Küçük Düşün Büyük Olsun!

Moralim bozuldu az biraz.
Muteahhitle daha doğrusu annemlerme ters dustuk ev ici konusunda.
Mutfak dolaplari, tezgah, duvar rengi, tezgah arkasi ve dis kapida okey.
Dediklerime uydular.
Kapi renginde annem beyaz istemiyor. (evde surekli sigara ictiklerinden ve annem silmediginden silmeye usendiginden)
Muteahhitde tek daire icin renk degisimi istemiyor.
Direticem bakim degisebilirsem.
Kabinide begenmedim kendi istedigimden yaptircam onada mirin kirin ederse kendim alicam dicem yapma abi birak.
Bataryaya bi dus basligi takiyor 30tl lik adi bisi.
220tl dus sistemi begendim onu alicam trendyoldan dicem benim daireye bunu takin.

Bu renk kalsin diyorlar yerlere uydurmuş guya hic sevmedim.
Kapi yap beyaz gec.

Ornek daireden bu

Gule gule kullan kuzu

Sigara icilen evde bu renk daha cok is olmucak mı?Annen de bi garip

Güle güle kullan canım

Mide bulantısı bugün de yakamı bırakmadı
Allah'tan sabah işe gitmeden mutfağı topladım çamaşır makinesini kurdum ortalığı topladım gelince dinlenme fırsatım oldu
Akşamüstü eşimle pazara gittik kredi kartı ödemesini yaptık
Ne zamandır bebişe reflü yatağı alcaktım fırsat olmamıştı baktım şokta 40 TL hemen kaptım bir tane
Eşim yarın için gezelim edelim dedi yok dedim durduk yere para harcamayalım bebeğe alıncaklar var daha kır dizini

İyiaksamlar bacımlar
Bugun kız sabah erken cıktı bide saat 15.00 e kadr calısıyorm
Özledim cocuumu
Kociyi 13.00 de aradım,14.00 de cıkın ,burda oyalarız bahcede yarım saat dedim.
Kız da uyu arabada
1 saat kadr uyudu eve gelince.
Fırında köfte yaptım ona,kendime beyti sardım
Kalkınca yedirdm.
Kızı yıkadım
Saat 16.00 den beri tepemde
Tmm Alya güldük eglendik uyu evladım sen artık moodundayım

Ben bimden alıyorum genelde unu oraninki güzel iki kg yetiyo 5 kg taşıması zor 3 merdiven migros puanlarım oluyo indirimli geliyor bazı şeyler yoksa normalde yakınımda yok canim bir yağda güzel ama pahalı olmuş baya

Ben en son kentsel dönüşüm gelmesini beklediğiniz yerde kalmıştım çok sevindim senin adına ev olayinizin çözülmesine..

Beyaz kapı Can dir. Sarimtrak bir renkti benim evdeki eski kapılarım ama evde mutfagi yenilerden gaza gelip tüm evin kapılarını da bembeyaz yaptım mutfağı da ..
Ama sonra 1 sene oturmadan evi satıp kiraya çıktım ama şimdiki evdede kapı beyaz karkasi kahve tonlarında. Ama evde mobilyanın beyaz olması her zaman daha ferah gelmiştir bana.

İnşallah gönlüne göre olur evin. Bunun için çok beklemiştim

İyi geceler kizlar bugün oglusu kahvaltı sonrası oyun parkına götürdük Kardeşim geldi o eşi esim babamın kabrine gittik geldik yemek cay geç saat oldu dönene kadar bizde kaldılar yarın kahvalti sonu gitcekler oglusu getrdim uyutmaya yürüdüm buğun koşturmaca yorulmusum bugün baya harcandı oyun parkı tatlı esim kahvaltılık kavurma aldı birde babamin mezar taşında kirilma olmuş anlamadik nasi oldu onu konuştular yenisi yapilcak anlaştılar biriyle sipariş verip yazısı yazılacak haftaya biter sanirim 300 tutmus esim verdi kardeşim in eside yarısını geri ödemiş ortak yaptıralım diye kız kardeşim yollim ddi istemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…