Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de nefret ederim nevresim gecirmekten ya
Ama mecbur değistiriyorz iste.
Büyük eve gecersem hayalim ikea pirinc yatak almak:)
Baza yok ama benim baza altı zaten cok dolu değil,O yüzdn kullanabilirim herhalde diyorm:)

Ben de çat kapı sevmem. Kimseye de çat kapı gitmem.
Teyzeye de yakın oturmadım o sebeple :))

Bana da öyle geldi. Gelsin nisan ayı bahar çiçek kelebek, benim ayım ya keşke daha güzel baharlar olsaydı.

Ben h.sonlari dinleniyordum oysa ne ara top bana geldi anlamadim.
Gole cevirmem lazim acil
H.sonu gelsin beklerdim daha beklemicem yaw.
Ben bulasik toplarken arkamdan yigiyolla cok uzunc.
Bana çocuğu eylemek daha kolay geliyor valla ne yalan söylim. Hafta sonu yeme içme bitmiyor bulaşık bitmiyor. Makinayı doldur boşalt. Allahtan c tesi o yaptı yemeği rahattım.
seni düşündüm dün yaparken hep anlatıyorsun ya boğazları durmuyordiye. Mutfaktan çılamıyorum diye.

ben de yogurt mayalamayi beceremedigim icin yogurt yapma makinesi aliyorum kizlar ya .tek eksik oydu ufacik evde.tam olsun dedim
Canım dereceyle mayalamayı denedinmi. 42 derece olunca fırına koyuyorum gece sabah çıkartıyorum. Yani sarıp sarmalamoyorum. Bu ara derecem kırıldı ısıya elim alıştı yine iyi mayalıyorum. Kalıp gibi oluyor dereceyle.

Kahvaltı sonrası çay keyfim olmazsa olmaz. O arada kız birşeyler izlerken ben de çay içip geliyorum muhabbete :)
Hiç iş yapasım yok bugün. mutfağı topladım mutfağı ve odayı süpürdüm şarjlıyla.
Bugün kızları drama dersine görüreceğiz. Karar verdik birgün bale birgün drama. Hafta içi iki gün. Sadece üçüne sınıf açacaklar. Başka çocuk olmayacak buna sevindim.
Artık enerjisini atsın, birşeyler öğrensin. Çok da mutlu gideceği için.
Bu ara hiç evde durasım yok gezesim var özledik gezmeyi ondan sanırım.
Ablam maldivlere gitmiş özendim doğrusu şimdi oralarda olmak vardı.

Gece 3 ü geçiyordu yatağa girdiğimde, daha dalmadan küçüğü uyandı onu uyuyana kadar saat 4 oldu. Sabah da 9 dan önce uyandı. Kahvaltı yapıldı çocuklar yikandi. Bende ayakta uyukluyorun artık şimdi ufaklikla beraber öğlen uykusu yapayim. kızda babasıyla ödevlerini yapar, takilirlar. Markete de kocayı göndereyim ben yatayım. Yoksa gece yarısına kadar ruh gibi gezerim evde. Artık uyanınca aksam yemegini yaparım. Kucugun çorbası var nasılsa

Beeketli olsun ekurim
Yook artikkk
Haftada 1 degisirim arada 2 haftayi bulur.
Oglan alisti degise degise artik ben hallederim diyo ona veriyorum kendi yatagininkileri
Temiz nevresim kokusunda uyumanin keyfi yüspuan5yildiz.
Kizim battaniyelerinide her hafya yikiyorum.
Annem hep der ki bana bu nevresimler kullanmakdan degil yikanmakdan eskiyolar der.
Sofra ortum vardi oglana sererdim kucukken annem almisti karelilerden rengi koyuydu yikaya yikaya rengi degismisti.
Annem kendi aldigi olduguna inanmadi.
Elim durmuyo ya
Neyse artik atariz yipranani napalim
Ayyy dun kahvaltiyi yaptik.
Kiz erken kalkinca esimle ben erken yapiyoruz oglan 11-12 gibi kalkinca yapiyor.
Oglan gozleme istedi hemem esim banada yap.
Daha 2 saat olmus kahvaltidan kalkali.
Aksam da baktim araniyi yine pogca arasi kasar basim mi dedim.
Pogca var mi ki diyo.
Ee buzluk var dedim cep pogcalardan cikarip bastim kasarla

Misafir falan derken yerin kulagimi vardiysa bilmem eltikizi msj atmis oglen sana gelim diye.
Dedim evde yogum.
Niye cunku sorun bi ruh halim musait degil.

Sarma sardim 2 sira bir turlu anlasamadigim yaprakla
Onden hasladim salamurayi ( istikrarda, azimde benim gibi olun) sardim
Deneme yanilma yapiyorum.
Neyse ogutuluyo en azindan. Yeriz oglanla.
Evi supurdum
Dus aldim.
Bulasik mak. Doldurdum.
Kizi doyurdum
Kaldi silme ve banyo temizleme.
Enercimm beni terk etmeden onlari halledocogoom

Usanmiyir kız ya azimli bı dur evinde birde Cat kapı istiyomu acaba misafir bı kerede senin cagirmani bekleseler keske

ben cig sut kullanamiyorum yedirenk normal gunluk sutle olur mu ki acaba dereceyle.parasini gectim evde gidim yer yok hic bi seye

Usanmiyir kız ya azimli bı dur evinde birde Cat kapı istiyomu acaba misafir bı kerede senin cagirmani bekleseler keske
Valla cagirmam zaten biliyolar bence ya da yuzsuzlukden.
Hic onun cocugunun dagitmalarina tahammul edebilecegim havam yoktu.

Evi ohh mis yapiyorum ama salona girince cingene cadiri.
Bi bez oyuncak torbasi var onun dibinde 1 tane bile oyuncak kalmicak oyle dokuyor.
1 tane kalsa ters ceviriyo alamazsa
Bayiliyor onu bosaltmaya.
Esimde kizdan beter aksam toplari dagitiyo
Hafta sonu havuzu kafasina boca etti esim guya kizi oynatiyo Allahim her yer top
Topladi say dedim toplarken 1 eksik olmasin

Ouyyy ouuyy yağmura yakalandım..
Bindim otobüse ama küçük kızın alınacak kitabı vardı.. Mecbur kitapçının orada indim.. Yağmur azalmıştı bayağj..
Ama dönüşte bir bastırdı ki anammmm ıslana ıslana şükür geldim eve..
Yoğun koşturmacalı günün sonunda evdeyim nihayet.. Yemeğim var şükür.. Namaz kılıyıiim.. Biraz zuhale bakar dinlenirim bari..

Birden bosaltti burda da ama baya karardi oncesinde dedim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…