Özenmissin kuzu renkli renkli dikkatlerini çekiyor benim oglanda da vardı eltimler hediye getirmisti bı zaman sonra sırf dağıtıyordu döküp bıraktı topladım dağıttım çoğunu koltuk arkalarından her yerden çıkıyorlar hazırlıklı olKizi uyuttum bugun oglen tam ciktim kapidan esim aradi firinin onundeyim diye.
Dedim ben markete çıkıyorum
Kapida bekle alayim seni dedi.
Bi kar cignetmedi
Dedim ben kar cignicekdim azcik.
Hakmar sonra a101 yaptik daha dogrusu o arabada bekledi ben alcagimi aldim.
Sivi el sabunu 2 tane, biber tursusu(bu ata buna taktim a101 de ki az aci guzel gidiyo ekmeksiz ye) dibek kahvesi aldim (arayistayim marka tavsiyesi alirim) yumusatici aldim yine (10tl uzerine bingonunki 10tl), dis macunu falan aldim.
Daha arabada basladi esim karnım cok ac diye
Kuymak kahvaltilik falan hazirladim.
Yemeklerde aksam yendi.
Kardesim geldi aksam ustu san sebastian almis özsut den begendik esimde sevdi.
Ben yaparım bunu bi ara fakat kelepceli kalip lazim.
Bende yok.
Yarin sok'a kaydirak ve havuz gelecek alalim diyoruz o toplara bulasip pisman olacagim biliyorum fakat kizim cok sevmiştihersey minnos icin.
Napim artik dagitsin bakalim.
Çok alkol içiyormuki. Arada içiyorsa sorun etme canım. Olsun arada keyiftir boşver. Kendine de al bot. Biz ne kadar kısarsak onlar bizim kadar olamıyor. Ben de aynı şeyi yapardım kızdığımda :))Akşam atistim benimkiyle alkolle alakalıgeçen klasik botumla kayıp düşüyordum nerdeyse alsana kendine bot ddi gerek yok ddim bı tane var aslında çalışırken almışım ayağımı sıkıyor bu sene gitsin diyodum kardeşime alırken göz atmıştım fiyatlar düşmüş seneye bu fiyata bulamam sinirde ettiya yarın lcw giderken yan tarafı FLO gidip alcam bı bot çatır çatır harciyim böyle yapınca valla kurutasim geliyor adamı içimdeki hesaplı hatun tutuyo beni bide bı iş yapmisti para almamıştı bugün yatirmislar çok değil ama para vermek istedi almadım uyuz oldum diye var param ddim zulana at ddi istemedim yarın görür o
İnşallah hayırlısı olsunHakkinizda hayırlısı canım inşallah çabuk biter grev haklarını alır insanlar eşin tahmin ediyordur az çok ondan rahattır sende sıkma canını herşey olacağına variyo
Corona var coronaSabah arkadaş kahvaltıya gelecek, son anda gece verilen karardı :) Şok marketten alışveriş yapayım dedim. Teslimat saatleri dolu. Kızı erken uyandırıp markete mi gitsem bilemedim. Ya da acil olanları diğer mini yerlerden söylerim.
Hergün görüştüğüm arkadaşCorona var corona
İyi geceler canikom nabersin
İnşallah anlaşırlar minik edamın nasibine daha güzel günler görürsünüzİyi geceler kızlar
Bnmki yorgunluğa dayanamadı uyuyor , ağlayınca kendimi çok kötü hissediyorum
Burnunu süreklilik fizyolojik serımla acıyorum bişey çıkmıyor
Galiba atak haftasını atlatamadık sürekli kucak ve gezdirilmek istiyor
Dün gece yanlızdım cok yoruldum akşam üstü uyudum 2 saat simdi uykum gelmiyor eşimler grevde onada canım sıkılıyo acıkcası
babyloading87 çocuk büyüdükçe annesinin derdide büyüyor çalışamayıp basında dursan maddıyat elvermıyor calıssan hep aklın kalıyor annelik cok zormuş
İnşallah mart basında maasım yatar grev uzarsa borclar nasıl ödenecek bi ben dert edıyorum sanırsam kocam rahat anlasrlar diyo
Takılıyorum sana , yanlış anlamayacağını bıldıgım içinHergün görüştüğüm arkadaşsiteden canikom. Site içi belli kişiler harici görüşmeye kapalıyım cumartesi yemeğe gelen arkadaş
İnşallahİnşallah anlaşırlar minik edamın nasibine daha güzel günler görürsünüz
Aynen öyle yani artk lüx tüketimi gectim temel gıda icin calısıyorz.İyi geceler kızlar
Bnmki yorgunluğa dayanamadı uyuyor , ağlayınca kendimi çok kötü hissediyorum
Burnunu süreklilik fizyolojik serımla acıyorum bişey çıkmıyor
Galiba atak haftasını atlatamadık sürekli kucak ve gezdirilmek istiyor
Dün gece yanlızdım cok yoruldum akşam üstü uyudum 2 saat simdi uykum gelmiyor eşimler grevde onada canım sıkılıyo acıkcası
babyloading87 çocuk büyüdükçe annesinin derdide büyüyor çalışamayıp basında dursan maddıyat elvermıyor calıssan hep aklın kalıyor annelik cok zormuş
İnşallah mart basında maasım yatar grev uzarsa borclar nasıl ödenecek bi ben dert edıyorum sanırsam kocam rahat anlasrlar diyo
Amin canim.Aynen öyle yani artk lüx tüketimi gectim temel gıda icin calısıyorz.
Beslenebilsin cocuk diye.
Kahvaltılık bitti ayın ortası bizim,200 tl nerden baksan gıdecek peynir tereyag o da alınan.
Bal kaymak pastırma sucuk değil.
Napim gün asırı mı vereyim cocuga peynir
Alya peynir zaten yemeyen bi cocuk,omlette falan yediriyorm hergün.
Katabildiğim herseyine katmaya calısıyorm
Cok zor ya hayat sartları,Allah hepimizin yardımcıısı olsun.
Hic bu devam sutu hakkinda olumsuz bisi duydun mu?Günaydınlarr
5.30 da kalktık beees bucuk
Simdi uyudu.
En azından uyurken o kacarım bbari napim
Kalkınca kıyamet kopar ama
Devam sütü azalmıs.
Normal süt verdim icmedi.
Kahvaltı hazırladım yemedi.
Arıyor migros sanal olustrcm mecbur gelsin devam sütü
60 tlyi gecmem en azından napim.
Sosyete anası kılıklı diyo koci
İcemez normal süt diyo
Gelde otur evde calısma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?