Allah büyük be tatlim, sakın hiç bir şey için umutsuzluğa kapılma..bundan her halde 5-6 sene önce bi battim ki sorma, şirketim vardı , battim ne yapayım..vergi dairesi, krediler, sgk derken dedim ne yapacaz..her şey insanlar için, çalıştık odedik çok sukur..sagolasın iyi geldi yazdığın
uzaktan dert anlatmak zordur, o yüzden dedim canım. olan olmuş, döndüğünde konu açılırsa, uygun bir üslupla sebeplerini anlatırsın. sen onu anlamaya çalışırsan, o da seni anlamaya çalışacaktır diye düşünüyorum. annesi biraz naz yaptıysa, önünü ardını düşünemeden gel demiş olabilir. neyse canım, dert etme artık. olan olmuş. umarım aranızda çözersiniz.yazmasamıydım öyle:/ beni ne duruma soktuğunu bilsin istedim. şimdi annesiyle anlaşamamak değil de, kötü bir insan değil öncelikle. mesela eşimle bizi ayırmaya çalışmaz. ancak herşete karışma huyu var. evlat ayrımcılığı var. bana gelip kalsa onu görmeye gelecek bir dünya insan ve evim yolgeçen hanı gibi olacak. yaşlı kadın bırakıp biyere de gidemem. bu durumlardan dolayı. ben yokken de annesiyle arası çok iyi değildi eşimin. eşim bekarken trafik kazası geçirmiş, annesi dahil kimse arayıp sormamış daha birçok şey. yine de söz konusu anne olunca işte hassaslaşıyor insan. babası da kucağında vefat etmiş.
Ah be tatlim sakın..yangına körükle gitme. Ters bir şey yazma, mesafe var arada, bak seviyorsun eşini, üzme onu da oralarda, bi dönsün , değişir her şey... kız sen hamile misin yoksa, herkese bi atar, bi sinir? Ben de böyleydim başlarda..yap artık şu testi şekerimeşim mesaj yazmış. sana göre doğrularınla yaşa diye. keşke boşasa beni. sıkıldım.
Allah esirgesin öyle deme. Şimdi onun açısından da düşün uzakta ve sonuçta annesi. Kırılmıştır muhakkak. Zaten senin istediğin oldu. Bu yüzden cevap yazıpta daha fazla ortalığı alevlendirme bence. Sinirleriniz yatışsın gelince konuşur tatlıya bağlarsınız. Sen yine tavrını koy net ol ama yangına körüklede gitme. Bir kaynana yüzünden yuvamı yıkılıreşim mesaj yazmış. sana göre doğrularınla yaşa diye. keşke boşasa beni. sıkıldım.
yok yazmicam artık. gelene kadar yazmicam. o da yazmazsa keyfi bilir. yapmicam banane pazar gününe az kaldı zaten. şu an çocuk heyecanı da yok içimde.Ah be tatlim sakın..yangına körükle gitme. Ters bir şey yazma, mesafe var arada, bak seviyorsun eşini, üzme onu da oralarda, bi dönsün , değişir her şey... kız sen hamile misin yoksa, herkese bi atar, bi sinir? Ben de böyleydim başlarda..yap artık şu testi şekerim
haklısınız ama ondan bu muameleyi görmek zoruma gidiyor. kızdığı zaman buzzz gibi oluyor. dediğiniz gibi üstüne gitmicem. bakalım nolacak hayırlısıAllah esirgesin öyle deme. Şimdi onun açısından da düşün uzakta ve sonuçta annesi. Kırılmıştır muhakkak. Zaten senin istediğin oldu. Bu yüzden cevap yazıpta daha fazla ortalığı alevlendirme bence. Sinirleriniz yatışsın gelince konuşur tatlıya bağlarsınız. Sen yine tavrını koy net ol ama yangına körüklede gitme. Bir kaynana yüzünden yuvamı yıkılır
hıh ağzına sağlıkHem söylüyorumeyyay
Ver paşam diyeceğime, ver köşem derim....
no_name_ navşzane tavsiyem hayat şeklinizi değiştirmeniz. Bundan rahatsız olduğun için söylüyorum. Lütfen yanlış anlama.
Yaşam şekliniz bu şekilde devam ettiği sürece kredi çeksen de bence faydası olmaz.
Hep merak ederim. Kış gününde insanlar otelde ne yapıyor diye. Benyazın bile sevmiyorum. Gerçekten ne yapıyorsunuz. Merakımı mazur gör lütfen.
Allah korusun bi hasta olsak. Ankara'da İstanbul'da tedavi olmamız geeekse. Tedavisi konaklaması bir sürü para. O acil durumda. İnsan kimden ister.
Dolaptaki kıyafetler para harcadığımız saçmalıklar bizi kurtarır mı?
Ben böylesine değiştiysem herkes değişebilir. Kıyafet almadan geçen bir haftam bile olamazdı. Şimdi uzun zamandadır almıyorum. Mucize gibi geliyor.
Eşimin ve benim tek zaafımız gezmek. O da baharda ve yazın.
onun nasıl dogrusu varsa sizinde vareşim mesaj yazmış. sana göre doğrularınla yaşa diye. keşke boşasa beni. sıkıldım.
Sen de çocuk gibisin..bak senin dediğine geldi,olay senin istediğin gibi sonuçlandı, bence eşine iyi davran ki ödül olsun..bir dahaki sefere severek dinlesin sözünü...fevri olma tatlim, evlilik birazda politik olmayı gerektiriyor, 11 yıllık evli bi abla nasihati diye düşün canim..yok yazmicam artık. gelene kadar yazmicam. o da yazmazsa keyfi bilir. yapmicam banane pazar gününe az kaldı zaten. şu an çocuk heyecanı da yok içimde.
canım cevap yazma artık. kendine de, ona da düşünmek için zaman ver. çözümsüz bir şey değil ki bu.eşim mesaj yazmış. sana göre doğrularınla yaşa diye. keşke boşasa beni. sıkıldım.
İşte tatlim ben de o krediyi çekip altın ya da bankaya vadeli atarsam kötü gün parası gibi olur ihtiyaç anında el altında olur...ihtiyaç olmazsa da birikim olur kenarda durur demek istemistimhıh ağzına sağlık
aynen ben o hastalığı gördüm ve herkes(benım ailem ve dostlarımız hariç) sırt cevırdı o yuzden para şart
kötü gün parası derlerdi eskiler haklılarmış
anlıyorum canım senı gecen ingde ıhtıyac kredısı 0,99du bak ıstersen madem cekeceksın en dusuk olanı cekİşte tatlim ben de o krediyi çekip altın ya da bankaya vadeli atarsam kötü gün parası gibi olur ihtiyaç anında el altında olur...ihtiyaç olmazsa da birikim olur kenarda durur demek istemistim
Şuan kendimce en mantıklısi o geliyor ama burada çoğunluk bulaşma krediye dedi üzüldüm, vardır bi bildiginiz..bi de esimle konuşayım bakalım o ne diyecek..anlıyorum canım senı gecen ingde ıhtıyac kredısı 0,99du bak ıstersen madem cekeceksın en dusuk olanı cek
Ohhh misss hamarat hatunun hali başkacıkısa az kaldı
akşam eve gecerken havuç alacagım
yarın kızımın beslenmesine havuclu fındıklı kek yapacagım
fındık var evde
ama ne pişirsem karar veremedim
patatesli içli köfte yapayım diyorum buluru ıslatıp beklerken
keki yaparım atarım fırına sonra patatesi kavurur içi hazırlarım
kek cıkar.içli kaöfatyı yaparım eşim gelincede haslarım
güzel güzel yazdım uygulaması bedava
başarabilirim sanrım bayadırda yapmadım
ben de doğacak çocuklarım için altın biriktirmeye başladım hamile olduğum haberini aldıktan itibaren. bence de mantıklıno_name_ canım bı ara bende öyle düşünmüştüm ama sonra Allah bır olay kötü olayla karşılaştırdı bızı ve cebımızde bes kurus yok acıl ameliyat olması lzmdı eşimin bankadan kredi cektım sonra anladım kı kenarda insanın parası olmalı acıl durumlar ıcın ve o kredıyı kapattıktan sonra bırıktırmeye basladık
o yuzden kredıye bulaşmadan doğacak cocugum ıcın dıye dusun at kenara para
giderleri ayır ılk önce
sonra baska bır hesaba atkı görme onu
@Papatya bı sözü vardı paşam ve köşem gecen o cok guzeldı ama bılemedım şimdi
Canim gitti onlar ben yemeklere giristim.tr_lelli canim gitmedi misafirlerin henüz sanırım, ozledik bugün seni, iyi misin tatlimmm
off ya herşey yüksekHakkında hayırlısı diyelim o zmn canım. Ama altında çok yüksek değilmi şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?