Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız deme öyle yol olur töbe töbe
Gerci benimde bi kavga esnasında ,milletinki aldatıyo bosuyo kurtuluyo,sen aldatmazsında masraf olmasın diye demisliğim varArtık ne kadr dellendiysem
Sonra bende ne diyon kızım sus dedim kendi kendime.

hahaahaha beybi ya insan arada bunalinca cildiriyor cidden

Günaydın kızlar. Cumamız mübarek olsun. Sabah sabah evi kırklamaya niyetlendim, mutfağı topladım buzdolabını üstünü sildim, davlumbaz sonra avizesini salon hariç tüm evin tozunu aldım, elektrikli tuttum kızların yattığı oda kaldı birtek onuda temizlerim camları sildim kızların kapısının önüne elektrik süpürge ve temizlik kovasını koydum onları bekliyorum kalkmalarını hanımlar kalkınca önce filtre kahvelerini içerler saat bire doğru kahvaltılarını yaparlar. Bende kendime kahve yaptım sizi okuyorum.

hayırlı cumalar kızçeler
kar çok güzel yağıyor incecik bir taraftan güneş açıyor.allahım zorda kalanlara yardım etsin
kredi kartım 23 de kesiliyor azimle bekliyorum. gereksiz harcama yapmamak için
bu dengeyi 2 aydır güzel kurdum bozmak istemiyorum
allah izin verirse elimdeki birikim ile eylül de bireysel kredimin kapatmayı düşünüyorum ,635 tl ödüyorum
şunu gördüm kredi faiz oldukça bereket kaçıyor.
elimden geldiğince özen gösteriyorum
eğer ki hedefimden şaşmazsam haziran da bayağ bir KK taksitim bitiyor, sadece alacağım bilgisayar taksiti başlıyor.
o da ihtiyaç gerçekten
pandemi de evde kaldık bunaldık sıkıldık ama bence bir toparlanmada oldu
biz çok gezeredik.
şimdi gezemediğimiz günlerde tatil kumbarası yaptık
oraya attık gştmiş gibi
yaza en azından yakıt olarak tatilde kullanırız dedik.

Benim evde aslında satısa konulcak cok oyuncak varda teyzesi almıs hep hediye ,koyamıyorm.
Ama bazı cocuk oyuncakları cidden gereksiz.
Yani cocuk bile anlamıyor bınla napacagm ben diyor.
Su denge oyuncagını biz bile 2.dkdan sıkıldık
Fotograf mak.aynı 2 sıksık yaptı bıraktı.
Yazık oldu verilen paralara
Yeni bebelilere uyarım olsun:)
Düsmeyin bu tuzaklara:)

Eklentiler

• grw46.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 75
  • indir.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…