Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de eşimin teyzesinde kız bebekkenden bu yana hiç kalmadım. Hep o tehlikeli şeyler konusundan. Evimde daha rahattım. Oraya gidince peşinde dolan daha yoruluyorum.
Bir de zaten birkaçgün kv demiş ya zor çocukla başkasının evinde.görümcenin gönlü olsun diye doğrumu anladım :)

Ben de onu sevmiyorum aynen yap yiyen yesin yemeyen yemesin. Hele birlikte kahvaltı yaparken iki parça şey koyulması da bana enteresan geliyor. Bana geçen arkadaş da diyor ooo yine çok şey yapmışsın.Yapmasaydın Ama yenildi yaptıklarım
Bir de eşimin teyzesi ısınma konusunda öyle açmıyor ev buz. Gitmedik bayağıdır. Kahvaltıda da öyle kaç kişiye azcık domates koyar. Evde sucuk olur herkese 1 dilim çıkar eşim de söylenir. Bir de ben ona bundan 4 yıldan fazla oldu diyeyim, mıhlama peyniri aldım hala buzluktaymış

Benimki kalkıyor direk ya bizim yanımıza ya salona koltuğa uzanıp keyif yapar kaç yaşında seninki bizimki 5 oldu

Yok görümcem evlendikten sonra yalnız kalacaklar ya o zaman işte. Cumartesi nikah, nikahtan sonra bize gelin 2 3 gün kalın diyor. Tek kalacakları için.
Tasarruf topiklerine bekleriz o teyzeyi

Kız teyze alem mis yazık usuyup para biriktirceksem parayı

Yok görümcem evlendikten sonra yalnız kalacaklar ya o zaman işte. Cumartesi nikah, nikahtan sonra bize gelin 2 3 gün kalın diyor. Tek kalacakları için.

Tasarruf topiklerine bekleriz o teyzeyi
Hayy Allahım onların keyfi için çocuğu da taşıyacaksın, sen de yorulacaksın.
Tasarruf topiğinin en birincisi olur çünkü mutfakta bir kabın içine biriken kirli suyu da tuvalete döker Bir gün bana diyor wc deyim sifonu çekme. Olduuuu çişimi segileyeyim sana dedim

Bence çalışıyorsun annen bakıyor diye yapıyorlar yada hakediyir diye düşünüyorlar eşin icin

Ayy iğrenç ben öyle insanın evinde yemekte yiyemem. Aklıma tlcdeki cimriler geldi

gunaydin kizlar
tr_lelli ben peyniri iki haftada bir 101in online narketinden aliyirum.bize hic dayanmiyor ben cok seviyorum peyniri .ikizler cecil yiyor benim de sadece.yarisi da,yere dokuluyor zaten
Oglanda cok seviyo esimde bende severim.
Kiza kasar verdik sevdi.
Lor yapiyorum onuda seviyor bir peynirci daha yetisiyor.
Peynirci babaya calisiriz artik
ikizler sabah perdeyi indirdi kornisten tum sokak bizim evi goruyor suan rezalet
Seninkiler örgut oldu yalniz sana karsi ikisi
Ayy niye boyle yapiyolar yani esinde daha da sogucak ne gerek var.
Kotu bisi birini yok saymak gormemezlige gelmek.
Yap 3-5 dilimden 2yumurta yenir yani
bizim ev zemin ustu karsida da lokanta var durum o kadar vahim
Belkim derler ki ayyy perdeleride yok kadin 2 cocikle naapsin yemekde yapamiyodur der belkim biri cok amin
Migrosta 3 adeti 15 civarıydı. Dün gördüm.migros sanalda da 2 tanesi 16 tl
Ben yıllae önce 5 tl ye alıyordum.
Carrefourda da 6.90 ama cok sertler zoe yunusuyor ya

babyloading87 Karpuzuncekirdegi benim babam bencildir ve yigar alip alip.
Tamam eli bos gelmez alir bisiler ama eve yigdiklari tarihi geçiyor bazilarinin.
Hele cope attiklari alip alip cope atıyorlar onlari dusunmez birine verimde yensin diye ben kiziyorum boyle olmasina.

Ama anneme gidince yedirir ne varsa onumuzu bos birakmazlar.
Hatta pazar aksam gittik kofte et yaptilar pesine tatli meyve falan.. Oglanada yolladilar.
Kiz var diye kombiyide baya acmislardi el degmiyordu.
Boyle seylerde dusunurler ama mesela o eve aldiklari salcalari falan kendim gordum tarihlerine cok az vardi.
Daha poseti acilmamis domates salataliklari attilar.
Annem diyo lafdan anlmiyo alisveris hastasi oldu bu diyo.

Ver birine yesin yani vermez.
Cope atar vermez o da oyle bir bencil.

Markete gittim moralim sinerleniyo bu fiyatlara.
300tl oldum galiba bir kac yerden aldim bi incelicem.
Esimde patates sogan falan alacak gelirken tasiyamam dedim.
Daha yag da almadik

Kasar, krem p., suzme peynir aldim.
Cecil de alinmasi lazim marketdekileri sevmiyorum esim alir peynirci babadan artik.
2 haftaya yetmez biter kesin.
Avokado aldim kiz birini bitirdi bile ezip veriyorum sade yiyo.

Hala yemek yapicam.
Firinda patates tavuk yapicam (sise takmadan soslicam bu sefer tepside)
Pesinede etli biber dolmasi yapim firinda olunca seviyolla.

Oglan borek acma ariyor
Sabah soruyor yok mu diye.
Yapmadim ya araniyolar hemen.
Halim yok ya bulasmaya una.
Cok vaktimi aliyor.
Yaparim bir ara artik alistirdim simdi araniyolla.

pazar günü kulakalrını çınlattım gülüm
açma hamurundan poaça yaptım ve oğluma da haş haşlı
dedim haş haşlıyı babyloading87 olsa lokum yapmış derdi dedim
sizleri içimden geçirdim yaa
iş yerine getirdim herkes çok begendi
evde kuru maya vardı bitmek üzereydi
eşime sordum nasıl diye çok güzel dedi
öyle deyince gaza geldim :):)
gittim yaş maya aldım hafta sonu yine yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…