- 21 Ağustos 2015
- 32.158
- 97.626
- 798
- 38
Ben de nefret ederim nevresim gecirmekten yaBen sevmiyorum hiç mecbur haftada bir 10 günde bir degisiyorum çarşaf yorgan yastık daha çok degisiyo bizde ben kaldırdım bı yatağı var büyük beşik artık baza ya geccek bu sene bakcam o isede satcam bunu alcam bı baza daha kolay degusiyo hem bazasina biseler konue
Ben de çat kapı sevmem. Kimseye de çat kapı gitmem.Ben sevmiyorum yani kendi ailemdende esimin ailesinden de arkadaslarimdan da zirt pirt gelince sık gelince biri darlaniyorum.
Habersiz zaten gelemezler izin vermem buna.
Kardesim geliyo ama habersiz ayni binada oturmanin verdigi rahatlikdan o da.
Yoksa onada izin vermem.
Ben acikca soyluyorum ben cat kapi misafir sevmiyorum kimseye gitmem kimseyi de istemem diye.
Elti kizinin falan yaninda da dedim.
Habersiz gelemiyor almam ki gelsede.
Sevmiyorum musaitmiyim, ruh durumuma falan bakmam lazim bi o gun
Ruh halim onemli
Bana da öyle geldi. Gelsin nisan ayı bahar çiçek kelebek, benim ayım yaSelammm
Ayy h.sonundan diil harpden ciktik sanki.
Ev dandini
Nerden baslicam hic bilmiyorum.
Kiza corba attim en onemlisi o suan.
Supur sil yapmam lazim.
Yemek var sukur ki. O cepde Allahdan.
Camasir katlancak yikancaklar var.
Nevresim degismem lazim.
Kiz bi uyusunda ver mehteri diyip giriscem.
Bu ay ne cabuk gecti ya.
Bana mi oyle geldi bilmiyorum ama himhizli bitiyo.
Bana çocuğu eylemek daha kolay geliyor valla ne yalan söylim. Hafta sonu yeme içme bitmiyor bulaşık bitmiyor. Makinayı doldur boşalt. Allahtan c tesi o yaptı yemeği rahattım.Ben h.sonlari dinleniyordum oysa ne ara top bana geldi anlamadim.
Gole cevirmem lazim acil
H.sonu gelsin beklerdim daha beklemicem yaw.
Ben bulasik toplarken arkamdan yigiyolla cok uzunc.
Canım dereceyle mayalamayı denedinmi. 42 derece olunca fırına koyuyorum gece sabah çıkartıyorum. Yani sarıp sarmalamoyorum. Bu ara derecem kırıldı ısıya elim alıştı yine iyi mayalıyorum. Kalıp gibi oluyor dereceyle.ben de yogurt mayalamayi beceremedigim icin yogurt yapma makinesi aliyorum kizlar ya .tek eksik oydu ufacik evde.tam olsun dedim
Beeketli olsun ekurimKızlarrr.. Piyasalar allak bullak olmuş gene
Cuma gecesi olanların yüzünden..
Ben cumartesi tahmin etmiştim böyle olacağını..
Valla az kalsın benim bilezik gümbürtüye gidecekti.. İyi kide aldım cumartesi..
bugünü beklesem kazık yerdim yine.. yada düşsün diye beklemeye devamdı
Ekonomimiz o kadan iyi o kadan iyi kiiii..
Yook artikkkBenonıun blogunda gecen bi anket vardı,%70 ayda 1 nevresim degistirioruz demis.
Anam ayda 1 neya
Artık bilmiyorm da ben haftada 1 değistiriyorm.Bazen haftada 2.
Kız benle yatıyo ya,süt döküyo bisey sürüyo.
Ama normalde de haftada 1 degistirirdim hep yani.
Ayyy dun kahvaltiyi yaptik.Bana çocuğu eylemek daha kolay geliyor valla ne yalan söylim. Hafta sonu yeme içme bitmiyor bulaşık bitmiyor. Makinayı doldur boşalt. Allahtan c tesi o yaptı yemeği rahattım.
seni düşündüm dün yaparkenhep anlatıyorsun ya boğazları durmuyordiye. Mutfaktan çılamıyorum diye.
Usanmiyir kız ya azimli bı dur evinde birde Cat kapı istiyomu acaba misafir bı kerede senin cagirmani bekleseler keskeMisafir falan derken yerin kulagimi vardiysa bilmem eltikizi msj atmis oglen sana gelim diye.
Dedim evde yogum.
Niye cunku sorun bi ruh halim musait degil.
Sarma sardim 2 sira bir turlu anlasamadigim yaprakla
Onden hasladim salamurayi ( istikrarda, azimde benim gibi olun) sardim
Deneme yanilma yapiyorum.
Neyse ogutuluyo en azindan. Yeriz oglanla.
Evi supurdum
Dus aldim.
Bulasik mak. Doldurdum.
Kizi doyurdum
Kaldi silme ve banyo temizleme.
Enercimm beni terk etmeden onlari halledocogoom
ben cig sut kullanamiyorum yedirenk normal gunluk sutle olur mu ki acaba dereceyle.parasini gectim evde gidim yer yok hic bi seyeCanım dereceyle mayalamayı denedinmi. 42 derece olunca fırına koyuyorum gece sabah çıkartıyorum. Yani sarıp sarmalamoyorum. Bu ara derecem kırıldı ısıya elim alıştı yine iyi mayalıyorum. Kalıp gibi oluyor dereceyle.
Valla cagirmam zaten biliyolar bence ya da yuzsuzlukden.Usanmiyir kız ya azimli bı dur evinde birde Cat kapı istiyomu acaba misafir bı kerede senin cagirmani bekleseler keske
Birden bosaltti burda da ama baya karardi oncesinde dedim geliyoOuyyy ouuyy yağmura yakalandım..
Bindim otobüse ama küçük kızın alınacak kitabı vardı.. Mecbur kitapçının orada indim.. Yağmur azalmıştı bayağj..
Ama dönüşte bir bastırdı ki anammmm ıslana ıslana şükür geldim eve..
Yoğun koşturmacalı günün sonunda evdeyim nihayet.. Yemeğim var şükür.. Namaz kılıyıiim.. Biraz zuhale bakar dinlenirim bari..
Sormaa canım zaten geçen haftadan beridir böyle.. Gündüz iyi tam biz iş çıkışındayken bastırıyor mübarek. Doluda yağdı patpat.leblebi gibi.. Şimşek dolu yağmur..Birden bosaltti burda da ama baya karardi oncesinde dedim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?