- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.432
- 798
İki ikizler bir teraziBenim eşim de küçük kızımda ikizler burcu.... İyi yönleride vardır ama kötü yönleride var maalesef.. Bende başak büyük kızımda terazi.. Hepimizin yeri geliyor katlanılmayacak taraflarımız oluyordur.. Hepimiz bence zor burçlarız bizim evde
Birden kızımı beklediğim zamanlara gittim.Selam kızlar
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum
Biz bugün karı koca temizliğe verdik kendimizi
Yatak odasına beşik kurcaz diye odanın düzenini değiştirdik yer açtık eşim şimdi süpürdü Vileda yapıyor ben de dolap içlerine giriştim salonda yaşam ünitesinde bebeğe bi dolap açtım bezini filan biraz oraya koycam el altında iyi olur diye düşündüm
Küçük tuvaleti iptal ettik küçük odadaki ıvır zıvırı oraya taşıcaz bazaların altını da boşaltalım dedim eşime
Dün akşam bebişin kıyafetlerini yıkadım bugün ütüleyip hstane çantasını hazırlıcam
Doktorun hesabına göre 35+3 teyim çünkü hazırlıklı olmak lazım
İş yerine de ay sonuna kadar çalışcam demiştim ama şuan çoookkk zor geliyo işe gitmesi bu hftayı tamamlayıp bırakasım var ama söz de verdim ayıp olmasın diye gidiyorum fiziksel sıkıntım yok ama ruhsal olarak soğudum işten yeni aldıkları eleman filan gözümün göresi yok
İşleri hfifleyelim kıza nevresim takımı bakmaya çıkcaz Allah'ım çok heyecanlı isteyen herkese nasip olsun inşallah bu telaşları mutluluğu yaşamayı bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Akşam serdim çamaşırları peteğin önüne minik minik çoraplar şapkalar Allah'ım gözlerim doldu ya çok değişik bi his
Geçmiş olsun canım. Birşey olmanasına sevindim. Çokmu soğuktu koyduğu yer. Ben tahtanın üzerine koyuyorum. Ve geçen birini de duydum. Biraz yara olmuştu. O zamandan bu yana korktuğum şey.Güzel bir pazar günü olsun hepimize. Hafta sonu işten ayrıldığım günden beri asla temizlik yapmıyorum hafta içi evi yeterince temizliyorum. Bugün herkes uyurken ben 8 de kalktım akşamdan yıkanan bulaşıkları yerleştirdim. Kuruyan bir çicegim vardı onun saksını boşalttım akşamdan kızım kendine diyet kek yapmıştı borcamı soğuk granitin üstüne koy patladı borcam Allahım manzarayı görmeniz lazım mutfak elmas taneleri gibi parlıyordu. Boş yoğurt kabı vardı ona topladım elektrikli süpürge tuttum. Kızım çok korkmuştu sana birşey olmasın dedim. Sabah bir baktım halının üstünde küçük küçük parçalar vardı aldım balkondan silkeledim. Kendime güzel bir kahve yaptım tv açtım bayılıyorum bu saatlerde keyif yapmayı. Ev halkı kalkınca çayı demledim, yumurtalı ekmek yaptım Allah ne verdiyse yedik, sonra o meşhur kahvaltı sofrası sohbetimizi yaptık haftanın degerlendirmesi kritiği gibi oluyor hepimiz seviyoruz çünkü ancak pazar sabahı müsait oluyoruz hepimiz. Kahvaltı sonrası 7 bin adımlık bir yürüyüş yaptık geldik dinleniyoruz. Kahve yapıcam eşimle bana kızlar da kendilerine filtre kahve yaparlar akşama balık salata var kızlar ne yer bilmiyorum hiç sevmiyorlar balıgı onlara da ton balığı aldım bakalım başka bir şey isterlerse onu yaparım.
aiyy çok geçmiş olsun canım..,Güzel bir pazar günü olsun hepimize. Hafta sonu işten ayrıldığım günden beri asla temizlik yapmıyorum hafta içi evi yeterince temizliyorum. Bugün herkes uyurken ben 8 de kalktım akşamdan yıkanan bulaşıkları yerleştirdim. Kuruyan bir çicegim vardı onun saksını boşalttım akşamdan kızım kendine diyet kek yapmıştı borcamı soğuk granitin üstüne koy patladı borcam Allahım manzarayı görmeniz lazım mutfak elmas taneleri gibi parlıyordu. Boş yoğurt kabı vardı ona topladım elektrikli süpürge tuttum. Kızım çok korkmuştu sana birşey olmasın dedim. Sabah bir baktım halının üstünde küçük küçük parçalar vardı aldım balkondan silkeledim. Kendime güzel bir kahve yaptım tv açtım bayılıyorum bu saatlerde keyif yapmayı. Ev halkı kalkınca çayı demledim, yumurtalı ekmek yaptım Allah ne verdiyse yedik, sonra o meşhur kahvaltı sofrası sohbetimizi yaptık haftanın degerlendirmesi kritiği gibi oluyor hepimiz seviyoruz çünkü ancak pazar sabahı müsait oluyoruz hepimiz. Kahvaltı sonrası 7 bin adımlık bir yürüyüş yaptık geldik dinleniyoruz. Kahve yapıcam eşimle bana kızlar da kendilerine filtre kahve yaparlar akşama balık salata var kızlar ne yer bilmiyorum hiç sevmiyorlar balıgı onlara da ton balığı aldım bakalım başka bir şey isterlerse onu yaparım.
Hafta sonları çarçabuk geçiyor zaten canım..H. Sonlari hic bakamaz oldum
Selammlar.
Dun disari ciktik isimiz vardi kizada bi araba turu oldu seviyo her cocik gibi.
Donuste kofteciyusufdan kofte tatli aldik..
Esime dedim ayda 1 al bari senin yolunun uzerine acilmis haftada 1 alalim diyo
Seviyolar ben pek sevmiyorum soguyunca lastik gibi oluyo ama ekmek kadayifi cok iyi.
Bugun disari ciktim az yağmurda yurudum.
Peynir, lor, findikezmesi, saralle, kiza dut özu aldim p.babadan. 101tl baydim suraya yaw.
El insaf.
Makbule girdim yas hurma 2 kutu ve ceviz aldim. 40tl buraya gitti
Kiza sehriyeli yogurt corbasi yaptim.
Erbaslara pilav, sote yaptim.
Ben yulaf yedim kapadim gunu.
Dun tatli yedimbugun ac yaticam.
Bi bitki cayi içerim ilerleyen saatlerde.
Kizi yikadik uyudu.
Uykusuzum kiz 3 gecedir uyaniyor
4 saat uykuyla geziyorum.
Huy edindi bunu umarım cok surmez.
Elde avucda durmuyo daha.
Agri kesici icmem normalde kolay kolay 2 aksamdir iciyor basim cok agriyor.
Pizzata bayılırım..İyi aksmlar bacımlar
Sabah beri anca oturdum
Herkes uyusun yeter dedim ev halkına
Kahvaltıdan sonra markete cıktım
Fırından dedim hamur alayım pizza yaparız (hazır hamırla pizza yapan kadın gibi kadın)
Bimden mantar,ped,kadife tatlısı,hurma aldım kahve yanına 27 tl verdim
3 hamur 1 tambugday ekmek fırından aldım
Kociye salamlı mantarlı
Kızla bana mantarlı yaptım
2 ortta 2 büyük cıktı.
Valla yedik hepsini
Kız bile 2 dilim yedi
Bol malzemos olmus bu diyo koci
Yarım paket kasar rendeledim olsn okadr dedim
Sonra özdilege cıktık 1 saat o kızla oynarken bahcede ben market yaptım
Kahvaltılık flan aldık
Aksm yemege et sote yaptm
1 tane pizza kalmıstı ısıtttım koci yedi et sote yanında
Bugunu de böyle bitirdik
Dimii tembel isi benimkiPizzata bayılırım..
Canım zaten mayalı hamurdan oluyor sonuçta..
ha ekmek hamuru ha pizza hamuru...
Oh afiyet şifalar olsun hepinize:)
Gecmis olsun abla.Güzel bir pazar günü olsun hepimize. Hafta sonu işten ayrıldığım günden beri asla temizlik yapmıyorum hafta içi evi yeterince temizliyorum. Bugün herkes uyurken ben 8 de kalktım akşamdan yıkanan bulaşıkları yerleştirdim. Kuruyan bir çicegim vardı onun saksını boşalttım akşamdan kızım kendine diyet kek yapmıştı borcamı soğuk granitin üstüne koy patladı borcam Allahım manzarayı görmeniz lazım mutfak elmas taneleri gibi parlıyordu. Boş yoğurt kabı vardı ona topladım elektrikli süpürge tuttum. Kızım çok korkmuştu sana birşey olmasın dedim. Sabah bir baktım halının üstünde küçük küçük parçalar vardı aldım balkondan silkeledim. Kendime güzel bir kahve yaptım tv açtım bayılıyorum bu saatlerde keyif yapmayı. Ev halkı kalkınca çayı demledim, yumurtalı ekmek yaptım Allah ne verdiyse yedik, sonra o meşhur kahvaltı sofrası sohbetimizi yaptık haftanın degerlendirmesi kritiği gibi oluyor hepimiz seviyoruz çünkü ancak pazar sabahı müsait oluyoruz hepimiz. Kahvaltı sonrası 7 bin adımlık bir yürüyüş yaptık geldik dinleniyoruz. Kahve yapıcam eşimle bana kızlar da kendilerine filtre kahve yaparlar akşama balık salata var kızlar ne yer bilmiyorum hiç sevmiyorlar balıgı onlara da ton balığı aldım bakalım başka bir şey isterlerse onu yaparım.
İnsan kardesi de olsa daralıyor ya,Bizim ki 33 yasinda
Bizimkide ayni bize gelir gider oyle arkadasi falanda yok pek (evliler zaten cogu)
Evde annemlerle sıkiliyo
Kimseye gitmez cok konusmaz.
Geliyo 2 saat falan oturuyo gidiyo.
Ama sık geliyor bazen daraliyorum.
Gönlünü ferah tut kuzum bizim oglusts öyle hiç rahat uyuyamıyorum habire ona bakıyorum düşer diyeGünaydın
İyi haftalar.
kız uyanmadı daha. Bizim yatakta bir yatış şekli var dönme dolap gibi dönüyor yatakta.ayaklar yastık üstünde kafa aşağı kısımda. Kendi yatağında olmuyor o.
Bugün içimde tuhaf bir keyifsizlik var neden bilmiyorum. Hani bazen olur ya böyle sanki kötü birşey olacakmış paniği gibi. Hayırlara vesile olsun inşallah
Bizim de babasına habire tekme atıyorGönlünü ferah tut kuzum bizim oglusts öyle hiç rahat uyuyamıyorum habire ona bakıyorum düşer diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?