- 27 Şubat 2013
- 14.862
- 42.467
- 798
Bizim kendi diyor görüntülü arasın söyle diye .Kız bizi çok görüntülü arayan olmuyor ama gecen ablam aradi habire biseyler gösterdi sebeklik yaptı biseyler oluyor demek
AA
ArArA
Hayırlı olsun canım evine kavulmuşsun gözün aydım. Paranızda bereketli olsun. Ayrıca Allah kolaylık verdin :)kizlar selam eve yerlesmeye basladim.bir donem alisveris bagimliligim var sukur kurtuldum gibi.ama evde etiketli giymedigim o kadar kiyafet cikti ki moralim bozuldu.6 buyuk cop poseti ayirdim .
Mİnimalist yasayamam direk ama sadelesmeye calisiyorum .verdigim paraya yazik esyanin hamalligina ayri yazik valla
Aiy yazmamisimTrendyolda mi ?
Canim dokulme cogalmiyor ilk kullanimda tam tersi ilk kulanimda bile farki gormen lazim.Lelli hazır saçtan konusmuş Ken dökülüyor u ilk başta karanfil a suyu kullanırken valla ben saçımı tararken bile sıkıyorum bunu kızıma da sıkıyorum
Bugün kıza mont aldım bende lcwden iyi inmiş heryer bi kalabalık ula dedim Bi biz çıkmıyo evden makbule ugradım markete yöresel ekmek aldım azda hep herifin karttan
Bana diyo nerden aldın kendi paradan alaydın diyo koca bankadan tabiki dedin alınmış hiç kendi paradan diyo
Yorulduk ama iyi geldi bugün gezmek
Canim öncelikle kolay gelsin hersey kolaycana olsun.kizlar selam eve yerlesmeye basladim.bir donem alisveris bagimliligim var sukur kurtuldum gibi.ama evde etiketli giymedigim o kadar kiyafet cikti ki moralim bozuldu.6 buyuk cop poseti ayirdim .
Mİnimalist yasayamam direk ama sadelesmeye calisiyorum .verdigim paraya yazik esyanin hamalligina ayri yazik valla
Tabi canim ben o trafigi cekemem diyo.Benimki daha trafiği görmemişti. Markete girmemizle çıkmamız bir olmuştu. Çıkışta da trafiğe söylenmiştiseninki önceden önlemini almış
Yaa ne dicem bir çocuğun bisi istemesi nasil bir duygu ben cok merak ediyorum.Gece gece banka hesabıma baktım. 124 tl elektrik faturası çekilmiş hesaptan
paralar suyunu çekiyor. Şu konut kredim bitsin zaten kocişe paslayacağım faturaları.
Neyseki akşam yine para verdi. Bankadaki paradan hiç çekmedim. Kredi kartından aldım çok şeyi.
zulomu da şimdilik 100 tl yaptım. Kızın paraları da saymaya çalıştım saydırmadı Kız kaç defa. Sanırım 400 e yakın oldu birikimi.O paralarla istediği bir şeyleri alma hayali kuruyor.
Kıza skechers tan ayakkabı baktım. Işıklı olanlardan. Tabi bugün gördü istedi. Babasına Işıklı istiyorum diyor. Zamanında yeğenime almıştım. Çok hoşuma gitmişti. Kıza almak kısmet olmadı. Hep ayakkabısı vardı kardeşim ve arkadaşım sağolsunlar. Şimdi 25 numara alacağım bahara yaza 25 olur. Şimdi 24 giyiyor.
kardeşime söyledim, aynı model alalım kızlara dedi.
Yok bu sevdiğim görümcemAy herkes bişe der bu çocuklarına baktiran gorumcemi kendide calismiyormu bizim akraba 6 aylikmiydi verdi ööğretmen memurdu doğuda eside çalışıyor kimsede
Yok iyi bir kreşe verdiler eksi yani
Evde oldugu ortamdan daha çabuk hastalanmasi ama seneye benimkide anaokuluna gidecek inşallah biliyorum hastalık durumu oluyo yani
Ben genelde şart koyup giriyorum markete yoksa marketi toplayacakAiy yazmamisim
A101 canim
Canim dokulme cogalmiyor ilk kullanimda tam tersi ilk kulanimda bile farki gormen lazim.
Devam et bakalım
Kiz biraz buyusun onada yapicam bende
Cunku cocuklara da yapanlari okumustum
Canim öncelikle kolay gelsin hersey kolaycana olsun.
O can sıkıntısından mi arayisdan mi bir dönem bende de vardi.
Surekli bi semt var orda cok mağaza var sabahin korunde oraya gidiyordum.
Cul pesine.
Hatta durakda bi teyze dediki bana kızım isemi gidiyorsun baktim saat 9.30 mağaza gezmeye diyemedim kahvaltiya gidiyorum dedim
Alıyordum sonra beğenmiyorum
degismeye useniyordum falan falan.
Resmen saçmalamışim simdi dusununce.
Bakiyorum zaten benim sabit bi giyim seklim var.
Cok renk sevmem
Dekolte kullanmam
Kisa bluz pek sevmem
Kazak giymiyorum kalin kazak almışım
Giysem buharlasirim galiba icinde.
Cok mu üşüyordum acaba alırken diyorum.
O an elim ona mi gitti acep.
Cunku ben yillardir kazak giyemeyen biriyim.
Triko, ya da bady üstü hirka, sweat falan.
Benim cok pismanliklarim var.
Bisi almak icin aliyordum resmen.
Simdi kıyafet göresim gelmiyor.
Lcw girdim direk 5 e ciktim kizin katına inerken bi esime gomlek aldim 2 kat kadin bolumune hiç bakmadim bile.
Tabi canim ben o trafigi cekemem diyo.
Gitsek arabasiz giderizde kim tasicak aldıklarımızi.
Ama bir sure gitmez benimki o kalabaliga girmek dogru diil
Yaa ne dicem bir çocuğun bisi istemesi nasil bir duygu ben cok merak ediyorum.
Benim oglan asla istemezdi
Hala istemez.
Esim esnafken market varken yani arada oglani da gotururdu siteydi akulusunu sursun falan diye.
Koca marketten hic bisi almiyormus.
Esim diyoduki cocuk yani ne bilim abur cubur ister sakiz bisi hic bisi elini surmuyormus.
Esim diyodu zorla veriyorum
Nereye gitsek oyleydi.
Oyuncak magzasina sok hic bisi istemezdi.
Yani şaşırıyorum biz israr ediyorduk bisi al diye alirsada sadece 1 tane alirdi.
Hala disari cikarken ya da disardaysak oglum bisi al ya da ne alim ben bisi istemiyorum der.
Kiz istesin istiyorum ya
Yani ne bilim bisi görsün istesin.
Kendi kararini versin secsin o istek duygusu olsun.
Bende de hiç kıyafet alma hevesim yok kaç yıldır öyleyim. Sanırım kilo alınca mağazaya gidip deneyip yakıştıramayınca böyle isteksizlik oluştu. Ee bir de evdeyim kaçını giyiyorum giyebiliyorum. Çocuktan sonra da avm ye gitsem kendimi çocuk mağazasında buluyordum. Bu ara kıza ve eve birşeyler alıyırum hep. Hala kendime kıyafet bakmıyorum. İnternetten denemeden kıyafet almak hiç bana göre değil.Aiy yazmamisim
A101 canim
Canim dokulme cogalmiyor ilk kullanimda tam tersi ilk kulanimda bile farki gormen lazim.
Devam et bakalım
Kiz biraz buyusun onada yapicam bende
Cunku cocuklara da yapanlari okumustum
Canim öncelikle kolay gelsin hersey kolaycana olsun.
O can sıkıntısından mi arayisdan mi bir dönem bende de vardi.
Surekli bi semt var orda cok mağaza var sabahin korunde oraya gidiyordum.
Cul pesine.
Hatta durakda bi teyze dediki bana kızım isemi gidiyorsun baktim saat 9.30 mağaza gezmeye diyemedim kahvaltiya gidiyorum dedim
Alıyordum sonra beğenmiyorum
degismeye useniyordum falan falan.
Resmen saçmalamışim simdi dusununce.
Bakiyorum zaten benim sabit bi giyim seklim var.
Cok renk sevmem
Dekolte kullanmam
Kisa bluz pek sevmem
Kazak giymiyorum kalin kazak almışım
Giysem buharlasirim galiba icinde.
Cok mu üşüyordum acaba alırken diyorum.
O an elim ona mi gitti acep.
Cunku ben yillardir kazak giyemeyen biriyim.
Triko, ya da bady üstü hirka, sweat falan.
Benim cok pismanliklarim var.
Bisi almak icin aliyordum resmen.
Simdi kıyafet göresim gelmiyor.
Lcw girdim direk 5 e ciktim kizin katına inerken bi esime gomlek aldim 2 kat kadin bolumune hiç bakmadim bile.
Tabi canim ben o trafigi cekemem diyo.
Gitsek arabasiz giderizde kim tasicak aldıklarımızi.
Ama bir sure gitmez benimki o kalabaliga girmek dogru diil
Yaa ne dicem bir çocuğun bisi istemesi nasil bir duygu ben cok merak ediyorum.
Benim oglan asla istemezdi
Hala istemez.
Esim esnafken market varken yani arada oglani da gotururdu siteydi akulusunu sursun falan diye.
Koca marketten hic bisi almiyormus.
Esim diyoduki cocuk yani ne bilim abur cubur ister sakiz bisi hic bisi elini surmuyormus.
Esim diyodu zorla veriyorum
Nereye gitsek oyleydi.
Oyuncak magzasina sok hic bisi istemezdi.
Yani şaşırıyorum biz israr ediyorduk bisi al diye alirsada sadece 1 tane alirdi.
Hala disari cikarken ya da disardaysak oglum bisi al ya da ne alim ben bisi istemiyorum der.
Kiz istesin istiyorum ya
Yani ne bilim bisi görsün istesin.
Kendi kararini versin secsin o istek duygusu olsun.
Kiz ne bilim biz de isteyen cocuklara heves ederdik.Ben genelde şart koyup giriyorum markete yoksa marketi toplayacakama almadım diye ağlamıyor. Öyle almadı diye ağlayan çocuklar da var. Marketlerde en sevmediğim yer kasanın önü. Balon şeker sakız sürpriz yumurta çikolata çocukların ilgisini çekecek ne varsa oraya koymuşlar. Sinir oluyorum. Bizim internet alışverişi yaparken de yanımda anne ben şunu alayım diyor.,
Senin oğlan meleeeeeek melekkmiş çocukluğu. Ama Kız nasıl olur şimdiden belli eder kendini. Gümbür gümbür geliyor gibi :)))
Amin canim kolay gelsinHerkese selamlar.. Bir kaç gündür gelemedim..
hafta sonu evde işlerim vardı bakamadı..
dün çok yoğundum.. nasıl gün bitti bilmiyorum..
Sanırsam bugünde çok yoğun birgün beni bekliyoer..
İşlere girişmeden sizlere selam vereyim dedim:)
Çok güzel haberler alacağımız güzel birgün olur inşallah..
saol canim ya huzurla yasayalim insallahHayırlı olsun canım evine kavulmuşsun gözün aydım. Paranızda bereketli olsun. Ayrıca Allah kolaylık verdin :)
Saol canim ya huzurla yasayalim insallah hep birlikteHayırlı olsun canım evine kavulmuşsun gözün aydım. Paranızda bereketli olsun. Ayrıca Allah kolaylık verdin :)
Ayy ben bakaren terliyorum suan o kazaklarima.gunaydin kizlar
tr_lelli ay biliyormusun lelli ayni.izmirde yasayan bir tip olarak yunlu kazak almisim.hangi kafadaydim acaba diye sorguluyorum suan
ben de dun aksam bi deneyeyim dedim hic giymemistim daha .icim yandi resmen boyle bir sicak yokAyy ben bakaren terliyorum suan o kazaklarima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?