- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Azıcık sizden yüz buldu ya hemen arayi soğutmuyor korkmuyor mu acaba virusten falan birde müsait olurum olmam yani şimdi geleceğim diyen birine gelme diyemiyorsun da bunu gelecek olanın akıl etmesi lazımGunaysss.
Dün saat 4 gibi yan blokda bi ablam var o aradi dedi sana gelim mi gel dedim
Onlarinda bebisi var hep evdeler
Kadin maskeyle oturdu ya dedim abla darlama kendini sende hep evdesin biliyorum ben mesafeliyiz zaten olsun dedi.
Oturduk pasta yapmistim visneli (Visne buldum ya herseye koyarim artik)
Onada nasipmis.
Kahveyle yedik bi dilim lafladik iyi geldi.
O gitti yemek falan yapamadim.
Aksam kardesim geldi dedim kiymali yumurta yermiyiz genssler
Ihlamur kahvaltilik kıymalı yumurta falan derken aksami atlattik.
Elti kizi gel gel gel bosuna der mi
Hemen aksam yazdi musaitsen yarin sana gelim
Suan calismiyo evde diye bisi demiyorum ama darlicK yine beni
Elini ver kol bacak komple alamiyosun bunlardan.
Pogaca yaptim.
Sabahda patates hasladim salata yapcam.
Pastada var yeter.
Eve de karniyarik pilav yapiyorum.
Bugun erkenciyim.
Bi supur sil toz al kaldi.
Kiz zorlicK beni aksam 2 de yatti sabah yine 7.30 da kalkti.
Gec de yatsa isine asla gec kalmaz
Oynuyoruz bakalim musade ederse pilav yapcam.
Ay valla sinir geliyor banada .Görümce i yolasım geldi babby
Benimkilerden meraklı o gün dolaplar takıldı hemen görümce görüntülü arıyor kv gösterecek ya baktılar
Dün kayınbabbam diyo bizim eve de yaptırın parayı yolla yaptırırız dedim
Kız o başakşehirdiİzledik yenildiler moraller sıfırben Beşiktaşlı yım beni irgaliyan bişe yok
Malesef oyleAzıcık sizden yüz buldu ya hemen arayi soğutmuyor korkmuyor mu acaba virusten falan birde müsait olurum olmam yani şimdi geleceğim diyen birine gelme diyemiyorsun da bunu gelecek olanın akıl etmesi lazım
Aiyyy esimde izledi aksam.Kız o başakşehirdibjk değil
Aynı bizim teyze gibiGünaydınlar bacımlar
Mutlu birgün olsun
Sabah 7 de uyandım.
Kahve bastım
Kızın kahvaltısını hazırladım,yumurta falan hasladım.
Kendime tost bastım.
Alya uyandı
Sonra kociyi kaldırdı cıktık evden.
Ay aksam 22.00 görümcem görüntülü arıyo.
Acmadım valla anlasın.
Görmedim derim ararsa.
22.00 da milleti arama yani görüntülü bi zahmet
Geçen teyzeyle konuşurken dedim ben ama hiç üstüne alınmamış belliAy valla sinir geliyor banada .
Görüntülü arama sevmiyorm dicem uygun zamanda.
Biliyorum canım basaksehir olduğunu oynayan Beşiktaş değil anlamında ddim Beşiktaş maçı olsa izlerdim bendeKız o başakşehirdibjk değil
Bende dün bi ara bjk sandım tvye bakıncaBiliyorum canım basaksehir olduğunu oynayan Beşiktaş değil anlamında ddim Beşiktaş maçı olsa izlerdim bende
Biz her akşam kesintisiz bütün spor programlarını izliyoruzAiyyy esimde izledi aksam.
Uzadida uzadi mac.
Mesut Özil de gelmis fb ye.
Geçmiş olsun canım sezeryan sonrası agrimi seninki doktora sordunmu dicektim benimde dişim fena agriyo sanki iğne batıyor gibi operasyonlu bir kaç gün ağrı olur ddi şimdi dayanamadım ağrı kesici ictimSelam canımlar
Sabah ilk iş salonu havalandırıp sildim halıları sırkeledım balkonda
Ustune Annem geldi kızın başına diktim onu , yemek yaptım mutfagı 2 tur camasır suyuyla sıldım dolapları ocağı yagçöz sıkıp beklettım ustune c.suyu cıfle sıldım temizledim
Banyo yapıp pilav yapsam benden iyisi yok belim çok ağrıyor yine
Yok maalesef öncesindede vardı ,Geçmiş olsun canım sezeryan sonrası agrimi seninki doktora sordunmu dicektim benimde dişim fena agriyo sanki iğne batıyor gibi operasyonlu bir kaç gün ağrı olur ddi şimdi dayanamadım ağrı kesici ictim
Açmasan mesela beni de ablam arar bazen aradımı da 45 dk minimum kapatmaz açmıyorum bazen valla ay kolum ağrıyo karşımda telefon tutmaktanAy valla sinir geliyor banada .
Görüntülü arama sevmiyorm dicem uygun zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?