- 21 Ağustos 2015
- 32.158
- 97.626
- 798
- 38
Canımsın.Allah sabir versin beybi.sizin evliliginiz iyiyse de bu senin sabrin yuzunden.umarim o da hatasini anlar ve sen cok cok mutlu olursun
Söyle valla canım benim yarim maaşa güvenme de çekiyorsa krediyi kendi ödesin bide telefon taksitini ödemiyor daha deseneGünaydınlarr
Erkenciyim busabah
Kızla birlikte uyumusuz.
Ay benim zulayı hep buluyor koci ya
Evde tabi bisey ararken bi sekilde karsına cıkıyor adamın.
Ben de tl durmuyor harcıyorm cünkü.
Benim koca malum ,hanımın 2 kasıgı varsa 3ünü de kır ,kafasında oldugundan.
Bulunca da illa kaktırcak bissyler cıkarıyor masraf olarak.
Gece gündüz 0 araba bakıyır suara
Kasımda kredi bitcek cünkü,hemenn yenilemesi lazım
Hep bi yanım calısma otur diyor cocugunla,ama otursam bogaz tokluguna yasarız .
Aksam cocuga kızım piller bitiyo acıp durma o suyu dedi.
Bi bakıs attım
Bitsin oynuyr cocuk dedim
Pil bu ya bitse nolcak
Ay bogasım geliyor böyle zamnlarda adamı
Sabah sabah kocamı da gömdüğüme göre baslasın gün
Oo hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanHerkese günaydın.. Güzel bir hafta sonu olsun inşallah..Aiyy beklediğim prim yattın sonunda.. Birazdan bilenziğimi almaya gidiciiim inşallah
Bulmuş böyle hayat dolu hatunu kıymetini bilsin kuzum aileden geliyor bence benimki parasal konularda eki açıktır zaten genel olarak idare bende o işle alakalı ödemeleri fln yapar fatura kira öder eve alınanlara ben bakiyprum genelde herkesin var kötü yonleriCanımsın.
Aminnn ins hepimiz cok mutlu olruz
CanımsınnBulmuş böyle hayat dolu hatunu kıymetini bilsin kuzum aileden geliyor bence benimki parasal konularda eki açıktır zaten genel olarak idare bende o işle alakalı ödemeleri fln yapar fatura kira öder eve alınanlara ben bakiyprum genelde herkesin var kötü yonleri
Teşekkür ederim cnm.. Hayattaki şansım işte. Kaç gündür düştü düştü bugün 15 tl briden fırlamış gramOo hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan
Kesinlikle haklısın cnm.. Aynen çocuklar olunca herşey daha farklı ve ince eleyip sık dokumak gerekiyor.. Bakarsın zamanla eşinde düzelir.. Malum yaş aldıkçada bazen insan bazı şeyleri hayatından değiştiriyor. Hayat bu belli olmaz.. Herşeyin hayırlısı olsun herkes içindeİnsan cocuk olunca bazı seyleri görmezden gelmeyi ögreniyor.
Lohusalıkda bosanırım ben zaten yarın ya kafasındaydım.
Sonra baktım o is öyle değil,bi cocugun anne kadr babaya da ihtiyacı var.Evet anne cok cok önemli,ama kız cocugu icin özellikle baba rol model.Herseyini etkiliyor.
Yarın cocuk niye ayrıldınız dediğinde elle tutulur verecek cvbı olmalı.
Evet zor bi insan,suanki aklımla yanıma bile yaklastrmayacagım kadar zıt karakterleriz.
Ama bu yetmez bi cocugu babasız büyütmek icin.
He diyip gecseydin dediğinde verecek cvbım olmayacak.
Alya kendi hayatına yön verecek kıvama geldiğinde (ölmez sag kalırsam)Alyacım benden bukadr,sana babanla hayatta basarılar,ben cekemeyeceğim evladım derim
Bunu yüzüne de söylüyorm zaten artk.
O zmana kadr he diyip geciyorz napalım.
Annm Alya yola getircek onu diyo hic sanmıyormKesinlikle haklısın cnm.. Aynen çocuklar olunca herşey daha farklı ve ince eleyip sık dokumak gerekiyor.. Bakarsın zamanla eşinde düzelir.. Malum yaş aldıkçada bazen insan bazı şeyleri hayatından değiştiriyor. Hayat bu belli olmaz.. Herşeyin hayırlısı olsun herkes içinde
Olsun canım alınmış alınmıştir güle güle kullanTeşekkür ederim cnm.. Hayattaki şansım işte. Kaç gündür düştü düştü bugün 15 tl briden fırlamış gramsebepte merkez bankası başkanının gece görwvden alınması diyollar. Off.. Aldımda dün alsam en az 150 tl daha düşük alacaktım.. Sağlkk olsun.12 küsür gram geldş 4950den verdi tanıdık kuyumcumuz birde..
Sağolasın canım inşallah.Ohh miss güle güle kullan simdiden cnm
Allah kabul etsin canım..1106 tane ya Zahir okudum.
1098 Zul Celal-i ikram kaldı.
Onu da okursm bugun ödev tmm
Maşallah ya. İlte her erkek farklı bu konularda.. Benimkidr bilir birikim yaptığımı ama sormaz gururundanBenim esiminde tuhaf huyları var ama bana karşı ekonomik bı baskısı hiç olmadı alma demez asla hatta o alalım der ben ertelerim zaten maaşını alıp ödemeleri yapar geri kalanını bana verir kendi benden alir
Sağolasın canım.. Evet maksat birikim olsun. Ben bilezik takmam ya sevmem.. Sırf çocuklar için..Old
Olsun canım alınmış alınmıştir güle güle kullan
En kolay yere koymak lazım ki aklına gelmesin.benimki yıllardır günlük kullandığım cantamin içi de ayrı bir örgü cüzdanında. Hiç çantama bakmadığı için bulması imkansız. Birde ben döviz ve altın hesabında tutuyorum. Çok kullanmadığım bir bankada kendi zulam, onun bildigi birikim de aktif kullandığım hesaptaGünaydınlarr
Erkenciyim busabah
Kızla birlikte uyumusuz.
Ay benim zulayı hep buluyor koci ya
Evde tabi bisey ararken bi sekilde karsına cıkıyor adamın.
Ben de tl durmuyor harcıyorm cünkü.
Benim koca malum ,hanımın 2 kasıgı varsa 3ünü de kır ,kafasında oldugundan.
Bulunca da illa kaktırcak bissyler cıkarıyor masraf olarak.
Gece gündüz 0 araba bakıyır suara
Kasımda kredi bitcek cünkü,hemenn yenilemesi lazım
Hep bi yanım calısma otur diyor cocugunla,ama otursam bogaz tokluguna yasarız .
Aksam cocuga kızım piller bitiyo acıp durma o suyu dedi.
Bi bakıs attım
Bitsin oynuyr cocuk dedim
Pil bu ya bitse nolcak
Ay bogasım geliyor böyle zamnlarda adamı
Sabah sabah kocamı da gömdüğüme göre baslasın gün
Ben hem harcayıp hem biriktirenlerdenim mesela.. eşim de fazla bonkördur.Maşallah ya. İlte her erkek farklı bu konularda.. Benimkidr bilir birikim yaptığımı ama sormaz gururundansadece euro birikimimi biliyor.. Çeyrek olsun bilezik olsun pek bilmes..
Bizimkide bazem aşırı harcar 2 5 hesap yapnaz.. Ölüp gidicez derbiz yemessek yerler der.. Doğruda aslında. Bazem banada oluyor ammmmann ya ye gitsin al gitsin diyorum.. Ama illa kenarda paramda olsun istiyorum.. Kendim için değil tabi.. Yine çocuklar yine çocuklar için.. Ah benim bu halim de ne olcam bilmem..
Hiç kendimi düşünmüyorum..
Tek istediğim güzel sakin bir yere taşınmak..
Sonrada emekli olup gezmek dinlenmek kısmetse tabi.
Çok güzel ya.. Maşallah eşin çok düşünceli.. Dediğin gibi Allah rızasını gözettiği için Rabbim tabi kide yerini doldurur.. Benim eşimde verir Allah için.. Sadaka falan.Kayınvaldem sağken faturalarını o ödedi senelerce.. Alışverişini de yapardı.. Yolda izdede görse dilenen verir. Rabbim büyük.Bende zekatımı veriyorum Rabbim kabul etsin..Ben hem harcayıp hem biriktirenlerdenim mesela.. eşim de fazla bonkördur.
Çevremizde ailede birinin darda olsuginu duysun gidip kredi çekip ellerine sayar.
Mesela geçen hafta abimin pandemi sebebiyle pek işleri yok Evo de kira 2 de çocuk var. Bir gasp olayı gibi birşey yaşadı. Eşim hemen bankadan 2000 çekip bana verdi abime vermem için. KV de 3 4 aydır ayrı eve çıktı her ay ona para verir, market ihtiyacı varsa yapar, teyzesigil covid oldu hemen market alışverişi yaptı iyi beslensinler de çabuk atlatsinlar diye... Böyle birsuru şey sayabilirim.
Ama hep Allah yerini dolduruyor diye içimiz rahat veriyoruz. Hala bizde her ay 4 kredi, kira, 2 çocuk ve düzenli olmayan bir gelir ile yaşıyoruz. Çok şükür bugünlere diyoruz. Borç nasılsa ödenir ama çevremizdeki ailelerimize yardım edemezsen vicdan borcu nasıl odenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?