Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kesinlikle öyle ilaç,gübre,hormon mecbur alıyoruz bende köye gidince yapabildiğim, alabildigim seyleri alıp getiriyorum kayinbabam elma göndermişti kokusu,tadı muhteşem
Ne yapalım mecbur tüketiyoruz

Selaaamm kızlar,
Gelemedim yazamadım. Bugün kahvaltı sonrası arkadaş aradı. Kızları bale drama dersine götürelimmi diye. Gideceğim yoktu da işte biz gidiyorus sen de gel dedi. Sonra evi toparladım. Öğleden sonra gittik.
arabada arkadaş arkada oturmuştu, ben önde oturacaktım. Çığlık kıyamet ağladı annee gel diye yer değiştirdik. Sonra aramada yüzünü kapatıp durdu. Sonra gittik indik bastı çığlığı.kucağına al kucağına al. Maskeyle nefes nefeseyim. Kızım yürü yok nasıl ağlıyor. Eyvah dedim yandık. Gittiğime pişman oldum. Dönsem geri dönemem mümkün değil.Uykum var dedi. Desene uykum var diye bağırıyorsun ağlıyorsun dedim. Ayy böyle zamanlarda sabrım sınanıyor. Neyse girdik Oyun bölümüne girdi sakinledi. Sonra derslere başladı bale drama. Bale hocası ben eladan korkmuştum uyum sağlamaz diye ama en uyumlusu oydu hiç sorun yaşamadık dedi. O da eğlendi iyi oldu.Eve döndük.yemek banyo. Saat 19:30 20:00 arasıydı uyuttum. İkinci uyku kıyametini de o zaman kopardı. Hayır giyinmem. Hayır saçımı kurutma valla sustum sustum en sonunda kızdım :)
Sustukça bağırıyor.
Neyse uyku konusunda hassas ama gündüz uykusu geleceğini düşünmemiştim. Çünkü saat 10 a doğru kalktı ama gece geç uyuduğunu unutmuşum

Güle güle oynasın kuzum canım lava küçük olanlari 70 fln geliyodu en son şoka fln görürsem derim sana Şahan boyunda onlarda mide bulantısı diyince hamilelik geldi aklıma benimde

Oy oy gördüm maşallah nede yakışmış tütü gayet uyumlu duruyordu sıcakkanlı kızın

Anladım cqnım cihazın adı ne bende araştırıyorum da sonuç alırsan yazar mısın
Cihazların biri G5, biri magic, diğeri de pasif diye geçiyor. Detaylarina pek hakim değilim. 1 ay sonra bakalım sonuç nasıl olacak ona göre yazarım tabiki buraya da

Bunlar cok sık duruyor
Helede siyah beyaz kombinse
Seramikde bunu attirdim dun bundan yapsin
Mutfakda ztn boyle olacak
Ayni seramigi banyoda da kullancak koridorda fln
Çok güzelmiş bende bundan yaptırdım 100x50 cm falan ölçüleri ama bunda usta işi önemli. İnşallah iyi bir ustaya yaptırır müteahhit.

Güle güle kullan canım, benimkilerde koyu renk ve eski. Sehpalar cam sehpa çok eski model 11 senelik olacak nisanda :)
Valla eşya değiştirmek zor şuan bize. Şu evin kredisi bitsin de nefes alalım diye bakıyoruz. Ondan sonrası Allah kerim. İlk değiştireceğim şey halı ve sehpa. Geçen eşime diyorum kredi bitsin şu halıları değiştireceğim o da diyor ooo ben telefonumu değiştireceğim. :)))

Canım kıza roc marka macun ve fırça birlikte satılan var amazondan almıştım ben. En uygun oradaydı bilgin olsun. Yeni sayılır benim

Hamuru Alya biraz büyüyünce keyifle karşılıklı yaparsınız
Salça konusunda hafızamı zorluyorum şuan unutmuşum yavvv. Ama sanırım ben vermiştim. Annemin yaptığı salçayı tarhana çorbasına katıyordum. Ama hergün vermiyordum

Bunlar cok sık duruyor
Helede siyah beyaz kombinse
Seramikde bunu attirdim dun bundan yapsin
Mutfakda ztn boyle olacak
Ayni seramigi banyoda da kullancak koridorda fln
Çok şık görünüyor. O siyah tezgahtan ben de alayım lütfen bıkmışım beyazdan ne koysam iz oluyor

Bende alıyorum her sene 10 kilo kadar hala var ramazanda iyi oluyor soğuk soğuk içiyoruz imkanın olacak yetistireceksin ben köyde olsam a dan Z ye her şeyi kendim yetistiririm tek hayalim
Benim de hayalim şu istanbulda sırf onun için bahçe katı ev almıştım.domates salatalık biber patlıcan ekmiştim.
çok vermedi ancak olduğu kadar. Bahçenin altı taşmış meğer nerde tarla gibisi.
ilerde inşallah olur hayallerimiz

Eklentiler

• 123C75E0-9B5E-4195-8774-7031DAFB153A.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 0B22C96B-08D1-4D76-AD5E-E6C4F1976E4B.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 53
  • BE95D6C2-E54D-4607-926E-9C539DD290F3.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 53
Resimleri bulunca birden anılara gittim yıllar ne çabuk geçiyor
Kızlar benim annemin de işte evin bahçesinde kiraz vişne ayva incir dut üzüm asma erik iki çeşit erik, ceviz ağacı var ama hepsinden azar azar. Gidince koparıp koparıp yiyoruz. Zaten kalabalığız ancak yetiyor. Ceviz vişne diğerlerinden de olursa falan bize koyuyor biz dönerken.
domates salatalık biber fasulye bamya falan ekiyor o da işte orada yetiyor ancak. Bamya da koymuştu. Çok uğraşlı birşey bamya iki güne bir toplanması gerekiyor.

Hava şartları gerçekten kötü, çok etkiliyor. Heryıl birşeye vuruyor. Annem diyor hava mahfetti ziyan oldu.
Ama o fasulyeleri anlamadım ben
Benim annemin de bazen toplamaya yetişemeyince bamyalar koca koca oluyor. Birara kızartma yaptım büyüklerle.

Çok güzel inanın insanın eli toprağa değse bile yeter ben çok severim toprakla uğraşmayı bende saksılara dikiyorum balkona ama çok güneş aldigi için yanıyor malesef

Cihazların biri G5, biri magic, diğeri de pasif diye geçiyor. Detaylarina pek hakim değilim. 1 ay sonra bakalım sonuç nasıl olacak ona göre yazarım tabiki buraya da
Tamam canım inşallah sonuç alırsın
Benimde sorduğum yerde aynı cihazlar vardı 10 seansına 1000 TL dedi
Sen ne kadara yaptırıyorsun

Çok güzelmiş bende bundan yaptırdım 100x50 cm falan ölçüleri ama bunda usta işi önemli. İnşallah iyi bir ustaya yaptırır müteahhit.
Insallah o da bu modele yakin gostermisti evdekini ama kucuktu ben genis olsun dedim.
Genisler daha sık daha modern duruyor

Benimki de zar zor yasına kadar zor icti
Hep erken bıraktırdn mamayı dediler,öyle diyenin (genlde annemler)verdim eline mamayı icir ozman dedim
Süt iciyor o mamayı icmiyor cocuk
Evet ya bana kimse demiyorda annem dedi ztn bu mamayi birakacak disardan yemek istiyor artik dedi.
Cunku geldikleri gun ona verdim icir diye yarisini birakti gordu.
1 yas olsunda bari napalim sut, devam sutu gidicez artik bir sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…