Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yaz seni okumayı seviyoruz gözler arıyor hep yazan arkadaşlari bereketli olsun olsun bileziğin bu arada bende severim o sözü

İyiaksamlar
Gündüz yarım kilodan fazla yiyen benimkiler
Aksam ne yemis olabilir?
Cvp veriyorm tas kebabu
Patatesi kızartmadm valla fırınnda yaptm.
Ay gut olcanız dedim gece gündüz et bu ne.
Ne yiyelim diyo bana
Kız 1.5 saat uyudu gündüz babasıyla
Bende dus aldım 3 mak.camasır yıkadım
Yemegi yaptm
Dinlenemedik yine

Bende hamsi yaptım kızlar yanına patates, marul salatası köz patlıcan salatası eşimle bana, kızlar da onların tabiri ile mevlüt pilavı (tavuklu-nohutlu) yedi çok acıkmışım, üstüne birde tahin helvası şimdi de büyük bardak şekersiz çay içtim bence yeter artık dedim. bu sabah tartıldım tam 74.100 iki kilo gitmiş ama iştah çok güzel yemek istemiyorum günde 2 ögün şeklinde besleniyorum. Tatlıyla arama mesafe koyamadıgımdan kilo veremiyorum. Ha gayret diyorum inşallah başarırım.
Eşimin yegeni aradı az önce küçük kızı bana gelmek istiyormuş tabi gelsin dedim yarın da temizlik günüm, neyse yapıcak birşey yok seviyor ki geliyor dedim. Bu gün o kadar çok ütü yaptım kı kollarım agrımış, bitti neyse yerleştirdim. Herkese iyi geceler kızlar.

Yeniden selam kızlar,
Bir selam verdim. Tam okuyamadan kaçtım.
parka çıkmışlardı geldiler. Tabi telefonu elime alamadım. Eşim bu internerin sözleşmesi nerde diye sorup durdu ara ara yok. Tabi o arada kız rahat bırakırmı biraz da o dağıttı dolapları Sonra müşteri hizm. İle görüşüyorum. Ya bi oyala çocuğu geldi yanıma anne anneeee en sonunda dedim alsana kızı yanına. Mutfakta konuşuyorumki rahat konuşayım diye. Nerdeee.
sonra uykum geldi dedi. Yemeğini vereceğim. Aç uyumasın. Neyse nihayet eşim geldi ben balığını temizleyeyim sen yedir biz de yemek yiyelim dedi.
sonra yedirdik. Maça oturdu. Ayy şu maçlar da bitmez. Yemekten sonra Arkadaş aradı O arada konuşurken mutfağı toparlayayım dedim. Yine olay çünkü telefonla konuşuyorum değilmi. Bir de aldı tableti. Eşime alsana dedim. Sabahtan bu yana kaçıncı izleme deli olacağım. Aldı ağladı yanıma geldi. Kapattık telefonu. Telefonla konuşmak senin neyine dimi. Sonra uyku dedi. Uyumak yok. Zaten çene tavan yapmış durumda.o yatınca çay getirdim ama içemedim. Yarım kaldı. İçemedim odaya gittik. Yarım saatte orada oyalandık uyudu nihayet.

Ben de güya sufle yapacaktım. Fırsatmı oldu.

Aynı bizim yaşadığımızı anlattın sanki her anpa ya gidişte niye geldik buraya başlıyor

Ohh bursa ne güzel bize yasak devam.
valla ben de sabah mutfağı toparla süpürdüm kociye dedim kahveyi ayarla sen

O kıyafet giydiriken kaçmalar bizde hala devam ediyor, bir de şimdi yok onu giymem şunu giyeceğimler başladı.

Terazi bunu begendi
Ahahahaaaa lellim koptum ya.
Bugün de kıza diyor. Annen istemedi kızım anneanneye gitmeyi he istemedim senin git gel kararsızlığından gitmeyelim diye söyledim dedim. Bakalım nisan ayında fuarları oluyor o zaman ikimizi gönderecekmiş 1 hafta. O zamana kadar 50 karar değişir

Bi ara onuda denedim yine aynı sağa çeviriyordu kafasını
Şimdi bize dönüp bakıyo tekrar deneyeyim
yeminle 100 sayafa geriden okuyarak geliyorum
Bizimde öyle olmusdu. Kanepeye yatirip yanina oturup ilgisini cekiyordum, blylece uzun süre bir tarafa ceviriyordu basini en azindan uymayinca.

Dokturmussun abla yine maşallah bizdede çok seviliyor pilav tavuk yanına bi salata yetiyor
Adamların Sabri bizim gibi değil ya kolayına geliyor eline tutusturmak telefon tablet biz maç bakmadik bugun Sherlock Holmes dizisi e başlayıp bırakmıştık onu izliyoruz tabi 90 dk dizi 2 saati geçiyor dur dur başlat yapıp oglusu uyutursam1 bölüm daha izliyek ddi beyim

Dokturmussun abla yine maşallah bizdede çok seviliyor pilav tavuk yanına bi salata yetiyor
Adamların Sabri bizim gibi değil ya kolayına geliyor eline tutusturmak telefon tablet biz maç bakmadik bugun Sherlock Holmes dizisi e başlayıp bırakmıştık onu izliyoruz tabi 90 dk dizi 2 saati geçiyor dur dur başlat yapıp oglusu uy

yeminle 100 sayafa geriden okuyarak geliyorum
Bizimde öyle olmusdu. Kanepeye yatirip yanina oturup ilgisini cekiyordum, blylece uzun süre bir tarafa ceviriyordu basini en azindan uymayinca.
Beşikte ayak ucuna doğru yatrdim ışığa doğru baktığı için basık olan tarafa dönmemiş oluyor,
Şimdilik iyi gidiyoruz
Nasılsın, işin sonuçlandı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…