Aynı şey değil mi ha vadeliye atmisim ha altın almisim..bilmediğimden soruyorum..bizde borca girmeden yapamıyoruz...Bana pek mantıklı gelmiyor bu konu Ama bizim bir tanıdıkta aynısını yapıyor. Borca girmeden para birikmez diyor. Ama o vadeliye atıyor ve bu şekildede biriktiriyor
Canim kışın oteller yazdan daha güzel...kalite daha yüksek oluyor az müşteri daha sakin oluyor, musteri az olduğu için extra personel değil kemik kadro oluyor hizmet çok daha kaliteli oluyor...yazın her yer deniz havuz ama kışın sıcak su havuzları, hamam, masaj çok iyi geliyor.ben yazın sevmiyorum otelleri curcuna...Bizde kısın hic otelde kalmadik.
Gunu birlik sehir disina gidip gezip geliyoruz.
Ama her haftasonu degil
Ayda 1defa oluyo kısın ama yazin daha sık cikiyoruz.
Kısın gölcuk golunu gormek hic nasip olmadi mesela
Yaz ayinda 2defa gezdim.
Esime kısın kar yagdiginda gidelim diyorum.
Kisin pof pof karda yurumek istiyorun gölü donuyo sanirim göl
Abant golude yakin orayada yazin gittim kısın gormedim.
Boyle yerler ilgilimi cekiyo benim.
Gunu birlik olmazsa uygun pansiyonda kaliriz en fazla
yazmasamıydım öyle:/ beni ne duruma soktuğunu bilsin istedim. şimdi annesiyle anlaşamamak değil de, kötü bir insan değil öncelikle. mesela eşimle bizi ayırmaya çalışmaz. ancak herşete karışma huyu var. evlat ayrımcılığı var. bana gelip kalsa onu görmeye gelecek bir dünya insan ve evim yolgeçen hanı gibi olacak. yaşlı kadın bırakıp biyere de gidemem. bu durumlardan dolayı. ben yokken de annesiyle arası çok iyi değildi eşimin. eşim bekarken trafik kazası geçirmiş, annesi dahil kimse arayıp sormamış daha birçok şey. yine de söz konusu anne olunca işte hassaslaşıyor insan. babası da kucağında vefat etmiş.bu gibi konularda tavrın net olmuş olsaydı , eşin yine de böyle bir emri vaki yapabilir miydi? yaptıysa çok çok özel bir sebebi olabilir mi? anneyle anlaşamıyorsun ve eşin yokken gelmesi seni mutsuz edecek. eşinin hatırına rağmen katlanamayacağın kadar mutsuz edecek. eşin bunu bilmiyor mu? annesi de aklı başında bir kadınsa, bu durumda oğlu yokken zaten gelmez. ben olsam eşime mesaj falan atıp, rezil ettin vs demezdim. daha da üzerinde durmazdım. bu tür yazışmalar olayı gereksiz büyütür. mesajla ve hatta telefon görüşmesiyle ciddi konular paylaşılmaz ki, paylaşılsa da anlaşılmaz. neyse dert etme, dert ettiğin kadar büyür derler
Ben de bu şekilde dusunuyorum aslında tatlim, başka türlü atamiyoruz kenara para çünkü...bence aradaki faiz oranı düşük alınabilir
cünkü bunu harcamayacaki yatırım amaçlı koyacak
ve birikim yapaıyor ödeyerek
olduya eli sıkıstı
kredinin tamamını kapatır
faizi etkilemez çünkü ona ellemiyor
olduya elledi az biraz kullandı o yatırım amaçlı oldugu için bu sekil biriktiriyor ve fazi düşük bana mantıklı geldi
Canim zaten kışın keyifli oluyor, yazın ben de sevmiyorum, curcuna oluyor, kışın sakin ve kaliteli oluyor...turistik bi bolgedeyim aynen canımBen yaz mevsiminde de sevmiyorum oteli. Belki de ondan kışın ötele gitmek aklımıza bğle gelmiyor.
Nerede yaşıyorsun. Tabi özel değilse. Tahminim turistik bir yer olsa gerek. Otelin çok olduğu
Vallahi kışın çok güzel oluyor oteller, ben de kışı tercih ediyorumAynen monte gecen gittik otele havuz keyfi dısarda hava buzz gibi sıcaklık ayarlanmıs
kızım ben eşim gün boyu yüzdük
sauna hamam harikaydı
ve acık büfe kahvaltı yemek 2 gün kaldık
degmez mi yaaa çok iyi geliyor yazı hatırladım mayoylo falan
kızımda eglendi
ben seviyorum oteli
tatile gidip karadenize vsss dag bayır gezenleri anlamıyorum bende yahu adı üstünde tatil dinlenmek eglenmek lazım
gez gez nereye kadar.
bize o anki mutluluk ambiyans yetiyor mutlu ediyor eglendiriyor yeter
Mantık aynı önemli olan para biriktirmek.Benim bahsettiğim tanıdıklarım ailece çok cimri insanlar. Avucunu sıkıp damlayan ile geçinenler vardır ya tam olarak o tipler bir ekmeğin bile hesabını yapıyorlar düşünün yani.Aynı şey değil mi ha vadeliye atmisim ha altın almisim..bilmediğimden soruyorum..bizde borca girmeden yapamıyoruz...
bence cok mantıklıBen de bu şekilde dusunuyorum aslında tatlim, başka türlü atamiyoruz kenara para çünkü...
Ama onu direkt altın alıp kasaya atacağım, unutulacak para o tAtlim..zorunlu tasarruf yatırım gibi bir şey olacak..Mantık aynı önemli olan para biriktirmek.Benim bahsettiğim tanıdıklarım ailece çok cimri insanlar. Avucunu sıkıp damlayan ile geçinenler vardır ya tam olarak o tipler bir ekmeğin bile hesabını yapıyorlar düşünün yani.
Sizin durumunuz biraz daha farklı. Eğrisini doğrusunu bir düşünmek lazım bu işin. Yanlış anlamayın siz elimizde para tutamıyoruz dediğiniz için söylüyorum.
Krediyi çektiniz diyelim ya para harcanır giderse birde üstüne dünya kadar borçla kalcaksınız.Benim asla cesaret edebileceğim bir şeydeğil bu
Hakkında hayırlısı diyelim o zmn canım. Ama altında çok yüksek değilmi şuan.Ama onu direkt altın alıp kasaya atacağım, unutulacak para o tAtlim..zorunlu tasarruf yatırım gibi bir şey olacak..
Canim ben internetten hesapladim yanlış mı hesapladim ki, şuan oranlar bu şekilde...bence cok mantıklı
onun verdiği his bile yeter güveni
kenarda durur o yatırım olarak sen ödersin aylık
eger ben 15 bini 3 milyar afzile cekebilsem su an bir dk düşünmeden cekerim cok düşük adama sana al 15 bin diyor sen 24 ayda ödüyon aradaki 3 milyar hiç bişe
abbamın oğlu vermez bu devirde o parayı
bilmiyorum benim mantık seninki gibi işliyor
Ya da senin dediğin gibi vadeli hesap olur..bilemedim ki altın düşer mi 2 yıl sonraya? Kayba uğratır mi beni...sanmam amaHakkında hayırlısı diyelim o zmn canım. Ama altında çok yüksek değilmi şuan.
düşmüş mü yaaa faiz oranı cok iyi yeminleCanim ben internetten hesapladim yanlış mı hesapladim ki, şuan oranlar bu şekilde...
Yine baktım isbankasi, oran 1.20 15000 24 ay vade, geri ödeme 17.922 aylık ödeme 745 mi ne...
Ooo sen ne yaptın be tatlim çok yüksek faiz...gerçi oranlar bu ara düştü, yapılandırma esnasında görürsün faydasını mutlaka...insan bazen mecbur kalabiliyor bazı şeylere, Allah ödeme gücü versin tatlimdüşmüş mü yaaa faiz oranı cok iyi yeminle
ben cektiğim krediyi sana söylesem faizini sen delimisin dersin ama benim baska sansım yoktu bile bile yüksek fazile cekmek zorunda kaldım
eşim kredi kartımı durumumuz biraz kötüyken aksatmıs
skorum düşmüş bu yüzden diger bankalar kredi vermedi
benim maas bankam müsterileri olduum için skorumunda yükselmesi için 12.50 kredi verdi
altı ay sonra yapılandırma yapacagız
12500 6 milyar fazile cektim cünkü benim cekemem gerekti bu parayı
o yüzden böyle olsa dünden cekerim dedim
benimkinden bin kat karlı
EL Mahkumdu monte mecburdumOoo sen ne yaptın be tatlim çok yüksek faiz...gerçi oranlar bu ara düştü, yapılandırma esnasında görürsün faydasını mutlaka...insan bazen mecbur kalabiliyor bazı şeylere, Allah ödeme gücü versin tatlim
Anladım tatlim boşver, oluyor bazen..biz 100 bine yakın kredi ve kk odedik, deli gibi faize gitti paralarımızEL Mahkumdu monte mecburdum
sagolasın iyi geldi yazdığınAnladım tatlim boşver, oluyor bazen..biz 100 bine yakın kredi ve kk odedik, deli gibi faize gitti paralarımızsağlık olsun , o da biter, neler gelir geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?