Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende izledim
Hem üzüldüm hem acıdım o ınsanlara gerçekten çok saf ve temiz insanlar gibi geldi bana
Çok mağdur etmişler
Ay valla çok üzüldüm özellikle o adama ormana götürmüşler fln nasıl bu adamlar dışarda geziyor Palu ailesi vardı aynı bunlarda galiba

Yine dayanadim supurdum evi.
Ya supurmeyince sanki pisligin icinde oturuyoruz yiginla tozlar uzerimize geliyor falan gibi oluyo
O supurge illa acilacak.
Aksama cayin yani bos a dostlar.
Yapmadim hic bisi.
Yarin yaparim artik napam.
Soguk baklavaya sardi millet bu ara cok karsima cikiyo denicem.
Seversem yazin yaparim yanina 1 top dondurma miss.

Ay ya insanı satış yapmaktan soğuturlar. Ben de kitap koymuştum. Kızın biri yazdı öğrenciyim indirim yaparmısınız diye. Öğrenci deyince hemen indirim yaptım gençler okusun dedim hemen alıcam paylaşımı düzenler misiniz dedi. Düzenledim. Sonra baktım almadı. Bir süre sonra acaba görmedi mi diye yazayım dedim yazamadım engellemiş beni Yani gelip niye kitabı almadın diye hesap soracak değilim. Niye engelliyorsun sinir oldum

Ya o teklif verip almayanlar zaten neyin kafasını yasıyor anlamıyorm.
Hani teklif veriyorsan almaya niyetlisindir
Bunlar teklif atıp atıp almıyolar
Ben takip ediyorm teklif atıp atıp almayanları engelliyorm.hadi ilk teklifte parayı ayarlayamamıstır faln derim beklerim,2.de basıyorm engeli

İyi aksamlar bacımlar
Bebem 16.30 da kalktı
İns uyucak
Valla daha yemek yemedim
Sendromlardan sendrom begeniyoruz
Corapsız yatırıyorm,corap diye tutturdu,kalktım giydirdim cıkart diye agladı
Su,süt,memi isteklerini saymıyorm bile
Bebegi atıp file sarılamadı diye aglıyor suan‍♀
Fil senden büyük kızım diye ciddi ciiddğ anlatıyorm
Seri huni getirin nolur

Yerim onu ya kız bu çocuklar etçi hep bizimkide bugün 5 6 tane köfteyi gömdü sebze hakgetire baba oğul gut olcaksiniz ddim

Yerim onu ya kız bu çocuklar etçi hep bizimkide bugün 5 6 tane köfteyi gömdü sebze hakgetire baba oğul gut olcaksiniz ddim
Seninki hadi büyük
Benimki yiyor 5 köfte oturunca
Masaallah diyeyim de eeet diyo cocuk
Sanırsın et vermiyorz

Selam kızlar. babyloading87 maşallah canım alyoşa.. Yesinde büyüsün.. Keşke benim küçük kızda et yese..
Küçüklüğünden beri çok yemek seçiyor..
Ne et yer ne tavuk ne yumurta sever ne peynir
11 i dolduracak ama hala seçiyor yemiyor herşeyi.. Bence yiyorsa bırak yesin canım..
İnan yememesi daha zor.. Heleki bğyğme çağında

Ouyy.. Bir haftanın daha sonuna geldik şükürler olsun.
Ne hızlı geçiyor zamanda.. Bir bakıyosun pazartesi bir bakıyorsun olmul cuma.. Hıphızlı geçiyor inan yetmiyor bana günler, ..
Rabbim sağlık versinde napalım..
Yarın biraz temizlik yaparım evde geçiririz.. Cumartesi burada da kısıtlama yok ama biz yine evde geçiririz hafta sonunu da inşallah..
Vakalar artıyor.. Sanırsam haftaya tekrar İstanbul da kısıtlamalar başlar gibime geliyor.. Bizim insanımız sağolsun hemen cılkını çıkarıyorlar.. O yüzden tekrar dönüyoruz başa. Rabbim yardımcımız olsun.. Ne olacak böyle nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum.. Tek bildiğim gerçekten artık çok sıkıldım.. Bunaldım.. Gerçi herkes aynıda.. Bitmiyor biteceğide yok gibi..

İyi akşamlar güzelleer,
Yürüyüşten geldim enerji dopingimi aldım. Yürüyüşü bırakasım gelmedi.
Benim kız dün akşam 19:30 da uyudu. Sabah 8 e doğru kalktı.öğlen uyur diye bekledim ama uyumadı ben de uğraşmadım çünkü evi temizledim. Sonra yemek faslı. Sürekli anne senin de hiç işin bitmiyorlar :)
Eşim geldi ben çıktım yürüyüşe. Biraz oynamışlar falan. Geldim duş aldım. Uyku saatin geldi dedim. Mendil arıyor. Diyorum yastığının altına bırak elinde mendille geziyor evde sonra bırakıyor bir yere bulamıyor. Yine dağınık oyuncaklar Neyse uyudu şimdi. Bize de artık kahve keyfi. Kaç saattir ayaktayım eskiden olsa bacak ağrılarından duramazdım. İyi kondisyon yaptım. Pandemi de bana yaradı, yoksa hafta sonları hadi gidelim dışarda yemek yiyelimler tatlı yiyelimler ooo. İşim zordu.

amin amin saolasin ablacim.Allah evlatlarimizla ailemizle saglikla yasayalim hep beraber

Kredi kartı kesim günü geçti market alışverişine dalıyorum bu ara. Kampanya fiyat. Araştırıyorum.
Bizim siteye de carrefour açılıyormuş. Tam da bizim bloğun karşısına. Bloğun diğer tarafında da hemen aşağıya inince de onur market var. Bir de bir cafe vardı sitede. Şimdi yine bizim bloğun karşısına bir tane daha cafe açılıyor.
marketler hoşuma gitti ama....Zaten ev alırken genel baktığım şey yakında market varmı, pazar yakınmı

Meyvede mi ya nasıl mide var onda en enteresan tarafı da kilo almaması

Seninki hadi büyük
Benimki yiyor 5 köfte oturunca
Masaallah diyeyim de eeet diyo cocuk
Sanırsın et vermiyorz
Ay uyutmaya getirdim kalktı bu ara huyu bu bı bahaneyle odadan kaciyi babama iyi geceler dicem diye oda mutfakta ekmek arası yapıyormuş kalan köfteleri valla aldı elinden açtı çizgi film karşısında iki tane yedi yine susadım ddi su içti yine in sallah kaçırmaz altina

Bizim de köfteyi çok sever. Sucuğa da bayılır. Küçükken dışarda yemek yediğimizde tek rahat durduğu yer köfteci yusuftu. O anlamda bir de iznikteki yerinde genç dönemlerimde az köftesini yemedim ondan dolayı köfteci yusufun yeri bende başkadır. Annemlere giderken de muhakkak yalovadaki yerine uğrarız.
Geçen kıymasını almıştık. Onu da beğendim. Sucuğu kavurması da çok güzel.

Sıvı yağlar uçmuş canım benim büyük kalem o kaldı son şişedeki yağı kizartmaya koydum az yemeklik kaldı tezgahta yarın girersem şoktan alırım 62.5 olmuş heryerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…