Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hiç görmedim heerşeyi daha benden bekler baby kadın iyi yani
Anca kendi keyfini düşünür
Dün bize işyeri ne temizliğe gittik
Heryeri götür müş resmen toz
Sildim süpür. Bende bittim
Kollarım ağrımı eve geldik elektrik yok
Ev soğudu doğalgaz gece açtım gelmiş uyumuşum eve gelince çocuklarda uyudu yorganın altında en azından üşümediler gece uyandım kaç kere yükseğe alıp yattım sonra

Terazi bunu begendi

Bende hele cocuk olduktan sonra plansız şeyler uymuyor bize valla pazara ne zamandır gitmiyorum bende valla gitsem bende kendimi kaybederim kesin kendime pijama tayt fln bakcam uygun oluyor dün bana yakın olan pazarı açmışlar ama kardeşime erken gidip geç dönünce gidemedim

Koy kuzu satılsın iki tane yeter en fazla bizim 1 tane var şuan tam oluyor üzerine bende seneye giysin diye alabilirim sezonda çok pahalı oluyor dolapta bile satıyorlar etiketli sıfır mont

Saolasın kuzu
Hazır sofra hazır doyurulmus cocık
Valla kvdem dünyaya cocık bakmaya gelmis
Saolsn sen ye dedi cocugun pesinden kosturdu.
Ben cay kahve ictim
Gelin gibi gelin
Saolsun kuzu bı yerden sanada şans işte bu taraftan iyi tarafı var herkesin kayınvalide şaşırttı bizi valla lahusalikta gelmeyince

Gardospta çok satisim olmadi benim ya nedense abuk subuk takas istekleri geliyor yada teklif verip almayan oluyo

Selammm
Bi oturup bakamadim suraya yaw.
Tam yazcam ya sarj bitiyo ya bisi istiyolar

Dün sabahdan yemek yaptim, sonra anpa gros a gectik.
Allahimm ne kalabalik.
Esim kizla bekledi ben alcaklarimi aldim tam 427tl
Tereyah ve siviyag aldim kafadan 200tl onlar zaten.
Gerisi cay, seker, salam, kasar, soda, wc kagidi, havlu kagit falan.
Un u unutmusum ve ici cok gzl duzenlenmisti bayildim.
Bukadar yakinimda olmasina da sevindim ayrica.
Cunki saatlerce gezilebilecek mekan olmus.
Alt katina hic girmedik bile asil kitaplar teshir urunler kiyafet fln ordaymis.
Esimle gitmek zaten yanlisti kafadan daha otoparka girdik ne isimiz var burda diye soylenmeye basladi.

Eltim aradi asure yaptim isin yoksa gel die
Esime dedim napim dedi ugra ben dernege takilim donuste alim dedi.
Manti yapmis, kisir, asure.
Ayy yedim valla kizada alt ust tkm ormus.
Yarim saat ancak oturdum esim aradi usudum dedi.
Sonra eve gel esimi oglani kizi doyur
Aksamda kardesim geldi
Yogun bir gundu.

Lahana suyu varan 5 bugun bakalim devam.

Ne işe yarıyor bu lahana suyu ödem mi atıyor?

Maşallah kuzu baya iş görmüşsün aldıkların iyi gider bir süre bereketli olsun anpa reklamları görüyorum fiyatlar iyi bide açılışta iyi indirim oluyor yakınımda yok happyde seviyorum oda yok buralarda

Yeşilçay içerken bir bakım suralara namaz kıldım bulaşık toplayıp tezgahları topla yastık kılıfı değiştim alezim kötü oldu nevresim Alez fln lazım sıraya koyup yenilemem lazım mensucatci var kendi dikiyir nevresim uygun bir dükkan kumaslarida güzel hem esnaf kazansın gidip ordan bakicam

nazenin9320 abla yazmıyor birşeyi yoktur inşallah
Teşekkür ederim sekreterim çok şükür iyiyim, iyiyiz sizleride okuyorum sizlerde iyisiniz çok şükür. Okuyorum yazarım yine üzerimde sanki bir ağırlık var, silkelenip gelirim gelmişken de yazayım Allaha binlerce şükürler olsun yine 5 gramlık bir bilezik alabildim. Her ay yapabilecek miyim acaba diyorum Rabbim gayret veriyor çok şükür. Sizlerinde birikimleriniz bereketli olsun çok sevindim Her çok azdan olur çok sevdiğim bir sözdür.

Ben olsam satmam o montu, okula giderken giyer dediğin gibi. Çok kirleniyor çünkü oynadıkları için. Bir de şimdi satsan 250 tl'ye, ihtiyaç olunca almak istesen en az 500 tl olur o zamana.
Dİmii koymadım bende.
Dursun.
Kücükleri satarım

Bereketli olsun abla

Slmm
Saat 10 da atlıkarıncaya bindim geldim
Kızı cıkaralım bugun dedi koci
Dedim öglenden sonra cıkmam herkes üst üste
Gittik üstü acık starparka.
Adamlar temizlik yapıyır daha sabaah 10
Atlıkarıncayı actılar
Bide trenle tur attırdık(babası bindi ona da yanında)
Ordan 11.30 da metroya girdim
Kızla koci bekledi arabada(soksak virüsü gectim ,kızı tutamayız,alıyo basını gidiyo parkta)
1 kg köfte,yaglı kagıt,kemalpasA tatlısı,yulaf ezmesi,1 paket türk kahvesi,1 paket kuruvasan aldım.90 tl koci nakit verdi.
14.00 de ızgarada köfte pisirdik,salata yaptm
Az cigköfte vardı yemek yedik.
Süpürge attım
Kzıı uyuttm
Camasır asılcak daha
Bulasık mak.calıstırdm
Kahve bekliyorm
Valla kalkamıcam kahve bas dedim bi zahmet

Koy kuzu satılsın iki tane yeter en fazla bizim 1 tane var şuan tam oluyor üzerine bende seneye giysin diye alabilirim sezonda çok pahalı oluyor dolapta bile satıyorlar etiketli sıfır mont
Monta kıyamadım
Bikac parca ayırdım ama esofman takım falan nike.onlar olmuyır üstü oluyır altı bol geliyor.Bel yokki cocıukta

Biz virüssüz zamanda bile girmedik kız o iskendercide sıraya. İnsanlar ne meraklıymış iskender yemeye

Kızlar selamsız daldım
Selam herkese,
Yürüyüşten geldim. Kahvaltı kahve sonrası yürüyüş. 59.1 oldum. Ama gıdım gıdım veriyorumkilo. Pandemi bitmesin biterse biterim tüm kilolarımı pandemilerde verebilmiş biriyim.
benim koci yürüyüşe yine biraz triplendi. İşte neymiş dizi izleseymişiz oturup. Ya dedim çocukla ne dizisi sanki izleyebiliyoruz. Kız benim tepemde yine sen yalnız izliyorsun ne farkeder izle kendi başına aynı şey dedim
sonra çıktım yürüyüşe. Markete uğradım. 2 kilo torkunun yağını aldım kampanyalı. Sonra kıza da renkli draje aldım. 33.5 tl verdim. Babası gitmiş sakız makinası oyuncak almış. Ama nasıl babasına demişki ben istiyorum hep ama annem almıyor bana içindeki sakızlar fena boya. Attım hepsini yerine draje şeker koydum.
akşama buzlukta lahmacun vardı onu çıkardım. Kızın da balığı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…