

Kızlar bu erkekler mi çok odun yoksa ben mi hamilelikten aşırı duygusalım bilemedim
Benim ablamın maddi durumu çok iyi değildir eşi adam akıllı çalışmaz filan neyse aklıma geldi ben evlenirken ablam bana çeyrek altın takmıştı ben onun düğününde çocuk olduğum için bişey takmadım tabi iki çocuğunda da altın yapmadım bekardım annem babam yaptı ilkinde öğrenciydim ikincisinde de yapmadım yani gençtim daha aklıma bile gelmedi bilmezdim etmezdim böyle şeyleri şimdiki aklım olsa farklı olurdu annemler de bişey demedi zaten yap çalışıyorsun ya da biz yaptık senin yerine filan neden bilmiyorum neyse
Benim düğünümde ablamın ikinci çocuğu daha bebekti akrabalardan biri hem benim için çeyrek vermiş anneme hem ablama bebek için vermiş düğüne gelince ablam da bana düğünde çeyrek takınca annem hatta belki de ... Teyzenin verdiği altındır sana taktığı nerden nasıl alcak o altın demişti hiç unutamıyorum
Akşam akşam nedense aklıma geldi ben bi üzül bi üzül durumu yokken bile o altını bana taktı almasa almazdı yok çünkü durumu veya gelen altınsa bana taktığı kendi işini görebilirdi diye
Eşime anlattım böyle böyle aklıma geldi duygulandım üzüldüm diye ben bişey demicem çok duygusuzum şuan nötr üm filan demiş gülmüş ay sinirim bozuldu akşam akşam kendi kendime

Sıkma sen canını Allah bi yerden yüzünüze güler hiç merak etme kimse kimsenin nasibini yiyemez gelir bulur sizi başka yerden nasibiniz
Sağolasın canım.. Allah razı olsun.. Öyle Rabbim çok büyük. Çok şükür bin şükür halimize.
Her sıkıştığımızda ona güveniyorum ve darda koymuyor bizi..hayırlı kapılar aöıyor elbet..ummadığımız yerlerden rızkımızı veriyor.. Çok şükür bin şükür halimize..
Ondan yana asla korkum yok..
Ben adaletsiz düzene kızıyorum..
İnsanların özellikle godaman kısmın bu pandemi yi bile bahane edip insanlara böyle yapmasını hazmedemiyorum..yoksa rabbim her daim yanımızda çok şükür bin şükür.. Sonsuz şükürr

Ne hikmetse hep personel maaşı göze görünür patronlara anlayamadım gitti kısılcak bir tek işçi maaşı var zaten koca işletmede
İşte ben bu düzene kızıyorum zaten canım..
Rabbim büyük.. Aldığımızın bereketini veriyor elbet..
Ama düzrn yanlış.. Buna bir dur diyen yok.. Başka şeylerden kıs.. Zaten enflasyon almış başını gitmiş..
Hep ezilen alt kesim

Bu detoksu bende duydum.. ama yapmaya cesaret edemedimtadından dolayı.
soğuk olduğu için tadında bir tuhaflık oluyormu??
Ama benimde detoksluk şeylere ihtiyacım var.
Hafta sonu deneyim olmadı..
Tadı harika soğuk soğuk daha güzel gidiyor.Mutlaka deneyin 2 hafta içip 1 hafta ara vermek gerekiyor galiba

Tadı harika soğuk soğuk daha güzel gidiyor.Mutlaka deneyin 2 hafta içip 1 hafta ara vermek gerekiyor galiba
Bende yazın yapmistim 1 kg fln gitti az yemeyip spor olsa iyi olurdu tadı güzel oluyo oda sıcaklığında da içilir ben yeşil çay içtiğim icinn tadlari tuhaf gelmiyor

Valla kuzum duygusal oluyoruz birde kendi taraflarından biri olsa göze sokarlar buv durumu benim ablamda unutamiyorum nisanimda yeni dohum yapmıştı eniştem cins kavga etmişti kız son aylarında çocuklarla bizle 40 indan sonra aldı kızı çocuklarla oda abisi geldi durumda yok benncalisip evede veriyorum babam altın taktı o zmn bana ablamın takacak bisetsi yok zaten durumlarida yoktu ben verdim para o zmn taksın diye mahcup olmasın diye hala söylüyor bişey takamadim bile eniştem dugunede yollamadi babamla kavga etti telde diye önceden altın alabilsetdim yada babam niye düşünmedi acaba

Selam canlar yazamadım sabah kahvaltı edip toplayıp ortalığı kargoya gittik kargo bırakıp esim arabayı muayneye goturcek yarın eksiklerini hallettirdi inşallah sorunsuz geçer muayne sonrası kaynanamlara gideceğiz akşam döneriz arabayı birakcas orda araba var kaynimin onunla gelces bizi bırakırlar İzmir köfte pilav cacık yedik pilavı esim akşam bitirdi köfteden var yarin orda yer çıkarız c tesiye kalır yemekler iki halk ekmeği 2 TL birde su aldık 9 TL bugünün harcamasi

Evet bana da mesela hiç annemler demedi ikinci çocuğu olduğunda çalışıyordum hem o zaman yapabilirdim hiç aklıma gelmedi ama zor durumda bile yaptı ve ben 4 sene geçti aklım anca başıma gelip de bişeyleri fark ediyorum çok garip gerçekten içim burkuldu

Canım pideyi nasıl yapıyorsun ?
Bir de pide işine girişeyim
Kuzu süt su maya şeker ve tuzla yogurulan hamur kabarıyor şekil veriyorum istediğini köy icine
Ay bu kadar sıkılık hiç iyi değil ya insan soğur valla adamdan
Ay gordum bende ay birde karisi hem güzel hem naif ne istiyor bu adamlar 3 çocuklu adamın evinde kalan genç kız kafaları nasıl çalışıyor bilmiyorum

Selam kızlar,
İyi geceler. İki gündür doğru düzgün giremedim bakamadım. Yazamadım. Evi temizledim. İşim bitmiyor bu ara neden bilmiyorum. Bu ara kimseye de gittiğim yok hep evdeyim ama yok bitmiyor zaman yetmiyor. Bugün de kızın odasının şeklini değiştirdim. Çünkü kitaplığı geldi dün de onu vidaladım. Duvara monteyi de eşim hafta sonu halleder.
Öyle uğraşlarla gün bitiyor zaten. Bugün 59.9 kiloyu gördüm. Ama 59.9 100 gr 100 gr gidiyor işte. ha gayret. Eşim de diyor martta diyete başlarız. Sanki hemen kilo verebiliyorum. Yaza sanki zayıflamış girerim mart çok geç bence.
Bugün ısınma ücreti yansımış. 43 günlük 47 tl gelmiş, günde 1 liralık ısınmışız
Bugün markete gittim. Kıza kivi, maydonoz havuç kıza süt dilim kendisi aldı onları. 13 tl ödedim.
Asansörde de adam konuşuyor Elayla sen anneni üzüyormusun dedi. Ela ben akıllı kızım annemi üzmem dedi :) sonra adam peki anneni kızdırıyormusun deyince, kızsa da annem beni çok seviyor babam da seviyor dedi. Böyle büyüdükçe konuştukça daha da farklılaşıyorlar.

Yerim ya dillere bak akıllı kız üzmez annesini biliyor tabi işini bizimkide seni çok seviyorum anne diyor ama babamıda seviyorum diyor

Benim ev nasil olcak bakalim ayri kullansak daha mi mantikli acaba.
Alt kat kislik ust kat yazlik
Bilmiyorum cok kararsizim bu konu yuzunden.
Kuzum senin yapılan ev dubleksmiydi ?
Kaçırmışım.
Ben severim dubleksi güle güle oturun hayırlısı ile bitsin de

slm bacımlar
Sok 16 tl;avokado,süt(7.95 olmus süt)
Bezelyeli,havuclu bulgur pilavı yaptım.
Kıza sebze corbası yaptım,havuc ,pırasa,yesil kabakla.
Bulgır pilavı yedik yogurtla.
Öyle yarım gram filan nerden alınıyor kuyumcudan mı
Bence çok iyi yapmışsın para olarak kalırsa harcanır böyle birikiyor en azından damlaya damlaya göl olur
0.5 gr kuyumcularda var cnm aynen

Kız tarafı yapınca gülerler,laf carparlar.Kendi sülaleleri olunca sesleri cıkmaz
Anlatmıstım daha önce,kocinin teyzeSi bizim düğünde bisey takmadı.Durumu iyi.Sasırdık cok.Teyzesin yani.1-2 sene sonra tyzenin toruna sünnet düğünü yaptılar.Kvdeme dedim bende,bizden altın beklemesin,bize bisey yapmadı dedim.
Buarada bizim düğünde kvdemler tek bir bileZik taktı.1 tane.
Kvdem döndü aa size taktıgımız bileziğin dedi 800 tlsini teyze verdiSöylemedik mi size dediYoo dedik.
Bilezik zTen 1200 tldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…