- 21 Ağustos 2015
- 32.158
- 97.626
- 798
- 38
Ben artık satarım ben bunu yarı parasını cıkarırım gözüyle bakıyorm esyalaraGüzeller kuzum ama ben çok pahalı şeyler almıyorum 6 ay giyiyo nerdeyse diğer sezon olmuyor ayağa malesef büyüyünce marka ayakkabı alırım ayak nosu değişmez en azından
Sabitledik oglanda bizde.Güzeller kuzum ama ben çok pahalı şeyler almıyorum 6 ay giyiyo nerdeyse diğer sezon olmuyor ayağa malesef büyüyünce marka ayakkabı alırım ayak nosu değişmez en azından
Kiz onlarlada her yeri geziyorlar ben terlikle gezemem.Valla bu sene kendime de bi birken alcam,gaza geldim.3-5 sene giyerim onu ben:)
Bu kafalar iyi kafalar değil yalnız,ins hemen normallesirim
Yaaa insallahhÇok güzel zevkininşallah bizim de evimiz olur da bende senin gibi yaptırmak istiyorum
Buradayım canımKız nerdesin bebe bırakmıyor mu:)
GunaydinnnnnGunaydin kızlar
Canim evet bisi yikar uzerinde birakirsak tezgahın, ya da islak kalirsa kirec olabiliyor.tr_lelli canım senden fikir alıyorum benimde evim şuan sıva yapılıyo
Bende başlıcam bu telaşlara 2 3 aya seramik parke seçimlerine
Bende mutfakta beyaz dolap istiyorum
Tezgahıda beyaz istiyordum ama çok leke tuttuğu söylenince kafam karıştı
Siyah Vandayken kullandım çok kireç izi oluyodu memnun değildim
Bende açık gri mi yapsam tezgahı diyorum
Dolap kulplarınıda j kulp yada kulpsuz düşünüyorum kenarları gri olanlardan yaptırsam tezgahla uyum sağlar
Ay sen yazdıkça heveslenip heyecanlanıyorum
Günaydın canım ugramiyirsun nasıl bebişimGunaydin kızlar
Benim isyeri kurumsal biyer olmadıgından bende geliyorm ya,rahat oluyor.Kiz onlarlada her yeri geziyorlar ben terlikle gezemem.
Haa tatil yerindeyimdir falan neysede.
Terlikle oyle semt semt gezemem ben asla alismamisim
Burda da en fazla markete falan gidiyorum sanirim terlikle.
iyiyiz sükürrBuradayım canım
Çok birakmiyo evet :) sen nasılsın
Gece bakabiliyorum yazıyorum aslında fırsat bulunca ,Günaydın canım ugramiyirsun nasıl bebişim
Görüyorum:)iyiyiz sükürr
aYnı git gel yolları:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?