- 8 Ocak 2015
- 6.095
- 19.112
- 448
senin odedigin karttan mi benzin aliyorGünaydınlar
70 tl markette bıraktım;22li fairy,limonlu karbonat,ıslk havlu,klorsuz c.suyu,kefir,kücük el kremi.
Mecbur nakit verdim.
1 haftadır kk arabada,gecen pazar kız cantamla oynarkn düsürdü sürücü koltugunun altına,1 haftadır diyormki kartı al ordan.Muhtemelen aldı vermiyor oyalıyır
Dün saglık cekilcekti bakıtm cekememis 150 tl yatırdm sabah .
Muhtemelen kartta para vR diye benzin aldı.
Gercekten adam ne kurtarırsam kardır diyo ya hep zarar.
Sabah dedim kartı verirsen market yapcm bi zahemt.
Ben alayım ne alcn diyo bana,ped alcam al ozmn dedim.
Hıı tmm aksm veririm dedi
Bi zahmet dedim
Benim yatırdıgm kartı benden saklıyo adam ya,bu kacıncı level
Neyse sakinim
Evewt benzin almıstır aldıysa yani,saglık sigprtasını cekememis kart cünkü.senin odedigin karttan mi benzin aliyor
tovbe est. ben surekli bloke oluyor hafizamda tutuyorum.tel edip actiriyorum yenidenEvewt benzin almıstır aldıysa yani,saglık sigprtasını cekememis kart cünkü.
Eger kart ücrti falan cekmedilersse,o kullanmıstır.
Kart gelsin bakcm.
İnternet subeye de giremiyorz bloke oldu sifremiz:S
Biizmde kocinin telefon değisti sim kart uyumsuızlugu var cözemedik bi yatovbe est. ben surekli bloke oluyor hafizamda tutuyorum.tel edip actiriyorum yeniden
Canım valla eşine artık dicek bişi de bulamıyorum ya..Evewt benzin almıstır aldıysa yani,saglık sigprtasını cekememis kart cünkü.
Eger kart ücrti falan cekmedilersse,o kullanmıstır.
Kart gelsin bakcm.
İnternet subeye de giremiyorz bloke oldu sifremiz:S
Ömür törpüsü yeminle.Canım valla eşine artık dicek bişi de bulamıyorum ya..
Hanii annene de kızıyoruz da kadın eşin konusunda da haklı sanırım.. Biz bile buradan artık nasıl sinirleniyoruz.. Annende görüp böyle kızmakta haklı galiba.. Rabbim sabır versin sana.. İlginç bir adam.. Hakkaten sen çalışmasan ne olcak böyle
mesaji oyle bir yazmisim ki Turkce katliami resmenBiizmde kocinin telefon değisti sim kart uyumsuızlugu var cözemedik bi ya
Para konularında maalesef sınıfta kaldı benim gözümde.. Senmi erkrk rşinmi parasal konuda çözemedim.. Diğer konularda bilemem ama para konusunda cıkÖmür törpüsü yeminle.
Ohh miss güle güle kullan simdiden cnmHerkese günaydın.. Güzel bir hafta sonu olsun inşallah..Aiyy beklediğim prim yattın sonunda.. Birazdan bilenziğimi almaya gidiciiim inşallah
Valla bi evlilikte saygı,sevgi maddiyatt önemli olan.Para konularında maalesef sınıfta kaldı benim gözümde.. Senmi erkrk rşinmi parasal konuda çözemedim.. Diğer konularda bilemem ama para konusunda cık
Annemle bi sekilde ona mecburiyetim kalmadıgında normalleseceğiz.babyloading87 ben de annene hak veriyorum ama keske seni zorlamasa o da.esine dicek bir sey bulamiyorum
Canım bu dünya da herkesin vir imtihanı var. Çok şükür eb azından kötü sözü yokmuş.. Evine bağlı.. Ama dediğin gibi senin gibi hatunu da bulmuş öpsün başında taşısın seni. Haklısın ne diyim.. Me yapcan iyi yönlerini görüp sabredecn.. Rabbim büyük.. Bakarsjn birgün farkeder oda hatalarını görür düzelir. Zamanla herşey yoluna girer inşallah..Valla bi evlilikte saygı,sevgi maddiyatt önemli olan.
Sevgisini bilemiyıorm emişn değilim sevdiğinden artık,benim ki biriyle kim olsa evli kalır zaten.Bu konuda mütevazi olamayacagım.
Maddi anlamda yük olmamısım,evime baglıyım,cocugumu mümkün oldugunca iyi yetistirmeye calısıyrm,ne olursa olsn ailesine saygısızlık yapmamısm 8 senedir.E daha ne yapabilirim sonucta.
Saygısızlıgını görmedim bana karsı Allah var,zaten oyle küfür eden flan bi tip değil.Trafik de bile ayı der en fazla kötü söz duymadım agzından su güne kadr.
Ama maddiyat felaket.Ekonomik siddet var resmn,ben calısmasam bisye ihtiyacın var mı diye sormaz eminim.
Özetle cok da evlenilcek bi tip değilmis
Bunu anladık 8 sene sonra.
İnsanlar Niye iyi niyeti suistimal eder anlamıyorum acaba seymi düşünüyor ben yapıyorum hanımın sesi çıkmıyor ya da bir şey anlamıyor mu falan diye düşünüyor yani insanın bı Sabri var keşke bunları düşünseValla bi evlilikte saygı,sevgi maddiyatt önemli olan.
Sevgisini bilemiyıorm emişn değilim sevdiğinden artık,benim ki biriyle kim olsa evli kalır zaten.Bu konuda mütevazi olamayacagım.
Maddi anlamda yük olmamısım,evime baglıyım,cocugumu mümkün oldugunca iyi yetistirmeye calısıyrm,ne olursa olsn ailesine saygısızlık yapmamısm 8 senedir.E daha ne yapabilirim sonucta.
Saygısızlıgını görmedim bana karsı Allah var,zaten oyle küfür eden flan bi tip değil.Trafik de bile ayı der en fazla kötü söz duymadım agzından su güne kadr.
Ama maddiyat felaket.Ekonomik siddet var resmn,ben calısmasam bisye ihtiyacın var mı diye sormaz eminim.
Özetle cok da evlenilcek bi tip değilmis
Bunu anladık 8 sene sonra.
Allah sabir versin beybi.sizin evliliginiz iyiyse de bu senin sabrin yuzunden.umarim o da hatasini anlar ve sen cok cok mutlu olursunAnnemle bi sekilde ona mecburiyetim kalmadıgında normalleseceğiz.
Krese baslayınca, ben ona yük olmayacagm,o da beni zorlamayack.
Ama kocayla napacagız,yada ben nereye kadr dayanacagım hic bilemiyorm.
İnsan cocuk olunca bazı seyleri görmezden gelmeyi ögreniyor.Canım bu dünya da herkesin vir imtihanı var. Çok şükür eb azından kötü sözü yokmuş.. Evine bağlı.. Ama dediğin gibi senin gibi hatunu da bulmuş öpsün başında taşısın seni. Haklısın ne diyim.. Me yapcan iyi yönlerini görüp sabredecn.. Rabbim büyük.. Bakarsjn birgün farkeder oda hatalarını görür düzelir. Zamanla herşey yoluna girer inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?