iki üc güne yetisirim sizlere insallah100 sayfamı hiç okuyamıyorum 10 sayfa bile okuyamadım hiç. Maşallahh diyelim
sevindim canimBeşikte ayak ucuna doğru yatrdim ışığa doğru baktığı için basık olan tarafa dönmemiş oluyor,
Şimdilik iyi gidiyoruz
Nasılsın, işin sonuçlandı mi
Evet toksinlerden arindirip vucudu kan dolasimini duzenliyormus.Ne işe yarıyor bu lahana suyu ödem mi atıyor?
Ohh afiyet olsn abla.Bende hamsi yaptım kızlar yanına patates, marul salatası köz patlıcan salatası eşimle bana, kızlar da onların tabiri ile mevlüt pilavı (tavuklu-nohutlu) yedi çok acıkmışım, üstüne birde tahin helvası şimdi de büyük bardak şekersiz çay içtim bence yeter artık dedim. bu sabah tartıldım tam 74.100 iki kilo gitmiş ama iştah çok güzel yemek istemiyorum günde 2 ögün şeklinde besleniyorum. Tatlıyla arama mesafe koyamadıgımdan kilo veremiyorum. Ha gayret diyorum inşallah başarırım.
Eşimin yegeni aradı az önce küçük kızı bana gelmek istiyormuş tabi gelsin dedim yarın da temizlik günüm, neyse yapıcak birşey yok seviyor ki geliyor dedim. Bu gün o kadar çok ütü yaptım kı kollarım agrımış, bitti neyse yerleştirdim. Herkese iyi geceler kızlar.
Bize de bu hafta cıkar kırmızı olmusuzOhh bursa ne güzel bize yasak devam.
valla ben de sabah mutfağı toparla süpürdüm kociye dedim kahveyi ayarla sen
kız daha cok erken değil mi?selam kizlar kosturmacali tenizlik gunuydu bizim de bugun .kizin konusmaya hic niyeti yok bakalim ne dicek doktor oy oy
Gozumuz ariyor seniTeşekkür ederim sekreterim çok şükür iyiyim, iyiyiz sizleride okuyorum sizlerde iyisiniz çok şükür. Okuyorum yazarım yine üzerimde sanki bir ağırlık var, silkelenip gelirim gelmişken de yazayım Allaha binlerce şükürler olsun yine 5 gramlık bir bilezik alabildim. Her ay yapabilecek miyim acaba diyorum Rabbim gayret veriyor çok şükür. Sizlerinde birikimleriniz bereketli olsun çok sevindim Her çok azdan olur çok sevdiğim bir sözdür.
Ne guzel kilolar gitsin ohhh ferahlayalimBende hamsi yaptım kızlar yanına patates, marul salatası köz patlıcan salatası eşimle bana, kızlar da onların tabiri ile mevlüt pilavı (tavuklu-nohutlu) yedi çok acıkmışım, üstüne birde tahin helvası şimdi de büyük bardak şekersiz çay içtim bence yeter artık dedim. bu sabah tartıldım tam 74.100 iki kilo gitmiş ama iştah çok güzel yemek istemiyorum günde 2 ögün şeklinde besleniyorum. Tatlıyla arama mesafe koyamadıgımdan kilo veremiyorum. Ha gayret diyorum inşallah başarırım.
Eşimin yegeni aradı az önce küçük kızı bana gelmek istiyormuş tabi gelsin dedim yarın da temizlik günüm, neyse yapıcak birşey yok seviyor ki geliyor dedim. Bu gün o kadar çok ütü yaptım kı kollarım agrımış, bitti neyse yerleştirdim. Herkese iyi geceler kızlar.
Oyy o maclarrYeniden selam kızlar,
Bir selam verdim. Tam okuyamadan kaçtım.
parka çıkmışlardı geldiler. Tabi telefonu elime alamadım. Eşim bu internerin sözleşmesi nerde diye sorup durdu ara ara yok. Tabi o arada kız rahat bırakırmı biraz da o dağıttı dolaplarıSonra müşteri hizm. İle görüşüyorum. Ya bi oyala çocuğu geldi yanıma anne anneeee en sonunda dedim alsana kızı yanına. Mutfakta konuşuyorumki rahat konuşayım diye. Nerdeee.
sonra uykum geldi dedi. Yemeğini vereceğim. Aç uyumasın. Neyse nihayet eşim geldi ben balığını temizleyeyim sen yedir biz de yemek yiyelim dedi.
sonra yedirdik. Maça oturdu. Ayy şu maçlar da bitmez. Yemekten sonra Arkadaş aradı O arada konuşurken mutfağı toparlayayım dedim. Yine olay çünkü telefonla konuşuyorum değilmi. Bir de aldı tableti. Eşime alsana dedim. Sabahtan bu yana kaçıncı izleme deli olacağım. Aldı ağladı yanıma geldi. Kapattık telefonu. Telefonla konuşmak senin neyine dimi. Sonra uyku dedi. Uyumak yok. Zaten çene tavan yapmış durumda.o yatınca çay getirdim ama içemedim. Yarım kaldı. İçemedim odaya gittik. Yarım saatte orada oyalandık uyudu nihayet.
Daha gitmem onunlaAynı bizim yaşadığımızı anlattın sankiher anpa ya gidişte niye geldik buraya başlıyor
Biz ikimizde teraziyiz bi de oglanda ikizlerAhahahaaaa lellim koptum ya.
Bugün de kıza diyor. Annen istemedi kızım anneanneye gitmeyihe istemedim senin git gel kararsızlığından gitmeyelim diye söyledim dedim. Bakalım nisan ayında fuarları oluyor o zaman ikimizi gönderecekmiş 1 hafta. O zamana kadar 50 karar değişir
Oooo kimleri goruyoruz sayin seyirciler turbunler ayakta suaniki üc güne yetisirim sizlere insallahbir süre okuyamadim sizleri, sayfalar birikmis
Bir avazda insallah saglikla kavusunGunaydin kızlar pazar günü annem geldi doğum için bekliyoruz henüz kanala girmiş ama sancı vs yok
Anne yani beşik için şu ahşap yüksek sallanan beşik lerden bakıyorum nasıl sizce kullanışlı olur mu yatağını var ama yüksek değil birazda kaba bu iş görur sanki
Aminn teşekkür ederim ,kaba olan takım halinde aldığımız yatak hem geniş hem de alcak o sebeple bu yüksek ahşap beşik lerden alsam dedim let go da güzel şeyler buldum temizler güzelce kullanirim diyorum daha uyguna gelir ekstra olacağı içinGozumuz ariyor seni
Bereketli olsun
Ne guzel kilolar gitsin ohhh ferahlayalim
Oyy o maclarr
Daha gitmem onunla
Annemle gidicem onun donus saatine ayarlicam kendimi 4 de ciksak misal 6.30 gibi esim geliyor oyle giderim alir beni. ya da h. Sonu tek giderim kafama gore gezerim o gelir alir.
Biz ikimizde teraziyiz bi de oglanda ikizler
Sen dusun evin halini
Oglan zaten asla sozunde durmuyor.
Tamam der 2dk sonra yok der.
Bir yere gideceksek ben onden mekan, guzergah, yoldurumu, trafik, yorumlar hepsine bakiyorum tamam suraya gidicez diyorum.
Yoksa atlasak arabaya var ya doner dolasir eve gelirizyolda karar vermek bizim icin iskence.
O diyo orasimi ben diyorum burasi
Yine esime gore ben bi tık daha kararliyim.
O topu bana atip kotariyor kendini uyanik kofte.
Oooo kimleri goruyoruz sayin seyirciler turbunler ayakta suan
Hep bir agizdan neredesin segggnnnn.
Bir avazda insallah saglikla kavusun
Bende ondan var memnunum
Online almistim.
Kibar duruyor aslinda ya kaba gelmiyo bana
Ağzınıza yüreğinize sağlıkGünaydınlarr
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Daha iyi bir dünya olsun kadınlar icin insallah
Asıl ozman kutlayabiliriz.
%50 indirimle kadınlar günü kutlamadıgımız,sayıldıgımız ,sevildiğimiz ,fiziksel/ekonomik/psiklojik siddet görmediğimiz bir dünya olsun.
Kadınız diye mobing uygulanmasın.
Erkek calısanlarla aynı maası alalım.
Hakkımızı aradıgımızda adımız cinsiyetimizle alakalı hemen kötüye cıkmasın,iftiralar atılmasın.
Bir eline saglık,bir iyiki varsın desinler diye kendimzi paralamayalım.
Eksik etek,dırdırcı,ay sonunda sen ne anlarsın ev gecindirmekten ver maası denmesin.
Önce erkek cocuklarına kadına saygıyı,sevgiyi ögretelim.
Kadın kadının kurdu olmasın.
Hergün birimiz öldürülmeyelim
Öldürmeyip süründüren sükür sebebimiz olmasın.
Önce kadın sonra anne olarak ,kızıma ilk ögretmek istediğim ;istemediğin yerde seni kimse zorla tutamaz olacak.
Eger birgün ben geliyorm anne derse,gel ama sıkılırsın demiyeceğim.
Cayı koydum gel,5 cocuklu da olsan gel diyeceğim.
Ben cok doluyum uzun oldu helal edin hakkınızı.
Tek dileğim kadınlar öldürülmesin artık,cocuklar yetim kalmasın.
Dün paylasılan videodan o kücük kızın anne diye bagırısından cok etkilendim
Allah bundan sonra bahtlarından güldürsün insallah
Bugün yaparsın benim yerime de afiyetle yersinBen de güya sufle yapacaktım. Fırsatmı oldu.
Of bir de o var dimi?O kıyafet giydiriken kaçmalar bizde hala devam ediyor, bir de şimdi yok onu giymem şunu giyeceğimler başladı.
İçimi nasıl peki, kolay mı?Evet toksinlerden arindirip vucudu kan dolasimini duzenliyormus.
Detox gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?