Küçük Düşün Büyük Olsun!

Söyle valla canım benim yarim maaşa güvenme de çekiyorsa krediyi kendi ödesin bide telefon taksitini ödemiyor daha desene

Canımsın.
Aminnn ins hepimiz cok mutlu olruz
Bulmuş böyle hayat dolu hatunu kıymetini bilsin kuzum aileden geliyor bence benimki parasal konularda eki açıktır zaten genel olarak idare bende o işle alakalı ödemeleri fln yapar fatura kira öder eve alınanlara ben bakiyprum genelde herkesin var kötü yonleri

Canımsınn
Evet ya kesinlikle aileden.
Ailesinde biseyi een ucuza almak basarı.
Cidden böylee bakıyorm onların ucuzluk muhabbetlerine
kanım cekiliyor.
3 liraya aldım diyorsa bi ürünü hemen biri iclerinde diyorki sen pahalıya almısın biz 2 liraya aldık.

Oo hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan
Teşekkür ederim cnm.. Hayattaki şansım işte. Kaç gündür düştü düştü bugün 15 tl briden fırlamış gramsebepte merkez bankası başkanının gece görwvden alınması diyollar. Off.. Aldımda dün alsam en az 150 tl daha düşük alacaktım.. Sağlkk olsun.12 küsür gram geldş 4950den verdi tanıdık kuyumcumuz birde..

Kesinlikle haklısın cnm.. Aynen çocuklar olunca herşey daha farklı ve ince eleyip sık dokumak gerekiyor.. Bakarsın zamanla eşinde düzelir.. Malum yaş aldıkçada bazen insan bazı şeyleri hayatından değiştiriyor. Hayat bu belli olmaz.. Herşeyin hayırlısı olsun herkes içinde

Annm Alya yola getircek onu diyo hic sanmıyorm

Old
Olsun canım alınmış alınmıştir güle güle kullan

Selam kızlar sabah kalktık alincak biseler vardı esim ben çıkarsam çok gidiyo sen al ddi,adam biliyor kendini fileye girdim AVM de anam önünde sıra verdi kıran girmiş sanki salam pide simit iki parça börek girişte küçük kedi var ona aç bitir salam küçük kuru mama kediye, bal tavuk pirzola bı kaç şey daha 80 verdim kahvaltı yapıp çay içtik oğlan mızmız dağıttı her yeri toplamiyor esim geldi az sakinledim kızdım biraz sonra üzülüyorum o topladı oyuncakları süpürge tuttum bulaşık açtım lavabo klozet yıka aldı biraz dışarı ona küçük pasta kuşlara yem almaya gittiler tavukları sosladim çamaşır katladim az oturdum şimdi kahve içiyorum onlar gelince ben az çıkıp taksiti odiycem hava alıyım gelince oglusu yikarim bi döviz düşük dolar alıyım bide

Maşallah ya. İlte her erkek farklı bu konularda.. Benimkidr bilir birikim yaptığımı ama sormaz gururundansadece euro birikimimi biliyor.. Çeyrek olsun bilezik olsun pek bilmes..
Bizimkide bazem aşırı harcar 2 5 hesap yapnaz.. Ölüp gidicez derbiz yemessek yerler der.. Doğruda aslında. Bazem banada oluyor ammmmann ya ye gitsin al gitsin diyorum.. Ama illa kenarda paramda olsun istiyorum.. Kendim için değil tabi.. Yine çocuklar yine çocuklar için.. Ah benim bu halim de ne olcam bilmem..
Hiç kendimi düşünmüyorum..
Tek istediğim güzel sakin bir yere taşınmak..
Sonrada emekli olup gezmek dinlenmek kısmetse tabi.

En kolay yere koymak lazım ki aklına gelmesin.benimki yıllardır günlük kullandığım cantamin içi de ayrı bir örgü cüzdanında. Hiç çantama bakmadığı için bulması imkansız. Birde ben döviz ve altın hesabında tutuyorum. Çok kullanmadığım bir bankada kendi zulam, onun bildigi birikim de aktif kullandığım hesapta

Ben hem harcayıp hem biriktirenlerdenim mesela.. eşim de fazla bonkördur.
Çevremizde ailede birinin darda olsuginu duysun gidip kredi çekip ellerine sayar.
Mesela geçen hafta abimin pandemi sebebiyle pek işleri yok Evo de kira 2 de çocuk var. Bir gasp olayı gibi birşey yaşadı. Eşim hemen bankadan 2000 çekip bana verdi abime vermem için. KV de 3 4 aydır ayrı eve çıktı her ay ona para verir, market ihtiyacı varsa yapar, teyzesigil covid oldu hemen market alışverişi yaptı iyi beslensinler de çabuk atlatsinlar diye... Böyle birsuru şey sayabilirim.

Ama hep Allah yerini dolduruyor diye içimiz rahat veriyoruz. Hala bizde her ay 4 kredi, kira, 2 çocuk ve düzenli olmayan bir gelir ile yaşıyoruz. Çok şükür bugünlere diyoruz. Borç nasılsa ödenir ama çevremizdeki ailelerimize yardım edemezsen vicdan borcu nasıl odenir

Çok güzel ya.. Maşallah eşin çok düşünceli.. Dediğin gibi Allah rızasını gözettiği için Rabbim tabi kide yerini doldurur.. Benim eşimde verir Allah için.. Sadaka falan.Kayınvaldem sağken faturalarını o ödedi senelerce.. Alışverişini de yapardı.. Yolda izdede görse dilenen verir. Rabbim büyük.Bende zekatımı veriyorum Rabbim kabul etsin..
Rabbime duam Allahım zekatımı verebilecek zenginlik ver.. Çünkü o birikim yaptığımız parada fakir fukaranın da hakkı var.. Ben ramazan ayında veriyorum. Rabbim kabul etsin.. Zekatında malı koruduğuna şahit oldum.. Rabbim zekatını sadakasını verebileceğimiz zenginlikler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…