- 21 Ağustos 2015
- 32.170
- 97.669
- 798
- 38
Yapma ,otursnlar peynir ekmek yesinlerYakmasam kavga edecm kayınpeder gelecektiya gelemeyecek miş bu hafta kv pek gitmek istemedi kızı götürdü yapışıyor valla kaldığı yer de benimde kendime göre valla cnm istemiyor yemek bile yapmak
Yarın salonu kaldırcam okul açılmadan bitn dökükler dolap gelecek işte ayarlıycaö artıkın eşime dedi baban haftaya gelecekmiş diye ses etmedi hayret benim yorulduğumu anladı herhal yapışıp kalıyo herif kal kal olmuyo
Kuzum yaYerim ya dillere bak akıllı kız üzmez annesini biliyor tabi işini bizimkide seni çok seviyorum anne diyor ama babamıda seviyorum diyor
Canım evet ablan ince dusunmus ama ben seye takildim.Kızlar bu erkekler mi çok odun yoksa ben mi hamilelikten aşırı duygusalım bilemedim
Benim ablamın maddi durumu çok iyi değildir eşi adam akıllı çalışmaz filan neyse aklıma geldi ben evlenirken ablam bana çeyrek altın takmıştı ben onun düğününde çocuk olduğum için bişey takmadım tabi iki çocuğunda da altın yapmadım bekardım annem babam yaptı ilkinde öğrenciydim ikincisinde de yapmadım yani gençtim daha aklıma bile gelmedi bilmezdim etmezdim böyle şeyleri şimdiki aklım olsa farklı olurdu annemler de bişey demedi zaten yap çalışıyorsun ya da biz yaptık senin yerine filan neden bilmiyorum neyse
Benim düğünümde ablamın ikinci çocuğu daha bebekti akrabalardan biri hem benim için çeyrek vermiş anneme hem ablama bebek için vermiş düğüne gelince ablam da bana düğünde çeyrek takınca annem hatta belki de ... Teyzenin verdiği altındır sana taktığı nerden nasıl alcak o altın demişti hiç unutamıyorum
Akşam akşam nedense aklıma geldi ben bi üzül bi üzül durumu yokken bile o altını bana taktı almasa almazdı yok çünkü durumu veya gelen altınsa bana taktığı kendi işini görebilirdi diye
Eşime anlattım böyle böyle aklıma geldi duygulandım üzüldüm diye ben bişey demicem çok duygusuzum şuan nötr üm filan demiş gülmüş ay sinirim bozuldu akşam akşam kendi kendime
Evet kuzu guya dublex olcak ama isinma biraz dusunduruyor beni muteahhitle konusucam.Kuzum senin yapılan ev dubleksmiydi ?
Kaçırmışım.
Ben severim dubleksi güle güle oturun hayırlısı ile bitsin de
Yaa baya az kalmis odem falan da olur.Guanydin kızlar uyumak artık zorlaşıyor son zamanlara doğru sanırım rahat edemiyorum bir türlü birde çok terliyorum
Eşime Kahvaltı hazırladım sonra oturdum kaldım haberleri açtım icim karardı
Bizimkilerde öyle ince düşünce yok işte onlarda görmeyince ben kendi kendime yaşadıkça tecrübe kazandım hep bişeyleri fark etmem de böyle geç oluyor ne yazıkki yol gösterenim veya örnek alabileceğim kimse olmadı maalesefCanım evet ablan ince dusunmus ama ben seye takildim.
Annenlerin durumu iyiyse senin dugununde taksin diye ablana ceyrek verebilirlerdi.
Yani hediye gelmese hic bisi takamicakti evet sen beklemezsin ama o abla olarak kendini kotu hissederdi belki.
Boyle seylerde eger imkanlar el veriyorsa aile destek olabilir.
Mesela benim kardesim bekar.
Annem bilezik falan alsa der ki hep yarin obur gun evlenirse birinide sen takarsin der bana.
Yani alma sen benim aldigimdan takarsin der.
Ve ya birini bisi takilcaksa ben gidemiceksem annem benim yerimede takar soyler lelli yolladi diye.
Bazilarina takmiyorum.
Misal kadin gelmis bana takmis ama kizi ayri takmamis.
Ona annem takar ben takmam.
Evet kuzu guya dublex olcak ama isinma biraz dusunduruyor beni muteahhitle konusucam.
Demis ki isterseniz ayri daireler olarak kullanın yani alt ust ayri 2 daire.
In cik disardan ugrasamam
Oglan ben altda kalicam diyo.
Odasini asagi istiyo esik yukariyi kullaniriz diyo bakalim nolcak.
H.Sonu bi gidip bakicaz.
Yaa baya az kalmis odem falan da olur.
Donmek zorlasir
Oturmak kalkmak.
Saglikla gelsin insallah
İnsan bazen hatırlayıp üzülüyor. Ben olsam benim de bu sürekli aklıma gelirdi üzülürdüm. Sen de ona sonrasında o altının karşılığı olarak birşey yapsaydın hala da yapabilirsin. Yani bu altın olması şart değil. En azından için rahat eder.Kızlar bu erkekler mi çok odun yoksa ben mi hamilelikten aşırı duygusalım bilemedim
Benim ablamın maddi durumu çok iyi değildir eşi adam akıllı çalışmaz filan neyse aklıma geldi ben evlenirken ablam bana çeyrek altın takmıştı ben onun düğününde çocuk olduğum için bişey takmadım tabi iki çocuğunda da altın yapmadım bekardım annem babam yaptı ilkinde öğrenciydim ikincisinde de yapmadım yani gençtim daha aklıma bile gelmedi bilmezdim etmezdim böyle şeyleri şimdiki aklım olsa farklı olurdu annemler de bişey demedi zaten yap çalışıyorsun ya da biz yaptık senin yerine filan neden bilmiyorum neyse
Benim düğünümde ablamın ikinci çocuğu daha bebekti akrabalardan biri hem benim için çeyrek vermiş anneme hem ablama bebek için vermiş düğüne gelince ablam da bana düğünde çeyrek takınca annem hatta belki de ... Teyzenin verdiği altındır sana taktığı nerden nasıl alcak o altın demişti hiç unutamıyorum
Akşam akşam nedense aklıma geldi ben bi üzül bi üzül durumu yokken bile o altını bana taktı almasa almazdı yok çünkü durumu veya gelen altınsa bana taktığı kendi işini görebilirdi diye
Eşime anlattım böyle böyle aklıma geldi duygulandım üzüldüm diye ben bişey demicem çok duygusuzum şuan nötr üm filan demiş gülmüş ay sinirim bozuldu akşam akşam kendi kendime
Maşallah maşallah sizde maşallah diye söyleyin annenin nazari çok olur derlerGunaydınnn
Kizima yeni bir guncelleme geldi guzel geldi aksam 9 da uyuyor sabah 8 e kadar.
2 defa acikinca uyaniyor sadece saskiniz
Devamliligini diliyoruz.
Aksam sicak cay icip yerimden kalmadan dizi izledim yaw sessiz sessiz.
Sicak cay ictim.
Bir kac aksamdir boyle hatta gidip yatarim bende erkenden bekliyorum uyanir diye bakiyorum saat 10u geciyo uyanmiyo diyorum lelli uyu guzum uyu annem uyu.
Gidip bende yatiyorum.
12 ediyordu hep saati uyumuyordu.
Babayla kalkiyoruz.
Yuzustu yatmayi cok seviyo bu ara onceden sevmezdi.
Kiza manyetik hayvanlar falan baktim kargosu kendi kadar yuh yaw.
Diyorum alim yurutecle mama sandalyesiyle falan yapistirir oyalanir az biraz.
Dun esim gec geldi dedi berbere ugricam 9 den once gelemem
Onun gelmesine kiz uyudu aksam uyanmadi goremedi esimde sabah sevdi.
Pofs yemek yok gunu yine..
En sevmediğim.
Oglan okulda olsa yapcam pratik bisi geccem ama aksama kadar kac ogun yiyo belli diil.
Yapcez bisiler artik.
Çok şükür gözünüz aydın Allah var çok şükür hayırlısı olsun inşallahHerkese günaydın..
Hayırlı Cumalar..Sabah eşim güzel haber verdi:)
Çok şükür bin şükür ..Dünde dedim ya yeterki darda kalma.. RABBİM BÜYÜK..,
Eşim dün zam yok demişdi.. Ama zam gelmiş şükürler olsun..
Sabah maaş yatınca sevindirik olduk:)
Rabbime şükürler olsun..
Sen yeter ki Rabbe sığın ona tevekkül et.. Gerisini düşünme..
Tevekkeltü Al-Allah..
Evet aile onemli bu konuda.Bizimkilerde öyle ince düşünce yok işte onlarda görmeyince ben kendi kendime yaşadıkça tecrübe kazandım hep bişeyleri fark etmem de böyle geç oluyor ne yazıkki yol gösterenim veya örnek alabileceğim kimse olmadı maalesef
Yerim onu ya..Maşallah Subhanallalh canım..Gunaydınnn
Kizima yeni bir guncelleme geldi guzel geldi aksam 9 da uyuyor sabah 8 e kadar.
2 defa acikinca uyaniyor sadece saskiniz
Devamliligini diliyoruz.
Aksam sicak cay icip yerimden kalmadan dizi izledim yaw sessiz sessiz.
Sicak cay ictim.
Bir kac aksamdir boyle hatta gidip yatarim bende erkenden bekliyorum uyanir diye bakiyorum saat 10u geciyo uyanmiyo diyorum lelli uyu guzum uyu annem uyu.
Gidip bende yatiyorum.
12 ediyordu hep saati uyumuyordu.
Babayla kalkiyoruz.
Yuzustu yatmayi cok seviyo bu ara onceden sevmezdi.
Kiza manyetik hayvanlar falan baktim kargosu kendi kadar yuh yaw.
Diyorum alim yurutecle mama sandalyesiyle falan yapistirir oyalanir az biraz.
Dun esim gec geldi dedi berbere ugricam 9 den once gelemem
Onun gelmesine kiz uyudu aksam uyanmadi goremedi esimde sabah sevdi.
Pofs yemek yok gunu yine..
En sevmediğim.
Oglan okulda olsa yapcam pratik bisi geccem ama aksama kadar kac ogun yiyo belli diil.
Yapcez bisiler artik.
Allah razı olsun canım..Çok teşekkür ederim..Çok şükür gözünüz aydın Allah var çok şükür hayırlısı olsun inşallah
Haklısın canım yiğenlerime her sene bişey gönderiyorum gidemesem bileEvet aile onemli bu konuda.
Bak esimlerin ailesi yani abla abisi vs birine bir yere giderken ellerini sallayarak giderler hasta ziyaretine bile
Cunku boyle gormusler nezaket incelik asla yok.
Esim benden sonra ogrendi.
Ben de asla elim bos gidemem ailemden boyle gordum.
Arkadaşlarıma falan gideceksem kurabiye meyvesuyu meyve vs cocuklarada kucukde olsa bisi alirim.
Hep bir yere giderken esime aldira aldira ogrendi.
Hatta gorumcemle fln aram yoktur bayramda cikolata aldirdim giderken kadin bize mi aldiniz diye sordu sasirdi.
Cunku boyle tipler
Biz kucuktuk kardesimle, teyzemde bekardi kardesime ve bana altin bileklik almisti hediye.
Ben hala saklarim bilegime olmuyor tabi
Ama bende anisi var.
Yani bazi seyler evet imkan yoksa tabiki alinmaz ama imkan varsa alinmali cunku unutulmuyor inan.
Mesela sen yegenlerine ufacik bisi de
alsan cok sevinirler.
Bir hadis vardi. Şöyle:
Cennetde buyuk bir kösk vardir. Ismi ferah evidir.
Buraya ancak cocuklari sevindirenler girer.
Evet yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince canım gerçekten fedakarlık çok başka bişey hormonlar da çoşturdu beni dün akşamİnsan bazen hatırlayıp üzülüyor. Ben olsam benim de bu sürekli aklıma gelirdi üzülürdüm. Sen de ona sonrasında o altının karşılığı olarak birşey yapsaydın hala da yapabilirsin. Yani bu altın olması şart değil. En azından için rahat eder.
Erkekler bizler gibi değil malesef.
Olsun hic bisi icin gec degil.Haklısın canım yiğenlerime her sene bişey gönderiyorum gidemesem bile
Gerçekten ailede gördükleri insanın hayatını şekillendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?