Güle güle kullan canim ne kadara aldın mahsuru yoksa bizimde var bilezik borcuSlm bacılar süprizimle geldim sonunda
Bilezik aldım bitane ama foto ekleyemiyorum
Anam bize büyük boy üni baby alıyoruz 6 ay gidiyo vallaGünaydınlarr
Günlük kısa metraj dramı cektim geldim.
Ay evin önünde bi kresin servisi durdu,icine bi baktım Alydan az büyük cocuklar.
Birini babası aglayarak bindirdi
Cocukların ayaklar daha yere degmiyor oturunca,off ya valla icime oturuyor böyle görünce.
Neyse dramaqueenlik yok.
44 tl trendyolda baydım.
Kıza sampuan siveno bebe sampuanı 250 ml 26.90 dı,kendime roll on 16.90.Memnunum bu markadan temiz içerik.
Anam dünden beri bdv de bi konuya takıldım.
Benim bebe aclık sınırında yasıyor arkadaslar
Heray nevresim alan varmıs,her ay sampuan alan varmıs
Bitlenmedi iyi bari cocuum aylarca kullanyorz bi sampuanı
Aylık masrafı 1200 tl yazmıs bi kadın bebesi icin.
La benim maas ondan az fazla yıkıldım
Hoş geldin canım işin hayırlı olsunhoş bulduk kuzum, giremedim
bayağ hızlı geçti zaman
evet canım tşk ederim
sen nasılsın?
Başınız saolsun canim Allah sabır versin ne güzel astrolog eğitimi inşallah güzel sonuçlar alırsınkızlar bir sürü şey oldu
en son ne zaman girdim bilmiyorum
ama hayat çok hızlı aktı ,bugüne şükür diyoruz
amcamı kaybettik. çok sevdiğim değerli bir insandı.
yeni göreve atandım buraya alışma süresi geçirdim
fena değil çok şükür ,eski görevde çok hırplanmışım diyorum.
allah herkesin kalbine göre veriyor.
borçları bir seviyeye getirdim ,KK ya çok dikkat ettim
ama okul yeni kayıt geldi, 2. sınıf için hiç indirim yok yine zam var!!
hayat malesef çok pahalı hale geldi.
çift maaş ama yetişemiyoruz desem yeridir.
birikim kumbara ve biraz USD aldım
ama acil bir bilgisayar almam lazım
astroloji dersine başladım 2 ay oldu
geleceğin astrologu çıkıyor kızz aranızdan :):):):
sizi okumayı özledim
valla hepinizi özledim
Geçmiş olsun canımSelam kızlar
Okuyorum ama yazamıyorum
Dün benim yaramaz oğlan o koltuktan diğer koltuğa atlamaya çalışırken yere düştü ayağını incitti hala aksayarak yürüyor
Akşam hastahane götürdük birşey yok dedi
Şimdi de koltuğu dövüyor
Mutfak masrafları konuşulmuş bizimde gıda ya 1000 1200 gidiyordur
Herşey çok pahalı olmuş markete gidilmiyor hiç
Saol bacım 7500 20 gram çeyrek vardı bitane onu verip üstüne ekledim aslında daha düşük alacaktım adam al koyarsın kenara fazla olsuna eksik alma madem birikim dedi eşim dün para getirince git bilezik al dediGüle güle kullan canim ne kadara aldın mahsuru yoksa bizimde var bilezik borcu
Abla 20 gram 7500 375 den aldım deyim sana gramunıcitl çok sevindim daha da çoğalsın birikimin kaç gram kaç para merakımdan soruyorum bende almaya çalışıyorum mahsuru yoksa.
Oh kuzum ne güzel güle güle kullan ikincide nasip olsunSaol bacım 7500 20 gram çeyrek vardı bitane onu verip üstüne ekledim aslında daha düşük alacaktım adam al koyarsın kenara fazla olsuna eksik alma madem birikim dedi eşim dün para getirince git bilezik al dedi
Gecen veryansın etriydim ellerin karısı takıyor benimde merakım var evlendik hiç takmadan sattık dedim diyom bu tek kaldı yanına ikinciyi istiyo diyom olduğu diyo az daha sabret biriktir diyo
İnş darısı sana annemin borcu bitirince adam gaza geldi ya bide nakit babasına verirse diye aldım aslında yok verir filan bende alıp bankaya yatırır yollar ben yürüyo demezOh kuzum ne güzel güle güle kullan ikincide nasip olsun
Altın düşüyo alabilirsen al nisandan sonra atıyo zalım geneldeOh kuzum ne güzel güle güle kullan ikincide nasip olsun
sağ ol canım
harita işine tam geçince tabi ki
tşk ederim cnmAnam bize büyük boy üni baby alıyoruz 6 ay gidiyo valla
Hoş geldin canım işin hayırlı olsun
Başınız saolsun canim Allah sabır versin ne güzel astrolog eğitimi inşallah güzel sonuçlar alırsın
Geçmiş olsun canım
Bende hiç takmadan bozdurdum çok dokunmuştu banada çok hevesliyim bende şıkır şıkır sese o duruşunaSaol bacım 7500 20 gram çeyrek vardı bitane onu verip üstüne ekledim aslında daha düşük alacaktım adam al koyarsın kenara fazla olsuna eksik alma madem birikim dedi eşim dün para getirince git bilezik al dedi
Gecen veryansın etriydim ellerin karısı takıyor benimde merakım var evlendik hiç takmadan sattık dedim diyom bu tek kaldı yanına ikinciyi istiyo diyom olduğu diyo az daha sabret biriktir diyo
Allah kabul etsin canımSelam kızlar orucum bugün işlerim bitmedi yazayım bı elektrik gitti şimdi sular yok 2 saattir makinede çamaşır var gelse açsam kadayıflı muhallebi yaptım oglusa spagetti kıymalı makarna bize o yemiycem ddi ona ayrı yaptım tarhana çorbası yayla çorbası da vardi turşu yoğurt yeter ortalık topladım nevresim değiştim bulaşık açtım onlar toplancak az dinleniyorum çamaşır vardı kuruyan katlayıp kaldırdım ekmek vardı çıkmadım bugün hiç su istedik 9 ona verdim
Bereketli olsunSlm bacılar süprizimle geldim sonunda
Bilezik aldım bitane ama foto ekleyemiyorum
Merhaba. Benim fikrim meyve suyu içmesine alışmasına gerek yok ki, meyve suyu sadece şeker ,posa falanda olmadığı için, onun yerine meyveyi yemesi daha sağlıklı ,o da günlük yaşına göre uygun olan bir porsiyon. O yüzden hiç üzülmeyin alışmadı diyeKiza dun brokoli corbasi yapmıştım bitti.
Bugun ispanak corbasi yapim bari.
Tarhanadan ben baydim yaw o bikmadi.
Evi supurdum hemen bi vileda yaptim.
Dus aldim Kandil gunu Rabbim dualarimizi kabul eylesin kandil namazi kildim.
Duasini edip esmalarimi cekicem.
Oglana meyve soydum.
Her gun usenmesem soysam babali ogulli birer elma, armut ve portakali yiyolar.
Kivi muz varsa onlardan da birer tane yiyorlar
Ama masallah esim grip olmaz kolay kolay oglanda okulda kapiyor mikrobu okula gitmedi ya o da olmadi hasta sukur.
Ama okul basladigi an basliyo bogazlarim agriyo demeye.
Aiy her gun supur sil toz al iyi degil mi acaba ya.
Cocuk dışarıda toz mikrop vs gorunce vucut hemen eror veriyor.
Elimde degil valla demin actirdim camini dedim cik ben bi süpürüp silim havalandirim.
Genelde her gun supuruyorum onun odasinida.
Kiz meyve suyu icmiyor nasil alistircam bilmiyorum.
Sıkiyorum ugrasiyorum yok.
Iciremiyorum.
Ustelemesem mi bilmiyorum.
Meyvede armut ve elmayi severek yemiyor zorla.
Muz, avokado seviyor ama.
Yazin denicem sansimi seftali, kayisi, kiraz kavun falan.
Saol cnm daha iyileri sizlerin olsun bu mübarek gündeBereketli olsun
Saol sitareSelam kızlar,
D dimple81 başıniz sağ olsun , atamaniz hayirli olsun
citl bileziğin hayırlı olsun sevindim senin adına
S senavan geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
babyloading87 akıllı bitlere çok güldüm kız
M mutlumayis Kredi ile kredi kapatma isini bizde yaptıktaksitleri düşürmek için vs hayırlısı olsun ödenir can sağlığı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?