- 21 Ağustos 2015
- 32.169
- 97.661
- 798
- 38
Aminnn
Saglıkla gelsin insallah.
Büyütürüz burda beraber insallah
Alyisler büyüdü
Sitarenin ki bile ortalaara cıktı
Seninkini de büyütürüz korkma
Dogalgaz 525 gelmis.
Sana beyinin telefon faturası yükleniyor kzıım baby dedim duyunca
Zam aldı bakalım belki yüklenmez umudumuzu yitirmeyelim
Benim yiğido ağıt yakıyo içerde babasına bırakıp kaçtımMesela suan bizde yanıyor ,gündüz gelince kapadım ama aksam yaktım yine.
Kendim olsam kaparım da,kız olunca üsümesin diye yakıyorz evde tshirtle geziyorz
Üşütme canım kendine dikkat etBugün baya ağrım oldu saat 4 ten sonra adet ağrısının bi tık üstüydü baya korktum ama geçti şükür midem de kötü baya off hemen cuma olsa da doktora gitsem hftasonu gelsin dinlensem
Bizim ev güneş alıyor full açsam durulmuyor hiç biz ince badi ile duruyoruz geçen hafta oglusa d günü yaptığımda eltimler yanıyor sanmış birde gunesliydi hava camlar açıktı üstten onlar gelene kadar 30 geliyor 2 aydır birkez yaktık 5 gün fln 60 gibi bişe gelmişti bizim ev tam kışlıkMesela suan bizde yanıyor ,gündüz gelince kapadım ama aksam yaktım yine.
Kendim olsam kaparım da,kız olunca üsümesin diye yakıyorz evde tshirtle geziyorz
Artık bebek te var ben silverdin tutuyorum geçen bende yaktım ağrıyı siziyi alıyor bayaBenim yiğido ağıt yakıyo içerde babasına bırakıp kaçtım
Bize gecen ay 590 tl geldi
Çok soğuk günlerde klimada açtık ısınmadı ev ama bu havalarda sıcak oluyo tişörtle geziyorum bende
AAyağımı yaktim ya çok acıyo, doğumdan sonra dr bi krem vermişti yara yanık çatlak yazıyor üstünde sürdüm iyi geldi ama sizliyo
Bende alayım aslında nolur nolmazArtık bebek te var ben silverdin tutuyorum geçen bende yaktım ağrıyı siziyi alıyor baya
Ben 7 mayis da dogum yapmistim.Bugün baya ağrım oldu saat 4 ten sonra adet ağrısının bi tık üstüydü baya korktum ama geçti şükür midem de kötü baya off hemen cuma olsa da doktora gitsem hftasonu gelsin dinlensem
Bulgur pilavini bende cok severim.Oglusu uyuttum mutfak topladım oyuncaklar birde çamaşırlar kurumustu topladım katladim kayinpederim bu tarafa gelcek yarin öğlen gibi bizde kalır yarın cuma esim evine birakcak galiba araba bir kaç gün bizde kalıcak işleri var benimkinin al demiş babası kuru fasulye isladim etki kuru pilav yaparım yarın etli bulgurda 1 tabak kaldı esim çok beğendi yap arada diyoben bulgur pilavını çok severim o çok sevmiyo diye yapmıyorum oglusts benden seviyo bulguru hele bir kısır yiyo
Ben normalde zaten çok giderim wc ye artık kapısında nöbet tutcam anlaşılanBen 7 mayis da dogum yapmistim.
8.aylarda boyle yalanci sancilarim oluyordu.
Skn zamanlar haftada 1 cagiriyor
Diyordum ben erken dogurcam dr. Da diyodu ki ben erken beklemiyorum keyfi gayet yerinde
Olacak boyle sancilar sigamiyor artık diyordu asagiya baski yapiyor.
Bi de son ay wc cok gidiyorsun
Kapısında yatacaktim nerdeyse
Bikmistim wc gitmekden
Ayyy inşallah canım benim yaAminnn
Saglıkla gelsin insallah.
Büyütürüz burda beraber insallah
Alyisler büyüdü
Sitarenin ki bile ortalaara cıktı
Seninkini de büyütürüz korkma
Bu kış baya iyi gidiyorum maşallah üşütme konusunda çok şükür ama bu hafta hava çok dengesizdi bir sıcak bir soğuk bir yağmur tam hastalık havasıydıÜşütme canım kendine dikkat et
Ben ayaklarımı usutunce karnım ağrıyordu hemen
Bol su iç, ağır yemekler yeme
Artık Bebisin büyüyor mideyi sıkıştırıyor uyuyunca da zor olur mide yanmalari olur artık biraz
Izne ne zaman çıkacaksın kaç hafta kaldı?Bu kış baya iyi gidiyorum maşallah üşütme konusunda çok şükür ama bu hafta hava çok dengesizdi bir sıcak bir soğuk bir yağmur tam hastalık havasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?