ben çalışmıyorum ki canım. ailemi seviyorum iyiler ama olmuyor işte rahat edemiyorum. benim ikna edemediğim kişi eşim. yalnız kalmamı istemiyor. ya ailem burda olmasaydı dimi? o zaman napacaktım mecbur evimde olacaktım. hoş o zaman da kv görümceler rahat bırakmazdı ilgilenmek adına. eşime evimde kalacam diye ısrar etsem bu sefer ailemi küçük düşürmüş olurum ona karşı. ailen sığamıyor mu seni der. bilemedim ben de...latiyya senin yerinde olsam ben de evimde kalmak isterdim. bi zaman sonra insanın kendi annesinin evi bile olsa olmuyor. yapı olarak da özgür olmayı seviyorsan hiç olmuyor.
ne bileyim. işyerin ve evin uzaklığı nasıl. annenin ki uzaksa onu bahane edebilirisn.
bir arkadaşın sen de kalacak olsun bir kaç gün.
ay bilemedim ki keşke başta hiç kalmasaydın daha mı iyi olurdu ki
teşekkür ederim yorumlarınuz için. sen de bazen aklıma geliyorsun. aynı binada yaşamak zor olmuyor mu yani o dengeyi nasıl kurabildin? şöyle ki bu akşam bize gelin biz size gelelim kızım hadi gel yardıma. pazar günü hep beraber şunu yapalım falan gibi şeyler olmuyor mu?Ben annemlerle ayni binadayim suanlik ama ayni evde asla yasayamam.
Ayni evin icinde belli bir yastan sonra olmuyo.
Benim annem aksine daha daginiktir
Yani önemsemez sonra supururum,sonra silerim der.
İyi anlasiyoruz ama bazi seylerde kafamiz uyusmuyo
Onlar evde sigara iciyolar ben cikmiyorum bile pek isim olmadikca.
Oglumuda cok yollamiyorum sigara ictikleri icin.
Yanisi evinde kalmak istemekde haklisinlatiyya
yaaa ben de evimi temizlemek çamaşır yıkamak kocişime yemek hazırlamak istiyorumm5tl harclik verdim ogluma.
Para harcamadim.
Evi supurdum,camasir astim.
Buzlukdan kofte cikardim
Pilav yapicam aksama.
Komsu abla cagirdi oraya gecicem.
Ama bugun evde takilasim var ya.
Annem basenlerimin buyudugunu soyledi canım sıkıldı.
Bu ara iyice saldim dikkat etmem gerekirken.
Napicami bilmiyorum.
Oysa aman aman tika basada yedigim yok.
İpin ucunu tutmazsam fena olacak sanki.
hımmm ben çalışmadığını bilmiyordum.ben çalışmıyorum ki canım. ailemi seviyorum iyiler ama olmuyor işte rahat edemiyorum. benim ikna edemediğim kişi eşim. yalnız kalmamı istemiyor. ya ailem burda olmasaydı dimi? o zaman napacaktım mecbur evimde olacaktım. hoş o zaman da kv görümceler rahat bırakmazdı ilgilenmek adına. eşime evimde kalacam diye ısrar etsem bu sefer ailemi küçük düşürmüş olurum ona karşı. ailen sığamıyor mu seni der. bilemedim ben de...
evet canım öyle.. ben iyisi mi konuşayım eşimle. kendimi öne sürerim evimi istiyorum diye. razı olsa bile gönülsüz olur ama bakalım..hımmm ben çalışmadığını bilmiyordum.
insan ailesinden ayrılınca kendi evi olunca bir arada yaşamak gerçekten zorlaşıyor.
eşini ikna etmeye çalışsan. mesele orada sığamaman değil ki...insan kendi evini düzenini arar sonuçta.
Vallahi bitkisel bir suru urun var aslında, hmileligimi öğrenince btun makyaj malzemeleri ve ojelerimi vs yeniledim..bitkisel ve hamilelikte kullanılır olanlarından aldım.azicik süsluyum galiba, bu boya işini de cozmem gerek...ben boyattım. 18. haftaydı sanırım. ikinci gebeliğimde kaçıncı haftada oyattım bilmiyorum
aslında öyle boyasız duramayan süslü bir bayan da değilim
senin hafta biraz erken, ilk üç ay sinir sistemi vs gelişimi olduğu için bazı işeyleri yapmayın diyorlar ama birkaç hafta bekle istersen. saç boyama ile ilgili literatürde bir bilgi yok. hep söylüyorlar ama çalışma yok. bu artizler nasıl yapıyor acaba?
Tatlim eminim çok yakında gelecek bebisin, sen gönlünü ferah tut, aaa bu arada mutlaka ovulasyon testi kullan tatlim aylarca adetin 10-16 günleri çalışma oldu, benim yumurta meğerse adetin 7. Günü çatlıyormuş, ben şok ben iptal!!! Bi de akıntı takip ediyordum, tamamen hikayeymis akıntı takibiAyy minnos musun sen ne guzel seyler yazmissin canim ya sagol guzel dualrin Iicin
Canim hemen bilgi vereyim, bugün saç boyama işlemi tamam, hanı şu kendi yaptığım bitkisel karışım ile..lakin bi sıkıntı var, bunun içine kına da koyulacakmis, ben onu fark edemedim. Siyah çay, kahve,yogurt,sirke,z. Yağı, soğan kabuğu suyu ve pancar suyu koydum...oldukça sıvı oldu tabi karışım, kına koyultuyormus, kınayı da bitkisel olanı kullanın yazmışlar, bugün bulamayacaktim, hazırlamisken boyadım geçtim..kına olmadığı için kalıcı olmayacaktır, ama yumuşacık oldu saçlarım ve 1 ton rengi değişti.haftada bir yapılsa ise yarar sanki...kızıl mı, üzülme o zaman çünkü ceviz siyaha yakın bi renk yapıyor:) yaptığın kür işe yarayacak mı çok merak ediyorum. buraya yazar mısın sonucu? benim beyazlarım çok fazla ve ben boyarım sanırım
Kına da saci daha saglikli,parlak ve yumusak yapiyoCanim hemen bilgi vereyim, bugün saç boyama işlemi tamam, hanı şu kendi yaptığım bitkisel karışım ile..lakin bi sıkıntı var, bunun içine kına da koyulacakmis, ben onu fark edemedim. Siyah çay, kahve,yogurt,sirke,z. Yağı, soğan kabuğu suyu ve pancar suyu koydum...oldukça sıvı oldu tabi karışım, kına koyultuyormus, kınayı da bitkisel olanı kullanın yazmışlar, bugün bulamayacaktim, hazırlamisken boyadım geçtim..kına olmadığı için kalıcı olmayacaktır, ama yumuşacık oldu saçlarım ve 1 ton rengi değişti.haftada bir yapılsa ise yarar sanki...
Oooo oldukça fazla gelmiş tatlim..ufodan tabiki, hangi saatler çalışıyor? Evde çocuk var mı? Daha kış yeni başlıyor zorlayıcı olur. Klima alsan o nasıl acaba..yazın klima kullandım ben evde, ağustosta falan tüm gün açıktı neredeyse en fazla 170 tl odedim.Elektrikten nasıl tasarruf edebilirim kızlar ?
Evde soba çıkışı yok doğalgaz da ev sahibi istememiş..UFO var evde sadece..
Mecbur açıyoruz ama sürekli değil..En azından 10 lira 20 lira ne olursa olsun tasarruf edebileceksem edeyim.
Geçen ay 82 bu ay 219 lira gelmiş..
Sac kurutma makinesi,fırın,mikrodalga,kettel,kucuk ev aletleri malesef cok elektrik harciyo.Elektrikten nasıl tasarruf edebilirim kızlar ?
Evde soba çıkışı yok doğalgaz da ev sahibi istememiş..UFO var evde sadece..
Mecbur açıyoruz ama sürekli değil..En azından 10 lira 20 lira ne olursa olsun tasarruf edebileceksem edeyim.
Geçen ay 82 bu ay 219 lira gelmiş..
Oooo oldukça fazla gelmiş tatlim..ufodan tabiki, hangi saatler çalışıyor? Evde çocuk var mı? Daha kış yeni başlıyor zorlayıcı olur. Klima alsan o nasıl acaba..yazın klima kullandım ben evde, ağustosta falan tüm gün açıktı neredeyse en fazla 170 tl odedim.
Kınayı doğal bulabilirsem olurmuş, aksi takdirde kullanmayın yazmışlar hamilelikte..ben de orta okulda kına yapardım saclarima, boya iznim yoktuKına da saci daha saglikli,parlak ve yumusak yapiyo
Besliyomusta sanirim ben öyle duydum.
Daha önce kına yaktim sacima.
Kına,karanfil suyu,zeytin yagini karistirdim surdum
Guneste parliyodu.
Ayrica soganin sadece kabuklarini kaynatip sacima surup guneste kuruttum.
O renkde cok dogal oluyo
Hatta hangi renk? Hangi marka boya diye soranlar vardi etrafimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?