- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Ahh nasil dogru..tr_lelli çok güzel yazmışsın. Diline eline sağlık, her insanın başından geçen olaylar oluyor unutulmuyor, ama o sıkıntı ile yaşamak istemesen bile yaşamak zorunda kalıyorsun. Çocukların için annen-baban için kimse üzülsün istemediğin için. İyi ki burası var ve iyi ki ben burayı keşfetmişim. Hep duamdır annem babam için Allah başımızdan eksik etmesin derim, ama onlara da sesimi yükseltmek istemem çünkü yaşattığını yaşatmadan ölmezmiş insan diye çocuklarım bana yapsa ben çok üzülürüm. Kırılmak istemediğim için kırmak istemiyorum. Baby anlıyorum o sadece kızı için fazla fedakarlık yapıyor, en mühimi bana göre kocasını da iyi tanıyor. Annen için söyleyecek söz bulamıyorum inan ki Allah ona fazlası ile içine torun sevgisi versin diyorum.
Hayir ya hatirlamiyorlar.Aynen
Benimde kısmetimde bu varmıs,napm oturup aglııyım mı?
İlerde cok sorun yasarmısım Alya bırakıp gittiğimi hatırlarmıs.
Anne valla biz hic 2 yasımızı hatırlamıyorz,Alya hatrlarsa üstün zekalı flan olur herhdle
Ozmanda oturup bunları dert etmez diye düsünüyortm dedim:)
Ayrıca niye desteklesin.Ya hayatta hiç bir şeyin garantisi yokki damatta nereye kadar desteklicek yani
Birde evet esinizde sorunlar var ama en azinda siddet vs uygulamıyor yani sadece yarım guncuk torununa bakıyor bu kadarını da evladına çok görmesin yani
Temizlik malz. Falan yoksa baya varmis kuzu.citl bizim de 1500 civari.nasil oluyor o kadar hic bir fikrim yok.kuruyemis sucuk toplu alinir .kirmizi et kasaptan ayri butcede.ama ona ragmen rakam bu
Bayılıyorum sizin şu her zaman doğru soylemelerinize gerçekten ayıp tabi birde hangimiz eşit sartlardayiz ki herkesin durumu iyi olacak diye bir şey yok hem torununa bakması zoruna gidiyor ,hem kreşe vercem diyince duyar kasıyor ne yapsanız yaranamiyorsuniz siz çok sabirlisiniz gerçekten ben olsam mesafeyi koymuştum çok fevriyim böyle konulardaAyrıca niye desteklesin.
Bana ayıp geliyor.
Senin yerinde baskası olacak hayatta calısmazdı diyolar
Niye ?
Kardesimim esinin durumu iyi.
E banane bundan?
Bana ayıp geliyor bunu söylemesi.
Yoluncak kaz bulduk,yolalım mı yani töbe töbe.
temizlik malzemelerini hep stoktan kullandim lelli. ay mamayi hic saymiyorum cidden bizim buyuk kalem o valla ben de sorguluyorum ne tutuyor bu kadar diyeTemizlik malz. Falan yoksa baya varmis kuzu.
Bizimde kizin mamasini eklersek gecer 1000tl.
Kuruyemisi her ay almiyorum.
Evde ceviz findik bulunuyor zaten.
Kuru meyve ve lokum falanda her ay almiyorum.
Cikolata kaliplarindan alip evde findik fistik kuru meylevi falan cikolata yapasim var..
Kahve yani guzel olur kafama gore cikolatalar yapar buzluga koyarim.
Truff yapiyorum iyi oluyor buzlukda hep ugrastiriyor bunlarda emme.
ya onlarin tadi cok cok guzel oluyor da cok ugrastirici beni asar
Ahh ahh onlarada hep söylüyorm inanın.Bayılıyorum sizin şu her zaman doğru soylemelerinize gerçekten ayıp tabi birde hangimiz eşit sartlardayiz ki herkesin durumu iyi olacak diye bir şey yok hem torununa bakması zoruna gidiyor ,hem kreşe vercem diyince duyar kasıyor ne yapsanız yaranamiyorsuniz siz çok sabirlisiniz gerçekten ben olsam mesafeyi koymuştum çok fevriyim böyle konularda
o topları biz de bi heves aldık sonra topladıkKaydirakli havuz geliyomus bugun sok'a esim bakacak bulursa alir.
Korkuyorum esimde kayar kirar diye
Cocukdan daha cocuk oluyo o
Kizin toplariyla dun hep kendi oynadi.
Kapinin koluna kizin oyuncak cuvali var bezden lcw almjstim.
Onu asmis basket atiyor
Kaydiraga cikip kirmaz insallah
Oglana havuz almisti doldurup kendi gidiyordu.
Bu da boyle bi degisik
Alisveris genelde bendetemizlik malzemelerini hep stoktan kullandim lelli. ay mamayi hic saymiyorum cidden bizim buyuk kalem o valla ben de sorguluyorum ne tutuyor bu kadar diye
Canimm ya yüreği guzel beybiAhh ahh onlarada hep söylüyorm inanın.
Bu evin giderini karsılaayamıyorsan sat kücük bütcene göre ev al diyorm.,
Ödeyemiyorsn daha aidatını 450 tl.Kız ödüyor.
Yazın bile 150 tl ödüyor.
Bide bizimkiler 9 ay yukarda köydler nerdeyse yazık günah,oturmadıkları eve ödetiyorlar.
Bu sadece aidat.Faturalar falan hep kardesimde.
200 tl gelmis faturası gecen ay.
35 tl normlde.
kız sordu tabi naptınz böyle diye,bozuldu sordu diye.
Youtube girme asıyorsn tarifeyi dedik bizde.
Bak 2 gündür kar var taksiyle yolluyorm evine.
Binme metrolara diye.
Elimden gleen bu,keske olsa daha cok yardım edebilsem
Almam demedim hic ama niyetimde yoktu güya kendi elimle aldimo topları biz de bi heves aldık sonra topladık
Cinnet gecirmelik
Sende dene bi bakalım ,her bebeli o topları tadacak
Büyüklere laf anlatmak gerçekten zor şimdiki nesil daha mantıklı düşünüyor böyle konularda bak en basiyi yani birde kardesinize eşi arasinda bir tartışma vs çıksa belki başına kalkicak yani tabi ki yardım edilir ama bu kadarı fazla siz çok emin adimlarla yürüyorsunuz maşallah cizginizi bozmayin kim bilir esinizinde belki aklı başına gelir en fazla bir seneye kızınız okula başlar siz de rahat edersiniz ama annemizin bu yaptigi unutulmazAhh ahh onlarada hep söylüyorm inanın.
Bu evin giderini karsılaayamıyorsan sat kücük bütcene göre ev al diyorm.,
Ödeyemiyorsn daha aidatını 450 tl.Kız ödüyor.
Yazın bile 150 tl ödüyor.
Bide bizimkiler 9 ay yukarda köydler nerdeyse yazık günah,oturmadıkları eve ödetiyorlar.
Bu sadece aidat.Faturalar falan hep kardesimde.
200 tl gelmis faturası gecen ay.
35 tl normlde.
kız sordu tabi naptınz böyle diye,bozuldu sordu diye.
Youtube girme asıyorsn tarifeyi dedik bizde.
Bak 2 gündür kar var taksiyle yolluyorm evine.
Binme metrolara diye.
Elimden gleen bu,keske olsa daha cok yardım edebilsem
Kocamdan umudu kestik artık daBüyüklere laf anlatmak gerçekten zor şimdiki nesil daha mantıklı düşünüyor böyle konularda bak en basiyi yani birde kardesinize eşi arasinda bir tartışma vs çıksa belki başına kalkicak yani tabi ki yardım edilir ama bu kadarı fazla siz çok emin adimlarla yürüyorsunuz maşallah cizginizi bozmayin kim bilir esinizinde belki aklı başına gelir en fazla bir seneye kızınız okula başlar siz de rahat edersiniz ama annemizin bu yaptigi unutulmaz
Kizinizda düzelir bu bı dönem bunları yaşamayan yoktur bence iki yasa yaklisiyor tam kriz donemiKocamdan umudu kestik artık da
kız bari düzene girse:)
Saolasın cnm moral oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?