Degisir muhtemelen canim(yani insallah degismez) ama boyle bir duzen oturtsak guzel olurYerim onu ya..Maşallah Subhanallalh canım..
Büyüyor canım artık..
İnşallahda bu düzende böyle gider.. Sende artık yavaş yavaş rahatlarsın..
çok sevindim senin adına..
Bizde oyleyizMaşallah maşallah sizde maşallah diye söyleyin annenin nazari çok olur derler
Büyüyor artık prenses annesi
Yemek benimde yok ne yapican bilmiyorum ben diyetteyim kendime göre yapıyorum eşimin yediğini oğlum yemiyor ikisine de ayrı ayrı yapıyorum yeminle mutfakta bulaşık tukenmiyor benim
Tutturdu kocam illa yap surat asıyo napım kız yaptım yetip depolup gitsin onların yanında söyledi mırın kırın ettim surat asıyo bak bak istemiyor derlerYapma ,otursnlar peynir ekmek yesinler
Tatlı yapmıssın yine gördüm tabi gitmezler
Görümce yapar kız her gidişinde baby tatlısından tut her şeyine kadar ama kaynanam yapmazTutturdu kocam illa yap surat asıyo napım kız yaptım yetip depolup gitsin onların yanında söyledi mırın kırın ettim surat asıyo bak bak istemiyor derler
Arada kalmamak için yaptım
Hazır alıp geleymis madem anasına yaranmıslık yapcak.Tutturdu kocam illa yap surat asıyo napım kız yaptım yetip depolup gitsin onların yanında söyledi mırın kırın ettim surat asıyo bak bak istemiyor derler
Herkese selamlar. Canım ya şampuan buSephora indirimi aklımı celiyorrr
Sepete stick maske ve rimel attım 128 tl.
İns almam maasta
Rujda begendim ama maskelerden ruj süremiyorz zaten diye cıkardım onu.
Dus jeli ve tuzsuz sampuanda lazım bana bu ay
Selamlar herkese. Tuzsuz şampuanların da bazen içeriğinde paraben olabiliyor. Ben de bulamadım düzgün bir şampuanSephora indirimi aklımı celiyorrr
Sepete stick maske ve rimel attım 128 tl.
İns almam maasta
Rujda begendim ama maskelerden ruj süremiyorz zaten diye cıkardım onu.
Dus jeli ve tuzsuz sampuanda lazım bana bu ay
Yapmasan olmaz ki sonucta sizde yemek yiyorsunuz cocuklar var.Tutturdu kocam illa yap surat asıyo napım kız yaptım yetip depolup gitsin onların yanında söyledi mırın kırın ettim surat asıyo bak bak istemiyor derler
love beauty kullanıyorm ben,temiz icerik.Selamlar herkese. Tuzsuz şampuanların da bazen içeriğinde paraben olabiliyor. Ben de bulamadım düzgün bir şampuan
Merak ettim ismini yazsana abla bakayımYine kucuk evi olan biri var instada yahu birakin su evleri rahat allasen dicem cikin buyuk eve
Yok ben evimi seviyorum diyolar ozaman.
Kadin koltuk degise, mutfak degise bikmadi.
Her yerde incik cincik tablo bilmem ne
Gozum yoruldu bakarken.
Evin dili olsa bunlara dusun yakamdan der eminim.
Kagit yapiyo sokuyo begenmiyo yaptiriyo bisiler.
Evime gecince valla bi koltuk bi tv sehpasi.
Odalarada bi yatak bi dolap valla isi yok milletin.
Ben hic bisi yetisemiyorum bi de sus esyasi, tablo silip temizlicem tozunu alcam.
Gucleride var anacim yapmaya
HibendilaraMerak ettim ismini yazsana abla bakayım
Selamlar kızlar
Önce sağlık ocağına sonra hastaneye gittik bugün
Karma ve verem asilari yapıldı, kalca filmi tekrar çekildi uzayan sarılık için kan verdik idrarı bekliyoruz torba dolunca eşim götürecek
Evde oda bugün kızı goturcez diye
3 4 gündür kızım çok huzursuz geceleri uyumak istemiyor gündüz uyuyorbenimde dengem şaştı
gündüz uyuyamiyorum işlerim oluyor evde çok yorgun hissediyorum
Hayırlı haberlerle gel ins cnmSelamlar kızlar
Önce sağlık ocağına sonra hastaneye gittik bugün
Karma ve verem asilari yapıldı, kalca filmi tekrar çekildi uzayan sarılık için kan verdik idrarı bekliyoruz torba dolunca eşim götürecek
Evde oda bugün kızı goturcez diye
3 4 gündür kızım çok huzursuz geceleri uyumak istemiyor gündüz uyuyorbenimde dengem şaştı
gündüz uyuyamiyorum işlerim oluyor evde çok yorgun hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?