Yaz seni okumayı seviyoruz gözler arıyor hep yazan arkadaşlari bereketli olsun olsun bileziğin bu arada bende severim o sözüTeşekkür ederim sekreterim çok şükür iyiyim, iyiyiz sizleride okuyorum sizlerde iyisiniz çok şükür. Okuyorum yazarım yine üzerimde sanki bir ağırlık var, silkelenip gelirim gelmişken de yazayım Allaha binlerce şükürler olsun yine 5 gramlık bir bilezik alabildim. Her ay yapabilecek miyim acaba diyorum Rabbim gayret veriyor çok şükür. Sizlerinde birikimleriniz bereketli olsun çok sevindim Her çok azdan olur çok sevdiğim bir sözdür.
Aynen öyle yaparsın canım, en mantıklısıDİmii koymadım bende.
Dursun.
Kücükleri satarım
Bende hic girmedim oraya.Biz virüssüz zamanda bile girmedik kız o iskendercide sıraya. İnsanlar ne meraklıymış iskender yemeye
Ben de güya sufle yapacaktım. Fırsatmı oldu.Kayınvalidem balkabağı vermişti temizleyip, ayıklamışlar sağolsunlar. Eşim de tatlı yapsana dedi birazını tatlı yaptım birazını buzluğa attım kızım için yaparım diye. Yarın diyete girmeden yemiş oldum ben de tatlıları
Aynı bizim yaşadığımızı anlattın sankiSelammm
Bi oturup bakamadim suraya yaw.
Tam yazcam ya sarj bitiyo ya bisi istiyolar
Dün sabahdan yemek yaptim, sonra anpa gros a gectik.
Allahimm ne kalabalik.
Esim kizla bekledi ben alcaklarimi aldim tam 427tl
Tereyah ve siviyag aldim kafadan 200tl onlar zaten.
Gerisi cay, seker, salam, kasar, soda, wc kagidi, havlu kagit falan.
Un u unutmusum ve ici cok gzl duzenlenmisti bayildim.
Bukadar yakinimda olmasina da sevindim ayrica.
Cunki saatlerce gezilebilecek mekan olmus.
Alt katina hic girmedik bile asil kitaplar teshir urunler kiyafet fln ordaymis.
Esimle gitmek zaten yanlisti kafadan daha otoparka girdik ne isimiz var burda diye soylenmeye basladi.
Eltim aradi asure yaptim isin yoksa gel die
Esime dedim napim dedi ugra ben dernege takilim donuste alim dedi.
Manti yapmis, kisir, asure.
Ayy yedim valla kizada alt ust tkm ormus.
Yarim saat ancak oturdum esim aradi usudum dedi.
Sonra eve gel esimi oglani kizi doyur
Aksamda kardesim geldi
Yogun bir gundu.
Lahana suyu varan 5 bugun bakalim devam.
Ohh bursa ne güzel bize yasak devam.Slmm
Saat 10 da atlıkarıncaya bindim geldim
Kızı cıkaralım bugun dedi koci
Dedim öglenden sonra cıkmam herkes üst üste
Gittik üstü acık starparka.
Adamlar temizlik yapıyır daha sabaah 10
Atlıkarıncayı actılar
Bide trenle tur attırdık(babası bindi ona da yanında)
Ordan 11.30 da metroya girdim
Kızla koci bekledi arabada(soksak virüsü gectim ,kızı tutamayız,alıyo basını gidiyo parkta)
1 kg köfte,yaglı kagıt,kemalpasA tatlısı,yulaf ezmesi,1 paket türk kahvesi,1 paket kuruvasan aldım.90 tl koci nakit verdi.
14.00 de ızgarada köfte pisirdik,salata yaptm
Az cigköfte vardı yemek yedik.
Süpürge attım
Kzıı uyuttm
Camasır asılcak daha
Bulasık mak.calıstırdm
Kahve bekliyorm
Valla kalkamıcam kahve bas dedim bi zahmet
O kıyafet giydiriken kaçmalar bizde hala devam ediyor, bir de şimdi yok onu giymem şunu giyeceğimler başladı.Günaydın herkese
Sabah 8de kaldırdı bizi kurulu saatimiz.Bez değiştirip üstünü giydirmek çok zor artık çıldırtıyor beni. Sürekli kaçıyor bezini bağlamadan. Şu yaz gelse en azından bezini bağlayıp bırakcam artık, şimdi giydir giydir çocukta bunalıyor herhalde.
Kahvaltısını yaptırıp ilk uykusuna yatırdık. Sonra biz kahvaltı yaptık rahat rahat. Pankek yapmıştım kahvaltıya uzun zaman sonra ay çok güzel gitti valla. İnşallah kilo olmadan da vücudumdan gider ama sanmıyorum
Bugün aklımda menü olarak fırında somon yanına patates ve roka salatası var. Bir de kıza öğle yemeği yaparsam rahatım.
He bir de vaktim olursa banyoya girişcem baştan aşağı temizlik için.
Ahahahaaaa lellim koptum ya.Terazi bunu begendi
yeminle 100 sayafa geriden okuyarak geliyorumBi ara onuda denedim yine aynı sağa çeviriyordu kafasını
Şimdi bize dönüp bakıyo tekrar deneyeyim
Dokturmussun abla yine maşallah bizdede çok seviliyor pilav tavuk yanına bi salata yetiyorBende hamsi yaptım kızlar yanına patates, marul salatası köz patlıcan salatası eşimle bana, kızlar da onların tabiri ile mevlüt pilavı (tavuklu-nohutlu) yedi çok acıkmışım, üstüne birde tahin helvası şimdi de büyük bardak şekersiz çay içtim bence yeter artık dedim. bu sabah tartıldım tam 74.100 iki kilo gitmiş ama iştah çok güzel yemek istemiyorum günde 2 ögün şeklinde besleniyorum. Tatlıyla arama mesafe koyamadıgımdan kilo veremiyorum. Ha gayret diyorum inşallah başarırım.
Eşimin yegeni aradı az önce küçük kızı bana gelmek istiyormuş tabi gelsin dedim yarın da temizlik günüm, neyse yapıcak birşey yok seviyor ki geliyor dedim. Bu gün o kadar çok ütü yaptım kı kollarım agrımış, bitti neyse yerleştirdim. Herkese iyi geceler kızlar.
Adamların Sabri bizim gibi değil ya kolayına geliyor eline tutusturmak telefon tablet biz maç bakmadik bugun Sherlock Holmes dizisi e başlayıp bırakmıştık onu izliyoruzYeniden selam kızlar,
Bir selam verdim. Tam okuyamadan kaçtım.
parka çıkmışlardı geldiler. Tabi telefonu elime alamadım. Eşim bu internerin sözleşmesi nerde diye sorup durdu ara ara yok. Tabi o arada kız rahat bırakırmı biraz da o dağıttı dolaplarıSonra müşteri hizm. İle görüşüyorum. Ya bi oyala çocuğu geldi yanıma anne anneeee en sonunda dedim alsana kızı yanına. Mutfakta konuşuyorumki rahat konuşayım diye. Nerdeee.
sonra uykum geldi dedi. Yemeğini vereceğim. Aç uyumasın. Neyse nihayet eşim geldi ben balığını temizleyeyim sen yedir biz de yemek yiyelim dedi.
sonra yedirdik. Maça oturdu. Ayy şu maçlar da bitmez. Yemekten sonra Arkadaş aradı O arada konuşurken mutfağı toparlayayım dedim. Yine olay çünkü telefonla konuşuyorum değilmi. Bir de aldı tableti. Eşime alsana dedim. Sabahtan bu yana kaçıncı izleme deli olacağım. Aldı ağladı yanıma geldi. Kapattık telefonu. Telefonla konuşmak senin neyine dimi. Sonra uyku dedi. Uyumak yok. Zaten çene tavan yapmış durumda.o yatınca çay getirdim ama içemedim. Yarım kaldı. İçemedim odaya gittik. Yarım saatte orada oyalandık uyudu nihayet.
Dokturmussun abla yine maşallah bizdede çok seviliyor pilav tavuk yanına bi salata yetiyorBende hamsi yaptım kızlar yanına patates, marul salatası köz patlıcan salatası eşimle bana, kızlar da onların tabiri ile mevlüt pilavı (tavuklu-nohutlu) yedi çok acıkmışım, üstüne birde tahin helvası şimdi de büyük bardak şekersiz çay içtim bence yeter artık dedim. bu sabah tartıldım tam 74.100 iki kilo gitmiş ama iştah çok güzel yemek istemiyorum günde 2 ögün şeklinde besleniyorum. Tatlıyla arama mesafe koyamadıgımdan kilo veremiyorum. Ha gayret diyorum inşallah başarırım.
Eşimin yegeni aradı az önce küçük kızı bana gelmek istiyormuş tabi gelsin dedim yarın da temizlik günüm, neyse yapıcak birşey yok seviyor ki geliyor dedim. Bu gün o kadar çok ütü yaptım kı kollarım agrımış, bitti neyse yerleştirdim. Herkese iyi geceler kızlar.
Adamların Sabri bizim gibi değil ya kolayına geliyor eline tutusturmak telefon tablet biz maç bakmadik bugun Sherlock Holmes dizisi e başlayıp bırakmıştık onu izliyoruzYeniden selam kızlar,
Bir selam verdim. Tam okuyamadan kaçtım.
parka çıkmışlardı geldiler. Tabi telefonu elime alamadım. Eşim bu internerin sözleşmesi nerde diye sorup durdu ara ara yok. Tabi o arada kız rahat bırakırmı biraz da o dağıttı dolaplarıSonra müşteri hizm. İle görüşüyorum. Ya bi oyala çocuğu geldi yanıma anne anneeee en sonunda dedim alsana kızı yanına. Mutfakta konuşuyorumki rahat konuşayım diye. Nerdeee.
sonra uykum geldi dedi. Yemeğini vereceğim. Aç uyumasın. Neyse nihayet eşim geldi ben balığını temizleyeyim sen yedir biz de yemek yiyelim dedi.
sonra yedirdik. Maça oturdu. Ayy şu maçlar da bitmez. Yemekten sonra Arkadaş aradı O arada konuşurken mutfağı toparlayayım dedim. Yine olay çünkü telefonla konuşuyorum değilmi. Bir de aldı tableti. Eşime alsana dedim. Sabahtan bu yana kaçıncı izleme deli olacağım. Aldı ağladı yanıma geldi. Kapattık telefonu. Telefonla konuşmak senin neyine dimi. Sonra uyku dedi. Uyumak yok. Zaten çene tavan yapmış durumda.o yatınca çay getirdim ama içemedim. Yarım kaldı. İçemedim odaya gittik. Yarım saatte orada oyalandık uyudu nihayet.
100 sayfamı hiç okuyamıyorum 10 sayfa bile okuyamadım hiç. Maşallahh diyelimyeminle 100 sayafa geriden okuyarak geliyorum
Bizimde öyle olmusdu. Kanepeye yatirip yanina oturup ilgisini cekiyordum, blylece uzun süre bir tarafa ceviriyordu basini en azindan uymayinca.
Beşikte ayak ucuna doğru yatrdim ışığa doğru baktığı için basık olan tarafa dönmemiş oluyor,yeminle 100 sayafa geriden okuyarak geliyorum
Bizimde öyle olmusdu. Kanepeye yatirip yanina oturup ilgisini cekiyordum, blylece uzun süre bir tarafa ceviriyordu basini en azindan uymayinca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?