bişey olmaz artık bu seferlik öyle olsun erkekler bizim gibi düşünemiyor çoğu zaman.kızlar 2 gündür eşim bakıyor çocuklara
dün yemek vardı evde onları yedirmiş aslında bu günde vardı ama
sabah üşenmiş kahvaltı hazırlamaya çocuklara dışarıdan tost yaptırmış
öğleden sonrada götürüp hamburger yedirmiş
dedim ben para kazanayım diye cumartesi pazarda çalışıyorum
sende bir yemek yapmıyorsun
neyse gülüyor bir şey derse kavga çıkacak
canım genelde 1 yada 1,5 yıl sonra tedaviye başlıyorlar
Her hasta farklıdır. Kendi durumunla sakın karşılaştırma. Belki siz de hiç bir sorun yok, sadece eşinin işinden dolayı günleri tutturamıyorsunuz. Belki de sorun eşinde.sadece 3 denemeden sonra tüp bebek öneriyorlar mı? erken değil mi? kistleri aldırmıyor musun? bizim 5. denememiz yine doktora gidemedik eşim burda duramadığından dolayı. inşallah gerek kalmaz da, eğer olmazsa eşim tüp bebek asla istemiyor..
Böyle bir sınav görevi çıktığında, geceden börek va hazırlayıp masaya koymam gerekiyor sanırım. Yoksa senin sınav paran, onların yemeğine ve senin yoluna gidecekkızlar 2 gündür eşim bakıyor çocuklara
dün yemek vardı evde onları yedirmiş aslında bu günde vardı ama
sabah üşenmiş kahvaltı hazırlamaya çocuklara dışarıdan tost yaptırmış
öğleden sonrada götürüp hamburger yedirmiş
dedim ben para kazanayım diye cumartesi pazarda çalışıyorum
sende bir yemek yapmıyorsun
neyse gülüyor bir şey derse kavga çıkacak
canım genelde 1 yada 1,5 yıl sonra tedaviye başlıyorlar
yok canım karşılaştırmıyorum öğrenmek istedim sadece. tedavinin 1 yıldan sonra başladığını biliyorum o yüzden sordum. tüp bebek olayına ön yargılı. ısrar etsem üzmez beni. ama ne yalan söyleyeyim benim de çekincelerim var.Her hasta farklıdır. Kendi durumunla sakın karşılaştırma. Belki siz de hiç bir sorun yok, sadece eşinin işinden dolayı günleri tutturamıyorsunuz. Belki de sorun eşinde.
eşin neden tüp bebek istemiyor. Eğer çocuk çok istiyorsan ve dr tüp öneriyorsa, kadın da tedaviyi kabul ediyorsa, erkek buna karşı çıkmamalı. Her kadın anne olmak ister ve bir koca buna engel olmamalı. Erkeğin ilk eşten çocuğu varsa bile, kadının bu istek elinden alınmamalı
Tedavi için bir yıl düzenli birliktelik sonrası başlıyorlar. Sen de düen yok işte, inşaallah düzenli hayata bir an önce gecersin, orda ya da burda.
Hastaya göre değişir diyorum ya, 43-45 yaşında evlenen kadına bir yıl bekle demiyorlar, 6 aydan sonra tüp bebek diyor ( Bülent traş)
evet sanırım öyle yapmak lazımBöyle bir sınav görevi çıktığında, geceden börek va hazırlayıp masaya koymam gerekiyor sanırım. Yoksa senin sınav paran, onların yemeğine ve senin yoluna gidecek
Bence birisi vefat etmiş. Sen neyden şüphelendin?kızlar bizim arkada tek katlı evler var, bizimki apartman. orayla bura arasında incecik bir yol var. bu saatte adamlar kadınlar dışarıya sandalye atmış, kuran okunuyor normal mi bu?
yok yav şüphe değil. ilk defa bu saatte böyle duyuyorum da garibime gitti. bu saatte normal yani?Bence birisi vefat etmiş. Sen neyden şüphelendin?
Yeni vefat etmiştir. Hemen okumaya başlamışlardır. Ölüm haberi alınca konu komşunun elinden ne gelir ki ruhuna okumaktan başka. Sabah sela veriliryok yav şüphe değil. ilk defa bu saatte böyle duyuyorum da garibime gitti. bu saatte normal yani?
canım balık kokusunu nasıl engelliyorsun? Ben havalandırmayı açıyorum perdeleri açıyorum, balık kokusu elime bulaşmasın diye elimi limonla bile ovuyorum, daha sonra balık kızarttıktan sonra ocakta yumuşatıcı bile kaynatıyorum.
Tavayı da makineye atıyorum iki durulayıp. Çıktığında bile hala leş kokuyor ortalık ya. Yok mudur bunun bir çaresi?
Canim çok saol Allah razı olsun, dua etmez miyim hiç,Rabbim kabul etsin ve inşallah tez zamanda senden bir bebis haberi alalım, cooook güzel bi hamilelik sureci geçir ve sagsalim kucağına al bebisini insalllahhhhhhcanım benım senınde zorlu bı surec gecmış başından ınsallah hayırlısıyla bebegını kucagına aldıgın gunlerı de gorursun...
sorun suanda benım tuplerın bırınde meret gıtmış yumurtalıga yapışmış dr. eşine bakıcaz sonrasında ya tup bebek yada ıkı ay daha deneme dedı... dua eder mısın bana hamılelerın duaları kabul olurmuş... bılıyo musun buna da şukur dıyorum Allah dermansız dert vermesın kımseye kımseyı zorda bırakmasın. çok şukur caresı var ınsallah bebeişim olacak ınanıyorum ben hıc umutsuzluga kapılmıyorum...
Çok saol tatlim, hiç bilmiyorum ki, bu kadar büyük indirime ben de ilk defa denk geldim, kelebek indirimi diye geçiyordu, her şeyde %50 indirim vardı ..bir daha denk gelirse yazarım buradan mutlaka.internet sitesinden de takip edebilirsin..Günaydın kızlar
no_name_ güle güle kullansın eşin.
Boyner'in indirimi her ay mı oluyor. Ben de şişme mont almak istiyorum ama bekliyorum şimdilik
ÇOK teşekkür ederim. Bi bakayım sitesindenÇok saol tatlim, hiç bilmiyorum ki, bu kadar büyük indirime ben de ilk defa denk geldim, kelebek indirimi diye geçiyordu, her şeyde %50 indirim vardı ..bir daha denk gelirse yazarım buradan mutlaka.internet sitesinden de takip edebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?