- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.433
- 798
Mide konusunda yıllardır sorunluyum. Gittim tedavi de oldum. Yeniliyor mide rahatsızlığı. Şimdi ise evde mide ilacım, gaz ilacım ve gaviscon Ya da renni hiç eksik olmaz.Saolasın cnm
Valla anlamadım
Yapim bakim eve gidince.
Biz de 150 ye falan aldık hep. Ortapedik olsun istedik. Ama yepyeni duruyor. Şimdi pahalıya aldım 300 e yakındı. Ama onu yeğenime de almıştım. O da bende duruyor :). Ayakkabıları dolapta satar o ayakkabıdan alırım kızıma da diyordum. İlgilenemedim. Kardeşim para gönderince al dedi öyle heveslenip aldım. Ama kızıma alamadığım için içimde uhde kalmıştı. İnsan çalışırken savuruyor, işi bırakınca da çocuğuna herşeyi alamamak çok koyuyor.Ya cok guzellerde uzun sure giyemedikleri icin ben bukadar paralar vermem sanirim.
150tl falan vermem yani.
Ortayollu bisi alirim.
Oglanin ayak durdu simdilik 500-600tl ayakkabida istese (ki adidaslarina 400tl vermistik cikmasada pek oluyor hala giyiyor) alirim hic acimam.
Giysin genc icinde kalmasin erkeklere zaten 2 tane al 1 de bot yetiyor.
Ama cociklere olunca elim gitmiyor.
Ortayollu rahat bisiler bakarim bende yaza lazim
Ben yaz günü kapalı ayakkabı giyemiyorum. Fena bunaltıyor. Terliğim var ama deri terlik açık ayakkabı gibi. Eşim getirmişti işyerinden. Çok da rahat oluyor ama o modelleri ben de giyemem sanırım bilemedimKiz onlarlada her yeri geziyorlar ben terlikle gezemem.
Haa tatil yerindeyimdir falan neysede.
Terlikle oyle semt semt gezemem ben asla alismamisim
Burda da en fazla markete falan gidiyorum sanirim terlikle.
Kulplarda gri yani gümüş rengi benim sürekli iz oluyor. Bir de camlı kapaklar var fena iz.Canim evet bisi yikar uzerinde birakirsak tezgahın, ya da islak kalirsa kirec olabiliyor.
Sungerle deterjanla ovuyorum geciyor kirec.
İslak birakmamaya calisiyorum.
Beyaz tezgah icin genelde oyle duyumlar aldim.
Surekli c.suyuyla ovmak lazim gibi.
Ben bulasik detj. Tezgahi kopurtup duru bezle siliyorum.
Mavi sudan sıkıp kuruluyorum mis oluyor yaldir yaldir parliyor tabiri caizse
Aynisini ocak da da yapiyorum.
Kulplar gumus rengi olunca el izleri cok kaliyor ben bundan yaptircam
(siyah beyaz dusundugum icin)
Eki Görüntüle 2803293
Gri istiyorsan kulpsuzlardaa cok modern duruyor sade sıklardan
Tezgahında uyar kesinlikle
Sundan da alicam ama ben tezgahda diil masayi koydugum duvara monte edip kancalara saksi cicekleri asıcam
Eki Görüntüle 2803306
Sen seramik de ne dusunuyorsun?
Aklinda var mi bisi.
Burdaki seramikler mat guzel duruyor ama viledayla silerken zorlaniyorum sac vs takiliyor tirtikli mat cunku.
Ben de balkona minnak masa, balkon duvarina dekorasyon fikirlerine bakiyorum.
Kucuk ama sirinlik olsun.
Bir de tv arkasi dekorasyonu.
Kagit ve tas istemiyorum bakiyorum begenemedim
Sağol canım benimyedirenk79 masallah kizin ne kadar guzel bayildim bale dersi hallerine
Sağol canım darısı başınaaa
Benim çok uzun süre kalıyor ya oradan biliyorumLahana kuru varan 15. Gun
Lahanam yetti curumedi vallayedirenk79 durur demistin durdu
Curumedi.
Ceyregi buzlukda ama denemek icin koydum nasil olcek diye.
Yarim alsam yetermis 15gune.
Tereyagli makarna yaptım oglana aiyy nasil mis koktu koy tereyagiydi bi de.
Boyle 2 tabak yesem affetmem o derece.
Dedim dur lelli etma. Yemedim.
Dun aksam icinde katdife tatlisi almistim erbaslara boldum kurabiyede koydum ben yemedim.
Ben valla oldum he dayanamazdim ama artik dayaniyorum.
Aksam yogurt nane limon pulbiber denedim midemi bulandirdi yerken iyiydi guzeldi yedikden sonra midem tuhaf oldu.
Yedikce alisilir mi acaba
Zerdecalda almam lazim.
Karta gerek yok canım cep nosu veriyorum ben kart hiç olmadı bende oğlan 12 di uyudu az dizi baktık yatacağım yorgunum birde tuttum kendimi az yedim resmen nefsimle dövüşüyorum süt içtim acıktım diyeT thesekreter biZim mesaimiz başlamışkızı yeni uyuttum. Ancak bakabildim.
uyanınca çikolatalı muffin yaptık. Bayılıyor ona. Top kek diyor. Kurabiyeyi yapmadık.Yarın yaparız. Eşime aşçı bayan börek getirmiş (mardin yöresine ait)
Ondan atıştırdık. Sarma da vardı. Benim evde üç gün gitti. Yarım tencere sarma :)
Market alışverişimi de yaptım. Migrostan. Money kart puanlarını kaçırdım. Kartım yok
Anam ben orta boy tencereye sariyorum 3 4 sıra o yemekte bitmese cips gibi yiyolar bitiyor akşamına oglus yarın pizza istiyor bir tane daha alırım orta boy gibi anca yeter iki kutu bizeT thesekreter biZim mesaimiz başlamışkızı yeni uyuttum. Ancak bakabildim.
uyanınca çikolatalı muffin yaptık. Bayılıyor ona. Top kek diyor. Kurabiyeyi yapmadık.Yarın yaparız. Eşime aşçı bayan börek getirmiş (mardin yöresine ait)
Ondan atıştırdık. Sarma da vardı. Benim evde üç gün gitti. Yarım tencere sarma :)
Market alışverişimi de yaptım. Migrostan. Money kart puanlarını kaçırdım. Kartım yok
Bizim de hafta sonu migrosta o olay oldu.eşim laf söyleyip durdu.Şimdi kahve içiyorum birde dün a101 den iki ekmek aldım normal biri tam Buğdaydı eve geldikten sonra farkettim fiyatı yanlış girmiş 1.5 fln fiyatı olması lazım 4.95 girmisler fiyatı gitmisken söyledim o kız yoktu yarın gelin ddi yahu fiş var aldığım ekmeği söyledim esim dışarda bekliyo diye çokta uzatmadim yarın uğrayıp alacağım 3.5 gibi bişey alacağım uğraşma fln diye söylendi niye yanlış yapmış düzeltsin eksik versem gidiyorum ödüyorum ama niye almiyim ddim
Çok tebrik ederim canım.. Rabbim hayırlı evlat eylesin..İyi geceler kızlar 14 mart aksami kızımı kucağıma aldım şükür Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah günler nasıl geçiyor bilmiyirum tatlı telaş emzirme uyut vs hafif sarılık var gibi o yüzden biraz stres yaptım takip ediyoruz şimdilik
Verirsin canım.. Biraz vücududa şaşırtmak gerekiyor..Ben çok da yemiyorum. Niye veremiyorum bilmiyorum. Bu ara takıldım kaldım. Tartılmamaya karar verdim. Çok motivasyonum bozuldu. Yanlış giden birşey var ama ne bilmiyorum. Yürüyüşüm azaldı ondan olabilir. Her pandemi de 5 er kilo vermişliğim var. Pandemi yeniden olursa 55 e duşerim sanırım. Yoksa umudum yok
Sarma yağması zahmetli yemesi 5 dk:)Anam ben orta boy tencereye sariyorum 3 4 sıra o yemekte bitmese cips gibi yiyolar bitiyor akşamına oglus yarın pizza istiyor bir tane daha alırım orta boy gibi anca yeter iki kutu bize
Maalesef öyleee..Sabah tost için kaşar peyniri almaya gittim gitmisken oğlanın kahvaltısı için avokado, muz, kaşar peyniri ve bahçedeki kediler için sosis aldım 70 TL gitti.
Aldığım poşetin dibinde kaldı o kadar pahalı ki herşey.
Ne zaman markete gitsem illa 100 TL birakiyorum. Öyle haftalık alışveriş de değil tabi ekmek almaya bile gitsem 100 TL ile çıkıyorum marketten. En iyisi hiç gitmemek
AA bende onu takiğ ediyorum canım.. Ama daha katılmaya fırsatım olmadı..Yani nekadar inanirsiniz bilmiyorumda takip edip deneyin derim.
Ben baris muslunun demosuna katildim
Istah demosu
Ondan sonra istahim kesildi.
Yani iradeliyim.
Isterse tabi herkes yer cokca ama boyle aman aman canim istemiyor.
Hatta burda da yazmistim bir ara asiri derece rulokat a takmistim.
Her gun yiyordum
Evde bitse esimden istiyordum.
O aksam demoda demistiki en zaafiniz olan seyi dusunun hatta yaniniza alin demsiti (cikolata, ekmek vs) ben o rulokati bir daha yemedim
Hatta suan evde 100lu pkt var kahve yani icin aldim hemde kendi elimle aldim, yemiyorum, canim hic istemiyor duruyor dolapda.
Eski ben olsa hepsini 3gunde bitirirdi.
Ben inanarak yaptim.
Cunku hersey beynimizde bitiyor.
Bence deneyin derim.
Ofke demosu yapacak ben katilacagim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?