- 21 Ağustos 2015
- 32.170
- 97.669
- 798
- 38
Kendide kabul ediyorHahahahah sesli güldüm beybi ya über pinti
Öyle mi kullananlar iyi yorum yapıyor o yüzden merak saldım kız kardeşim falan övdü baya işe yarıyor diyeBiz de ikinci el almıştık hem eski evimde boş odam vardı orda duruyordu ama adam akıllı yapmadım bi faydasını da görmedim ne yalan söyliyim bir sene boş boş durdu en son yine aldığımız paraya sattık ikinci el sitesinde
Kullansaydım belki bende de işe yarardıÖyle mi kullananlar iyi yorum yapıyor o yüzden merak saldım kız kardeşim falan övdü baya işe yarıyor diye
Kız bizi çok görüntülü arayan olmuyor ama gecen ablam aradi habire biseyler gösterdi sebeklik yaptı biseyler oluyor demekİyi akşamlar kızlar,
Bizim ev sakinleri uyudu. Ancak girebildim. Artık sabah 10 da kalkıyor gündüz uyumuyor akşam 6 gibi uyku basıyor uyutmuyorum. Sonrası yemek eşim geliyor. Ondan sonra saat 10 u buluyor uyuması. Ben de malum ne elime telefon alıyorum sürekli telefonu çekiyor. Telefonda zaten konuşamıyorum. Bir de görüntülü konuşmalarda çok fenaaaaçıldırıyor şımarmak için.
Benimki bana cimri diyor. Fiyat hiç sormaz. He iyi yapmışsın der. Yokmu ikimizin kocaların orta şekerlisiKız o 1 alıp 3 söylemeyi nasıl yapıyosnz
Ben denedim benimki über pinti oldgundan ,kazıklanmıssın diye kavga cıkıyordu bide evde
Siz calisiyorsunuz vakit olmamış büyük ihtimalle ben evdeyim yaparım diye düşündümKullansaydım belki bende de işe yarardı
Ay herkes bişe der bu çocuklarına baktiran gorumcemi kendide calismiyormu bizim akraba 6 aylikmiydi verdi ööğretmen memurdu doğuda eside çalışıyor kimsedeHayır bide moral bozuyor yok yere
Eylülde okula baslasın istiyorz ins diyorm.
Aa cok kücük
Bi akrabası yollamıs bezliymis,altını uzun süre almamıslar,enfeksiyon olmus da bla bla.
Ay dicektim uyarmasM anan 5 saat almıcak altını.
Ondan olmadıysa daha da olmaz
Son gaz devamOoo beybiler yaza fit mi gireceksiniz
Benimki de bana kızar. Niye onurdan almadın ( bizim sitedeki market onur)Benim ki semtin en pahali marketine gittiginden anlamiyo kuzu
Adamin gittigi marketde avokadonun tanesi 15tl
Bimden aliyorum 8.99
15 desem yer yani orda fiyati oyle ya.
Benim eşim de bilmez. Geçen ikidir birşeyin fiyatını sordum. Bilmem bakmadım dedi. Fiyata bakmadan aldığımı hiç hatırlamam. Bir de yumurta aşağı markette ucuzdu. Kampanya var al dedim aldırdım. Aaa iyiymiş fiyatı diyor.Tek tek magzalarimi geziyor yoksa aktuelden mi goruyor biliyor.
Esime deterjan kac para, yag kac para sor bilmez.
Ben soyluyorum yumurta pahalnmis falan die.
Kendi aldiginda bakmiyo ki etikete
Sen alinca daha az tutuyodu diyo
Bir de bu ara hep ben alıyorum yine.
Boylede iyi diil ya hep kazik yiyo
Ben de bugün koltuk yastıklarının aralarından kuş çişi temizledim. Hiç kafeste bırakmıyor. Zaten kuş da dünden razı kafese zor sokuyorum. İkisi bir canıma okuyor. Kafes temizliği kocişte :) kuşun çiş yaptığını görünce de ela koşuyor ıslak mendili alıyor siliyor. İşte ne kadar silebilirse. Üstünden geçiyorum.arada kaçanlar bugün beni uğraştırdı.Salonu dun kirkladim resmen koltuklarin aralarina kadar supurdum.
Hala kusun yemi cikiyor bir yerlerden cildircam.
Annem gelcekmis pazara gidim gelimde yine supurcem.
Kusunda yerini degistim.
Esimede carladim
Kusu annemlere verelim dedim verdirmedi
Zaten bakmiyor oglanla ben bakiyorum hayvan kizdan kaciyor salinca kiz rahat birakmiyor
Kafesinede rahat yok
Bizim kocalar o konuda da aynıymışValla iyi oluyor kuzu benim 300 TL den çok satmisim hem yer aciliyormus evde
Kız benimki bilmez fiyat fln bide fileye gidiyoruz 200 fln gidiyo iki poşete diyo hayat pahalı bende arada veriyorum gazı pahalı fln sormuyor hiç
Aynı kafadayiz kuzu valla bende kulaklığı tak yürü çok seviyorum 1 saat yurusem kafam boşalıyor resmen
Maşallah kız baya takip ediyor
Kız bizim enişte diyo kardeşimin eşi yok migros pahalı fln ya benim puanım oluyo bide misal peçete ordada 3 bimdede 3 tl anlamiyor
Ay valla çok yem döküyor bizimkide birde her yere pisliyo çıkınca saliyorlar temizleyen var nasilsa
Geçmiş olsun canım su telefonlar elimiz ayağımız malesef yaptırmadan olmuyor
Benimki daha trafiği görmemişti. Markete girmemizle çıkmamız bir olmuştu. Çıkışta da trafiğe söylenmiştiKizlar 2_5subat orkide yag 57tl mis.
Buna bile indirim mi diyoruz biz simdi ya.
Alicam galiba
Ayy esim anpa nin ordan resim bulmus atti trafik felc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?