- 21 Ağustos 2015
- 32.167
- 97.655
- 798
- 38
Valla o soru benimde aklımdababyloading87 beybi ya bisi sorcam ayip olmazsa alya krese gidince kres ucretini kocan oder dimi onu da sana odetmez
Mayısslar kesildi 30-40 trilyor maaslarSorma bende dikkat ettim bide bı anda Farmasi bir anda hom oldular hep birlikte geçiyorlar
Cökmüs mü bilmiyormdaEyvah farmaside mi coktu
Ne oriflame, amway, avonlar gordu bu ulke farmasininde sonu geldi demek.
Eyvahh rabia 37bin falan kazaniyodu nolcek simci
Nasıl model aldın canım isçiliksiz modelmi trendyolda bir kuyumcu var bizim burdaki kuyumcular dan uygun fiyatı memnuniyetler iyi isçiliksiz birde taksit oluyomus belki öyle alırım bizim kredi kartı yok kardeşime söylerim olursa taksitli bir kısmını hallederizSaol cnm daha iyileri sizlerin olsun bu mübarek günde
Ben yazın bi kac kez erik kaynatıım bahceden diyeKiza dun brokoli corbasi yapmıştım bitti.
Bugun ispanak corbasi yapim bari.
Tarhanadan ben baydim yaw o bikmadi.
Evi supurdum hemen bi vileda yaptim.
Dus aldim Kandil gunu Rabbim dualarimizi kabul eylesin kandil namazi kildim.
Duasini edip esmalarimi cekicem.
Oglana meyve soydum.
Her gun usenmesem soysam babali ogulli birer elma, armut ve portakali yiyolar.
Kivi muz varsa onlardan da birer tane yiyorlar
Ama masallah esim grip olmaz kolay kolay oglanda okulda kapiyor mikrobu okula gitmedi ya o da olmadi hasta sukur.
Ama okul basladigi an basliyo bogazlarim agriyo demeye.
Aiy her gun supur sil toz al iyi degil mi acaba ya.
Cocuk dışarıda toz mikrop vs gorunce vucut hemen eror veriyor.
Elimde degil valla demin actirdim camini dedim cik ben bi süpürüp silim havalandirim.
Genelde her gun supuruyorum onun odasinida.
Kiz meyve suyu icmiyor nasil alistircam bilmiyorum.
Sıkiyorum ugrasiyorum yok.
Iciremiyorum.
Ustelemesem mi bilmiyorum.
Meyvede armut ve elmayi severek yemiyor zorla.
Muz, avokado seviyor ama.
Yazin denicem sansimi seftali, kayisi, kiraz kavun falan.
Kız bu seymada var bı uğursuzluk farmasiyede el attı bı ara kesildi işlerMayısslar kesildi 30-40 trilyor maaslar
Bende gördüm biz ugrasiyoruz üye bulup satış yapmak için onlara araba fln verip hemen seviye veriyorlarmış tanıtım için heryerden buluyorlar parayiCökmüs mü bilmiyormda
Bi kadın istifa ettim fenomenlerle esit kazanamıyorz
Onların prim oranı farklı demis.
Esit değiliz demis
Kız o rabia hakkaten yok ortada bayagıdır
Seymanın ugursuzlugu millete ,kendi kaptı yine zengin sevgiliyiKız bu seymada var bı uğursuzluk farmasiyede el attı bı ara kesildi işlerzama koyduydu resmini
Ben bu enisteyi tuttum hele bide çocuk yaptım gelsin nafakalarSeymanın ugursuzlugu millete ,kendi kaptı yine zengin sevgiliyi
Anam o da zengin ama cirkin nerde varsa buluyo
Bu seferki de cennet mahallesi Alis e benziyor töbe yarabbim
İyiyim canım teşekkür ederimSelam kızlar,
@dimple81 başıniz sağ olsun , atamaniz hayirli olsun
citl bileziğin hayırlı olsun sevindim senin adına
S senavan geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
babyloading87 akıllı bitlere çok güldüm kız
@mutlumayis Kredi ile kredi kapatma isini bizde yaptıktaksitleri düşürmek için vs hayırlısı olsun ödenir can sağlığı olsun.
Benim oğlum da narı çok seviyorBen yazın bi kac kez erik kaynatıım bahceden diye
Taze meyveyi yesin diyorm vala artk
Ay yok yani ugrasamıyorm
Bide 1 portakal yesin ihtiyacı karsılanır 1 bardak portakal suyu icin 5 portakal sıkıyorz
E o da seker.
Ondan artk taze meyve yesin diyorm.
Üsenmezsem 1 er meyve nar mandalina,nar portakl gibi smottihe den geciyorm.
Zaten nar ayıklamaya adam tutacam cok param olsun
Bezdummm
ay cok fena ucretler de ondan sordum odetmesun bi zahmetValla o soru benimde aklımda
Ödetmez sanırım(insallah,herhalde ay mümkünse)
Yalnız dilinde sehir hastanesi acılcakmıs taaa Gemlik’e ,oraya muhasebeye sokalım seni diye bi laf var bi kac aydır.
Benim ev gemlik arası 40 km ,hergün gidemem ayrıca tam gün calısamam kusura bakma dedim.
Kafa zehir masallah
İşçilik siz olanlardan sonra satarken zarar etmeyim iyeNasıl model aldın canım isçiliksiz modelmi trendyolda bir kuyumcu var bizim burdaki kuyumcular dan uygun fiyatı memnuniyetler iyi isçiliksiz birde taksit oluyomus belki öyle alırım bizim kredi kartı yok kardeşime söylerim olursa taksitli bir kısmını hallederiz
Aynen bankadan alınmıyor ama ziraat vakıf deniz bank bide akbank tan para aktarılıyormuşAy ben ziraatten alınıyo diye okudum ama yok.
Bende girecektim 3-5 krs
Hangi bankadan alıyosunuz bacım:)
Ben herhalde tam güne dönemem bidaha böyle rahat geldiay cok fena ucretler de ondan sordum odetmesun bi zahmet
hastanede calismak iyidir kiz hayata sukredersin surekli
Deli ya hergün 40 km git 40 km gel isim yok ,kasamam okadr valla.Kız baby
Ne. Güldüm para adamı yoldan çıkarıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?