Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizimkide almış bugun eti de güzeldi fiyatlarda uçuk değil uygun çoğu seyi

Yesin bol bol da gece su su derse şaşırma. Ben uyku arasında tuvalete götürüyorum. Ben geç uyuyorum ya o ara yatmadan önce tuvalete götürüyorum. Kaçırmıyor

Sıvı yağlar uçmuş canım benim büyük kalem o kaldı son şişedeki yağı kizartmaya koydum az yemeklik kaldı tezgahta yarın girersem şoktan alırım 62.5 olmuş heryerde
Sorma ben de baktım fiyatlara araştırdım. Kampanya da yok. Yapıştırmışlar ona da zamı. 54 civarıydı, 59 oldu sonra da 62.90.
Ayçiçeğin en çok yetiştirildiği ülkemizdeki hale bak.

Yesin bol bol da gece su su derse şaşırma. Ben uyku arasında tuvalete götürüyorum. Ben geç uyuyorum ya o ara yatmadan önce tuvalete götürüyorum. Kaçırmıyor
Önceki gibi kaçırmıyor çok şükür yatmadan götürüyorum birde bazen bakıyorum kalkınca direk gidiyo tutuyor demek

Sorma ben de baktım fiyatlara araştırdım. Kampanya da yok. Yapıştırmışlar ona da zamı. 54 civarıydı, 59 oldu sonra da 62.90.
Ayçiçeğin en çok yetiştirildiği ülkemizdeki hale bak.
Kim market var orda biryag indirimli sözde4.5 Luk olanı 57 kusurdu tabi 5 litresini 70 e gördüm bıryerde

Kim market var orda biryag indirimli sözde4.5 Luk olanı 57 kusurdu tabi 5 litresini 70 e gördüm bıryerde
İyiymiş işte fiyat. Biryağ hiç kullanmadım. Favorim yudumdu ama artık aşıyor beni torku da çok güzeldi.O da pahalıydı yudum gibi. A101 den alırım belki. 68 di 5 kilosu torkunun.
Bu arada sen migroscusun söke un 5 kilosu uygun geldi fiyatı 17.95 di. Ben genelde 5 kiloluk alıyorum. Daha fazlasını taşıyamam. Eşime desem o da aman 3 kuruşun hesabınımı yapıyorsun der :)

Dereotunu buzluğa atıyormusun. Atan varmı kızlar. Bir demet aldım öylece duruyor. Onu hiç denemedim. Kalan çorba yemek atıyoru. Hep buzluğa. Ama dereotunu bilmiyorum
Ben buzdolabı poşetine yıkayıp koyuyorum dogramakla bile uğraşmıyorum. Çıkarınca zaten doğranmış gibi oluyor. Maydonuzu da aynı şekilde dondurucuya atiyorum

Gecen sene bu zamanlar doğum kilolarını vermek için diyete başlamıştım zaman pandeminin ilk başladığı günlerdi. Sağlıklı beslenme ve diyet sürecinde yemeklere sıvı yagi az koymaya başladım. O dönemde 5 6 ayda 5 lt lik yağı bitirememistik. Sonra da madem az kullanıyoruz neden saha saglikli olan zeytinyağını kullanmiyoruz demiştim zaten fiyatlarda o sürede neredeyse 2 katına çıkmıştı. Ondan sonra zeytinyağı almaya başladım. Kasım ayında 140 TL ye aldigim sıvı yağ yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum daha yarısını biraz geçmiştir. Ramazan sonuna kadar yeter sanırım. Ayrıca salata içinde 5 lt alıyorum o da 2 sene gidiyor. Marketten sıvı yağı sadece çocuklar kek kurabiye yaparsam kullanıyorum birde patates kızartması, balık kızartmak için lt lik sıvı yağ alırım o da senede 2 3 lt yi geçmez.

Ben sıvı yağ çok kullanıyorum sanırım. Yemeklerin çoğuna zeytinyağı kullanıyorum ama. Bulgur pilavı mercimek köftesi kısır börek sıvı yağ Götürüyor. Bir de hamur kızartması, patates kızartması ve karnabahar kızartması kızımın sevdiği şeyler. Patates kızartması yaptığım yağı çok kez kullanmıyorum. 3 ayda 5 kiloyu bitirmişim Zeytinyağı böyle şeylerde yanıyor duman çıkartıyor. Tereyağını da çok kullanıyorum.

Günaydın kızlar
Dün çok yorucu bi gündü benim için
Kontrole gittik bütün günümü yedi bitirdi hastane
Bebiş 2076 Gr çıktı ultrasonda ablam aradı işte kontrol nasıldı filan diye diyo ki kilosu az kilosu az en son tersledim doktor haftasıyla uyumlu dedi kilosu az demedi hatta bana dikkat et kilo alma dedi diyorum anlamıyo
Hastaneden çıktık eşime alışveriş yapmaya gittik LCW outleti var burda iyi oluyor 3 tişört 1 cüzdan aldık 95 TL verdik dedim daha tişört filan isteme bu yaz idare et
Akşam da bebek görmesine gittik baya oturduk yasak filan hak getire valla yolda polis filan da yoktu zaten yasak kime var anlamadım eşimin iş yerinden verdikleri kağıdı gösteriyoruz polis durdursa bile
Akşam eve geldim üstümü değişip yatmamla bir mide ağrısı başladı hastanede üşüttüm sanırım istifra filan derken geceyi süper kapattım
Birazdan da kalkıp işe gitcem işte yaşasın haftasonu

Günaydın bacımlar
sanah gözümü kuyumcuda actım
Evdeki 0,5 grlarla ceyrekli yaptım 720 tl.
Pek alısamadım ama alısırım herhalde:)
Bide bol geldi biraz benim bilekler ince:)
Saglık olsun:)
99 tl migros sanal;2 kutu bize süt,1 kutu Alya devamsütü,eldiven,bebek ekmeği,labne peynir,camasır suyu,organic yumurta 6lı,yedek bez.
Aksam icin köfte cıkardım,alyaya ızgara yaparım kendime beyti.
Trendyol 39 tl,hindistan cevizi yagı söyledim.
Sabah sabah saca saca geldim teelelerri:S

Eklentiler

• IMG_1372.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 128
Çok güzel durmuş canım
İyi günde kullanırsın inşallah

Ohh yarasınn afiyet olsunnn kuzuma

Yemeyen cocuk cidden cok zor
Peynir bizde yemiyorz
Omlette yediriyorm ya

Biz kizartmayi çok nadir yapıyoruz genelde azıcık zeytinyağı ile doğru fırına yemekler. Ama çocuklar sevince de ara sıra da olsa kızartmalar yapılıyor.

Hayırlı olsun bilekliğiniz.

Bu arada sigorta işleri mi yapıyorsunuz. Ben sigorta işleri yapıyorum da resimdeki sigorta şirketleri dikkatimi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…