Küçük Düşün Büyük Olsun!

Anam bize büyük boy üni baby alıyoruz 6 ay gidiyo valla
hoş bulduk kuzum, giremedim
bayağ hızlı geçti zaman
evet canım tşk ederim
sen nasılsın?
Hoş geldin canım işin hayırlı olsun
Başınız saolsun canim Allah sabır versin ne güzel astrolog eğitimi inşallah güzel sonuçlar alırsın
Geçmiş olsun canım

Güle güle kullan canim ne kadara aldın mahsuru yoksa bizimde var bilezik borcu
Saol bacım 7500 20 gram çeyrek vardı bitane onu verip üstüne ekledim aslında daha düşük alacaktım adam al koyarsın kenara fazla olsuna eksik alma madem birikim dedi eşim dün para getirince git bilezik al dedi
Gecen veryansın etriydim ellerin karısı takıyor benimde merakım var evlendik hiç takmadan sattık dedim diyom bu tek kaldı yanına ikinciyi istiyo diyom olduğu diyo az daha sabret biriktir diyo

Selam kızlar orucum bugün işlerim bitmedi yazayım bı elektrik gitti şimdi sular yok 2 saattir makinede çamaşır var gelse açsam kadayıflı muhallebi yaptım oglusa spagetti kıymalı makarna bize o yemiycem ddi ona ayrı yaptım tarhana çorbası yayla çorbası da vardi turşu yoğurt yeter ortalık topladım nevresim değiştim bulaşık açtım onlar toplancak az dinleniyorum çamaşır vardı kuruyan katlayıp kaldırdım ekmek vardı çıkmadım bugün hiç su istedik 9 ona verdim

Oh kuzum ne güzel güle güle kullan ikincide nasip olsun

Bende hiç takmadan bozdurdum çok dokunmuştu banada çok hevesliyim bende şıkır şıkır sese o duruşuna
Bereketli olsun sanada inşallah

Allah kabul etsin canım

Selam kızlar
Biraz geç oldu ama kandiliniz mübarek olsun
Borçlarla baş edemeyince kredi çekmek zorunda kaldım eşimin üstüne olan krediyi kartı kapattık benim başka bir krediyi kapattık borçla borç kapanmaz biliyorum ama en azından aylık sabit ödememizi 800-900 TL civarı düşürdük
Bir kısmını arabanın ufak tefek masrafı için ayırdık
Eşime bugün hiç olmazsa git gram al dedim çarşıda fırsat bulamamış yarın mutlaka aldırcam zulaya devam ediyorum 100 lira attım harçlığımdan maaşı alınca 0.5 grama tamamlayasım var
Biraz da nakitte para bırakcaz elimize doğum sırası ne olur ne olmaz diğer türlü elimize hiç para kalmıyodu böyle en azından 3 5 bişey kalır başımız sıkışınca kartlara saldırmayız
Ay bilmiyorum şu mübarek günde Allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallah iyi olur bizim için
En çok sevindiğim de eşimin üstünde hiç borç görünmeyip kredi puanının biran önce yükselmesi ve ilerde bu sayede daha kolay ev kredisi çekebilecek olmamız
Çünkü onun maaşı benimkinden daha yüksek bu da bir artı olur bizim için diye düşündüm
Allah'ım tek dileğim içinde sağlıkla huzurla oturabilceğim bir evim olsun başımızı sokalım kimseye minnet etmeyelim bize yeter...

Merhaba. Benim fikrim meyve suyu içmesine alışmasına gerek yok ki, meyve suyu sadece şeker ,posa falanda olmadığı için, onun yerine meyveyi yemesi daha sağlıklı ,o da günlük yaşına göre uygun olan bir porsiyon. O yüzden hiç üzülmeyin alışmadı diye Benim annem de kayınvalidem de çocuğa kahvaltıda portakal suyu içirip sonra ara öğünde de elma muz yediriyorlar da sağlıklı diye, o kadar şeker zararlı diye anlatamadım

Selam kızlar,
D dimple81 başıniz sağ olsun , atamaniz hayirli olsun
citl bileziğin hayırlı olsun sevindim senin adına
S senavan geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
babyloading87 akıllı bitlere çok güldüm kız
M mutlumayis Kredi ile kredi kapatma isini bizde yaptık taksitleri düşürmek için vs hayırlısı olsun ödenir can sağlığı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…