- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Yok benimki bende hesapci bana cimrilik yok ama asla parasını kimseye yedirmez savurmaz asla bence eşiniz biliyor ki lazım olduğunda çıkartıp vereceksiniz benimde tek isteğim sizin gibi sakin ve huzurlu bir hayatMaşallah ya. İlte her erkek farklı bu konularda.. Benimkidr bilir birikim yaptığımı ama sormaz gururundansadece euro birikimimi biliyor.. Çeyrek olsun bilezik olsun pek bilmes..
Bizimkide bazem aşırı harcar 2 5 hesap yapnaz.. Ölüp gidicez derbiz yemessek yerler der.. Doğruda aslında. Bazem banada oluyor ammmmann ya ye gitsin al gitsin diyorum.. Ama illa kenarda paramda olsun istiyorum.. Kendim için değil tabi.. Yine çocuklar yine çocuklar için.. Ah benim bu halim de ne olcam bilmem..
Hiç kendimi düşünmüyorum..
Tek istediğim güzel sakin bir yere taşınmak..
Sonrada emekli olup gezmek dinlenmek kısmetse tabi.
Bende bu konuda seningibi düşünüyorum rabbim bereketlendiriyor kazancı çokça şahit oldumÇok güzel ya.. Maşallah eşin çok düşünceli.. Dediğin gibi Allah rızasını gözettiği için Rabbim tabi kide yerini doldurur.. Benim eşimde verir Allah için.. Sadaka falan.Kayınvaldem sağken faturalarını o ödedi senelerce.. Alışverişini de yapardı.. Yolda izdede görse dilenen verir. Rabbim büyük.Bende zekatımı veriyorum Rabbim kabul etsin..
Rabbime duam Allahım zekatımı verebilecek zenginlik ver.. Çünkü o birikim yaptığımız parada fakir fukaranın da hakkı var.. Ben ramazan ayında veriyorum. Rabbim kabul etsin.. Zekatında malı koruduğuna şahit oldum.. Rabbim zekatını sadakasını verebileceğimiz zenginlikler nasip etsin inşallah
SAolasn cnm cümlemizinAllah kabul etsin canım..
ya kusursuz insan yok ki biz de dahil.oyle birbirini idare ede ede omur geciyorİyi akşamlar kızlar,
Bugün evi biraz üstünden süpürdüm tozunu aldım. Lavaboları yıkadım. Topla topla bitmiyor evin dağınıklığı. Yapıştırılacak şeyler vardı onları hallettim. Kız da bu defa sağolsun rahat bıraktı odasında oynadı. Sonra tam oturdum eşim geldi. Aslında bir dışarı çıkasım vardı. Pazara uğramış bize balık almış kıza da somon. Domates roka taze soğan ( evde vardı) çöp olacak. Limon almış.Karides de almış. Öyle yorulmuştum belim ağrımıştı. İş yapımca belim ağrıyor yaşlandımmı ne :) Gelince duşa girdi kızı da yıkadı. Sonra balığa giriştik. Karidesi temizlemeye başladılar baba kızharbi temizliyot ya Ela sonra ben de yardım ettim. Sonra salata yaptım. Bol yeşillikli.
yemek yedik çay keyfisi.
koci konusunda beni eşim de çok herkesi düşünürdü. Parası yokken borç içindeyken ek hesabından para çekip verdiğini bilirim. Yani eksi hesaba düşüyordu. Ben kızıyordum. Elbet paran varsa vereceksin. Ama borç içindeyken ne mantık hiç anlamam. Ben de çalışıyordum. İşyerim uzaktı metrobüste tıklım tıklım işten geldiğimi hatırlarım. Yani yazık değilmi bana da. Ailesinde tek çalışan kadın bendim. Herkeste ondan beklerdi. Herşeye o koşardı. Allah için benim maaşıma karışmazdı hala da para verir. Asla aldığım şeyin hesabını yapmaz, hatta der al niye almadın. Ama işte o dikkatsiz hesapsız para harcamaları beni bitiriyordu. Bir de önceden çok uyumsuzlukları vardı. Bir ortama gireriz habire birini eleştirirdi. Arkadaşa gidelim derdim bırın kırın ederdi. Daha çocuk yokken Çocuktan sonra ne olur ne yaparım bilmem dediğim, ilerde hayatıma bakarım böyle giderse dediğim çok oluyordu, ama Çok şükür çocuktan sonra çok değişti.
Daha uyumlu daha hesaplı daha öncelikle evine harcayan borcunu düşünen para hesabı yapan insan oldu. Ve insanlar da artık ondan beklemiyor. Herşey benim çalışmamdanmışçalışmam tabi ne çalışıcam
İşte hepsinde bir sıkıntı oluyor.
KIZLARIMCANLARIM canım senin de bereketli olsun. Allah daha çok versin. Kızının eğitim konusuna da çok seviniyorum.
Baby bu okumaları nasıl neye göre yapıyosunuz ben de çok istiyorum aslında ama nerden nasıl başlıcam bilemiyorumİyiaksmlar bacımlar
Bugunde okudum sükür
Aksm aksm merkez deli etti beni
Ferdi kaza kescez sana diye aradılar
İstemiyorm dedim kota doldurmaları lazım
380 tl
Banane yani istemiyorm dedim
Primde anlasırız diyolar
Prim baskasının parası mı dedim kıza ,istemiyorm kkesme dedim.
Deli mi ne
Kıza nohutlu düğün corbası yaptm
Bizde yedik
Koci köfte almıs,ızgara pisirdim,salata yaptm
Gectik odaya Alyayla mayıssın diye bekliyorm.
Mutfagı topladım,bulasık mak.calıstırdm
Uygulamalar var apple storda zikirmatik diyeBaby bu okumaları nasıl neye göre yapıyosunuz ben de çok istiyorum aslında ama nerden nasıl başlıcam bilemiyorum
Aynen öyleya kusursuz insan yok ki biz de dahil.oyle birbirini idare ede ede omur geciyor
Almadım canımPekmez aldin mi? Bende ondan alim diyorum.
Kız seni komsular maasa baglasın hergün dandinliyosun onlarıİyi akşamlar kızlar,
Bugün evi biraz üstünden süpürdüm tozunu aldım. Lavaboları yıkadım. Topla topla bitmiyor evin dağınıklığı. Yapıştırılacak şeyler vardı onları hallettim. Kız da bu defa sağolsun rahat bıraktı odasında oynadı. Sonra tam oturdum eşim geldi. Aslında bir dışarı çıkasım vardı. Pazara uğramış bize balık almış kıza da somon. Domates roka taze soğan ( evde vardı) çöp olacak. Limon almış.Karides de almış. Öyle yorulmuştum belim ağrımıştı. İş yapımca belim ağrıyor yaşlandımmı ne :) Gelince duşa girdi kızı da yıkadı. Sonra balığa giriştik. Karidesi temizlemeye başladılar baba kızharbi temizliyot ya Ela sonra ben de yardım ettim. Sonra salata yaptım. Bol yeşillikli.
yemek yedik çay keyfisi.
koci konusunda beni eşim de çok herkesi düşünürdü. Parası yokken borç içindeyken ek hesabından para çekip verdiğini bilirim. Yani eksi hesaba düşüyordu. Ben kızıyordum. Elbet paran varsa vereceksin. Ama borç içindeyken ne mantık hiç anlamam. Ben de çalışıyordum. İşyerim uzaktı metrobüste tıklım tıklım işten geldiğimi hatırlarım. Yani yazık değilmi bana da. Ailesinde tek çalışan kadın bendim. Herkeste ondan beklerdi. Herşeye o koşardı. Allah için benim maaşıma karışmazdı hala da para verir. Asla aldığım şeyin hesabını yapmaz, hatta der al niye almadın. Ama işte o dikkatsiz hesapsız para harcamaları beni bitiriyordu. Bir de önceden çok uyumsuzlukları vardı. Bir ortama gireriz habire birini eleştirirdi. Arkadaşa gidelim derdim bırın kırın ederdi. Daha çocuk yokken Çocuktan sonra ne olur ne yaparım bilmem dediğim, ilerde hayatıma bakarım böyle giderse dediğim çok oluyordu, ama Çok şükür çocuktan sonra çok değişti.
Daha uyumlu daha hesaplı daha öncelikle evine harcayan borcunu düşünen para hesabı yapan insan oldu. Ve insanlar da artık ondan beklemiyor. Herşey benim çalışmamdanmışçalışmam tabi ne çalışıcam
İşte hepsinde bir sıkıntı oluyor.
KIZLARIMCANLARIM canım senin de bereketli olsun. Allah daha çok versin. Kızının eğitim konusuna da çok seviniyorum.
Bir ikizler ile evli olan Başak kadını olarak pek sıkıntim yok benimAynen öyle
Ben ikizler burcuyum
Belki adam baska biriyle evlense daha normal bi hayatı olacaktı,hersey farklı olacaktı
Ben 2 seye laf söyletmem
1 anneliğime söyletmem;hergün iyi annelik icin cabalıyorm en azından
2 es olarak laf söyleyemez;iyi bi es oldugumu düsünüyorm cünkü.
Onun dısında ben de kolay değilim yani
Adam sabah kalkıyo aksm dediğinden vazgecmis ,karar degistirmis bi kadın
Tek başına cumhurbaskani kararıyla iptal edilemez diyor hukukçular. İnşallah da doğru soyluyorlardirIstanbul sözleşmesi bugun feshedildi biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?