- 21 Ağustos 2015
- 32.167
- 97.655
- 798
- 38
İnek sütü otizmi destekleyen bisey oldıgun dan bize günde 2 bardagi gecmeyin dedi dr.Hic bu devam sutu hakkinda olumsuz bisi duydun mu?
Eltimin kizi cocuguna veriyordu devam sutu (yasina girdi) biri bisey demis ne demis orasini detayli sormadim sorcam iyi değil demis o da sutu sulandirarak veriyormus.
Bunu arastircam ne var ki icinde acaba.
Bi detayli bakim.
Annen esini sevmediğinden boyle yapiyor.İnsanın annesi seni desteklemek istemiyorum cnm aslında,kocanı hic istemiyorm dediiğinde ne hissetmesi gerekiyor?
Ben bisey hissedemiyorm da artık
Ben mi yüzsüzlestim artk vur rayvan gitsin moduna geldim bilmiyorm
Annemle acaba bagımız kücükken kopuktu da ben mi hatırlamıyorm.
Dogan cüceloglu vefat etmis Allah rahmet eglesin.
Hani demis ya annen yok kimsen yok
Annem hayattta sükür ama kimsem yok onu napıcaz hocam diye sorsaydm yasasaydıda
Efkarlandım kız sabah sabah
Az evvel telefonda diyo,cok bunaldıysan gel ama babasız büyümesin cocuk.Annen esini sevmediğinden boyle yapiyor.
Ama kabullenmesi gerek artık.
Senin icin gormemesi gerek gerekirse.
Yani senin huzurun mutlulugun icin..
Annem bana boyle dese ozaman bosim ama banada cocuklarimada sen bakacaksin ozaman derim.
Cocuklarima baba yoklugu aratmicaksin hic bir sekilde derim.
Yani herkes herkesi sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda.
Sen onu sevmissin evlenmissin cok sukur de iyi kotu idare ediyorsun mutlusun.
Cocugun huzurlu mutlu.
Bunu gorup susmasi lazim, senin mutlulugunla mutlu olmasi lazim.
Kim 4*4 lük ki?
Hepimiz bir seyler icin sabrediyoruz, gormemezlikden geliyoruz, idare ediyoruz.
Bunu herkes bir sekilde yapiyor hayatinin her yerinde
Esini, cocugunu, patronunu, aileni bir sekilde idare ediyorsun yani hayat boyle malesef.
Eyvallah diyip birakip gidilmiyor hersey.
Isini birakirsin gelirin duser.
Aileni birakirsin kimsesiz kalirsin ihtiyacin olur.
Esini birakirsin cocugun vardir yine bir bagin kalir.
Hepsi okadar zincirleme ki..
Halden anlayan insanlara, iyi insanlara denk gelmek, iyi bir aileye sahip olmak su zamanda velinimet..
Gerçekten çok üzücü insan neden böyle konuşup evladını üzer anlamıyorum Allah korusun annenin bu konuşmalarından sonra boşanıp gitsen keyif mi alacak ya da siz bosaninca maddi manevi destekleyebilecek mi bunları size söylerken amacı ne acaba bence bunlar sizi yıldırma çabası hiçte üzülmeyin takmayın kafaya gerçektenİnsanın annesi seni desteklemek istemiyorum cnm aslında,kocanı hic istemiyorm dediiğinde ne hissetmesi gerekiyor?
Ben bisey hissedemiyorm da artık
Ben mi yüzsüzlestim artk vur rayvan gitsin moduna geldim bilmiyorm
Annemle acaba bagımız kücükken kopuktu da ben mi hatırlamıyorm.
Dogan cüceloglu vefat etmis Allah rahmet eglesin.
Hani demis ya annen yok kimsen yok
Annem hayattta sükür ama kimsem yok onu napıcaz hocam diye sorsaydm yasasaydıda
Efkarlandım kız sabah sabah
Soru cvp yapıyor ama tek tük kötüleri paylasmısSey yazcam kucuk evi olan kadin bi dugune gitmisti ya kisa bir elbise giymisti o resmi i paylasip yazmis ki bu resimden sonra ki gun mastit oldugumu ogrendim.
Yazar demek istiyor ki nazarlara geldim.
Cok nazarlikmis gibi
Ee paylasma ozaman
Yazicam engellicek.
Bu tiplere ayri gicigim.
Bisi paylasir ozellikle masallah de yazar
Yok bunu paylastim nazar degdi.
Ee boyle bir inancin var ise nazar deger korkun var ise paylasma yani.
Ben kizimi pek paylasmiyorum.
Nazar korkusundan ziyade hoslanmiyorum vick vick boyle seylerden.
Her anini cocugunun (kuzenim gibi) paylasanlardan haz etmiyorum.
Cocugu zilyon defa paylasti hele bi spa'ya goturdu aman Allahim 15gun oldu hala paylasiyor cocuk cigerlerini usutmus hava veriyorlarmis.
Sirf resim cekmek paylasmak icin çocuğu ciplak gezdirdiler spalara goturup kollamadilar.
Cok mu guzel bisi sukadarcik cocugun daha 1 yasinda cigerini usutup hava almasi.
Bazi insanlari asla anlayamayacagim.
Ben anneni anlayamadim.Az evvel telefonda diyo,cok bunaldıysan gel ama babasız büyümesin cocuk.
Ee babasız büyümesin,ben calısmıyım.Aclık sınırında mı yasatayım cocugu nedir yani:S
Yok cnm kendine yok beni nerden desteklicek.Gerçekten çok üzücü insan neden böyle konuşup evladını üzer anlamıyorum Allah korusun annenin bu konuşmalarından sonra boşanıp gitsen keyif mi alacak ya da siz bosaninca maddi manevi destekleyebilecek mi bunları size söylerken amacı ne acaba bence bunlar sizi yıldırma çabası hiçte üzülmeyin takmayın kafaya gerçekten
Allah yardımcınız olsun inşallahgunaydin kizlar
hala isinma sorunumuz cozulmedi.ne zaman ustalarla bir isimiz olsa cinnet gecircek gibi oluyorum evde
AynenBen anneni anlayamadim.
Hem bosanma diyo hem kocani istemiyor geri gitsen arkanda diil.
Canim seni incitmek asla istemiyorum ama esinin sartlarinin diger damat gibi olmamasi onu rahatsiz ediyor bence.
Yani sartlari daha iyi olsaydi sanirim sesi cikmazdi.
Sende evde olurdun onu cagirmazdin boyle bir hesap yapiyo sanirim kafasinda.
Ya hayatta hiç bir şeyin garantisi yokki damatta nereye kadar desteklicek yaniYok cnm kendine yok beni nerden desteklicek.
Kızı bakıyo evine bi senedr.
Biz seni destekleriz dediği kardesim destekliycek.
Damat mecbur mu beni desteklemeye ya ,ki annemi de değil evini bakmaya
Birde kendini böyle velinimetten sayanlar var Allah'ım ya kim ne etsinde nazar etsin şaka gibiler gerçektenSey yazcam kucuk evi olan kadin bi dugune gitmisti ya kisa bir elbise giymisti o resmi i paylasip yazmis ki bu resimden sonra ki gun mastit oldugumu ogrendim.
Yazar demek istiyor ki nazarlara geldim.
Cok nazarlikmis gibi
Ee paylasma ozaman
Yazicam engellicek.
Bu tiplere ayri gicigim.
Bisi paylasir ozellikle masallah de yazar
Yok bunu paylastim nazar degdi.
Ee boyle bir inancin var ise nazar deger korkun var ise paylasma yani.
Ben kizimi pek paylasmiyorum.
Nazar korkusundan ziyade hoslanmiyorum vick vick boyle seylerden.
Her anini cocugunun (kuzenim gibi) paylasanlardan haz etmiyorum.
Cocugu zilyon defa paylasti hele bi spa'ya goturdu aman Allahim 15gun oldu hala paylasiyor cocuk cigerlerini usutmus hava veriyorlarmis.
Sirf resim cekmek paylasmak icin çocuğu ciplak gezdirdiler spalara goturup kollamadilar.
Cok mu guzel bisi sukadarcik cocugun daha 1 yasinda cigerini usutup hava almasi.
Bazi insanlari asla anlayamayacagim.
benim sulalemde arkadas cevremde hic calismayan yok beybi.bizim cocuklar komple sorun yasicak o mantiklaAynen
Benimde kısmetimde bu varmıs,napm oturup aglııyım mı?
İlerde cok sorun yasarmısım Alya bırakıp gittiğimi hatırlarmıs.
Anne valla biz hic 2 yasımızı hatırlamıyorz,Alya hatrlarsa üstün zekalı flan olur herhdle
Ozmanda oturup bunları dert etmez diye düsünüyortm dedim:)
Aminn abla inan suan pandemi var diye biraz duruyor.tr_lelli çok güzel yazmışsın. Diline eline sağlık, her insanın başından geçen olaylar oluyor unutulmuyor, ama o sıkıntı ile yaşamak istemesen bile yaşamak zorunda kalıyorsun. Çocukların için annen-baban için kimse üzülsün istemediğin için. İyi ki burası var ve iyi ki ben burayı keşfetmişim. Hep duamdır annem babam için Allah başımızdan eksik etmesin derim, ama onlara da sesimi yükseltmek istemem çünkü yaşattığını yaşatmadan ölmezmiş insan diye çocuklarım bana yapsa ben çok üzülürüm. Kırılmak istemediğim için kırmak istemiyorum. Baby anlıyorum o sadece kızı için fazla fedakarlık yapıyor, en mühimi bana göre kocasını da iyi tanıyor. Annen için söyleyecek söz bulamıyorum inan ki Allah ona fazlası ile içine torun sevgisi versin diyorum.
Nesilden nesile aktarcaz böyle böyle istebenim sulalemde arkadas cevremde hic calismayan yok beybi.bizim cocuklar komple sorun yasicak o mantikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?