Küçük Düşün Büyük Olsun!

Azıcık sizden yüz buldu ya hemen arayi soğutmuyor korkmuyor mu acaba virusten falan birde müsait olurum olmam yani şimdi geleceğim diyen birine gelme diyemiyorsun da bunu gelecek olanın akıl etmesi lazım

Ay valla sinir geliyor banada .
Görüntülü arama sevmiyorm dicem uygun zamanda.

Azıcık sizden yüz buldu ya hemen arayi soğutmuyor korkmuyor mu acaba virusten falan birde müsait olurum olmam yani şimdi geleceğim diyen birine gelme diyemiyorsun da bunu gelecek olanın akıl etmesi lazım
Malesef oyle
Ben surekli isim var isim var dedim sanirim yazdan beri ilk defa gittim.
Suyu Cikar artik gelmelerin

Nihayet otubildim yeminle basim tuttu.
Bi agri kesici icmem icap ediyo pesine kahve.
Kiz uyumadi ama gözünden uyku akiyo
Ayakda salla yok gezdir yok.
Arabasinda uyuttum 2 saat uyur diye bekliyorum bakcez.
Evi supurdum sildim toz aldim.
Lavabo kabin ovdum.
Camasir astim katladim.
Davlumbaz ocak sildim.
Bulasik mak. Bosalttim doldurdum.
Aiy boyle zamanlarda da buyuk eve bi isyan edesim geliyor.
Vallahi bitmiyor
Pogacalar iyi oldu buzlukda bitmişti.
Pastaninda yarisi dun bitti bugunde kalani biter.
Uykusuzum o basima vuruyo galiba.
2 de yatip 7 de kalktim.

Aynı bizim teyze gibi Dün aradı sonra döndüm duymadı. Sonra aradı tam biz hazırlandık dışarı çıkıyoruz açmadım. Gider ayak uğraşamazdım. Sonra gelince yemek yedirdim falan öyle aradım. Telefonu verdim ben de mutfak topluyorum. Bu defa da Ela telefonu bırakmış başka şeyle oyalanıyor. Hala kapatmamış. Sonra arkadaşın kızı geldi görüyor hala konuşmaya çalışıyor. Baktıki ela arkadaşıyla oyuna daldı. Neyse kapatayım dedi. Yani içimden bir zahmet dedim. Zil çalıyor kızı içeri alıyırum montunu çıkarıyorum falan o ara hala telefon açık Bazen offf diyorum. Eşim de açmıyor bazen.

Ay valla sinir geliyor banada .
Görüntülü arama sevmiyorm dicem uygun zamanda.
Geçen teyzeyle konuşurken dedim ben ama hiç üstüne alınmamış belli
Bana diyor ben kim ararsa cevap veriyorum. Ben duymuyorum ya da cevap vermiyorum çünkü çocuktan vaktim olmuyor. Telefonda konuşturmuyor iki saniye dedim. İşin yoktur cevap veriyorsundur dedim.

Kızlar selamsız daldım,
Sabah arkadaş kahvaltıya çağırdı gittim. Biraz orada zaman geçirdik sonra parka götürdük çocukları. Hava miiisss. Eve geldik. Ela uykuya dalarken okudum yazdım. Şimdi yatakları bile toplamamıştım onlar evi toplar yemek yaparım. Çamaşır asacağım. Giderken atmıştım.
Sabah erkenden mesaj yazmış arkadaş. Yatakları bile toplamadan uyanınca gittim. Şimdi işleee beni bekler. Böyle öğlen uyuması iyi oluyor. 9 da uyandı.park yordu tabi

Selam kızlar kahvalti peşine bulaşık calistirdim ortalık toplayıp çıktım dişçiye gittim operasyonlu çekim oldu bı taraf çabuk çıktı kokteki kırıklar zorladı uğraştı adam şimdi hem ağrı hemde ağzımda pamuk duruyorum 1 saat çıkarma ddi 4 saat yeme içme yok ddi birde 2 gün fln ağrı olur ddi ilaç içersin ddi ağrıyı bayada az uzandim eşimle oglusun Trendyol kargoları gelmiş LC ye uğradım değişim yapacağım pantolon için oğlumun bedeni gelmemiş henüz cuma uğrayacağım tekrar bime uğradım kadife tatlısı 2 tane meyveli yoğurt süt dilimi 12 verdim akşama az et çıkardım etli sebzeli bulgur karnıbahar yemeği olcak doktor çok sert yeme ddi bulgurundan yerim sadece 150 TL dişçiye verdim

Selam canımlar
Sabah ilk iş salonu havalandırıp sildim halıları sırkeledım balkonda
Ustune Annem geldi kızın başına diktim onu , yemek yaptım mutfagı 2 tur camasır suyuyla sıldım dolapları ocağı yagçöz sıkıp beklettım ustune c.suyu cıfle sıldım temizledim
Banyo yapıp pilav yapsam benden iyisi yok belim çok ağrıyor yine

Geçmiş olsun canım sezeryan sonrası agrimi seninki doktora sordunmu dicektim benimde dişim fena agriyo sanki iğne batıyor gibi operasyonlu bir kaç gün ağrı olur ddi şimdi dayanamadım ağrı kesici ictim

Geçmiş olsun canım sezeryan sonrası agrimi seninki doktora sordunmu dicektim benimde dişim fena agriyo sanki iğne batıyor gibi operasyonlu bir kaç gün ağrı olur ddi şimdi dayanamadım ağrı kesici ictim
Yok maalesef öncesindede vardı ,
Kuyruk sokumu ağrıyor ve sırtımın tam ortası nefesim kesilecek kdr
Sezeryan dedınde dikişlerim çok ağrıyo bnm ya ne zaman gececek ?
Bugün patlıcan kızartırken yağ ayağıma sıçradı yandı ayagım ustu su toplıycak gıbı kıpkırmızı
Heryerim error vermeye başladı mutfağı temizledim anam mutfağa geldi onayladı bizim ailede temizlik takıntısı olan annemdir sürekli biyerleri siliyo halı perde yıkıyor kızıyoruz artık canına yazık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…