Hiç görmedim heerşeyi daha benden bekler baby kadın iyi yaniAilecek bayılmısız
Kızı uyuttum
Basıma agrı girdi uyumusum.
Bi baktım horlama sesi
Kocide gelmis uyumus yanımızda
Kalktm Alyaya süt verdim
Kahve yaptm ictim
Bulasık mak.calıstırdım
Yorulmusum ya
Bursa zaten kapanır haftaya
Bi görüntüler geliyor avmlerde üst üste insanlar
Kendi gözümle gördüm ,Heykelde meshur bi iskenderci var.
Taksiyle gecerken gördüm insanlar kuyruk önünde
Öldün mü ya kebapszılıktan
Akıl fikir versin Allah bu insanlara
Terazi bunu begendiİyi geceler kızlar,
Gündüz yazamadım. Kız çizgi film izlerken bir arkadaş arıyordu kaç defadır. Bir dönemedim döneyim dedim.bir muhabbet bitmek bilmedi.En son dedim kıza tableti kapattırmaya çalışıyorum. Öyle kapattı. Çocuklu insanım ya o kadar uzun konuşamıyırum. Evet yazabiliyorum ama konuşma fırsatım sadece o birşey izlerken. Başka zaman rahat yok. Sonrasında eşim geldi. Ben yürüyeceğim dedim, hava soğuk Pazara ben bırakayım dedi. Gittik kuruyemişçiye uğradık aldık 133 tl bıraktık.
herşey çok pahalı çoook.
Sonra arabayla trafik var ben dedim yürüyecektşm niye giriyorsun trafiğe sen dön ben yürürüm. Yürüdüm pazara. Onlar gitti.
pazı 2.5
Çeri domates 6
Salatalık 5
Portakal mandalina 5
Muz 14
Çilek 13
Roka 1.5
Maydonoz 1
Elma 3.5
Limon 2 tl lik aldım
Kabak 5
Peynir 10 tl lik
Yeşil zeytin 10 tl lik
Ekmek 5 tl fırın ekmeğini sevmiyorum
100 tl ye yakın harcamışım.
Güya iki parça şey almaya gitmiştim. Pazarda kendimi kaybettim. Uzun zamandır adam akıllı gitmeyince :)))
Eşim balık pişirdi. Ben salata yaptım. Pazardan gelenleri yerleştirdim. Soğan salatası yaptı.
yemekten sonra da çay faslı. Sonra kız iyice çıldırdı orayı talan etti :)
Uyku da vardı. Gittik sattık. 9 a doğru. Koluma yattı göğsüme başını koydu uyudu. O anın tadı hiçç anlatılamaz. Sonra onu yatağına koydum. Koci de zaten sızmıştı yatakta. Hala uyuyor. bugün çalıştı.
Geçen hafta annenin yanına gidelimmi gitsekmi yok işte bırakmaları zor olurdu falandı. Sonra işte cumartesi çalışacağız. İhracaat var işim çok. İsterse sizi göndereyim dedi. Yok dedim. Sonra birlikte gideriz dedim. Sonra dün öğlen aramış yarım sabah gidelimmi anneye diyor. Ayy dedim gitmeyelim. Ya 10 defa karar değiştiriyor iki haftadır öylemi yapsak böylemi. Ayy bu teraZi burcunun kararsızlığıson dakikada hadi gidelim. Ben sevmiyorum böyle önceden bileceğim ona göre plan yapacağım.
Gelcem insallahtr_lelli nerdesin bacımmm
Bende hele cocuk olduktan sonra plansız şeyler uymuyor bize valla pazara ne zamandır gitmiyorum bende valla gitsem bende kendimi kaybederim kesin kendime pijama tayt fln bakcam uygun oluyor dün bana yakın olan pazarı açmışlar ama kardeşime erken gidip geç dönünce gidemedimİyi geceler kızlar,
Gündüz yazamadım. Kız çizgi film izlerken bir arkadaş arıyordu kaç defadır. Bir dönemedim döneyim dedim.bir muhabbet bitmek bilmedi.En son dedim kıza tableti kapattırmaya çalışıyorum. Öyle kapattı. Çocuklu insanım ya o kadar uzun konuşamıyırum. Evet yazabiliyorum ama konuşma fırsatım sadece o birşey izlerken. Başka zaman rahat yok. Sonrasında eşim geldi. Ben yürüyeceğim dedim, hava soğuk Pazara ben bırakayım dedi. Gittik kuruyemişçiye uğradık aldık 133 tl bıraktık.
herşey çok pahalı çoook.
Sonra arabayla trafik var ben dedim yürüyecektşm niye giriyorsun trafiğe sen dön ben yürürüm. Yürüdüm pazara. Onlar gitti.
pazı 2.5
Çeri domates 6
Salatalık 5
Portakal mandalina 5
Muz 14
Çilek 13
Roka 1.5
Maydonoz 1
Elma 3.5
Limon 2 tl lik aldım
Kabak 5
Peynir 10 tl lik
Yeşil zeytin 10 tl lik
Ekmek 5 tl fırın ekmeğini sevmiyorum
100 tl ye yakın harcamışım.
Güya iki parça şey almaya gitmiştim. Pazarda kendimi kaybettim. Uzun zamandır adam akıllı gitmeyince :)))
Eşim balık pişirdi. Ben salata yaptım. Pazardan gelenleri yerleştirdim. Soğan salatası yaptı.
yemekten sonra da çay faslı. Sonra kız iyice çıldırdı orayı talan etti :)
Uyku da vardı. Gittik sattık. 9 a doğru. Koluma yattı göğsüme başını koydu uyudu. O anın tadı hiçç anlatılamaz. Sonra onu yatağına koydum. Koci de zaten sızmıştı yatakta. Hala uyuyor. bugün çalıştı.
Geçen hafta annenin yanına gidelimmi gitsekmi yok işte bırakmaları zor olurdu falandı. Sonra işte cumartesi çalışacağız. İhracaat var işim çok. İsterse sizi göndereyim dedi. Yok dedim. Sonra birlikte gideriz dedim. Sonra dün öğlen aramış yarım sabah gidelimmi anneye diyor. Ayy dedim gitmeyelim. Ya 10 defa karar değiştiriyor iki haftadır öylemi yapsak böylemi. Ayy bu teraZi burcunun kararsızlığıson dakikada hadi gidelim. Ben sevmiyorum böyle önceden bileceğim ona göre plan yapacağım.
Koy kuzu satılsın iki tane yeter en fazla bizim 1 tane var şuan tam oluyor üzerine bende seneye giysin diye alabilirim sezonda çok pahalı oluyor dolapta bile satıyorlar etiketli sıfır montGardorops satısım oldu 70 tl bugun
Bi Nike mont var 4 yas onu koysam mı koymasam mı bilemedim 499 tl sıfırı.
200-250 ye satarım.0 ayarında giyilmemis resmen
Biyanım koy diyo,bi yanım okula giderken giyer cocuk koyma diyo
Evde mont /kaban cenneti.
Heryas icin 1 mont ayırsam simdiden doldu ev.Hadi yedekli olsun 2 mont olsn diyorm.
Alyanın 2 yas icin 6-7 montu kabanı var.
Hangi birini tutayım evde.
Satılırsa renkli pelus kürklerden alcm ama seneye icin
Cocuumun kürkü olmasın mı yani
Saolsun kuzu bı yerden sanada şans işte bu taraftan iyi tarafı var herkesin kayınvalide şaşırttı bizi valla lahusalikta gelmeyinceSaolasın kuzu
Hazır sofra hazır doyurulmus cocık
Valla kvdem dünyaya cocık bakmaya gelmis
Saolsn sen ye dedi cocugun pesinden kosturdu.
Ben cay kahve ictim
Gelin gibi gelin
Gardospta çok satisim olmadi benim ya nedense abuk subuk takas istekleri geliyor yada teklif verip almayan oluyoGardorops satısım oldu 70 tl bugun
Bi Nike mont var 4 yas onu koysam mı koymasam mı bilemedim 499 tl sıfırı.
200-250 ye satarım.0 ayarında giyilmemis resmen
Biyanım koy diyo,bi yanım okula giderken giyer cocuk koyma diyo
Evde mont /kaban cenneti.
Heryas icin 1 mont ayırsam simdiden doldu ev.Hadi yedekli olsun 2 mont olsn diyorm.
Alyanın 2 yas icin 6-7 montu kabanı var.
Hangi birini tutayım evde.
Satılırsa renkli pelus kürklerden alcm ama seneye icin
Cocuumun kürkü olmasın mı yani
Ne işe yarıyor bu lahana suyu ödem mi atıyor?Selammm
Bi oturup bakamadim suraya yaw.
Tam yazcam ya sarj bitiyo ya bisi istiyolar
Dün sabahdan yemek yaptim, sonra anpa gros a gectik.
Allahimm ne kalabalik.
Esim kizla bekledi ben alcaklarimi aldim tam 427tl
Tereyah ve siviyag aldim kafadan 200tl onlar zaten.
Gerisi cay, seker, salam, kasar, soda, wc kagidi, havlu kagit falan.
Un u unutmusum ve ici cok gzl duzenlenmisti bayildim.
Bukadar yakinimda olmasina da sevindim ayrica.
Cunki saatlerce gezilebilecek mekan olmus.
Alt katina hic girmedik bile asil kitaplar teshir urunler kiyafet fln ordaymis.
Esimle gitmek zaten yanlisti kafadan daha otoparka girdik ne isimiz var burda diye soylenmeye basladi.
Eltim aradi asure yaptim isin yoksa gel die
Esime dedim napim dedi ugra ben dernege takilim donuste alim dedi.
Manti yapmis, kisir, asure.
Ayy yedim valla kizada alt ust tkm ormus.
Yarim saat ancak oturdum esim aradi usudum dedi.
Sonra eve gel esimi oglani kizi doyur
Aksamda kardesim geldi
Yogun bir gundu.
Lahana suyu varan 5 bugun bakalim devam.
Maşallah kuzu baya iş görmüşsün aldıkların iyi gider bir süre bereketli olsun anpa reklamları görüyorum fiyatlar iyi bide açılışta iyi indirim oluyor yakınımda yok happyde seviyorum oda yok buralardaSelammm
Bi oturup bakamadim suraya yaw.
Tam yazcam ya sarj bitiyo ya bisi istiyolar
Dün sabahdan yemek yaptim, sonra anpa gros a gectik.
Allahimm ne kalabalik.
Esim kizla bekledi ben alcaklarimi aldim tam 427tl
Tereyah ve siviyag aldim kafadan 200tl onlar zaten.
Gerisi cay, seker, salam, kasar, soda, wc kagidi, havlu kagit falan.
Un u unutmusum ve ici cok gzl duzenlenmisti bayildim.
Bukadar yakinimda olmasina da sevindim ayrica.
Cunki saatlerce gezilebilecek mekan olmus.
Alt katina hic girmedik bile asil kitaplar teshir urunler kiyafet fln ordaymis.
Esimle gitmek zaten yanlisti kafadan daha otoparka girdik ne isimiz var burda diye soylenmeye basladi.
Eltim aradi asure yaptim isin yoksa gel die
Esime dedim napim dedi ugra ben dernege takilim donuste alim dedi.
Manti yapmis, kisir, asure.
Ayy yedim valla kizada alt ust tkm ormus.
Yarim saat ancak oturdum esim aradi usudum dedi.
Sonra eve gel esimi oglani kizi doyur
Aksamda kardesim geldi
Yogun bir gundu.
Lahana suyu varan 5 bugun bakalim devam.
Teşekkür ederim sekreterim çok şükür iyiyim, iyiyiz sizleride okuyorum sizlerde iyisiniz çok şükür. Okuyorum yazarım yine üzerimde sanki bir ağırlık var, silkelenip gelirim gelmişken de yazayım Allaha binlerce şükürler olsun yine 5 gramlık bir bilezik alabildim. Her ay yapabilecek miyim acaba diyorum Rabbim gayret veriyor çok şükür. Sizlerinde birikimleriniz bereketli olsun çok sevindim Her çok azdan olur çok sevdiğim bir sözdür.nazenin9320 abla yazmıyor birşeyi yoktur inşallah
Dİmii koymadım bende.Ben olsam satmam o montu, okula giderken giyer dediğin gibi. Çok kirleniyor çünkü oynadıkları için. Bir de şimdi satsan 250 tl'ye, ihtiyaç olunca almak istesen en az 500 tl olur o zamana.
Bereketli olsun ablaTeşekkür ederim sekreterim çok şükür iyiyim, iyiyiz sizleride okuyorum sizlerde iyisiniz çok şükür. Okuyorum yazarım yine üzerimde sanki bir ağırlık var, silkelenip gelirim gelmişken de yazayım Allaha binlerce şükürler olsun yine 5 gramlık bir bilezik alabildim. Her ay yapabilecek miyim acaba diyorum Rabbim gayret veriyor çok şükür. Sizlerinde birikimleriniz bereketli olsun çok sevindim Her çok azdan olur çok sevdiğim bir sözdür.
Monta kıyamadımKoy kuzu satılsın iki tane yeter en fazla bizim 1 tane var şuan tam oluyor üzerine bende seneye giysin diye alabilirim sezonda çok pahalı oluyor dolapta bile satıyorlar etiketli sıfır mont
Biz virüssüz zamanda bile girmedik kız o iskendercide sıraya. İnsanlar ne meraklıymış iskender yemeyeAilecek bayılmısız
Kızı uyuttum
Basıma agrı girdi uyumusum.
Bi baktım horlama sesi
Kocide gelmis uyumus yanımızda
Kalktm Alyaya süt verdim
Kahve yaptm ictim
Bulasık mak.calıstırdım
Yorulmusum ya
Bursa zaten kapanır haftaya
Bi görüntüler geliyor avmlerde üst üste insanlar
Kendi gözümle gördüm ,Heykelde meshur bi iskenderci var.
Taksiyle gecerken gördüm insanlar kuyruk önünde
Öldün mü ya kebapszılıktan
Akıl fikir versin Allah bu insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?