- 21 Ağustos 2015
- 32.158
- 97.626
- 798
- 38
Kız ikisini nasıl sallıyorsn ?beynim zonkluyor kizlar ya.aksama ispanak manti cocuklara btokoli var.simdi cocuk salliyorum uyurlarsa insallah yarin icin bezelye yapicam
tr_lelli ya ne guzel zevklerin var masallah
ha kapandı ha kapancak derken:)Gezelim dedik.Görüyorum:)
Sahiller ,köyler gezmeler sefan olsun
Ayy boşver kötü ilan ederler sonra dediğin gibiBabamın akrabalar kardesler arası miras kavgası yapanlar var,olaya cocuklar fena halde dahil oluyor.
Fbdan birbirlerine ithamlar falan.Cocıuk dediklerim 40 yasında insnalar.
Annem sey yazdı sabah,X e noluyoki annesi babası hayatta ne hakla karısıyor bu kız herseye dedi.
Ben yazmadım bisey.
Kardesim yazmıs ihtiyacı var ondan kızıyordır falan diye,annem hemen anne baba hayattayken miras kavgası yapılmaz.,
Biz yapmadık evet,bizi ilgilendirmez dedik gectik.
Dededn kalan yerdi bizim hakkımız yok karısmaya dedik.
Ama millet karısıyo bak.
Gerci desen sattık ev aldık yine size kalck bak derler.
O yüzden hic karısmıyorz.
Karıssak zaten lafı tıkar agzımıza
once zayif halkayi seciyorum beybi.zayif halkayi uyutup sonra digerini geciyorumKız ikisini nasıl sallıyorsn ?
Uyandırmıyorlar mı birbirlerini
Allah kolaylık versin bacım.
Senin eski ama kendininbizim ev cok eski ama 3 yil sonra sehir degistirmem gerekcek.o yuzden degistirmiyorum da hos bunu satsam yeni ev icin ustine en az 400 bin isterler buralarda.o krediyi ucretsiz izinde nasil odeym
Iyi etmişsinizha kapandı ha kapancak derken:)Gezelim dedik.
Saoalsın bacım
Ben alyadan bitane daha düsünemeyrum yaonce zayif halkayi seciyorum beybi.zayif halkayi uyutup sonra digerini geciyorum
Allah kolaylık versin,once zayif halkayi seciyorum beybi.zayif halkayi uyutup sonra digerini geciyorum
Evet ya çok hoştu gerçektenyedirenk79 masallah kizin ne kadar guzel bayildim bale dersi hallerine
Evet ya bir suru sey cikiyor.tr_lelli canım bizim aklımızda yerden ısıtma var karar veremedik daha tam ama
Yerden ısıtma olursa mutfağı seramik yaptırırım düz petek olursa parke yaptırmayı düşünüyorum mutfaga
Kışları seramiğe basılmıyo çok soğuk oluyo burası karasal iklim olduğu için jeotermalle ısınıyoruz tam randıman alamıyoruz ısınmada
O yüzden mutfak seramiği belli değil olursada senin attığın tarz seramik düşünüyorum beyaz içinde grilik olan
Banyodada gri füme tarzı bişiler düşünüyorum
Benim dublesk iki banyo olucak bakalım
Alt normal daire onu şuan işletmeyiz sanırım üst daireyi teras dublesk olarak kullanıcaz
Yatak odaları çatıda olucak banyo falanda olucak işte
Bakalım bitirmeyi nasip eder rabbim inş zor işmiş inşaat işi
Bende silmekden ziyada ancak oyle buldum cozumu ama temiz oluyor.Selam kızlar bugün çok işim yok kahvaltı sonrası bulaşık calistirdim lelli ddigin gibi yaptım banyo duşakabin i bulaşık sabunu ve beyaz sirkeyle karıştırdım kabının içinde kopurtup yıkadım fayanslarini da yaptım parladı valla distanda sildim mikroyla güzel oldu lavabo klozet temizledim bitti yatak topladım şimdi bı kahve içiyorum dünden kalan tavuk çorba pilav kaldı birde bezelye azda kereviz salatası var yeter yürüyüşe çıkasim var kuş gelmiş alçak esim belki bende çıkarım onla zor olcak iki kuş ama hayvan tek başına üzülüyorum
Valla enerjim bitti saniyordum boyle seylere.beynim zonkluyor kizlar ya.aksama ispanak manti cocuklara btokoli var.simdi cocuk salliyorum uyurlarsa insallah yarin icin bezelye yapicam
tr_lelli ya ne guzel zevklerin var masallah
Yaaa bu hatunda tek kisilik dev kadro cikti iyimionce zayif halkayi seciyorum beybi.zayif halkayi uyutup sonra digerini geciyorum
ya Allah dayanma gucunu veriyor cidden ki ben oyle becerikli bir tip de degilimdir .ama arada ruhsal saglik icin takviye destek lazim cidden yoksa kafa gidiyorBen alyadan bitane daha düsünemeyrum ya
Sallıyorm bırakıyorm kalkıp yastıgı yüzüme atıyor dhaa salla diye
Evet canım suya dayanıklı alıcaz bütün evin parkelerini zatenEvet ya bir suru sey cikiyor.
Canim eger parke yaptirirsan mutfagi kesinlikle suya dayanikli yaptir.
Eski evde anneminde benimde parkeydi kabarmisti bazi yerleri.
(bulasik mak. Su akitabiliyor, islak kalabiliyor, su basmasi vs)
Cok kotu gorunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?