Bereketli olsun ozamamBende evdeki cam.kavanozlardan kumbara yaptım bugün itibariyle birine demir para birine kağıt para atmayı planlıyorum şimdilik 25 lira demir 5 lirada kağıt para atdim asil hedefim çok olmasada her ay 2 3 gram altın alabilmek
Aynen kuzu böyle is fln aldıkça degiscem 12 senelik herşey nerdeyse ilk eşyaları uygun olduğu için modalifeden aldık çok eski modeller kullanışsız birde bir ünite gördüm 600 400 e vardı burdan tasinmassam buraya alcam tasinirsam az sıkarım dişimi konsulu TV ünitesi gibi kullanıyorum koyu renk birde nerden aldiysamGule gule kullan canim
Alirsim sirayla bir anda alinmiyor
Guzel gunlerde kullan ahsapda aslinda modasi gecmiyor
Aynen mermer desen filan vardı bı heves alsam pişman olcaktim bu her dönem kullanılır kullanışlı duruyordu birdeGuzel gunlerde kullan ahsapda aslinda modasi gecmiyor
guzel gunlerde kullan sekretercim mutluluklaAynen mermer desen filan vardı bı heves alsam pişman olcaktim bu her dönem kullanılır kullanışlı duruyordu birde
Canım güzelmiş.. İyi. Günlerde kullan..
Güle güle kullan kzuuBurada taksitci bir mağaza var önünden geçerken sehbalar vardı kapıda banada lazım di geçerken konuştuk aldık hemen bi tane 150 TL esim ödedi adamlar araba gelsin bugün yarın getirces ddibı kaç şey daha var değişmek istediğim içeriye ince kaymaz halı istiyorum şuan kayinvalidemin verdiği kalın hali 6 metre kare 5 metre istiyorum en fazla elde kendim yıkarım balkonda fln makineme sığmaz aldığım halı örtüsü 1.5 seneyi gecyi devamlı kullanımda tuylendi 40 derecede yıkandığı için ama lekesi çıkmayınca mecbur yikamisim sordum yenisi 100 TL istediğim halılar 300 yakın onu alırım daha iyi bakcam cikinca
Ben el kadr Alyaya ayrı oda istiyorm koca kız bebelerle aynı oda da.Ayy bakimi zor gelmiyor mu
Ben tuy supurmekden bezdum.
1 defa gittim lanet gelsin onun parasida findigida.
Bi de bendeki sansa bak oglan daha 3 yasinda normalde findik 2haftada bitermis.
O sene okadar cok findik olmus ki bi de para da etmedi.
Esim dediki (ben bilmedigim anlamadigim icin) senin sansina ben omru hayatimda boylr findik gormedim topla topla bitmedi bereketin diyodu bi de.
Bi git allasen diyordum ne bereketi benim kara bahtim kor talihim,
Tam 1 ay findik topladik.
Ve esim kac gun yarici aldi 10 kisi birden hemde.
Bi de onlara yemek yaptim
Vallaa sove sove 1 ay kaldim gel bana sor.
Dahada gitmedim gitmemde.
Aman aman geri kalsin.
Cocuklarim odasi, y. Odasi, mutfak tikis tikiz nesi kolay oluyo aceps
Kucuk diil az esyali ferah evin temizligi kolay olur benim bildigim.
Ay bende koci o saatlerde evde kzıı oyalıyor,ben mutfakta seksenlere bakıyorm netten buara.Selamlar..
Bugün gelemedim bir türlü.. Bir iki kez ojudummama yazamadım.. Yoğun birgün geçti yine..
Baya yorulmuşum.. Yine eve gel yemek yap biraz otur zuhal topalı izliyorum dinlenirkene.. Gerçi çok tadıda yok ama ehh işte.
Yemek yedik.. Şimdi çay faslına geçicezde kalkabilirsem koltuktan
Tahinli kurabiyeee efso tadı oluyorKizcagzimm uyudu 2.uyku.
Uzandim kafam kazan gibi.
Lahana kurum yarin son.
5 gun daha devam etsem diyorum ama ara verin diyolla nette.
Ama ben sabah aksam icmedim ki gunde 1 ictim naapsam bilmiyorum.
Tibet egzersizimi yaptim direk 5 le basladim ben 5er defa yapiyorum.
Yemeklerim tamam.
Ya evde tahin varmis acilmamis.
S.k.t agustos.
Bende kiza organik aldim 1kilo
Evdekini napsam sizce?
Tahin pekmez kimse yemiyor.
Bende tahinli corek yaparim diye almistim.
Ama hashasliyi daha cok sevdi esim.
Buzlukda durur mu sizce?
Hashas ezmesini koyuyorum buzluga ama tahin hic denemedim.
Anneme sorcam bakim yerlerse ona verim.
Ziyan olmasin ya uzulurum
Tabi cnm yazın domates salatalık almayız köyden gelirÇok zor tabi ama bahçeyi beklenmesi,emmesi,kazmasi ama bazen değiyor tabi böyle dolu vurması falan olursa o sıkıntı yada ben köyde yetistigim için hep bu işlerin içinde olduğum için alışkınım özlüyorum bazen köyde olsam annemle neler yapardım diye iç cekiyorum ama hayalim birde her şeyi kendin yetistirince hem lezzet olarak hemde miktar olarak fazla fazla karşılıyor
Benimki de zar zor yasına kadar zor ictiKiz mamayida birakcak galiba.
Zaten sutum yok emziremiyorum bari mamayi birakmasin bir sure daha diyordum
Ama icmek istemiyor.
Gunduz hic vermesem aramiyor.
Uyku gecislerinde veriyorum yarisini birakiyor ki azcik yapiyorum.
Gece de bazen hic uyanmiyor bazen 1 defa.
Disaridan ne bulsa agzini aciyor ama
Herseyi tatmak istiyor.
Krep yedi dun elmama salca oldu isiriyor hemen.
Kek kurabiye falan versek havada kapacak agzi kus gibi acik
Ona ayri yapmam lazim cok usuneriyorum bu ara hamurisine.
Corba icirdim simdi aksamada azcik kofte patates pisircem ona.
Ev yapimi salca siparis verdim yarin gelir o salcadan sulukofte falan yapinca yedirebilirmiyim acaba?
Ev yapimi ya hic daha oyle salcali bisi vermedim.
Kapya biber puresi atiyorum onun sulukoftesine falan.
Oh mis yarasın kuzuya inşallahTabi cnm yazın domates salatalık almayız köyden gelir
Ceviz,visne,ahududu,balkabagı,eksi elma,pırasa(kısın)fasulye,seker fasulye ,yesil kabak ,semizotu,nane bunlar hep annemlerden geliyor.
Bi patlıcan az oluyo bizim orda.
Ben en cok alyanın dogal yemesine seviniyorm
Salatalıgı ilacsız dalından yiyor
BENim yemek masam böyleydiYazamadım da ekledigim resimdeki den sehbam rengide boyle
Aynen her pahalı satan organik diye satıyorOh mis yarasın kuzuya inşallahkeşke yetiştirip yesek ama malesef her zaman o imkan olmuyor ben diyorum pahalı da olsa doğal olsun alırım bir şekilde ama doğal denilip doğal olmayan çok şey var o yüzden kıymetini bilin su zamanda dalından yemek buyuk nimet gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?