- 21 Ağustos 2015
- 32.169
- 97.661
- 798
- 38
Aksm acmadım vallaAçmasan mesela beni de ablam arar bazen aradımı da 45 dk minimum kapatmaz açmıyorum bazen valla ay kolum ağrıyo karşımda telefon tutmaktan
Gecmis olsun kuzuGeçmiş olsun canım sezeryan sonrası agrimi seninki doktora sordunmu dicektim benimde dişim fena agriyo sanki iğne batıyor gibi operasyonlu bir kaç gün ağrı olur ddi şimdi dayanamadım ağrı kesici ictim
Canım geçmiş olsun bu aradaGeçmiş olsun canım sezeryan sonrası agrimi seninki doktora sordunmu dicektim benimde dişim fena agriyo sanki iğne batıyor gibi operasyonlu bir kaç gün ağrı olur ddi şimdi dayanamadım ağrı kesici ictim
Benimde market yapmam lazim.Slm bacımlar
Eve geldim kızı uyuttum
Yogurt corbası yaptım Alyaya
Kendime yemek yapmadım daha
Kvdem sarma göndermis ilk pirincimi yerimm herhdle bugun
1mak camasır yıkadım astım
Vileda attım
Kız uyandı corbadan yedirdim.
Eksikler var markete gitmem lazım yarın
Geçmiş olsun canım inşallah şifasını versin ben aşırı takıntılı diyilim ya çocuklu ev temiz olsun bebeğin büyüsun anlarsın beni dağınıklık oluyor illaYok maalesef öncesindede vardı ,
Kuyruk sokumu ağrıyor ve sırtımın tam ortası nefesim kesilecek kdr
Sezeryan dedınde dikişlerim çok ağrıyo bnm ya ne zaman gececek ?
Bugün patlıcan kızartırken yağ ayağıma sıçradı yandı ayagım ustu su toplıycak gıbı kıpkırmızı
Heryerim error vermeye başladımutfağı temizledim anam mutfağa geldi onayladı bizim ailede temizlik takıntısı olan annemdir sürekli biyerleri siliyo halı perde yıkıyor kızıyoruz artık canına yazık diye
Takintili olsanda ise yaramiyo cocikli evdeGeçmiş olsun canım inşallah şifasını versin ben aşırı takıntılı diyilim ya çocuklu ev temiz olsun bebeğin büyüsun anlarsın beni dağınıklık oluyor illa
Ya bi de ben sıkıldıktan sonra az konuşmaya başlıyorum hıhı evet filan diyorum hiç de anlamıyor tam gaz devamAksm acmadım valla
Ay ne anlatıyolar okadr ya
Anlıyorum canım bnde takıntılı değilim temiz olsun yeter annem takıntılı valla bnmkı küçük ama fırsat Zor buluyorum büyük olanlar daha zor Allah yardımcımız olsunGeçmiş olsun canım inşallah şifasını versin ben aşırı takıntılı diyilim ya çocuklu ev temiz olsun bebeğin büyüsun anlarsın beni dağınıklık oluyor illa
Sağol abla_Sitare_ gecmis olsun
Sonlara dogru normal aslında.Bugün baya ağrım oldu saat 4 ten sonra adet ağrısının bi tık üstüydü baya korktum ama geçti şükür midem de kötü baya off hemen cuma olsa da doktora gitsem hftasonu gelsin dinlensem
İnsallah biseyin yoktur canım geçmiş olsunBugün baya ağrım oldu saat 4 ten sonra adet ağrısının bi tık üstüydü baya korktum ama geçti şükür midem de kötü baya off hemen cuma olsa da doktora gitsem hftasonu gelsin dinlensem
Hem heyecanlı hem korkutucu aslında geri sayım başladı Allah'ım herkesin yavrusunu bağışlasın inşallahSonlara dogru normal aslında.
Ben 9 aylık hamileliğin son ayında metroda fenalasmıstım.
Mide bulantısı,göz kararması olmustu.
Normalde basında olur herkesde bende sonda oldu
Sağol canım şimdi iyiyim Allah'a şükürİnsallah biseyin yoktur canım geçmiş olsun
AminnnHem heyecanlı hem korkutucu aslında geri sayım başladı Allah'ım herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?