Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aiy yeni gitti.
Cocuk agzindan cikarip cikarip atti herseyi ifrit oldum.
Tmm cocuk ama otur yani evinde ozaman.
2 defa supurge Actim ozellikle onun yaninda actim.
Yani rahatsiz oldugumu anlasin diye.
Yine supurcem her yer kirinti oldu ya.

Esim gelir simdi yemek fasli..
Uykum var ya.
Gozum yataga bakiyo ama marasliyi izlicez bu aksam
Kiz uyudu az kafami dinlim berjere çöktüm.

Benimde market yapmam lazim.
Dun esime aldirdim az bisiler ama peynir çeşitlerinden anlamiyo o kahvaltilik bisiler alincak.

Geçmiş olsun canım inşallah şifasını versin ben aşırı takıntılı diyilim ya çocuklu ev temiz olsun bebeğin büyüsun anlarsın beni dağınıklık oluyor illa

_Sitare_ gecmis olsin
Geçmiş olsun canım inşallah şifasını versin ben aşırı takıntılı diyilim ya çocuklu ev temiz olsun bebeğin büyüsun anlarsın beni dağınıklık oluyor illa
Takintili olsanda ise yaramiyo cocikli evde
Arkamdan hooop dagitiyo.
Daha yuruyemiyo haliyle hem de

Anlıyorum canım bnde takıntılı değilim temiz olsun yeter annem takıntılı valla bnmkı küçük ama fırsat Zor buluyorum büyük olanlar daha zor Allah yardımcımız olsun

Bugün baya ağrım oldu saat 4 ten sonra adet ağrısının bi tık üstüydü baya korktum ama geçti şükür midem de kötü baya off hemen cuma olsa da doktora gitsem hftasonu gelsin dinlensem
Sonlara dogru normal aslında.
Ben 9 aylık hamileliğin son ayında metroda fenalasmıstım.
Mide bulantısı,göz kararması olmustu.
Normalde basında olur herkesde bende sonda oldu

Sonlara dogru normal aslında.
Ben 9 aylık hamileliğin son ayında metroda fenalasmıstım.
Mide bulantısı,göz kararması olmustu.
Normalde basında olur herkesde bende sonda oldu
Hem heyecanlı hem korkutucu aslında geri sayım başladı Allah'ım herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah

Hem heyecanlı hem korkutucu aslında geri sayım başladı Allah'ım herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah
Aminnn
Saglıkla gelsin insallah.
Büyütürüz burda beraber insallah
Alyisler büyüdü
Sitarenin ki bile ortalaara cıktı
Seninkini de büyütürüz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…