Bizimkide almış bugun eti de güzeldi fiyatlarda uçuk değil uygun çoğu seyiBizim de köfteyi çok sever. Sucuğa da bayılır. Küçükken dışarda yemek yediğimizde tek rahat durduğu yer köfteci yusuftu. O anlamda bir de iznikteki yerinde genç dönemlerimde az köftesini yemedim ondan dolayı köfteci yusufun yeri bende başkadır. Annemlere giderken de muhakkak yalovadaki yerine uğrarız.
Geçen kıymasını almıştık. Onu da beğendim. Sucuğu kavurması da çok güzel.
Yesin bol bol da gece su su derse şaşırma. Ben uyku arasında tuvalete götürüyorum. Ben geç uyuyorum ya o ara yatmadan önce tuvalete götürüyorum. KaçırmıyorAy uyutmaya getirdim kalktı bu ara huyu bu bı bahaneyle odadan kaciyi babama iyi geceler dicem diye oda mutfakta ekmek arası yapıyormuş kalan köfteleri valla aldı elinden açtı çizgi film karşısında iki tane yedi yinesusadım ddi su içti yine in sallah kaçırmaz altina
Sorma ben de baktım fiyatlara araştırdım. Kampanya da yok. Yapıştırmışlar ona da zamı. 54 civarıydı, 59 oldu sonra da 62.90.Sıvı yağlar uçmuş canım benim büyük kalem o kaldı son şişedeki yağı kizartmaya koydum az yemeklik kaldı tezgahta yarın girersem şoktan alırım 62.5 olmuş heryerde
Önceki gibi kaçırmıyor çok şükür yatmadan götürüyorum birde bazen bakıyorum kalkınca direk gidiyo tutuyor demekYesin bol bol da gece su su derse şaşırma. Ben uyku arasında tuvalete götürüyorum. Ben geç uyuyorum ya o ara yatmadan önce tuvalete götürüyorum. Kaçırmıyor
Kim market var orda biryag indirimli sözdeSorma ben de baktım fiyatlara araştırdım. Kampanya da yok. Yapıştırmışlar ona da zamı. 54 civarıydı, 59 oldu sonra da 62.90.
Ayçiçeğin en çok yetiştirildiği ülkemizdeki hale bak.
Etini de almıştık da bir defa hatırlamıyorum. Eşim işyerine aldıkları kasaptan alıyor. Ama kıymam bitti alacağım tekrarBizimkide almış bugun eti de güzeldi fiyatlarda uçuk değil uygun çoğu seyi
İyiymiş işte fiyat. Biryağ hiç kullanmadım. Favorim yudumdu ama artık aşıyor beniKim market var orda biryag indirimli sözde4.5 Luk olanı 57 kusurdu tabi 5 litresini 70 e gördüm bıryerde
Ben buzdolabı poşetine yıkayıp koyuyorum dogramakla bile uğraşmıyorum. Çıkarınca zaten doğranmış gibi oluyor. Maydonuzu da aynı şekilde dondurucuya atiyorumDereotunu buzluğa atıyormusun. Atan varmı kızlar. Bir demet aldım öylece duruyor. Onu hiç denemedim. Kalan çorba yemek atıyoru. Hep buzluğa. Ama dereotunu bilmiyorum
Ben sıvı yağ çok kullanıyorum sanırım. Yemeklerin çoğuna zeytinyağı kullanıyorum ama. Bulgur pilavı mercimek köftesi kısır börek sıvı yağ Götürüyor. Bir de hamur kızartması, patates kızartması ve karnabahar kızartması kızımın sevdiği şeyler. Patates kızartması yaptığım yağı çok kez kullanmıyorum. 3 ayda 5 kiloyu bitirmişimGecen sene bu zamanlar doğum kilolarını vermek için diyete başlamıştım zaman pandeminin ilk başladığı günlerdi. Sağlıklı beslenme ve diyet sürecinde yemeklere sıvı yagi az koymaya başladım. O dönemde 5 6 ayda 5 lt lik yağı bitirememistik. Sonra da madem az kullanıyoruz neden saha saglikli olan zeytinyağını kullanmiyoruz demiştim zaten fiyatlarda o sürede neredeyse 2 katına çıkmıştı. Ondan sonra zeytinyağı almaya başladım. Kasım ayında 140 TL ye aldigim sıvı yağ yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum daha yarısını biraz geçmiştir. Ramazan sonuna kadar yeter sanırım. Ayrıca salata içinde 5 lt alıyorum o da 2 sene gidiyor. Marketten sıvı yağı sadece çocuklar kek kurabiye yaparsam kullanıyorum birde patates kızartması, balık kızartmak için lt lik sıvı yağ alırım o da senede 2 3 lt yi geçmez.
Çok güzel durmuş canımGünaydın bacımlar
sanah gözümü kuyumcuda actım
Evdeki 0,5 grlarla ceyrekli yaptım 720 tl.
Pek alısamadım ama alısırım herhalde:)
Bide bol geldi biraz benim bilekler ince:)
Saglık olsun:)
99 tl migros sanal;2 kutu bize süt,1 kutu Alya devamsütü,eldiven,bebek ekmeği,labne peynir,camasır suyu,organic yumurta 6lı,yedek bez.
Aksam icin köfte cıkardım,alyaya ızgara yaparım kendime beyti.
Trendyol 39 tl,hindistan cevizi yagı söyledim.
Sabah sabah saca saca geldim teelelerri:S
Saolasın cnmÇok güzel durmuş canım
İyi günde kullanırsın inşallah
Ohh yarasınn afiyet olsunnn kuzumaAy uyutmaya getirdim kalktı bu ara huyu bu bı bahaneyle odadan kaciyi babama iyi geceler dicem diye oda mutfakta ekmek arası yapıyormuş kalan köfteleri valla aldı elinden açtı çizgi film karşısında iki tane yedi yinesusadım ddi su içti yine in sallah kaçırmaz altina
Yemeyen cocuk cidden cok zorSelam kızlar.babyloading87 maşallah canım alyoşa.. Yesinde büyüsün.. Keşke benim küçük kızda et yese ..
Küçüklüğünden beri çok yemek seçiyor..
Ne et yer ne tavuk ne yumurta sever ne peynir
11 i dolduracak ama hala seçiyor yemiyor herşeyi.. Bence yiyorsa bırak yesin canım..
İnan yememesi daha zor.. Heleki bğyğme çağında
Biz kizartmayi çok nadir yapıyoruz genelde azıcık zeytinyağı ile doğru fırına yemekler. Ama çocuklar sevince de ara sıra da olsa kızartmalar yapılıyor.Ben sıvı yağ çok kullanıyorum sanırım. Yemeklerin çoğuna zeytinyağı kullanıyorum ama. Bulgur pilavı mercimek köftesi kısır börek sıvı yağ Götürüyor. Bir de hamur kızartması, patates kızartması ve karnabahar kızartması kızımın sevdiği şeyler. Patates kızartması yaptığım yağı çok kez kullanmıyorum. 3 ayda 5 kiloyu bitirmişimZeytinyağı böyle şeylerde yanıyor duman çıkartıyor. Tereyağını da çok kullanıyorum.
Hayırlı olsun bilekliğiniz.Günaydın bacımlar
sanah gözümü kuyumcuda actım
Evdeki 0,5 grlarla ceyrekli yaptım 720 tl.
Pek alısamadım ama alısırım herhalde:)
Bide bol geldi biraz benim bilekler ince:)
Saglık olsun:)
99 tl migros sanal;2 kutu bize süt,1 kutu Alya devamsütü,eldiven,bebek ekmeği,labne peynir,camasır suyu,organic yumurta 6lı,yedek bez.
Aksam icin köfte cıkardım,alyaya ızgara yaparım kendime beyti.
Trendyol 39 tl,hindistan cevizi yagı söyledim.
Sabah sabah saca saca geldim teelelerri:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?