Küçük Düşün Büyük Olsun!

Saolasın cnm
Valla anlamadım
Yapim bakim eve gidince.
Mide konusunda yıllardır sorunluyum. Gittim tedavi de oldum. Yeniliyor mide rahatsızlığı. Şimdi ise evde mide ilacım, gaz ilacım ve gaviscon Ya da renni hiç eksik olmaz.
biraz yediğimize dikkat ederek düzelebiliyor. Bir de mide yanmasına limonun suyunun üzerine karbonat döküp onu içersen İyi geliyor. İlaç olmadığı zaman çok yapmıştım.

T thesekreter biZim mesaimiz başlamış kızı yeni uyuttum. Ancak bakabildim.
uyanınca çikolatalı muffin yaptık. Bayılıyor ona. Top kek diyor. Kurabiyeyi yapmadık.Yarın yaparız. Eşime aşçı bayan börek getirmiş (mardin yöresine ait)
Ondan atıştırdık. Sarma da vardı. Benim evde üç gün gitti. Yarım tencere sarma :)
Market alışverişimi de yaptım. Migrostan. Money kart puanlarını kaçırdım. Kartım yok

Biz de 150 ye falan aldık hep. Ortapedik olsun istedik. Ama yepyeni duruyor. Şimdi pahalıya aldım 300 e yakındı. Ama onu yeğenime de almıştım. O da bende duruyor :). Ayakkabıları dolapta satar o ayakkabıdan alırım kızıma da diyordum. İlgilenemedim. Kardeşim para gönderince al dedi öyle heveslenip aldım. Ama kızıma alamadığım için içimde uhde kalmıştı. İnsan çalışırken savuruyor, işi bırakınca da çocuğuna herşeyi alamamak çok koyuyor.

Kiz onlarlada her yeri geziyorlar ben terlikle gezemem.
Haa tatil yerindeyimdir falan neysede.
Terlikle oyle semt semt gezemem ben asla alismamisim
Burda da en fazla markete falan gidiyorum sanirim terlikle.
Ben yaz günü kapalı ayakkabı giyemiyorum. Fena bunaltıyor. Terliğim var ama deri terlik açık ayakkabı gibi. Eşim getirmişti işyerinden. Çok da rahat oluyor ama o modelleri ben de giyemem sanırım bilemedim

Kulplarda gri yani gümüş rengi benim sürekli iz oluyor. Bir de camlı kapaklar var fena iz.
beyaz tezgahı ben her hafta haftada bir çamaşır suyu yapıyorum. İllallah ettim o derece. Çay damlasa anında iz. Kahve öyle. Çilek deyse bile iz Belki malzemeyle de alakalıdır.
baharatlığım da buna benziyor ben bauhaus tan almıştım. Aynen anlattığın gibi de minik çiçek saksısı astım çok hoş duruyor.

Benim çok uzun süre kalıyor ya oradan biliyorum
Naneli yoğurt severim ben

Karta gerek yok canım cep nosu veriyorum ben kart hiç olmadı bende oğlan 12 di uyudu az dizi baktık yatacağım yorgunum birde tuttum kendimi az yedim resmen nefsimle dövüşüyorum süt içtim acıktım diyesabah kahvaltıya yersin diyorum aklımdan geçenler için artık

Anam ben orta boy tencereye sariyorum 3 4 sıra o yemekte bitmese cips gibi yiyolar bitiyor akşamına oglus yarın pizza istiyor bir tane daha alırım orta boy gibi anca yeter iki kutu bize

Bizim de hafta sonu migrosta o olay oldu.eşim laf söyleyip durdu. ama ben yaptım ettim düzelttirdim

Ben çok da yemiyorum. Niye veremiyorum bilmiyorum. Bu ara takıldım kaldım. Tartılmamaya karar verdim. Çok motivasyonum bozuldu. Yanlış giden birşey var ama ne bilmiyorum. Yürüyüşüm azaldı ondan olabilir. Her pandemi de 5 er kilo vermişliğim var. Pandemi yeniden olursa 55 e duşerim sanırım. Yoksa umudum yok

Çok tebrik ederim canım.. Rabbim hayırlı evlat eylesin..
Gözünüzaydın olsun..
Güle güle büyüt bebişini..

Verirsin canım.. Biraz vücududa şaşırtmak gerekiyor..
Sürekli az yiyince de bünye ona göre kendini ayarlıyormuş..
Arada biraz abart fazla ye ki metoz şaşasın biraz:)
Pandemi de tüm hızıyla devam ediyor canım..
İstanbul da ve bir çok ilde yasaklar gelmeye başlar yakında..
Direniyorlar kapatmamak için ekonomik sebeplerden ötürü
Ama her iki ucu b.. değnek misali..
Ekonomikde kötü insanların hali..
Virüsde kötü.. Rabbim tez vakitte şu virüsü yoketsin inşallah aminn

Maalesef öyleee..
Biz cuma günleri hafta sonu evde kahvlatı yaptığımız için kahvaltılık alışverişimizi yapıyoruz..
Kahvaltılık dışında bir kaç parça da bişiler alıyorsak alıyoruz..Ama en az 350 400 ,ile çıkıyoruz inan ki.
Eve geliyoruz ortada görünürde bişi yok
aldıklarımız 1 hafta anca yetiyor
Ya diyorum biz çok yiyoruz yada hayat aşırı pahalı
Onun dışında pazar alışverişi ve yinede hafta içi de en az 2 3 kez markete gidiyoruz.. İlla eksik kalan bişiler oluyor

AA bende onu takiğ ediyorum canım.. Ama daha katılmaya fırsatım olmadı..
Şu öfke demosuna inşallah unutmassam katılıyım bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…