Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dolapta bu ara işler kesat teklif atıp almayanlarin eğlencesiyim resmendeli ediyolar insanı ben bir kaç kez bişe aldım iyice sorup teklif attım aldım geçen ay eltim oğlunun nerf silahları getirmiş bizdede var biri büyük bişe onu yükledim satılsın valla zilyon tane oldu evde hiç istemiyorum bu tarz oyuncak aslında alıyo babası bosalsin ev az bı kaç şeyde kırık çalışmıyor topladım giysi kutusuna koycam valla oğlusun olmayan biseleri var az toparlamam lazım yarın evde olursam bı el atcam oğlusun LC pantolonu götürüp değişemedim onu halledeyim

Akşam atistim benimkiyle alkolle alakalı geçen klasik botumla kayıp düşüyordum nerdeyse alsana kendine bot ddi gerek yok ddim bı tane var aslında çalışırken almışım ayağımı sıkıyor bu sene gitsin diyodum kardeşime alırken göz atmıştım fiyatlar düşmüş seneye bu fiyata bulamam sinirde ettiya yarın lcw giderken yan tarafı FLO gidip alcam bı bot çatır çatır harciyim böyle yapınca valla kurutasim geliyor adamı içimdeki hesaplı hatun tutuyo beni bide bı iş yapmisti para almamıştı bugün yatirmislar çok değil ama para vermek istedi almadım uyuz oldum diye var param ddim zulana at ddi istemedim yarın görür o

Yine işe giriştim wc lavabo temizledim. Çamaşır topladım katladım yerleştirdim.bulaşık mk boşalttım. Mutfağı topladım. Ellerim fena kaktüs gibi oldu gündüz zaten mutfak tezgahını çamaşır suyu yapmıştım. İllallah ettim şu beyaz mutfak tezgahından. Her hafta yapıyorum. Yaparken de cam açık ve maske takıyorum.
Şokta finish quantum 15 li 15 tl nasıl fiyat. @ tr_ lelli sen seviyordun bilgin olsun canım

Özenmissin kuzu renkli renkli dikkatlerini çekiyor benim oglanda da vardı eltimler hediye getirmisti bı zaman sonra sırf dağıtıyordu döküp bıraktı topladım dağıttım çoğunu koltuk arkalarından her yerden çıkıyorlar hazırlıklı ol

Çok alkol içiyormuki. Arada içiyorsa sorun etme canım. Olsun arada keyiftir boşver. Kendine de al bot. Biz ne kadar kısarsak onlar bizim kadar olamıyor. Ben de aynı şeyi yapardım kızdığımda :))

Hakkinizda hayırlısı canım inşallah çabuk biter grev haklarını alır insanlar eşin tahmin ediyordur az çok ondan rahattır sende sıkma canını herşey olacağına variyo
İnşallah hayırlısı olsun
Benim eşim genel olarak rahat
Bende aksine takıntılıyım elli bin tane senaryo kurarım kafamda tedbirli olmak isterim
Eşin cok mu alkol kullanoyor
Benımkı ayda yılda bir kullanır
Bu konuda babamdan cok cektıgımız için bende nefret ediyorum

Corona var corona
İyi geceler canikom nabersin

İnşallah anlaşırlar minik edamın nasibine daha güzel günler görürsünüz

Hergün görüştüğüm arkadaş siteden canikom. Site içi belli kişiler harici görüşmeye kapalıyım cumartesi yemeğe gelen arkadaş
Takılıyorum sana , yanlış anlamayacağını bıldıgım için
Gördüm storylerinizi kızım büyüsede bizde oynasak ana kız

Aynen öyle yani artk lüx tüketimi gectim temel gıda icin calısıyorz.
Beslenebilsin cocuk diye.
Kahvaltılık bitti ayın ortası bizim,200 tl nerden baksan gıdecek peynir tereyag o da alınan.
Bal kaymak pastırma sucuk değil.
Napim gün asırı mı vereyim cocuga peynir
Alya peynir zaten yemeyen bi cocuk,omlette falan yediriyorm hergün.
Katabildiğim herseyine katmaya calısıyorm
Cok zor ya hayat sartları,Allah hepimizin yardımcıısı olsun.

citl ay yazamadim
Aylik mutfak masrafimiz nekadar bi dusunim.
Aylik 800tl rahat gidiyor.
Kahvaltiligi 2 hafta yetecek kadar aliyorum hep.
Meyve de 1 haftadan fazla gidiyor aldigimizda.
Bakliyati aylik almiyorum alinca 4-5 makarna birden aliyorum mesela..
Pirinc en cok giden bizde.
Kiyma et de annem destek veriyo onlar fazla aliyorlar banada veriyor.

Amin canim.
Bende Sucuk, salam, sosis ayda 1 defa aliyorum.
Ben ve esim aramiyoruz oglan icin aliyorum hevesi geçiyor iste.
Kaymagida sevmiyorlar ben seviyorum ama kendim icinde almiyorum yiyorum bu seferde kizla yeriz artik alip arada.
Bizimde stabil zeytin, recel en cok da peynir çeşitleri ve yumurta gidiyor bizde.
Peynir en az 3 cesit mutlaka oluyor..
Peyniri herkes seviyor evde.

Günaydınlarr
5.30 da kalktık beees bucuk
Simdi uyudu.
En azından uyurken o kacarım bbari napim
Kalkınca kıyamet kopar ama
Devam sütü azalmıs.
Normal süt verdim icmedi.
Kahvaltı hazırladım yemedi.
Arıyor migros sanal olustrcm mecbur gelsin devam sütü
60 tlyi gecmem en azından napim.
Sosyete anası kılıklı diyo koci
İcemez normal süt diyo
Gelde otur evde calısma

Gunayss esime gitme diyorum yine
Gitceaamm diyo gelirsin oglen dedim
Bugun gitmeyeydi tatli ve yemek yapacagdim kiza bakaydi eyiydi..

Neyse artik himhizli olursam hepsini halledebilirim.
Yine ne guzel dolmus kar gece.
Bugun cignesem bari accik ya kar.

İhlamur yaptim sabah sabah ictik guzel gitti.
Utu yapicim simdide.

Hic bu devam sutu hakkinda olumsuz bisi duydun mu?
Eltimin kizi cocuguna veriyordu devam sutu (yasina girdi) biri bisey demis ne demis orasini detayli sormadim sorcam iyi değil demis o da sutu sulandirarak veriyormus.
Bunu arastircam ne var ki icinde acaba.
Bi detayli bakim.

Günaydın kızlar
Geçen ay market ne kadar gidiyor diye fişleri atmadım aldığım ekmek damacana su gibi ürünleri de yaZdım
İçinde kasap alışverişi, sıvıyağ , bulaşık makinesi deterjanı , kahvaltılıklar, kuruyemiş ihtiyaçları vardı 1600 lira olmuş
Kasap toplu alıyorum hem dondurucuya koymak için hem de köfte yapıyorum elimin altında hazır olsun
Market alışverişinde de abartılı gereksiz ürün almam
Kuruyemiş çok pahalandı zaten açık makbul tarzı alıyorum 150 aşağısı çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…