- 19 Eylül 2020
- 431
- 1.992
- 33
- 32
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldiniz,
Altını fiziki almak daha güzel oluyor
Aldıkça heveslenip daha alasın geliyor (Benim oyle)daha tutumlu oluyor insan
O menü güzelmiş canim afiyet olsun hasliklar bereketli olsun ne guzel çalışırken hazir sofra bilirimİyi aksmlar bacımlar
İs cıkısı kvdeme gectik
Halalrı kıza adım cöregi yapalım demisler
Menü iyidi icli köfteler biberli ekmekler
100 er tlde para verdiler
Ben de 45 tl cheescake aldım giderken
Koci gelip aldı bizi
Yemek de dısardan söyledik ohh mis
Kzıı ıyuttcam bayılıyo uykusuzluktan cünkü
Kociyi markete yolladım,yufka falan alcak.
Sabah gözleme yaparım kahvaltıya.
Ay bu adamların söylenmesi bı iş yapınca gururlanmasi bizim yerimizde olsa napcaklar hem ev hem iş olsa napcaklar biz soylenemiyoruz amayani cok soyleniyor her seye soylenebilir.Allah icin her seyi yapar ama biraz lafi da cokkaynana yerine koca var bende boslugunu doldurmayi ant icmis
zaten is yapmasi icin bir hafta soylemek lazim oyle tek sefer de soyledin yapti olmazAy bu adamların söylenmesi bı iş yapınca gururlanmasi bizim yerimizde olsa napcaklar hem ev hem iş olsa napcaklar biz soylenemiyoruz ama
Kızzz ikiz bebişlerle tartışacak vakitte bulmuşsunuz ya bravoo sizebebek arabasinin kargosu eve mi gelcek isyerine mi gitcek diye .sifir saka burdan cikti konu
Merak etme bende de var aynısıyani cok soyleniyor her seye soylenebilir.Allah icin her seyi yapar ama biraz lafi da cokkaynana yerine koca var bende boslugunu doldurmayi ant icmis
Bugün kızı bıraktım ya eşime, yemekten sonra mutfağı topluyorum. Kızla o içerde. Gelmiş diyor ben işe gideyim en iyisi, işte bu kadar yorulmuyorum diyorAy bu adamların söylenmesi bı iş yapınca gururlanmasi bizim yerimizde olsa napcaklar hem ev hem iş olsa napcaklar biz soylenemiyoruz ama
yani cok soyleniyor her seye soylenebilir.Allah icin her seyi yapar ama biraz lafi da cokkaynana yerine koca var bende boslugunu doldurmayi ant icmis
Saolasın kuzuO menü güzelmiş canim afiyet olsun hasliklar bereketli olsun ne guzel çalışırken hazir sofra bilirim
Ben olsam satmam o montu, okula giderken giyer dediğin gibi. Çok kirleniyor çünkü oynadıkları için. Bir de şimdi satsan 250 tl'ye, ihtiyaç olunca almak istesen en az 500 tl olur o zamana.Gardorops satısım oldu 70 tl bugun
Bi Nike mont var 4 yas onu koysam mı koymasam mı bilemedim 499 tl sıfırı.
200-250 ye satarım.0 ayarında giyilmemis resmen
Biyanım koy diyo,bi yanım okula giderken giyer cocuk koyma diyo
Evde mont /kaban cenneti.
Heryas icin 1 mont ayırsam simdiden doldu ev.Hadi yedekli olsun 2 mont olsn diyorm.
Alyanın 2 yas icin 6-7 montu kabanı var.
Hangi birini tutayım evde.
Satılırsa renkli pelus kürklerden alcm ama seneye icin
Cocuumun kürkü olmasın mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?