Küçük Düşün Büyük Olsun!

eyyay dedim valla msj yazdım bi sürü. gerçekten gerekli olsa yine gelsin kalsın ama yok yazdım. çok lazımsa diğer kızı alsın yazdım. gelmeyecek zaten tamam konuşurum gelmez sen de keyfine bak dedi:/ resmen kendimden şüphe ettiriyor vicdansız kötüymüşüm gibi. naparsa yapsın isterse boşasın umrumda değil. gelince de konuşacam burayı kiraya verelim başka yere kiraya çıkalım dicem.

Anladım cnm işte erkekler çözüm bulmak yerine hemen küsüyorlar zaten
Bi ark evlenmeden önce çöpsüz üzüm bul demişti bana n kdr haklıymış
Bekarlar dikkat edin buna bence:)))

merhaba kızlar
haftasonu nişan için şehir dışındaydık
2 gün de izin almıştım
bugün işe döndüm
çok muhabbetler dönmüş maşallah
latiyya evinde kalmak istiyordun ya sanırım o şansı buldun ama kayınvalidenin olmasını istemezdin tabi ki
bazen istediğimiz şeylerde gönderdiğimiz enerji yüzünden oluyor bu tarz durumlar diye düşünüyorum

Günaydın kızlar
Biz de de dün akşam ufak bir gerginlik oldu. Eşimin kardeşi taş kırdırmış. Bi arasan dedi. Atayamam dedim. Neden mi?
Ben apandisit ameliyatı oldum. Kv ve ailesi burada yaşadığı halde ne evime ne hastaneye geldi ne de aradılar....
Doğum yaptığımda ertesi gün ziyaret saatinde geldi ve gitti.
Oğlumu sünnet ettirdiğimde tam bir ay sonra geldi.
Bu yaz talihsiz bir kaza geçirdim. Yüzüm paramparça oldu. Beni en son gördüklerinde( ramazan bayramında) korkunç halde idim. Üzerinden 4.5 ay geçti. Yüzümü merak eden olması.
Velhasıl ben neden arayacak mışım???? Beni bu kadar insan yerine koymayanların arayıp geçmiş olsun mu diyecektim. Kendileri taş olsa aramam.
Arasam onlar bunu arayı düzeltme adımı olarak görüp evine gelip gitmeye başlayacaklar. Dertsiz başıma niye dert alayım.

kızlar ya oğlum 2 yaşında ya
onu haftasonu oyun grubuna götürmek istiyorum
tanıtım dersi 50 tl
beğenirsek 13 haftalık program varmış fiyat olarak bilgi vermediler
ekstradan masraf olacak kredi kartımı 0'ladım neredeyse olmadı karta çektiririm
gidiş geliş de taksi ile olacak evin yakınında yok ne yazık ki araştırdım
bende kış geliyor hem aktivite olsun hem de kaynaşsın istiyorum sosyalleşsin
çünkü evde oyun oynamaya başladıktan sonra hırçınlaşıp oyuncakları fırlatıyor
bilemedim ne yapsam

olabilir canım enerjiye inanırım. oğlun için önce bi fiyat al istersen. tanıtıma 50 lira çok değil mi hatta gereksiz? adı üstünde tanıtım. sosyalleşmesi açısından iyi fikir ama bence.

çok haklısın aramayanı arama. taş kırdırmak ne ki. senin başına neler gelmiş allah bidaha göstermesin. kimse için huzurunu bozma. zoraki yapmamalı hiçbişeyi. benim kv olayı için eşimle kötü olmayı göze alıp söyledim istemiyorum diye. birileri mutlu olsun diye ben mutsuz olamam.

keşke baştan kabul etseydin. kadın tam bakıma muhtaç değil, elden ayaktan düşmemiş, wc ye falan kendisi gidiyor.
kadın zaten sıkılırdı, kendi evini arardı, çok kalmazdı diye düşünüyorum.
kızı da abim de yok eve dönelim derdi diye düşünüyorum. olay büyümezdi

asıl tam bakıma muhtaç değil diye kalmamalı. canım başında 24 saat kızı var. bende kalırsa mümkün değil rahat edemem. hem herşeyime karışır. hem de çevresi çok, evime giren çıkanın haddi hesabı olmazdı onun yüzünden.

önce eşime sorayım demesi ayıp olurdu. kadınlr böyle durumda eşime sorayım der ama erkek eşime sorayım deyince, eşinde korkuyor mu, oğlum bizi mi istemiyor gibi düşünülür. biraz fazla tepki vermişsin
ileride senin ailen ile ilgli bir konu oldu mu bunu mutlaka kullanır.

Buz gibi bir Ankara sabahından günaydın Hanımlar,
Ay başına bir hafta kaldı. Cildimdeki problemden dolayı ekstra harcamalar yapmak zorunda kaldım. Kredi kartından tek çekim harcadım. Ay başında hepsini kapatacağım. İnşallah 1 Ocak'ta araba için elden aldığımız 12500 TL'lik borcu ve kredi kartlarını kapatmış olacağız.

Merhaba mornergis , ben de kızımı 2 yaşındayken oyun grubuna başlatmıştım. 2-3 yaş arasını oyun gruplarında geçirdikten sonra 3 yaşında yarım gün kreşe başladı. İnşallah 4 yaşında da tam gün göndereceğim.
Bu şekilde aşamalı alıştırmak benim için faydalı oldu. Kreş başlangıcında fazla problem yaşamadık.
İlk oyun gurubuna katıldığı ay neredeyse hiç bir aktiviteye katılmadı benim kızım. Ama ben götürmeye devam ettim. 2. ay yavaştan dahil olmaya başladı.

Ben görüşmek istemediğimi eşime söylediğimde (bundan 5-6 yıl önce. Uzun hikaye) eşim haklı olarak aşırı tepki gösterdi. Boşanmak tehdit etti beni. Ben de senşn ailene gitmek aramam sormam dedi. Boşa dedim. Hiç umrumda olmaz dedim. Gerçekten de olmazdı. Ben görüşmek istemiyorsan kendi ruh sağlığım ve mutluluğum için görüşmek istemiyorum. Beni yapmak istemediğim birşeye zorlayan hile bile mutsuz olmama beden olan adamla neden evli kalayım ki...
Aileme gitme dedim. Alırım çocuğumu, atlarım arabama kendim giderim. Aileme de anlatırım neden gitmediğini dedim. Sen de anlat yapabiliyorsan dedim.
düj akşam ki olayda da ben öyle diyğnce " ben gidip gazlarını alıp geleyim" dedi kendisi Gitti.

merhaba arkadaşlar...

İyilik de kötülük de sahibine döner....

“Kim bir iyi amel yaparsa bu onun kendi faydasınadır. Kim de bir kötü amel yaparsa bunun zararı kendinedir. Sizler sonuçta Rabbinize döndürülürsünüz (O, size hak ettiğiniz karşılığı verir).” (Câsiye, 15)

kayınvalidelerden konuşulmuş yine... :) boşverin kızlar... onların yaptıkları kötülükler, onlara dönecek... bizler iyi şeyler yapalım ki, bize dönüşler iyi olsun...

eşime direk geleyim dediğini sanmıyorum. kendini acındırmış eşimin de aklına böyle bişey gelmiş, bize gel demiş. ki zaten amaç buydu dolaylı yoldan bunu sağlamak.bunu ona demeden önce bana durumu anlatmalıydı. böyle düşünüyorum sen ne dersin demeliydi. Orası ikimizin yuvası. nolursa olsun tek taraflı karar alamaz.

ben de sağlam duruş sergilemeliyim eşime karşı. tekrar bi konuşmam lazım. diyemediklerimi, aklıma sonradan gelenleri söylemeliyim. dediğin gibi ruh sağlığımız için. benim en büyük handikapım, onlarla dip dibe oturuyor olmam. o evden çıkmam lazım

Evlilik çok keyifli de tatlim, mümkün mertebe kv, gorumce vb olmamalı sülalede
valla öylesini bulursam ne ala ama etrafımda gördüğüm ve karşıma çıkanlar nazlı, devamlı trip atan, sorumluluk bilmeyen erkeklerdi ve ben de şutladım tabii :) Bana benden güçlü erkek lazım yoksa ben zaten güçlü, ayakları üzerinde kendi başına duran bir kadınım

evlenince imkanın varsa ne kendi annene, ne onun annesine yakın otur. hatta mümkünse farklı şehirde:)
Ben ailemden uzaktayım zaten canım, iş sebebiyle
Ailem yılda bir kez gelir, bayramlardan birine giderim bir de yıllık izin dersek 3 kez görüyorum hadi başka nedenler olsun max. 5 kez görebiliyorum ailemi yılda.
Eşim de benim gibi biri olursa tadından yenmez :)))

Anladım cnm işte erkekler çözüm bulmak yerine hemen küsüyorlar zaten
Bi ark evlenmeden önce çöpsüz üzüm bul demişti bana n kdr haklıymış
Bekarlar dikkat edin buna bence:)))
Öylesi de "ben kimsesizim/yalnızım" psikolojisine girip ego yapıyor ve karşısındakini ezmeye çalışıyor canım bu ezik psikolojiyle
Gerçi kimsesiz olsa da benim için farketmez, kapıyı kapattın mı herkes dışarıda kalır zaten
Benim aradığım sevgi, saygı ve hoşgörünün olduğu huzurlu bir yuva... Bilmiyorum artık nasip kısmet inan bu aralar yalnızlık çok koyuyor, keşke biri olsa da başımı omzuna yaslasam diyorum ama yok öyle biri

Bence kadın eşine soruyorsa, erkek de eşine sorabilmeli.
Erkeklik gururu falan denmesin, evlilikte kadın ve erkek kendi evinin sınırlarını çizerse ve buna uyarsa kimse karışamaz
Bırakalım artık el ne der muhabbetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…