Küçük Düşün Büyük Olsun!

Öyle mi kullananlar iyi yorum yapıyor o yüzden merak saldım kız kardeşim falan övdü baya işe yarıyor diye

İyi akşamlar kızlar,
Bizim ev sakinleri uyudu. Ancak girebildim. Artık sabah 10 da kalkıyor gündüz uyumuyor akşam 6 gibi uyku basıyor uyutmuyorum. Sonrası yemek eşim geliyor. Ondan sonra saat 10 u buluyor uyuması. Ben de malum ne elime telefon alıyorum sürekli telefonu çekiyor. Telefonda zaten konuşamıyorum. Bir de görüntülü konuşmalarda çok fenaaaa çıldırıyor şımarmak için.

Kız bizi çok görüntülü arayan olmuyor ama gecen ablam aradi habire biseyler gösterdi sebeklik yaptı biseyler oluyor demek

AA

ArArA

Kız o 1 alıp 3 söylemeyi nasıl yapıyosnz
Ben denedim benimki über pinti oldgundan ,kazıklanmıssın diye kavga cıkıyordu bide evde
Benimki bana cimri diyor. Fiyat hiç sormaz. He iyi yapmışsın der. Yokmu ikimizin kocaların orta şekerlisi

Benim klavye deismis istemsizce elim biyerlere değiyor esim oglusa hediyeler almış benim içinde almış almam daha pastasını ben alırım çarşamba günü eltimler gelirse büyük bişe onlar gelirse kısır poğaça yaparım eltim elmalı kurabiye yaparım ddi börek birde pasta yeter oglus oyuncak hayvanları seviyor balık istakozlu bir set almış futbol oyunu almış masalı birde matematik seti gibi bişey bayıldı oynadık baya sayıları koyuyo yazmaya çalıştı üzerinden geçmeli kılavuzlu bisey

Ay herkes bişe der bu çocuklarına baktiran gorumcemi kendide calismiyormu bizim akraba 6 aylikmiydi verdi ööğretmen memurdu doğuda eside çalışıyor kimsede
Yok iyi bir kreşe verdiler eksi yani
Evde oldugu ortamdan daha çabuk hastalanmasi ama seneye benimkide anaokuluna gidecek inşallah biliyorum hastalık durumu oluyo yani

Ooo beybiler yaza fit mi gireceksiniz
Son gaz devam onlar minik bebişliler malum. Ben yürüyüşe devam. Arada koca tribi çeksem de iyi gidiyor bakalım. Bugün zaten dedim senin göbek 1 metre önde gidiyor. Babanın yolundam gidiyorsun diye :)))) onu da gaza getireyim de evde tatlı olmasın derdindeyim he bir de yürüyüşüme trip yapmasın diye. Bugün yine ekler ve yaş pasta almış. Sayılı almış.Yemem dedim.Yemedim.

Benim ki semtin en pahali marketine gittiginden anlamiyo kuzu
Adamin gittigi marketde avokadonun tanesi 15tl
Bimden aliyorum 8.99
15 desem yer yani orda fiyati oyle ya.
Benimki de bana kızar. Niye onurdan almadın ( bizim sitedeki market onur)
Şoktan aldın çıktın dışarı ne gerek vardı der. Şok da sitenin kapısının karşısı. O kadar yakın yani. Bazen gittim ucuza şurdan aldım diye de söylemiyorum. Onun çenesini çekecek halim yok

Benim eşim de bilmez. Geçen ikidir birşeyin fiyatını sordum. Bilmem bakmadım dedi. Fiyata bakmadan aldığımı hiç hatırlamam. Bir de yumurta aşağı markette ucuzdu. Kampanya var al dedim aldırdım. Aaa iyiymiş fiyatı diyor.

kizlar selam eve yerlesmeye basladim.bir donem alisveris bagimliligim var sukur kurtuldum gibi.ama evde etiketli giymedigim o kadar kiyafet cikti ki moralim bozuldu.6 buyuk cop poseti ayirdim .
Mİnimalist yasayamam direk ama sadelesmeye calisiyorum .verdigim paraya yazik esyanin hamalligina ayri yazik valla

Ben de bugün koltuk yastıklarının aralarından kuş çişi temizledim. Hiç kafeste bırakmıyor. Zaten kuş da dünden razı kafese zor sokuyorum. İkisi bir canıma okuyor. Kafes temizliği kocişte :) kuşun çiş yaptığını görünce de ela koşuyor ıslak mendili alıyor siliyor. İşte ne kadar silebilirse. Üstünden geçiyorum.arada kaçanlar bugün beni uğraştırdı.

Bizim kocalar o konuda da aynıymış aynı konuşma bizde de çok defa geçiyor. Arada kırpıyorum hep.

Kizlar 2_5subat orkide yag 57tl mis.
Buna bile indirim mi diyoruz biz simdi ya.
Alicam galiba
Ayy esim anpa nin ordan resim bulmus atti trafik felc
Benimki daha trafiği görmemişti. Markete girmemizle çıkmamız bir olmuştu. Çıkışta da trafiğe söylenmişti seninki önceden önlemini almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…