Ay valla çok üzüldüm özellikle o adama ormana götürmüşler fln nasıl bu adamlar dışarda geziyor Palu ailesi vardı aynı bunlarda galibaBende izledim
Hem üzüldüm hem acıdım o ınsanlara gerçekten çok saf ve temiz insanlar gibi geldi bana
Çok mağdur etmişler
Çok zavallı ya masum bi adam belli ,Ay valla çok üzüldüm özellikle o adama ormana götürmüşler fln nasıl bu adamlar dışarda geziyor Palu ailesi vardı aynı bunlarda galiba
Ay ya insanı satış yapmaktan soğuturlar. Ben de kitap koymuştum. Kızın biri yazdı öğrenciyim indirim yaparmısınız diye. Öğrenci deyince hemen indirim yaptım gençler okusun dedimYeminle cekiyorm .
Gecen hafta sattıgım bi monta yorum yapmıs kadın.Kız tutumluda yorumda varmıs hic bilmiyodum.
Ürünü gri diye aldım,yesil yazılmıs aslında ama fotolarda gri gibi duruyordu demis.
Okuyaydın bacım acıklamayı dedim.
Bide yıkayıp yolladım .İcinde sac /tüy vardı demis.
Olabilir ici polar,makinada da yapısıyo polara tüyler.
Zaten 2.el aldıgın seyi cat diye giydirmezsin cocuguna yani dimi,bi zahmet yıkarsın.
Yıkamıyolarms demek
Hayır 19 aylık bebek sacı bide,benim sacım olcak hali yok ben giymedim valla dedim
Ya o teklif verip almayanlar zaten neyin kafasını yasıyor anlamıyorm.Ay ya insanı satış yapmaktan soğuturlar. Ben de kitap koymuştum. Kızın biri yazdı öğrenciyim indirim yaparmısınız diye. Öğrenci deyince hemen indirim yaptım gençler okusun dedimhemen alıcam paylaşımı düzenler misiniz dedi. Düzenledim. Sonra baktım almadı. Bir süre sonra acaba görmedi mi diye yazayım dedim yazamadım engellemiş beni Yani gelip niye kitabı almadın diye hesap soracak değilim. Niye engelliyorsun sinir oldum
Yerim onu ya kız bu çocuklar etçi hep bizimkide bugün 5 6 tane köfteyi gömdü sebze hakgetire baba oğul gut olcaksiniz ddimSucuk yemis sabah onu anlatıyor bana
Kim verdi sana sucugu diyorm dede diyor
Kociye actım sucuk ne alaka dedim.
Amcası yapıyo bide kasap sucugu
Babam bi parca tattırdı onu mu anlatıyo diyo
Acii demis yemis bide
Köftesi bitti sucugu basladı
Seninki hadi büyükYerim onu ya kız bu çocuklar etçi hep bizimkide bugün 5 6 tane köfteyi gömdü sebze hakgetire baba oğul gut olcaksiniz ddim
Maşallah canım.. Aman yesin valla..Yerim onu ya kız bu çocuklar etçi hep bizimkide bugün 5 6 tane köfteyi gömdü sebze hakgetire baba oğul gut olcaksiniz ddim
amin amin saolasin ablacim.Allah evlatlarimizla ailemizle saglikla yasayalim hep beraber@sutlukawe çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin güzel arkadaşım.
K kardespayi sana da geçmiş olsun doktorcum, Rabbim sana da Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin.
Meyvede miInan bende olurum
Bir de esimde oglumda hareketsiz
Oglan hep evde ztn.
Esim elinden gelse wc arabayla gided
Ofiste zaten oturuyor.
Bunye meselesi demek metolari hizli calisiyor.
Esime 3tabak yemek+ salata ver hepsini yiyor.
Pesine zaten malum pasta tatli kurabiye pesine meyve
Ben anlamadim bu isten arkadas.
Bizim metolar bozuk bence
Ay uyutmaya getirdim kalktı bu ara huyu bu bı bahaneyle odadan kaciyi babama iyi geceler dicem diye oda mutfakta ekmek arası yapıyormuş kalan köfteleri valla aldı elinden açtı çizgi film karşısında iki tane yedi yineSeninki hadi büyük
Benimki yiyor 5 köfte oturunca
Masaallah diyeyim de eeet diyo cocuk
Sanırsın et vermiyorz
Bizim de köfteyi çok sever. Sucuğa da bayılır. Küçükken dışarda yemek yediğimizde tek rahat durduğu yer köfteci yusuftu. O anlamda bir de iznikteki yerinde genç dönemlerimde az köftesini yemedim ondan dolayı köfteci yusufun yeri bende başkadır. Annemlere giderken de muhakkak yalovadaki yerine uğrarız.Yerim onu ya kız bu çocuklar etçi hep bizimkide bugün 5 6 tane köfteyi gömdü sebze hakgetire baba oğul gut olcaksiniz ddim
Sıvı yağlar uçmuş canım benim büyük kalem o kaldı son şişedeki yağı kizartmaya koydum az yemeklik kaldı tezgahta yarın girersem şoktan alırım 62.5 olmuş heryerdeKredi kartı kesim günü geçti market alışverişine dalıyorum bu ara. Kampanya fiyat. Araştırıyorum.
Bizim siteye de carrefour açılıyormuş. Tam da bizim bloğun karşısına. Bloğun diğer tarafında da hemen aşağıya inince de onur market var. Bir de bir cafe vardı sitede. Şimdi yine bizim bloğun karşısına bir tane daha cafe açılıyor.
marketler hoşuma gitti ama....Zaten ev alırken genel baktığım şey yakında market varmı, pazar yakınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?