Bereketli olsunnSelam kızlar kahvalti tost istedi kuzu yedik beraber sonrası bir makine renkli ve nevresim attım astim bulaşık topla Süpürge tuttum 2 güne batiyo valla kuş yemi fln banyoyu temizleyip namaz kılıp çıktık oğlusu parka çıkardım iyi geldi merkeze çıktık banada yuruyus oldu iyi geldi dönüşte Onur'a uğradım bir litre süt şeker oglusa ve mantı aldık 29 oraya verdim oglus mantı istedi bu sefer hazır yapacağım kahve içip dinleniyorum az esim çıktı gelir namaz kilacagim altın artmış yine kuyumcuya uğradım bı sorup çıktım esim iş almıştı geçen hafta avans yatmış oglusla bize haslik verdi bu ara iyi aldım araba bakiyo birazda ondan veriyor olursa koltuk çıkarım ddimbirde bozukluk sisemi açtık beraber 210 TL çıktı yenisine başlarım çarşamba TL 2000 kadar oldu ama altın alamiycam araba olursa bozdurup zarar etmiyim
Aynen bari o arada uzemezler seniAy ben söyledim mi?
Haftasonu dedim kociye,annem ramazanda bakmam diyo dedim.
Sasırdık mı hayır diyo
Alırım izin ben yıllık izinden napalım dedi.
Öyle olırsa evde olur kızla iyi olur.
Aynen yaAynen bari o arada uzemezler seni
Annenin amacı seni işten çıkarmak olduğu için her şeyi sebep gosteriyo sen duymamaya calisAynen ya
Bak bugun nasıl gecti anlamadım
3-4 defa konusuyorm günde
Koci arama artk iyi cocık nolcak burda,kac kisiyiz diyor.
Annemde saat bası aramazsam resmn psikolojik baskı kıruyor,anne dedi kapılara gitti diye
Tam mezarciymisGecen igda gördüm demistim ya ,temizliğe giden bi kadın pazara cıkıyomus 2.el satıyomus diye.
Story atmıs azcık irite oldum,vefat eden bi teyzedenn esyalar gelecek demis.
Hadi o bisey degil.
Evi yanan birinden esyalar gelecekmis.
Bide iste rızık nerden gelir belli olmaz demis.
Evi yanandan da alıp satma yani
Bide igda esya göndereyim diyen birine kargo karsılıgı mı yazmıs
Öhh yani bukadrda iyi degil artk.
Cıktım takipten.
Ruhum cekildi bune be
Bende takip ediyordum bende çıktım takipten ne zannediyorsunuz millet böyle böyle zengin oluyor anacimGecen igda gördüm demistim ya ,temizliğe giden bi kadın pazara cıkıyomus 2.el satıyomus diye.
Hadi o bisey degil.
Cıktım takipten.
Ruhum cekildi bune be
Ay kim o merak ettim ya ne kadar rahat söylüyor öyleGecen igda gördüm demistim ya ,temizliğe giden bi kadın pazara cıkıyomus 2.el satıyomus diye.
Hadi o bisey degil.
Cıktım takipten.
Ruhum cekildi bune be
Özelden yazAyım kadın buralardaysa polemik olmasınAy kim o merak ettim ya ne kadar rahat söylüyor öyle
Güle güle kullanın cnmSlm kızlar üç gündür pertim çıktı eve dolap takıldı heryer toz kir içindeydi ama bende bittim yani çok yoruldum kollarım bacaklarım akşam zor bitti
Bide eşime kızdım görümce kvgile gitti anasına gel buraya diyo tabi kapatmadan bi sinirlendim artık bağırdım çağırdım
Burda ben yoruluyorum tabi sen değil dedim anan kendi annen oturuuyo oh ne rahat dedim gelsin ler ye iç akşama kadar ayaktayım bende insanım madem gezip
Duruyorlar bende gezecem ben insan değilmiyim be dedimartık
Kızım diyo sesini çıkarma anan çıldırdı tamam haklısın diyo ikide bir gel deme dedim
Ye iç altın biriktiriyor dedim anası kızı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?