- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Kesinlikle öyle ilaç,gübre,hormon mecbur alıyoruz bende köye gidince yapabildiğim, alabildigim seyleri alıp getiriyorum kayinbabam elma göndermişti kokusu,tadı muhteşemAynen her pahalı satan organik diye satıyor
Sertifika falanda yok satıyorlar
Ben gözümle görüyorm köyde,adam cilek ekiyor,satmıcak yani kendine.Atıyor bembeyaz ilacı
Ya kendin yiceksin ,yazık günah degil mi canına
Allah affetsin ben yol kenarı teyzelerinden de almıyorm artık.
Biliyorm cünkü uludagda cilek temmuzdan önce olmaz,soguk diye bizde gec oluyır .
Mayısda baslıyolar cilek dag cileği satmaya.
Dagın acaba haberi var mı o cilekten
Güle güle oynasın kuzum canım lava küçük olanlari 70 fln geliyodu en son şoka fln görürsem derim sana Şahan boyunda onlarda mide bulantısı diyince hamilelik geldi aklıma benimdeİyi aksamlar bacımlar
Gelirken bime ugradım 30 tl;kıza corap,1 kutu mendil cekceklilerden,1 dis fırcası kıza(maası alayım roc lardan alcam)oynasın diye aldım,bu 2. Fırca,sekersiz cikolata aldım.
Asıl bombam 155 tl alyaya pilli lavabolardan aldım trendyoldan.
Yorumları da bi iyi bi kötü,2.oynamada bozuldu iade almadılar falan diyen var.
Ben bu konuda kendime güvendiğimden ,yıkarım o satıcının basına dükkanı
İade almıcakmıs dedim,bi gazla aldım bakalım.
Annem sabah 100 tl vermisti ona kattım aldım.
Cocuga bisey alayom bari diye
Bezelye yaptm
Koci dükkandan ilikli kemik,parca et,(lokumluk)bide kemikli et almıs.
Yarın tantuni yapcakmıs yemek derdim yok
Izgarada biraz pisirdi bezelyeye ek.
Lav tavalara cok baktım 119 du ama sahan kadaarlar ya,almadm bende
Kızı ıyuttum
2-3 gündür keyfim yok,sabahları afedersiniz ögürerek uyanıyorm
Bide tüm gün midem yanıyo anlamadım
Bide uyuyakalıyorm
Regli olmasam korkcm valla
Regliden de olabilir degisikklikler bilememdim
Oy oy gördüm maşallah nede yakışmış tütü gayet uyumlu duruyordu sıcakkanlı kızınSelaaamm kızlar,
Gelemedim yazamadım. Bugün kahvaltı sonrası arkadaş aradı. Kızları bale drama dersine götürelimmi diye. Gideceğim yoktu da işte biz gidiyorus sen de gel dedi. Sonra evi toparladım. Öğleden sonra gittik.
arabada arkadaş arkada oturmuştu, ben önde oturacaktım. Çığlık kıyamet ağladı annee gel diye yer değiştirdik. Sonra aramada yüzünü kapatıp durdu. Sonra gittik indik bastı çığlığı.kucağına al kucağına al. Maskeyle nefes nefeseyim. Kızım yürü yok nasıl ağlıyor. Eyvah dedim yandık. Gittiğime pişman oldum. Dönsem geri dönemem mümkün değil.Uykum var dedi. Desene uykum var diye bağırıyorsun ağlıyorsun dedim. Ayy böyle zamanlarda sabrım sınanıyor. Neyse girdik Oyun bölümüne girdi sakinledi. Sonra derslere başladı bale drama. Bale hocası ben eladan korkmuştum uyum sağlamaz diye ama en uyumlusu oydu hiç sorun yaşamadık dedi. O da eğlendi iyi oldu.Eve döndük.yemek banyo. Saat 19:30 20:00 arasıydı uyuttum. İkinci uyku kıyametini de o zaman kopardı. Hayır giyinmem. Hayır saçımı kurutmavalla sustum sustum en sonunda kızdım :)
Sustukça bağırıyor.
Neyse uyku konusunda hassas ama gündüz uykusu geleceğini düşünmemiştim. Çünkü saat 10 a doğru kalktı ama gece geç uyuduğunu unutmuşum
Cihazların biri G5, biri magic, diğeri de pasif diye geçiyor. Detaylarina pek hakim değilim. 1 ay sonra bakalım sonuç nasıl olacak ona göre yazarım tabiki buraya daAnladım cqnım cihazın adı ne bende araştırıyorum da sonuç alırsan yazar mısın
Çok güzelmiş bende bundan yaptırdım 100x50 cm falan ölçüleri ama bunda usta işi önemli. İnşallah iyi bir ustaya yaptırır müteahhit.Bunlar cok sık duruyor
Helede siyah beyaz kombinse
Seramikde bunu attirdim dun bundan yapsin
Mutfakda ztn boyle olacak
Ayni seramigi banyoda da kullancak koridorda fln
Güle güle kullan canım, benimkilerde koyu renk ve eski. Sehpalar cam sehpa çok eski modelAynen kuzu böyle is fln aldıkça degiscem 12 senelik herşey nerdeyse ilk eşyaları uygun olduğu için modalifeden aldık çok eski modeller kullanışsız birde bir ünite gördüm 600 400 e vardı burdan tasinmassam buraya alcam tasinirsam az sıkarım dişimi konsulu TV ünitesi gibi kullanıyorum koyu renk birde nerden aldiysamhabire toz bitmiyo bugün aldığım sehbalar ceviz rengi gibi açık çok begendim
Canım kıza roc marka macun ve fırça birlikte satılan var amazondan almıştım ben. En uygun oradaydı bilgin olsun. Yeni sayılır benimİyi aksamlar bacımlar
Gelirken bime ugradım 30 tl;kıza corap,1 kutu mendil cekceklilerden,1 dis fırcası kıza(maası alayım roc lardan alcam)oynasın diye aldım,bu 2. Fırca,sekersiz cikolata aldım.
Asıl bombam 155 tl alyaya pilli lavabolardan aldım trendyoldan.
Yorumları da bi iyi bi kötü,2.oynamada bozuldu iade almadılar falan diyen var.
Ben bu konuda kendime güvendiğimden ,yıkarım o satıcının basına dükkanı
İade almıcakmıs dedim,bi gazla aldım bakalım.
Annem sabah 100 tl vermisti ona kattım aldım.
Cocuga bisey alayom bari diye
Bezelye yaptm
Koci dükkandan ilikli kemik,parca et,(lokumluk)bide kemikli et almıs.
Yarın tantuni yapcakmıs yemek derdim yok
Izgarada biraz pisirdi bezelyeye ek.
Lav tavalara cok baktım 119 du ama sahan kadaarlar ya,almadm bende
Kızı ıyuttum
2-3 gündür keyfim yok,sabahları afedersiniz ögürerek uyanıyorm
Bide tüm gün midem yanıyo anlamadım
Bide uyuyakalıyorm
Regli olmasam korkcm valla
Regliden de olabilir degisikklikler bilememdim
Offf off tam benim sevdiğim şekillerTahinli kurabiyeee efso tadı oluyor
Bide balkabagına tahin kaymak ceviz favorım
Aynı sos kemalpasaya da
Çok güzel açıklamışsınZaman soyle bir zaman oldu.
Insanlar sadece çalışsın ve doysun.
Baska bisiyi dusunmeye vakit bulamasinlar.
Maaslar ancak bogaz ve faturalara gidiyor
Hamuru Alya biraz büyüyünce keyifle karşılıklı yaparsınızKiz mamayida birakcak galiba.
Zaten sutum yok emziremiyorum bari mamayi birakmasin bir sure daha diyordum
Ama icmek istemiyor.
Gunduz hic vermesem aramiyor.
Uyku gecislerinde veriyorum yarisini birakiyor ki azcik yapiyorum.
Gece de bazen hic uyanmiyor bazen 1 defa.
Disaridan ne bulsa agzini aciyor ama
Herseyi tatmak istiyor.
Krep yedi dun elmama salca oldu isiriyor hemen.
Kek kurabiye falan versek havada kapacak agzi kus gibi acik
Ona ayri yapmam lazim cok usuneriyorum bu ara hamurisine.
Corba icirdim simdi aksamada azcik kofte patates pisircem ona.
Ev yapimi salca siparis verdim yarin gelir o salcadan sulukofte falan yapinca yedirebilirmiyim acaba?
Ev yapimi ya hic daha oyle salcali bisi vermedim.
Kapya biber puresi atiyorum onun sulukoftesine falan.
Çok şık görünüyor. O siyah tezgahtan ben de alayım lütfenBunlar cok sık duruyor
Helede siyah beyaz kombinse
Seramikde bunu attirdim dun bundan yapsin
Mutfakda ztn boyle olacak
Ayni seramigi banyoda da kullancak koridorda fln
Benim de hayalimBende alıyorum her sene 10 kilo kadar hala var ramazanda iyi oluyor soğuk soğuk içiyoruz imkanın olacak yetistireceksin ben köyde olsam a dan Z ye her şeyi kendim yetistiririm tek hayalim
Hava şartları gerçekten kötü, çok etkiliyor. Heryıl birşeye vuruyor. Annem diyor hava mahfetti ziyan oldu.Ben herhalde agacta yetisenleri sadece yetistirebilirim
Gerisi cidden emek istiyor cok.
Annemler her sene bezelye ekiyolar,hersene bisey oluyo o bezelyeler gidiyo.
Ya dolu ya yagmur.
Erken de ekmiyorlar ama ,taze fasulye cok yorucu mesela kazması ekmesi,o sırıkları bulması,su istiyo cok.
Bu sene tohumlar karısmıs,annnemin taze fasulyeler kaynat kaynat pismedi.
Valla ben yarı pisirdim yedim resmen
ALlahtan almıstık köyden fasulye:)
Ama yazık okadr emek cöp oldu
Çok güzel inanın insanın eli toprağa değse bile yeter ben çok severim toprakla uğraşmayı bende saksılara dikiyorum balkona ama çok güneş aldigi için yanıyor malesefBenim de hayalimşu istanbulda sırf onun için bahçe katı ev almıştım.domates salatalık biber patlıcan ekmiştim.
çok vermedi ancak olduğu kadar. Bahçenin altı taşmış meğernerde tarla gibisi.
ilerde inşallah olur hayallerimiz
Tamam canım inşallah sonuç alırsınCihazların biri G5, biri magic, diğeri de pasif diye geçiyor. Detaylarina pek hakim değilim. 1 ay sonra bakalım sonuç nasıl olacak ona göre yazarım tabiki buraya da
Insallah o da bu modele yakin gostermisti evdekini ama kucuktu ben genis olsun dedim.Çok güzelmiş bende bundan yaptırdım 100x50 cm falan ölçüleri ama bunda usta işi önemli. İnşallah iyi bir ustaya yaptırır müteahhit.
Evet ya bana kimse demiyorda annem dedi ztn bu mamayi birakacak disardan yemek istiyor artik dedi.Benimki de zar zor yasına kadar zor icti
Hep erken bıraktırdn mamayı dediler,öyle diyenin (genlde annemler)verdim eline mamayı icir ozman dedim
Süt iciyor o mamayı icmiyor cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?