Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde bakıyoruz montesserri gece gündüz
Ben montesori yatak sipariş verdim instagramdan bir haftaya gelecek inşallah , gelince memnun kalırsam paylaşırım

Kardesimlere müsterisi 15 kg tereyag vermis.
5 kg anneme vermis
5 kg kvdesine(onlarda eltisyle paylascakmıs)
Abla paylasın annemle dedi.
5 kg da kendimize dedi attım difrize dedi.
Lazım oldukca isteyin dedi kız saolsun.
Annem sabah elinde yarım kg tereyag ile geldi:)
Kız soruyr anneme,ablama götürdün mü anne diye,
Getirdi evet dedim saolasın dedim.
Ne kadr getirdi diyo,1 paket getirdi iste yeter bize dedim.
5 kg tereyagından bi paket mi getirmis diyo(yarımsar kglık paketler)
Kız dedim yeter nolcak .
Tasıyamadım diyo annem
Tmm dedim ya yeter bize bu.
Pazar sabahı da pastırmalarına kıyamadılar:S
O na ayrca bozuldım.
Annem pastrmalı yumurta yapalım dedi.
Babam kim yicek pastırmayı dedi(ben yemiyorm)
Annem bi durdu hee baby yemio dimi dedi(koci var o sayılmıyor)
Böyle annem 2-3 kere pastrmalı yapalım yumurtayı diyo,babam kim yicek pastırma diyo
(sanki pastırma görmedik hayatımızda)
Annem somra söyledi diye herhdle pastrmalı yapmıs yumurtayı .
Bize karsı böyle bi hallerdeler bu ara.

Ya deneyip alın bence.
Bizimki chicconun bide.Yazık oldu.
Hic yatmadı.
Ayy kuzu ya,valla göz ayırmaya gelmiyor
Benim kız pazar elini kapıya sıkıstırdı bide
Allahtan bisey yok.
Cocuk gazi oldu.
Camasır asıyordm balkonda ,sen gel pimapen kapıya sok elini hareket ettikce ben kıstrmıs,Allahtan cıglık attı kapamadım kapıyı
Resmen evde survivor yaratıyr cocuk kendine/

Ya işte güvenliksiz bırakmaya gelmiyor. Şimdi benim evim ona göre dizili hep, kenar koruyucular falan var. Tabi gittiğimiz yerde olmuyor o yüzden güvenle uyusun diye almak istiyorum.
Benim kız sıkıntı çıkarmaz muhtemelen.
Bi büyüyüp akıllansanlar her şey çok kolay olacakta

Bazen çok düşüncesiz davranıyorlar ya. Yap işte yemek isteyen yer, istemeyen yemez.
Biz de bebeği götürüyoruz annemlere ev buz gibi. Zahmet edip birazcık açmıyorlar kaloriferi. Kat kat giydiriyorum çocuğu.
Babam her gittiğimizde açalım biraz daha isterseniz diyor ama biz gidene kadar anca ısınır zaten.
Annem de diyor bana bu çocuk üşür böyle. Neden acaba dedim en son.

Bizimkiler buara bi garip,cocuguna bakıyorz mu diyrlar ne
Normlde asla takılmadıkları seylere takılıyorlar,hic sakınmadıkları seyleri sakınıyorlar
Burda 2 sene önce yazdım babam hep yardım etti bana.
Ama suan sanki ben onları sömürüyormusum gibi davranıyorla
Bi tartısmamızda ,bikac ay önce.Kocan kızın bezini bile biz alalım diye bekliyor son beze kadar almıyor dedi:S
Bende hic öyle bisey yok.Zaten bezini ben alıyorm anne rahat ol,kocam bezini bilmez bile kac tane kaldı dedim

bence kocana cok gicik olmuslar beybi sen arada kayniyorsun.benim annem cok kincidir bak oyle sorun yasalar damadi eve sokmazdi kesin kesip atar direk hatun seninkiler de boyle davraniyor muhtemelen

ikizler sabah perdeyi indirdi kornisten tum sokak bizim evi goruyor suan rezalet
Ay güldüm valla soryy:)
Cünkü aynısı bende de var,zebra perdeyi sökee sökee bıraktı tek dal ince perde
4.kattayız hadi diyorm ama karsı apt.bizi görüyor yani
Allahtan karsı 2 katta da yaslı teyzeler oturuyor tek baslarına.
Aile olsa oturup izliyck bizi valla:S

Günaydın kızlar,
Kahvaltı yaptık. Bugün güzel kahvaltı yaptırdım. Dün arkadaştaydık hiç iyi kahvaltı yapmadı kuzum. Arkadaş domates falan koymuştu onu da onun kızı yedi :) maşallah oldukça iştahlı. Geçen bizde de yemek yediriyordum kendi tabağı bitince Elanın tabağından da yemişti. İlerde çok kilolu olursa diyordu, gerçi şimdiden bayağı kilosu var da. Neyse işte Sadece krep yiyebildi o da sade. Bugün yedirdim de yedirdim
Evde işler beni bekler çay içiyorum. Yürüyüşümü de akşam yaparım. Ya da kızla Onu arabasına atıp gündüz yürümeye çalışırım. Gram gitmiyor bu ara..
Diyete de başlarsam daha iyi olacak sanırım

bence kocana cok gicik olmuslar beybi sen arada kayniyorsun.benim annem cok kincidir bak oyle sorun yasalar damadi eve sokmazdi kesin kesip atar direk hatun seninkiler de boyle davraniyor muhtemelen
Kocama gıcıklar cnm.
1 bardak su verseler,hadi verelim bari dicekler adama.

Evt ama fit ya kadin.
Her gun temizlik valla useniyorum ben kadin yapiyo
Öyle kadınlara hayranım hem fitliğine, hergün temizlik yapabilenlere..bilmiyorum bir biz mi vakit yetiremiyoruz anlamıyorum. Yıllar oldu şöyle keyifle film bile izlemeyeli. O bile lüks bana temizlik neki

bizim ev zemin ustu karsida da lokanta var durum o kadar vahim

Ayy baby Allah sana sabır versin bilmiyorum ne düşünüyorsun ama ben bile burda sinirlendim. Kardeşinin sana verdiğinin bile hesabını yapmak nedir ya. Bir de senin kocan onlar gelince mesela kısıyormu birşeyleri,onlara hesapmı yapıyor hep ya da onlara gidince birşey almıyormu niyedir bu hesap anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…