Küçük Düşün Büyük Olsun!

senin odedigin karttan mi benzin aliyor

senin odedigin karttan mi benzin aliyor
Evewt benzin almıstır aldıysa yani,saglık sigprtasını cekememis kart cünkü.
Eger kart ücrti falan cekmedilersse,o kullanmıstır.
Kart gelsin bakcm.
İnternet subeye de giremiyorz bloke oldu sifremiz:S

Kart gelsin bakcm.
tovbe est. ben surekli bloke oluyor hafizamda tutuyorum.tel edip actiriyorum yeniden

Kart gelsin bakcm.
Canım valla eşine artık dicek bişi de bulamıyorum ya..
Hanii annene de kızıyoruz da kadın eşin konusunda da haklı sanırım.. Biz bile buradan artık nasıl sinirleniyoruz.. Annende görüp böyle kızmakta haklı galiba.. Rabbim sabır versin sana.. İlginç bir adam.. Hakkaten sen çalışmasan ne olcak böyle

Ömür törpüsü yeminle.

Para konularında maalesef sınıfta kaldı benim gözümde.. Senmi erkrk rşinmi parasal konuda çözemedim.. Diğer konularda bilemem ama para konusunda cık
Valla bi evlilikte saygı,sevgi maddiyatt önemli olan.
Sevgisini bilemiyıorm emişn değilim sevdiğinden artık,benim ki biriyle kim olsa evli kalır zaten.Bu konuda mütevazi olamayacagım.
Maddi anlamda yük olmamısım,evime baglıyım,cocugumu mümkün oldugunca iyi yetistirmeye calısıyrm,ne olursa olsn ailesine saygısızlık yapmamısm 8 senedir.E daha ne yapabilirim sonucta.
Saygısızlıgını görmedim bana karsı Allah var,zaten oyle küfür eden flan bi tip değil.Trafik de bile ayı der en fazla kötü söz duymadım agzından su güne kadr.
Ama maddiyat felaket.Ekonomik siddet var resmn,ben calısmasam bisye ihtiyacın var mı diye sormaz eminim.
Özetle cok da evlenilcek bi tip değilmis
Bunu anladık 8 sene sonra.

Benim eşiminde gıcık yönleri vardır.. Ama şimdi Allah için para konusunda iyidir..
Benim maaşımı bile bilmez.. Söylememde sormazda.. Ama tabi gıcık yönü var.. Çalışmıyorkene harçlık verirdi bana baya..
Çalışınca ikk başta harçlkk azaldı sonrasında ben istemedikçe bana para vermemeye başladı..
Bende gurur yapıyorum istemiyorum.. Ama evin her ihtiyacı onda..
Ben arada alışveriş yapıyorum eksik gedik.. Çok harcamıyorum.. Bütün yükü ona attım.. Madem bana vermiyor karşılasın herşeyide.. Bende büyük kızım için biriktiriyorum işte yurt dışına giderse inşallah bakalım..

babyloading87 ben de annene hak veriyorum ama keske seni zorlamasa o da.esine dicek bir sey bulamiyorum
Annemle bi sekilde ona mecburiyetim kalmadıgında normalleseceğiz.
Krese baslayınca, ben ona yük olmayacagm,o da beni zorlamayack.
Ama kocayla napacagız,yada ben nereye kadr dayanacagım hic bilemiyorm.

Canım bu dünya da herkesin vir imtihanı var. Çok şükür eb azından kötü sözü yokmuş.. Evine bağlı.. Ama dediğin gibi senin gibi hatunu da bulmuş öpsün başında taşısın seni. Haklısın ne diyim.. Me yapcan iyi yönlerini görüp sabredecn.. Rabbim büyük.. Bakarsjn birgün farkeder oda hatalarını görür düzelir. Zamanla herşey yoluna girer inşallah..

İnsanlar Niye iyi niyeti suistimal eder anlamıyorum acaba seymi düşünüyor ben yapıyorum hanımın sesi çıkmıyor ya da bir şey anlamıyor mu falan diye düşünüyor yani insanın bı Sabri var keşke bunları düşünse
ya da bu hareketleri sizi yıldırmak için mi acaba yildirayim bana muhtaç olduğunu anlasın falan mı çok tuhaf

Annemle bi sekilde ona mecburiyetim kalmadıgında normalleseceğiz.
Krese baslayınca, ben ona yük olmayacagm,o da beni zorlamayack.
Ama kocayla napacagız,yada ben nereye kadr dayanacagım hic bilemiyorm.
Allah sabir versin beybi.sizin evliliginiz iyiyse de bu senin sabrin yuzunden.umarim o da hatasini anlar ve sen cok cok mutlu olursun

İnsan cocuk olunca bazı seyleri görmezden gelmeyi ögreniyor.
Lohusalıkda bosanırım ben zaten yarın ya kafasındaydım.
Sonra baktım o is öyle değil,bi cocugun anne kadr babaya da ihtiyacı var.Evet anne cok cok önemli,ama kız cocugu icin özellikle baba rol model.Herseyini etkiliyor.
Yarın cocuk niye ayrıldınız dediğinde elle tutulur verecek cvbı olmalı.
Evet zor bi insan,suanki aklımla yanıma bile yaklastrmayacagım kadar zıt karakterleriz.
Ama bu yetmez bi cocugu babasız büyütmek icin.
He diyip gecseydin dediğinde verecek cvbım olmayacak.
Alya kendi hayatına yön verecek kıvama geldiğinde (ölmez sag kalırsam)Alyacım benden bukadr,sana babanla hayatta basarılar,ben cekemeyeceğim evladım derim
Bunu yüzüne de söylüyorm zaten artk.
O zmana kadr he diyip geciyorz napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…