Küçük Düşün Büyük Olsun!

Mucver gibimi yapıyorsun pancake gibimi

Ne güzel maşallah,
Gezmek görmek lazım hep evde olmuyor
Insanın değişikliğe ihtiyacı oluyor enerjisi değişiyor
Malesef benim eşim öyle değil, nisanliyken her hafta gezerdik uzak yakın farketmez giderdik her yere ve teklif eden o olurdu ama şimdi öyle degil

Sevmiyor mu ?Maddiacıdan mı gezmiyor.
Bizimki sever gezmeyi ama ucu bana dokunuyor illa
Yoksa bıraksan günübirlik İzmir'e gidelim de gidrr

Sevmiyor mu ?Maddiacıdan mı gezmiyor.
Bizimki sever gezmeyi ama ucu bana dokunuyor illa
Yoksa bıraksan günübirlik İzmir'e gidelim de gidrr
Yok bacım tamamen üşengeçlik ve önyargı
Ne yapcaz şimdi gidip , orda trafik vardır nereye gideceksin ki ne alacaksın ki gerek varmı sonra gideriz ne desem bunların hepsini duyuyorum
Sadece iki kere hadi dışarı gidelim dedi , ikisinde de kavga etmiştik .
Birind3 g3c3 üsküdara gittik sahilde oturduk onda da arkadaşını çağırdı yine yanımıza dayanamadı
Öküz öküz anlatılmaz bu tanımanız lazım.gerci dışardan herkes ne iyi der , millete cevap veremez herk3se tamam der evde bana erkek çenesi 5 m

merhaba ben bu sohbeti yeni gördüm baya olmuş ama bende de panik atak ve demir eksikliği var antidepresan kullanıyorum siz nasıl çözdünüz bu durumu halailaç kullanıyor musunuz

Sunumculuk kazanacakDümdüz mü yesin cocuum,sunumlu yiyecek tabiki
Pembik gelin yukleniyor
selam kizlar eve dondum ikizler fenaydi.bir corbayi zor yaptim bugun
Esime 5 bin promosyon yatmis altin alcam insallah .gerci borclar var ama onlari yavas yavas donerim
Bereketli olsun kuzu
Kolay gelsin zor ben bi deneyle bas edemiyorum
merhaba ben bu sohbeti yeni gördüm baya olmuş ama bende de panik atak ve demir eksikliği var antidepresan kullanıyorum siz nasıl çözdünüz bu durumu halailaç kullanıyor musunuz
Cok zaman gecti ozamandan bebegim oldu hormonlara bagli yine dokulmelerim oldu.
Ama asla eskisi gibi degil dokulmemde saclarimda.
Ben sacima iyi gelen seyleri deneme yanilma yontemiyle cozdum
Lavanta cayi
Karanfil suyu
Otaci naturway sampuan bana iyi geldi.
Duzenli kullanmak sart.
Doğum sonrası dokulmelerimi yine bunlarla toparladim

Bi ben şu dolabı kullanmayı öğrenmedim.Aslında çok şey var satılacak iyi olur gibi, üstüne düşeyim de öğreneyim nasıl birşeymiş.Sonuçta satış benim işim
Valla iyi oluyor kuzu benim 300 TL den çok satmisim hem yer aciliyormus evde

Kız o 1 alıp 3 söylemeyi nasıl yapıyosnz
Ben denedim benimki über pinti oldgundan ,kazıklanmıssın diye kavga cıkıyordu bide evde
Kız benimki bilmez fiyat fln bide fileye gidiyoruz 200 fln gidiyo iki poşete diyo hayat pahalı bende arada veriyorum gazı pahalı fln sormuyor hiç
Aynı kafadayiz kuzu valla bende kulaklığı tak yürü çok seviyorum 1 saat yurusem kafam boşalıyor resmen
Aynen dün onurda peynir uygunmus ,normalde carsıdan alıyorz.
Bana dısarda taze kasarın fiyatı sukadar,bu indirimde diyo.
Hee dedim tmm .
Kasar borsasını takip etmiyoırm dicektim
Maşallah kız baya takip ediyor
Kız Migrosa öyle bi düsman,sanırsın migros evine icra getirmis töbe töbe
Migrosdan aldım diyince suratı değişiyor.
Kız bizim enişte diyo kardeşimin eşi yok migros pahalı fln ya benim puanım oluyo bide misal peçete ordada 3 bimdede 3 tl anlamiyor
Ay valla çok yem döküyor bizimkide birde her yere pisliyo çıkınca saliyorlar temizleyen var nasilsa
Selamlar
3 gündür telefon bozuktu giremedim
Oğlan telefonu yere attı ses efektini bozmuş
300 lira ona bayıldım
Geçmiş olsun canım su telefonlar elimiz ayağımız malesef yaptırmadan olmuyor

Selam kızlar geldim bugün çok yoruldum sabah esim gitti 10 buçuk gibi kahvaltı ettik oglusla ay başı olmuşum karnım ağrıyor fena kalkıp bir makine çamaşır açtım oğlusun battaniye ve ince yorganı dışarı astım havalansin diye çok esiyordu yorgan uçmuş gitmiş altta dükkan var saolsun çocuk görüp yakalamış koymuş kenara o yikancak bir makine halı ortisu lekeliydi onu yıkadım cam onleri sildim toz alıp büyük süpürgeyi açtım koltuk altları çektim sildim mutfak yolluklarini serdim kurumustu yarın holdekileri yıkarım biter birde icerinin perdeyi atarım balkon caminida yarın yaparsam iyi oğlusun saçı kaldı bugün yarına inşallah

Dışarı çıktım milyoncudan biseyler aldım erzak için kap uc tane a101 e gelenler daha güzel gekince alirim tekrar hali kaydirmaz çamaşır ipi aldım 36 oraya a101 e girdim sucuk iki paket günlük ped süt dilimi 3 tane birini kendime buskivi çubuk kraker zeytin buldum Marmara'nın yine aldım bı şişe 57 oraya verdim kısa ilaç 20 TL oraya verdim esim ödeme aldı bugün o evvhasligi verdi bana 100 verdi ayrı verdiği haşlıktanda 100 ayircam inşallah köşeye çıkarken para aldım 0.5 altın aldım yoktu 24 Ayar iki yerde 22 ayarlik aldım 210 ona verdim 3 gram ve ceyregim oldu nakitim var 1000 kadarda birde şişe doldu onuda accam bu ara bereket günü 10 TL şişeye atarım

Tesekkur ederim peki panik atak doğurunca geçiyor diyorlar siz ilac tedavisini ne kadar kullandiniz antidepresanı yani

Tabi paylaşırım aslında ben ikici el almak istiyorum onu da eşim istemiyor guvenemezmis sağlam olmazmış bakıyorum bende netten
Biz de ikinci el almıştık hem eski evimde boş odam vardı orda duruyordu ama adam akıllı yapmadım bi faydasını da görmedim ne yalan söyliyim bir sene boş boş durdu en son yine aldığımız paraya sattık ikinci el sitesinde

Lelli hazır saçtan konusmuş Ken dökülüyor u ilk başta karanfil a suyu kullanırken valla ben saçımı tararken bile sıkıyorum bunu kızıma da sıkıyorum

Bugün kıza mont aldım bende lcwden iyi inmiş heryer bi kalabalık ula dedim Bi biz çıkmıyo evden makbule ugradım markete yöresel ekmek aldım azda hep herifin karttan

Bana diyo nerden aldın kendi paradan alaydın diyo koca bankadan tabiki dedin alınmış hiç kendi paradan diyo

Yorulduk ama iyi geldi bugün gezmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…