- 21 Ağustos 2015
- 32.158
- 97.626
- 798
- 38
Evet evt iklim önemli.babyloading87 incirin yetismesi icin iklim sartlari cok zor beybi .ondan nadir oluyir cok kiymetli .ceviz don vurmadigi surece daha kolay ama o da pahali ilginc
Hemde nasil paçalar corap icine boynunu falan kapiyorsun böcekler giriyorFındık zor dimi ben hic toplamadım da.
Ceviz nispeten daha kolay,silkeliyorsun.
Evt ya cok revacda diilBide o cok tutulan bi influcer değil ya:)
Kücük evli bacım daha cok etkilesim alıyor takipcileri aynı hemen hemen ama:)
Değistiremedi evi.
Kücük evli bacım takıldı kaldı kremde:)
Zaman soyle bir zaman oldu.Kesinlikle öyle ki bunun bide ettir,tavuktur bakliyat tır bunlarda var çerezi var zeytinyağ sağlıklı fiyatı uçuk
Allah kolaylık versin toplayanlara.Hemde nasil paçalar corap icine boynunu falan kapiyorsun böcekler giriyoryazarken bile bi igrelti geldi.
Hep yamac yerler dallara tutunarak iniyorsun.
Dali egiyorsun topluyorsun o findiklarin ici bocek dolu.
Bnm dizimden asagisi yara icinde kalmisti o koydeki bocukler hep yemisti bacaklarımı kapali oldugu halde giriyorla valla bir yerden.
Iz kalcak diye cok uzulmustum de sukur kalmadi.
Aynen öyle hatta boğaza ve faturaya yetemeyen bile çok ki yetmiyor Allah yardımcımız olsun inşallahZaman soyle bir zaman oldu.
Insanlar sadece çalışsın ve doysun.
Baska bisiyi dusunmeye vakit bulamasinlar.
Maaslar ancak bogaz ve faturalara gidiyor
Bereketli olsun canım aldıklarını afiyetle yiyinGünaydın kızlar. Eşim dün havaleleri yapmış ama kalan parayı çekmeyi unutmuş. Neyse markete gittik ben çok yorgun oldugum için sadece çok acilleri aldık. Maaş kartından ödedik.Unutmazsa kalan maaşını bugün çekecek bakalım ne kadar para ile gelecek eve.
-5 litrelik sıvı yag (evde bayram havası oldu biranda)
-5 kilo un
-1 koli yumurta
-1 paket tahin helvası
-1 küçük paket peynir (küçük hanımın yediği)
-4 tane çikolata
-1 paket bulaşık süngeri
-yarım kilo çay,
tamı tamına 149.90 tl Allahım sana geliyorum dedim. Alınacak o kadar çok ihtiyaç varki, bunlar başlangıç bile değil. Kızlar herşeye zam gelmiş en ucuz çikolataya bile Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Su faturası gelmiş bu ay düşük geldi inanamadım geçen ay 96 bu ay 70 tl İzmir de su çok pahalı kızlar.
Bizim eski komşumuz 6 ay olcak taşındı köye döndüler çok iyiydi aramız ordulu dik yerden topluyolar senede bir gidince 1 hafta ev temizliyoruz diyodu haşere toz fln bide ısırgan dolaniyo bacagimiza diyodu kizariyomus hepHemde nasil paçalar corap icine boynunu falan kapiyorsun böcekler giriyoryazarken bile bi igrelti geldi.
Hep yamac yerler dallara tutunarak iniyorsun.
Dali egiyorsun topluyorsun o findiklarin ici bocek dolu.
Bnm dizimden asagisi yara icinde kalmisti o koydeki bocukler hep yemisti bacaklarımı kapali oldugu halde giriyorla valla bir yerden.
Iz kalcak diye cok uzulmustum de sukur kalmadi.
Valla bide her temizlikte bı Dyson reklamı sokuyo araya küçük evin temizliği kolay diyo habire bide arnavut kremiEvt ya cok revacda diil
Esgimiranin evinin aynisi tuttugu ev
Esgi hemen evine gitti bakmaya tadilatken (aralari yok sanirim oyle anladim) storyde diyo ki ezgi de insanlar parayi nerden buluyo diye sakayla guya story atti.
O yaptiramadi tezgahi fln begenmiyor ama reklamin geliri az demek
Kucukeviolani bende anlamadim.
O ev alirdi her turlu orayi satar falan.
Acaba buyuk eve gecersem takipcim azalir diyemi dusunuyor.
Bizim insanimiz ajitasyon sever ya.
Aa bak kucucuk evi var ama nasil memnun halinden gibisine algi yaratiyor bence
Duyar kasiyor.
3cocugu 1 odaya tikmis ilginc.
Aferin kızım ne güzel yapmışsın deseymis iyiymiş ne güzel emeğine yapınca daha güzel oluyorSabah ceyrekliğimi gördü annem,onu ne ara yaptın diyo.
Dedim biriktirdim yaptm
Takmazsın sen öyle seyler de diyo.
Alyaya dönmüs,biz annen babanı yola getirir diyoduk,baban kendine benzetmis anneni yandın sen bunlarla Alya diyo,
Hey Allahım ya.
ay ben neler neler vermedim llelli ondan bisi diyemiyorum kotu bir ornek olarakKiz mamayida birakcak galiba.
Zaten sutum yok emziremiyorum bari mamayi birakmasin bir sure daha diyordum
Ama icmek istemiyor.
Gunduz hic vermesem aramiyor.
Uyku gecislerinde veriyorum yarisini birakiyor ki azcik yapiyorum.
Gece de bazen hic uyanmiyor bazen 1 defa.
Disaridan ne bulsa agzini aciyor ama
Herseyi tatmak istiyor.
Krep yedi dun elmama salca oldu isiriyor hemen.
Kek kurabiye falan versek havada kapacak agzi kus gibi acik
Ona ayri yapmam lazim cok usuneriyorum bu ara hamurisine.
Corba icirdim simdi aksamada azcik kofte patates pisircem ona.
Ev yapimi salca siparis verdim yarin gelir o salcadan sulukofte falan yapinca yedirebilirmiyim acaba?
Ev yapimi ya hic daha oyle salcali bisi vermedim.
Kapya biber puresi atiyorum onun sulukoftesine falan.
Kuzu illa yicekler belli bir zaman sonra istesekde olmuyor ben diyorum nekadar gec tanisirsa okadar iyi ama esim veriyor ben gormeden.ay ben neler neler vermedim llelli ondan bisi diyemiyorum kotu bir ornek olarak
Ayy bakimi zor gelmiyor muSelam kızlar yeşilçay molasında yazayim ddim kahvaltıya gözleme yaptım kaşarlı kavurmali elektrik tuttum süpürgenin içini temizledim kuşun kafesi temizledim bulaşık toplayıp makine açtım çamaşır toplayıp katladim kuşa arkadaş gelebilir biri var dişiymis kuşu bizimki erkek bunalımda tek te tabi temizligi fazla olacak ama en azından arkadaşı olcak diye seviniyorum beraber gidip alcas getirdiyse adam dönüşte sıvı yağı almam lazım hiç kalmadı bı kaç şey daha alınacak tavuk çıkardım dün yapmamistim tavuk çorbası pilav yaparım bide yeter
1 defa gittim lanet gelsin onun parasida findigida.Bizim eski komşumuz 6 ay olcak taşındı köye döndüler çok iyiydi aramız ordulu dik yerden topluyolar senede bir gidince 1 hafta ev temizliyoruz diyodu haşere toz fln bide ısırgan dolaniyo bacagimiza diyodu kizariyomus hep
Cocuklarim odasi, y. Odasi, mutfak tikis tikiz nesi kolay oluyo acepsValla bide her temizlikte bı Dyson reklamı sokuyo araya küçük evin temizliği kolay diyo habire bide arnavut kremi
Gule gule kullan canimBurada taksitci bir mağaza var önünden geçerken sehbalar vardı kapıda banada lazım di geçerken konuştuk aldık hemen bi tane 150 TL esim ödedi adamlar araba gelsin bugün yarın getirces ddibı kaç şey daha var değişmek istediğim içeriye ince kaymaz halı istiyorum şuan kayinvalidemin verdiği kalın hali 6 metre kare 5 metre istiyorum en fazla elde kendim yıkarım balkonda fln makineme sığmaz aldığım halı örtüsü 1.5 seneyi gecyi devamlı kullanımda tuylendi 40 derecede yıkandığı için ama lekesi çıkmayınca mecbur yikamisim sordum yenisi 100 TL istediğim halılar 300 yakın onu alırım daha iyi bakcam cikinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?