Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amin canim
Tabiki seramik, dolap, parke ve kapi bunlar icime sinsin istiyorum
Duvar rengiymis, bataryaymis, kulpmus, kabinmis bunlar degisir takilmiyorum.
Ama pahali, kirip dokme isteyen seyler bari icime sinsin diyorum.
Cunku ciddi masraf ozellikle isciligi
Hatta dedim adama farkini veririz neyse yani.

Bitsede ev sevdigimiz kisimlara gelsek.
Hali, tul, minik dokunuslar
Hali, tul ihtiyacim benim pek yok ama uygun bulursam alirim degisiklik iyidir.

ya Allah dayanma gucunu veriyor cidden ki ben oyle becerikli bir tip de degilimdir .ama arada ruhsal saglik icin takviye destek lazim cidden yoksa kafa gidiyor
Deme öyle
Tek basina ikiz bakmak kolay mi
Buyuyunce unutuluyor hepsi
Biraz gamsiz olmak lazim iste ben beceremesemde aksam esim gelince rahat ediyorum
Saati bekliyorum boyle geliyorsa soldan bisiler
Saate bakiyorum diyorum lelli bak az kaldi baba gelcek sen havlu aticaksin sabret.

Baba diyince
Esim geldigi an kiz pacalarina yapisiyor artik.
Adam banyoya giriyor elini yikicak gidiyo pesine yurutecle yapisiyo bacagina.
Aferin kizim boyle devam diyorum
Performansi goz dolduruyor
Baba baba diye aglayan cocik yapicam sana demistim al diyorum.
O da isten geliyorum ev de mesai basliyo diyo

Dışarı çıkıp geldik aldık kuşu yanlız bizimki çok yabani kalmış kız çok atilgan yolcak bizimkini neredeyse alisirlar inşallah a101 e uğradım yumurta pizza indirimde idi aldım oglus bu ara pizza diyo dominostan buranın Domino's çok kötü getirdi en son yaparım onu hemen güzel oluyo denemiştim bide iki tane sıvı yağlardan aldım 5 litre yaptım onuda bi peynirin eksik peynirciye gider onuda yarın alırım

Orkidenin 2lt indirimdeydi sanki dimi oyle gordum a101 de
Pizza bende nezamandir yapmadim afiyet olsun pasaya

Şimdi kahve içiyorum birde dün a101 den iki ekmek aldım normal biri tam Buğdaydı eve geldikten sonra farkettim fiyatı yanlış girmiş 1.5 fln fiyatı olması lazım 4.95 girmisler fiyatı gitmisken söyledim o kız yoktu yarın gelin ddi yahu fiş var aldığım ekmeği söyledim esim dışarda bekliyo diye çokta uzatmadim yarın uğrayıp alacağım 3.5 gibi bişey alacağım uğraşma fln diye söylendi niye yanlış yapmış düzeltsin eksik versem gidiyorum ödüyorum ama niye almiyim ddim

Tamam canım inşallah sonuç alırsın
Benimde sorduğum yerde aynı cihazlar vardı 10 seansına 1000 TL dedi
Sen ne kadara yaptırıyorsun
3 farklı cihaz ve her biri 10 ar seans ve ayrıca diyetisyen ile de çalışıyoruz toplam 2000 TL kampanyalı nakit fiyati

Selam kızlar
Gece geç uyudum.kız erken uyumuştu 19;30 20:00 arası.Gece su istedi sızmışım onunla. Sonra uyandım tekrar uyuyamadım. Sabah 8:30 gibi uyandı. Benim kafa davul tabi. Kahvaltı iş güç çamaşır attım. Biraz puzzlee yaptık. Birara şımarıklığından çenesinn koltuğa çarpmış dili bayağı kanadı. Sonra uykum öyle geldiki anlatamam. Şimdi onu da uyutmasam erken uyumak isteyecek. Yattık uyuduk. Dili acıdı ağladı uyandım. Sonra eşim aradı uyandım. Öyle tam uyuyamadım ama az da olsa yetti uyku.
yemek hazırlıyorum. O uyanınca da minik kurabiye ve kek yapmayı düşünüyorum.
Alışveriş de yapacağım market online. Bakalım fırsat bulursam

Sabah tost için kaşar peyniri almaya gittim gitmisken oğlanın kahvaltısı için avokado, muz, kaşar peyniri ve bahçedeki kediler için sosis aldım 70 TL gitti.
Aldığım poşetin dibinde kaldı o kadar pahalı ki herşey.
Ne zaman markete gitsem illa 100 TL birakiyorum. Öyle haftalık alışveriş de değil tabi ekmek almaya bile gitsem 100 TL ile çıkıyorum marketten. En iyisi hiç gitmemek

3 farklı cihaz ve her biri 10 ar seans ve ayrıca diyetisyen ile de çalışıyoruz toplam 2000 TL kampanyalı nakit fiyati
Hımmm iyiymiş canım benim sorduğumda 1000 TL kampanyalı fiyatı idi ama güvenmedim ta ıdık yer ama sonuç alamam diye korktum inşallah başarılı olursun
Bende diyetisyene gidiyorum ayrıca

Aynı kafese mi koydun canım ikisini de hemen

Hımmm iyiymiş canım benim sorduğumda 1000 TL kampanyalı fiyatı idi ama güvenmedim ta ıdık yer ama sonuç alamam diye korktum inşallah başarılı olursun
Bende diyetisyene gidiyorum ayrıca
Yani nekadar inanirsiniz bilmiyorumda takip edip deneyin derim.
Ben baris muslunun demosuna katildim
Istah demosu
Ondan sonra istahim kesildi.
Yani iradeliyim.
Isterse tabi herkes yer cokca ama boyle aman aman canim istemiyor.
Hatta burda da yazmistim bir ara asiri derece rulokat a takmistim.
Her gun yiyordum
Evde bitse esimden istiyordum.
O aksam demoda demistiki en zaafiniz olan seyi dusunun hatta yaniniza alin demsiti (cikolata, ekmek vs) ben o rulokati bir daha yemedim
Hatta suan evde 100lu pkt var kahve yani icin aldim hemde kendi elimle aldim, yemiyorum, canim hic istemiyor duruyor dolapda.
Eski ben olsa hepsini 3gunde bitirirdi.

Ben inanarak yaptim.
Cunku hersey beynimizde bitiyor.
Bence deneyin derim.

Ofke demosu yapacak ben katilacagim yine

Ya canım şöyle ki benim doygunluk hissim yok aşırı Fast food seviyorum cola cips filan da yanına cabqsı

Dediğin kişiyi bilmiyorum ama bakayım aslında istediğimde ve dikkat ettiğimde çok iyi kilo veriyorum ama bırakınca 1 yıl sonra geri geliyor kilo

Selam kızlar
Ay bir türlü gelemedim, kaç sayfa birikmiş. 2 gündür kızım anamı ağlatıyor. Bugün 8de kalktı akşam 7 buçukta uyudu. Gün içerisinde sadece 45 dk uyudu. Daha 11 aylık bu enerji nerden geliyor bilmiyorum. Sürekli üstüme tırmanıp hop hop oynuyor dizlerini kırarak mutfakta yemek yapuyorum patır patır geliyor dolap kapaklarını çat çat kapatıp açıyor. Çok fena oldu bu kız
Akşam trendyol marketten sipariş verdim eşim trafikte kalınca. 83 lira gitti akşam akşam. Diyetteyken yenilen şeyler çok para götürüyor ya. Neyseki 1 haftada 1300 gram vermişim. Biraz yavaş ilerliyor ama en azından sağlıklı gidiyordur diye kendimi teselli ediyorum.

Tek kanat daha güzel bence. Ben de yatak odanın perdesini tek kanat yapmıştım. Ama hiç öyle kullanmıyorum.
ama mutfağa hoş olur. Perde çekme derdin yoksa.

Cay yani bos kaldi iyimi.
Kalan kurabiyeleri oglan yedi
Naapsam bilmiyorum
Degisik bi tarif bakim degisiklik olsun az netten.
Kuzum ne sorcam bu iştah kapatmsyla alakalı demolari nereden izledin hesabına baktım barış beyin tam olarak neye bakacagimi bilemedim insagramdanmi izliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…