Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herkese selam
Çok yorucu bir gün geçirdik. Bugün görümcemin nikahı vardı. Sabahtan beri hep koştur koştur geçti. Çok şükür bu da geçti, allah mutlu etsin. Kızım huysuzlanmadı ama hiç bir şey yemedi tüm gün ne kadar uğraşsamda. Şimdi uyuturken baktım 2 diş daha geliyor patlamak üzere, 2 diş yeri de beyazlamaya başlamış
Akşam gelince yemekle uğraşamadık artık, dışardan söyledik.
Hava da bugün soğuktu şansımıza.

O menü güzelmiş canim afiyet olsun hasliklar bereketli olsun ne guzel çalışırken hazir sofra bilirim

yani cok soyleniyor her seye soylenebilir.Allah icin her seyi yapar ama biraz lafi da cok kaynana yerine koca var bende boslugunu doldurmayi ant icmis
Ay bu adamların söylenmesi bı iş yapınca gururlanmasi bizim yerimizde olsa napcaklar hem ev hem iş olsa napcaklar biz soylenemiyoruz ama

İyi geceler kızlar,
Gündüz yazamadım. Kız çizgi film izlerken bir arkadaş arıyordu kaç defadır. Bir dönemedim döneyim dedim.bir muhabbet bitmek bilmedi. En son dedim kıza tableti kapattırmaya çalışıyorum. Öyle kapattı. Çocuklu insanım ya o kadar uzun konuşamıyırum. Evet yazabiliyorum ama konuşma fırsatım sadece o birşey izlerken. Başka zaman rahat yok. Sonrasında eşim geldi. Ben yürüyeceğim dedim, hava soğuk Pazara ben bırakayım dedi. Gittik kuruyemişçiye uğradık aldık 133 tl bıraktık.
herşey çok pahalı çoook.
Sonra arabayla trafik var ben dedim yürüyecektşm niye giriyorsun trafiğe sen dön ben yürürüm. Yürüdüm pazara. Onlar gitti.
pazı 2.5
Çeri domates 6
Salatalık 5
Portakal mandalina 5
Muz 14
Çilek 13
Roka 1.5
Maydonoz 1
Elma 3.5
Limon 2 tl lik aldım
Kabak 5
Peynir 10 tl lik
Yeşil zeytin 10 tl lik
Ekmek 5 tl fırın ekmeğini sevmiyorum
100 tl ye yakın harcamışım.
Güya iki parça şey almaya gitmiştim. Pazarda kendimi kaybettim. Uzun zamandır adam akıllı gitmeyince :)))
Eşim balık pişirdi. Ben salata yaptım. Pazardan gelenleri yerleştirdim. Soğan salatası yaptı.
yemekten sonra da çay faslı. Sonra kız iyice çıldırdı orayı talan etti :)
Uyku da vardı. Gittik sattık. 9 a doğru. Koluma yattı göğsüme başını koydu uyudu. O anın tadı hiçç anlatılamaz. Sonra onu yatağına koydum. Koci de zaten sızmıştı yatakta. Hala uyuyor. bugün çalıştı.
Geçen hafta annenin yanına gidelimmi gitsekmi yok işte bırakmaları zor olurdu falandı. Sonra işte cumartesi çalışacağız. İhracaat var işim çok. İsterse sizi göndereyim dedi. Yok dedim. Sonra birlikte gideriz dedim. Sonra dün öğlen aramış yarım sabah gidelimmi anneye diyor. Ayy dedim gitmeyelim. Ya 10 defa karar değiştiriyor iki haftadır öylemi yapsak böylemi. Ayy bu teraZi burcunun kararsızlığı son dakikada hadi gidelim. Ben sevmiyorum böyle önceden bileceğim ona göre plan yapacağım.

Selam kızlar
Annemler bende bu haftasonu
Yasaklar kalktı ya aylardır görüşmedikleri dünürlerini özlemişler yasak kalkar kalkmaz bi buluşma ayarladık yarın kaynanamlara köye gitcez
Benim göremediğim neyi görüyolar da bu kadar bayılıyorlar 4 senedir anlamadım da neyse
Bugün markete gittik babamla baktım annem para veriyo babama(banka annemdir bizde) anne verme para var bende maaşı yeni aldım dedim her ay maaş almıyon mu sen diyo çocuk olcak diye elimi cebime artırmadılar markette babam sürekli istediğin bişey var mı dedi durdu sağolsunlar
CMT yarım gün çalışmak zor geldi aylar sonra neyse bir gitti kaldı 3 CMT diyorum kendi kendime tabi o da herşey yolunda giderse

yani cok soyleniyor her seye soylenebilir.Allah icin her seyi yapar ama biraz lafi da cok kaynana yerine koca var bende boslugunu doldurmayi ant icmis
Merak etme bende de var aynısı kaynana yok ama herşeye karışan ve çenesi bitmeyen kociş. Allahtan çocuktan sonra dilini biraz da olsa yuttu. Sensiiiin diyor konuyu uzatmamak için. Eskiden uzarda uzardı konu. Tabi evde bizden çok konuşan ve konuşmaya fırsat vermeyen bir bıcırık var ondan da olabilir.

Ay bu adamların söylenmesi bı iş yapınca gururlanmasi bizim yerimizde olsa napcaklar hem ev hem iş olsa napcaklar biz soylenemiyoruz ama
Bugün kızı bıraktım ya eşime, yemekten sonra mutfağı topluyorum. Kızla o içerde. Gelmiş diyor ben işe gideyim en iyisi, işte bu kadar yorulmuyorum diyor

O menü güzelmiş canim afiyet olsun hasliklar bereketli olsun ne guzel çalışırken hazir sofra bilirim
Saolasın kuzu
Hazır sofra hazır doyurulmus cocık
Valla kvdem dünyaya cocık bakmaya gelmis
Saolsn sen ye dedi cocugun pesinden kosturdu.
Ben cay kahve ictim
Gelin gibi gelin

Ailecek bayılmısız
Kızı uyuttum
Basıma agrı girdi uyumusum.
Bi baktım horlama sesi
Kocide gelmis uyumus yanımızda
Kalktm Alyaya süt verdim
Kahve yaptm ictim
Bulasık mak.calıstırdım
Yorulmusum ya
Bursa zaten kapanır haftaya
Bi görüntüler geliyor avmlerde üst üste insanlar
Kendi gözümle gördüm ,Heykelde meshur bi iskenderci var.
Taksiyle gecerken gördüm insanlar kuyruk önünde
Öldün mü ya kebapszılıktan
Akıl fikir versin Allah bu insanlara

Gardorops satısım oldu 70 tl bugun
Bi Nike mont var 4 yas onu koysam mı koymasam mı bilemedim 499 tl sıfırı.
200-250 ye satarım.0 ayarında giyilmemis resmen
Biyanım koy diyo,bi yanım okula giderken giyer cocuk koyma diyo
Evde mont /kaban cenneti.
Heryas icin 1 mont ayırsam simdiden doldu ev.Hadi yedekli olsun 2 mont olsn diyorm.
Alyanın 2 yas icin 6-7 montu kabanı var.
Hangi birini tutayım evde.
Satılırsa renkli pelus kürklerden alcm ama seneye icin
Cocuumun kürkü olmasın mı yani

Ben olsam satmam o montu, okula giderken giyer dediğin gibi. Çok kirleniyor çünkü oynadıkları için. Bir de şimdi satsan 250 tl'ye, ihtiyaç olunca almak istesen en az 500 tl olur o zamana.

Günaydın herkese
Sabah 8de kaldırdı bizi kurulu saatimiz. Bez değiştirip üstünü giydirmek çok zor artık çıldırtıyor beni. Sürekli kaçıyor bezini bağlamadan. Şu yaz gelse en azından bezini bağlayıp bırakcam artık, şimdi giydir giydir çocukta bunalıyor herhalde.
Kahvaltısını yaptırıp ilk uykusuna yatırdık. Sonra biz kahvaltı yaptık rahat rahat. Pankek yapmıştım kahvaltıya uzun zaman sonra ay çok güzel gitti valla. İnşallah kilo olmadan da vücudumdan gider ama sanmıyorum
Bugün aklımda menü olarak fırında somon yanına patates ve roka salatası var. Bir de kıza öğle yemeği yaparsam rahatım.
He bir de vaktim olursa banyoya girişcem baştan aşağı temizlik için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…