Amin canimEvet canım suya dayanıklı alıcaz bütün evin parkelerini zaten
Bakalım nasıl yapıcaz birbirimize fikir veriyoruz ne güzel
Bi kere olan şeyler sonuçta insan korkuyor yanlış yaparım diye
Rabbim ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inş
Deme öyleya Allah dayanma gucunu veriyor cidden ki ben oyle becerikli bir tip de degilimdir .ama arada ruhsal saglik icin takviye destek lazim cidden yoksa kafa gidiyor
Orkidenin 2lt indirimdeydi sanki dimi oyle gordum a101 deDışarı çıkıp geldik aldık kuşu yanlız bizimki çok yabani kalmış kız çok atilganyolcak bizimkini neredeyse alisirlar inşallah a101 e uğradım yumurta pizza indirimde idi aldım oglus bu ara pizza diyo dominostan buranın Domino's çok kötü getirdi en son yaparım onu hemen güzel oluyo denemiştim bide iki tane sıvı yağlardan aldım 5 litre yaptım onuda bi peynirin eksik peynirciye gider onuda yarın alırım
Kuzu 1.25 olanları var 15.9 di 64 geliyo 5 litresi böyle ben orkideyi begeniyorumOrkidenin 2lt indirimdeydi sanki dimi oyle gordum a101 de
Pizza bende nezamandir yapmadim afiyet olsun pasaya
3 farklı cihaz ve her biri 10 ar seans ve ayrıca diyetisyen ile de çalışıyoruz toplam 2000 TL kampanyalı nakit fiyatiTamam canım inşallah sonuç alırsın
Benimde sorduğum yerde aynı cihazlar vardı 10 seansına 1000 TL dedi
Sen ne kadara yaptırıyorsun
Hımmm iyiymiş canım benim sorduğumda 1000 TL kampanyalı fiyatı idi ama güvenmedim ta ıdık yer ama sonuç alamam diye korktum inşallah başarılı olursun3 farklı cihaz ve her biri 10 ar seans ve ayrıca diyetisyen ile de çalışıyoruz toplam 2000 TL kampanyalı nakit fiyati
Aynı kafese mi koydun canım ikisini de hemenDışarı çıkıp geldik aldık kuşu yanlız bizimki çok yabani kalmış kız çok atilganyolcak bizimkini neredeyse alisirlar inşallah a101 e uğradım yumurta pizza indirimde idi aldım oglus bu ara pizza diyo dominostan buranın Domino's çok kötü getirdi en son yaparım onu hemen güzel oluyo denemiştim bide iki tane sıvı yağlardan aldım 5 litre yaptım onuda bi peynirin eksik peynirciye gider onuda yarın alırım
Sabah tost için kaşar peyniri almaya gittim gitmisken oğlanın kahvaltısı için avokado, muz, kaşar peyniri ve bahçedeki kediler için sosis aldım 70 TL gitti.
Aldığım poşetin dibinde kaldı o kadar pahalı ki herşey.
Ne zaman markete gitsem illa 100 TL birakiyorum. Öyle haftalık alışveriş de değil tabi ekmek almaya bile gitsem 100 TL ile çıkıyorum marketten. En iyisi hiç gitmemek
Yani nekadar inanirsiniz bilmiyorumda takip edip deneyin derim.Hımmm iyiymiş canım benim sorduğumda 1000 TL kampanyalı fiyatı idi ama güvenmedim ta ıdık yer ama sonuç alamam diye korktum inşallah başarılı olursun
Bende diyetisyene gidiyorum ayrıca
Ya canım şöyle ki benim doygunluk hissim yok aşırı Fast food seviyorum cola cips filan da yanına cabqsıYani nekadar inanirsiniz bilmiyorumda takip edip deneyin derim.
Ben baris muslunun demosuna katildim
Istah demosu
Ondan sonra istahim kesildi.
Yani iradeliyim.
Isterse tabi herkes yer cokca ama boyle aman aman canim istemiyor.
Hatta burda da yazmistim bir ara asiri derece rulokat a takmistim.
Her gun yiyordum
Evde bitse esimden istiyordum.
O aksam demoda demistiki en zaafiniz olan seyi dusunun hatta yaniniza alin demsiti (cikolata, ekmek vs) ben o rulokati bir daha yemedim
Hatta suan evde 100lu pkt var kahve yani icin aldim hemde kendi elimle aldim, yemiyorum, canim hic istemiyor duruyor dolapda.
Eski ben olsa hepsini 3gunde bitirirdi.
Ben inanarak yaptim.
Cunku hersey beynimizde bitiyor.
Bence deneyin derim.
Ofke demosu yapacak ben katilacagim yine
Valla koyduk canım başka kafes yok dışı olan cazgır yanlız biraz kovalıyor bizimkiniAynı kafese mi koydun canım ikisini de hemen
Tek kanat daha güzel bence. Ben de yatak odanın perdesini tek kanat yapmıştım. Ama hiç öyle kullanmıyorum.Hele beyaz
Bir ara furyaydi beyaz masa konsol pembe koltuk
Neyse siyahlar cikinca cabuk sondu balondu
En modasi gecmeyen, goz yormayan ahsap.
Al gec.
Cordoba tonlarida tozu hic belli etmiyor yani gelip yakindan bakcan ellicende toz var anlıcan
Oglanin odasi o renk hic goz yormuyor.
Oglana daha gider sapasaglam
Beyaz ferah duruyor ama o sararma, iz falan dedim siyah olsun.
Ocagida siyah alicam.
Burda alistim.
Silip uzerine birde su mavi sularla fis fis yapinca varya cila dokmussun gibi parliyor.
Ztn dolap ve arayi beyaz sectim.
Avizem masam siyah.
Bi tul kaldi.
Aklimda ya su var ya bu
Bi karar vericem. (kucuk cam var, balkon cami yanda kaliyor)
Ya buEki Görüntüle 2803205
Ya da boyle tek kanat
Eki Görüntüle 2803206
Kuzum ne sorcam bu iştah kapatmsyla alakalı demolari nereden izledin hesabına baktım barış beyin tam olarak neye bakacagimi bilemedim insagramdanmi izliyosunCay yani bos kaldi iyimi.
Kalan kurabiyeleri oglan yedi
Naapsam bilmiyorum
Degisik bi tarif bakim degisiklik olsun az netten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?