Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bana pek mantıklı gelmiyor bu konu Ama bizim bir tanıdıkta aynısını yapıyor. Borca girmeden para birikmez diyor. Ama o vadeliye atıyor ve bu şekildede biriktiriyor
Aynı şey değil mi ha vadeliye atmisim ha altın almisim..bilmediğimden soruyorum..bizde borca girmeden yapamıyoruz...

Canim kışın oteller yazdan daha güzel...kalite daha yüksek oluyor az müşteri daha sakin oluyor, musteri az olduğu için extra personel değil kemik kadro oluyor hizmet çok daha kaliteli oluyor...yazın her yer deniz havuz ama kışın sıcak su havuzları, hamam, masaj çok iyi geliyor.ben yazın sevmiyorum otelleri curcuna...

yazmasamıydım öyle:/ beni ne duruma soktuğunu bilsin istedim. şimdi annesiyle anlaşamamak değil de, kötü bir insan değil öncelikle. mesela eşimle bizi ayırmaya çalışmaz. ancak herşete karışma huyu var. evlat ayrımcılığı var. bana gelip kalsa onu görmeye gelecek bir dünya insan ve evim yolgeçen hanı gibi olacak. yaşlı kadın bırakıp biyere de gidemem. bu durumlardan dolayı. ben yokken de annesiyle arası çok iyi değildi eşimin. eşim bekarken trafik kazası geçirmiş, annesi dahil kimse arayıp sormamış daha birçok şey. yine de söz konusu anne olunca işte hassaslaşıyor insan. babası da kucağında vefat etmiş.

Ben de bu şekilde dusunuyorum aslında tatlim, başka türlü atamiyoruz kenara para çünkü...

Ben yaz mevsiminde de sevmiyorum oteli. Belki de ondan kışın ötele gitmek aklımıza bğle gelmiyor.
Nerede yaşıyorsun. Tabi özel değilse. Tahminim turistik bir yer olsa gerek. Otelin çok olduğu
Canim zaten kışın keyifli oluyor, yazın ben de sevmiyorum, curcuna oluyor, kışın sakin ve kaliteli oluyor...turistik bi bolgedeyim aynen canım

Vallahi kışın çok güzel oluyor oteller, ben de kışı tercih ediyorum

Aynı şey değil mi ha vadeliye atmisim ha altın almisim..bilmediğimden soruyorum..bizde borca girmeden yapamıyoruz...
Mantık aynı önemli olan para biriktirmek.Benim bahsettiğim tanıdıklarım ailece çok cimri insanlar. Avucunu sıkıp damlayan ile geçinenler vardır ya tam olarak o tipler bir ekmeğin bile hesabını yapıyorlar düşünün yani.
Sizin durumunuz biraz daha farklı. Eğrisini doğrusunu bir düşünmek lazım bu işin. Yanlış anlamayın siz elimizde para tutamıyoruz dediğiniz için söylüyorum.
Krediyi çektiniz diyelim ya para harcanır giderse birde üstüne dünya kadar borçla kalcaksınız.Benim asla cesaret edebileceğim bir şeydeğil bu

Ben de bu şekilde dusunuyorum aslında tatlim, başka türlü atamiyoruz kenara para çünkü...
bence cok mantıklı
onun verdiği his bile yeter güveni
kenarda durur o yatırım olarak sen ödersin aylık
eger ben 15 bini 3 milyar afzile cekebilsem su an bir dk düşünmeden cekerim cok düşük adama sana al 15 bin diyor sen 24 ayda ödüyon aradaki 3 milyar hiç bişe
abbamın oğlu vermez bu devirde o parayı
bilmiyorum benim mantık seninki gibi işliyor

Ama onu direkt altın alıp kasaya atacağım, unutulacak para o tAtlim..zorunlu tasarruf yatırım gibi bir şey olacak..

Canim ben internetten hesapladim yanlış mı hesapladim ki, şuan oranlar bu şekilde...

Yine baktım isbankasi, oran 1.20 15000 24 ay vade, geri ödeme 17.922 aylık ödeme 745 mi ne...

Canim ben internetten hesapladim yanlış mı hesapladim ki, şuan oranlar bu şekilde...

Yine baktım isbankasi, oran 1.20 15000 24 ay vade, geri ödeme 17.922 aylık ödeme 745 mi ne...
düşmüş mü yaaa faiz oranı cok iyi yeminle
ben cektiğim krediyi sana söylesem faizini sen delimisin dersin ama benim baska sansım yoktu bile bile yüksek fazile cekmek zorunda kaldım
eşim kredi kartımı durumumuz biraz kötüyken aksatmıs
skorum düşmüş bu yüzden diger bankalar kredi vermedi
benim maas bankam müsterileri olduum için skorumunda yükselmesi için 12.50 kredi verdi
altı ay sonra yapılandırma yapacagız
12500 6 milyar fazile cektim cünkü benim cekemem gerekti bu parayı
o yüzden böyle olsa dünden cekerim dedim
benimkinden bin kat karlı

Ooo sen ne yaptın be tatlim çok yüksek faiz...gerçi oranlar bu ara düştü, yapılandırma esnasında görürsün faydasını mutlaka...insan bazen mecbur kalabiliyor bazı şeylere, Allah ödeme gücü versin tatlim

Altın da yuksek aslında hatta ben bu ay başı almayı düşündüm ama geçen seneki fiyatlara baktım kasım sonu düşmüş ama şimdi dolar yükselince altın piyasası da hareketlendi ben daha da yukselmeden biraz gram altın almayı düşünüyorum param TL'de kalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…