- 21 Ağustos 2015
- 32.162
- 97.631
- 798
- 38
Saolasın kuzuGüle güle kullan kuzumince bilek tede hoş duruyor benim bileklerde ince
Cok ama cok tesekkur ederimBen en son kentsel dönüşüm gelmesini beklediğiniz yerde kalmıştımçok sevindim senin adına ev olayinizin çözülmesine..
Beyaz kapı Can dir. Sarimtrak bir renkti benim evdeki eski kapılarım ama evde mutfagi yenilerden gaza gelip tüm evin kapılarını da bembeyaz yaptım mutfağı da ..
Ama sonra 1 sene oturmadan evi satıp kiraya çıktım ama şimdiki evdede kapı beyaz karkasi kahve tonlarında. Ama evde mobilyanın beyaz olması her zaman daha ferah gelmiştir bana.
İnşallah gönlüne göre olur evin. Bunun için çok beklemiştim
Babam yaglari 32tl den yigarken dalga geciyordum.Torku yağ 71.5 olmuş a101de yağ yine tırmanıyor uygun bulsamda alsam keşke 2 teneke alıp koymuştum
Son tenekeyi kullanıyorum
Bereketli olsunGünaydın kızlar
Buğun 7de kalktım
Oğlum 9 da o uyanana kader kahvaltısını hazırladım
Evi toparladım
Tuvalet banyo yıkadım çamaşır attım makinaya salonun koltuklarını sildim
Şimdi kahvaltı yaptık sofradan kalktık ev süpüreceğiz birazdan
Camdan uçak geçmesini bekliyoruz gözümüz hava da
Koca 1 çeyrek almış maaşından kalan para ile
Bana araba alacak bakalım benim sürebileceğim
Burdaki kapilar beyaz evet el izleri falan gunes vurunca cok belli oluyor.benim de kapılar beyaz duvar kağıtları beyaz çok güzel duruyor evi ferah güzel gösteriyor ama çok çabuk kirleniyor hafta da bi siliyorum yine de çok kirleniyor oğlum elini kapılara sürüyor sürekli kapıların camlarında küçük el izi
Ayy masallah iyi dayanmis.Selamlar.. Herkese hayırlı pazarlar..
Dünden beri evle uğraşıyorum.. Dün tüm günüm murfakda idi. Tüm dolapkarın içini dışını çamaşır su ve cifle sildim.. Canım çıktı. İndir koy. Yerleştir yıka pakla.
Bulaşık makinem 2 aydır bozuk..
Bu ay kısmetse yeni alacağız.. Yaptırmadım değmez çünkü.. 24 aenelik makine
Taaa çeyizimden.. Ama hakkatende güzel yıkıyordu bulaşıklarımı. Leydi duymuşsunuzdur.. Beko marka idi..
Şimdi ne marka alacağımı bilmyiorum.. 1 haftadır araştırıyorum.. Bosch düşündüm ama onada kötü yorum yapanlar var..
Sizlerinde fikrini alayım dedim.. Sizlerin kullandığı bulaşık makinesi markası nedir? Memnunmusunuz..?
Malum beyaz esya biraz kullanımı da iyi olsun istiyorum.Evdekini 25 sene kullanınca
Gerçi artık ebyaz eşyalarıda en fazla 10 yıl gidecek kadarlık yapıyorlar..
Sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum..
Sağolasın canım..brnde arçelik ve beko istemiyorum..Bereketli olsun
Burdaki kapilar beyaz evet el izleri falan gunes vurunca cok belli oluyor.
Muteahhitin gosterdigi renk iz, toz goturur (oglanin odasi o renklerde cunku biliyorum) ama basit duruyor iste.
Beyaz ferah duruyor
Ayy masallah iyi dayanmis.
Benim ceyizden olan bekoydu memnun degildim.
Cabuk bozuldu.
Bardaklarimi cizdi mafetti.
Son zamanlar tablet detrj. eritmiyordu bile
Arcelik aldim.
6.senesi şimdilik bir sikintisi yok 3prog.
10 sene dayansa opup basima koyuyorum artik.
Buzdolabim benimde Regal ozamanlar evdeki bozulunca onu alabilmistik esim issizdi en uygunu oydu
O da 9senelik oldu.
Şimdilik iyi arada ses cikariyor susuyor.
Kor topal gidiyor
Onu degisesim var benimde ama bozulana kadar kullancam gitsin bakalim biraz daha arcelik alicam yine.
Canım hayırlısı olsun ya..Aiy daha takmicam.
Parke, seramik, tezgah, dolaplar vs istedigim renk olsunda
Kabindi, bataryaydi(bataryalarda 1.sinif diil) vs zamanla degisirim.
Zaten omurluk oturmicam orda bir sure oturup cikmayi düşünüyorum ilerde.
Mahalleyi sevmiyorum.
Ama bir sure oturmam gerekiyor.
Biraz daha birikim yapmam lazim.
Burda giderim cok kafadan 330tl aidat oduyoruz, kirayi alamiyorum buranin kirasina ekliyoruz falan.
Isinmada cok geliyor. Gereksiz oduyoruz okadar.
Direk bana bir ceyrek parasi yani.
Salona 2 tul 4 fon alinacak.
Ayakkabilik yaptirilcak
Mutfak kucuk orda oraya kucuk bir yolluk alicam.
Bir de tv sehpasi alincak.
Baska oyle goze gelen eksik yok.
Salonun olculeri alimde yaptirim diyorum tulleri dursun.
Hepsini birden almam bir ay tuller bir ay fonlar falan.
Ben bosch kullanıyorum daha 5 sene olmadı alalı ama çok memnun değilim açıkcası. Evlenirken hepsini bosch almıştık. Şimdi bozulsa bosch almam ama. Gerçi kuruluma gelen adam buna 5 sene garanti veriyorlarsa 5 sene 1 gün sonra bozulur demişti.Selamlar.. Herkese hayırlı pazarlar..
Dünden beri evle uğraşıyorum.. Dün tüm günüm murfakda idi. Tüm dolapkarın içini dışını çamaşır su ve cifle sildim.. Canım çıktı. İndir koy. Yerleştir yıka pakla.
Bulaşık makinem 2 aydır bozuk..
Bu ay kısmetse yeni alacağız.. Yaptırmadım değmez çünkü.. 24 aenelik makine
Taaa çeyizimden.. Ama hakkatende güzel yıkıyordu bulaşıklarımı. Leydi duymuşsunuzdur.. Beko marka idi..
Şimdi ne marka alacağımı bilmyiorum.. 1 haftadır araştırıyorum.. Bosch düşündüm ama onada kötü yorum yapanlar var..
Sizlerinde fikrini alayım dedim.. Sizlerin kullandığı bulaşık makinesi markası nedir? Memnunmusunuz..?
Malum beyaz esya biraz kullanımı da iyi olsun istiyorum.Evdekini 25 sene kullanınca
Gerçi artık ebyaz eşyalarıda en fazla 10 yıl gidecek kadarlık yapıyorlar..
Sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum..
Beylikdüzü de kalabalık artık. Geri şu an nerede oturduğunuza bağlı.Canım hayırlısı olsun ya..
Kendi evin nasılsa istediğin zaman istediğin gibi yaparsın inşallah..
He çok oturmıcaksanda idare edersin napcan.. Buna şükür..
Benimde bu aralar taşınasım var..
Bende bu semtten bıktım bizi buraya tek bağlayan işlerimiz..
Kimsemiz kalmadı burada artık.
Çok kalabalık.. Sıkıldım yordu beni bırası..
Beylikdüzü taraflarına gitmek istiyorum olursa. Burayı satıp paramıza göre oralardan almak istiyorum ama kısmet tabi..
Eşimin 1.5 senesi kaldı emekli olmasına.. Ya diyorun biraz daha geçsin.. Emekliliğine yakın satalım gidelim. Ben artık bir şekilde gider gelirim işede.
Bilmiyorum kafam çok karışık bu aralar
Merhabalar. Eğer sizin oralarda uygun büyük park yada piknik alanı varsa orada yapılabilir. Biz daha yeni kuzenimin çocuğunun doğum gününü öyle yaptık. Bizim burada piknik masaları olan kocaman bir park var oraya balon falan astık bir piknik masasını süsledik, ikramlar orada durdu. Gelenlerde kendi kamp sandalyesini getirdi. 6 aileydik herkes de bir çeşit ikram yaptı , kuzen sadece pastasını yaptırdi.çok güzel oldu.çocullarda parkta rahatça koştu, ve hiç pislik olmadı.Selam herkese
2 gündür kızım tek uyku yapıyor, ee akşam uyku saatine kadar dayanamıyorda. Bu sefer mızmızlanıyor.Onla vakit öldür, kitap oku vs derken zaman geçip gidiyor.
Bu ara kafamda hep kızıma doğum günü planları geçiyor. Acaba bahçeli açık alan bir yer tutup kutlasak mı, yoksa sadece aileler mi bilemedim. Ama sadece ailelerle evde kutlasam bile bizim eve sığmayız. Bizim sadece 2 koltuğumuz var mesela. Abi, abla vs hepsi evli çocuklu. Eğer eve karar kılarsam anneme sorucam onun evinde yapabilir miyiz diye. Bu sefer de anneme temizlik için birini göndermem lazım. Orada hazırlık yapmak lazım. Bilemedim ne yapsam. Bir yandan da doğum günü yapmayayım, 1 hafta ona gider kutlarız bir hafta diğerine diye düşünüyorum ama ilk doğum günü, çok hevesleniyorum. Doğumumda pandemiye denk gelmişti, planladığım her şey içimde kalmıştı. Bu da öyle olsun istemiyorum ama bakalım.
Dedigin taraflarda evler uygun galiba canim sanki.Canım hayırlısı olsun ya..
Kendi evin nasılsa istediğin zaman istediğin gibi yaparsın inşallah..
He çok oturmıcaksanda idare edersin napcan.. Buna şükür..
Benimde bu aralar taşınasım var..
Bende bu semtten bıktım bizi buraya tek bağlayan işlerimiz..
Kimsemiz kalmadı burada artık.
Çok kalabalık.. Sıkıldım yordu beni bırası..
Beylikdüzü taraflarına gitmek istiyorum olursa. Burayı satıp paramıza göre oralardan almak istiyorum ama kısmet tabi..
Eşimin 1.5 senesi kaldı emekli olmasına.. Ya diyorun biraz daha geçsin.. Emekliliğine yakın satalım gidelim. Ben artık bir şekilde gider gelirim işede.
Bilmiyorum kafam çok karışık bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?