Küçük Düşün Büyük Olsun!

İki ikizler bir terazi Allah kolaylık versin sana

Birden kızımı beklediğim zamanlara gittim. ben de yıkayıp asmıştım. Hazırlık yapmıştım. Odası tam hazır bekledim birkaç ay. Odasına aldığım ilk aksesuar minik süs şemsiyelerdendi. Kırıldı ama hala saklıyorum çünkü benim için çok anlamı var. Onu aldığım gün kızım dünyaya gelmiş.ilk aldığım tulumu da saklıyorum
Allah yavruna sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin. Sevinçle paylaştığın günleri görürüz inşallah

Geçmiş olsun canım. Birşey olmanasına sevindim. Çokmu soğuktu koyduğu yer. Ben tahtanın üzerine koyuyorum. Ve geçen birini de duydum. Biraz yara olmuştu. O zamandan bu yana korktuğum şey.

Kızlaaar selamsız daldım.
bugün çok boş kalamadım. Lellii sen aklıma geldin
Sabah kahvaltı Öncesi markete indim. Merdivenlerden indim hareket oldun diye. Kaymak, krema indirimdeydi aldım. Kıza toka aldım. Marul dondurma aldım. 40 tl harcadım. Kahvaltı sonrası mutfağı toparla süpür kahve, sonra yürüyüşe çıktım 1 saat 20 dakika yürüdüm. 6 km yürüyüş. Sonra markete uğradım. Saç boyası köftelik bulgur yumurtalı erişte aldım 28 tl bıraktım.
sonra eve gel duş al. Koci mercimek köftesi dereotlu poğaça istedi. Kıza da tambuğday unuyla minik kurabiye yaptım. Kızda benim yanımda durdu yardım etti. Kek de vardı. Eşim de iki camı silmiş o ara. Sonra çayla yedik. Biraz kızla vakit geçirdik. Uyku saatimiz geldi dedim. Uyumak istemedi. Biraz daha oturalım dedi. Tabi o ara beni uyku bastı. Az daha dırdum. Sonra babası hadi gel yatalım dedi yatak odaya gittik yattık. Anında uyudu. Uykusu var uyumak istemiyor. Sonra da alışveriş yaptım. Vitamin ve kıza tamir setini aldım. Sürekli sıruyor aldınmı diye onu da öğrensin. Bir de aksesuar sitesinde gezdim bakalım birşeyler alıp yapacağım. Ahh eminönüne gidip almak vardı.

aiyy çok geçmiş olsun canım..,
Benimde en korktuığum şeylerden biridir borcam ptlamasıCanınıza bişi olmasında aman..

Hafta sonları çarçabuk geçiyor zaten canım..
Bende gene anlamadım nasıl geçti bu hafta sonuda
Kızçenin uykusuda düzelir inşallah canım..
Zaman zaman huy değişiyorlar..
İlla düzelir..
Uykusuzluk fena .. hiç gelemem uykusuzluğa bendeBaşğrısıda yapar canım..
Gece uykusunun yeri başka..
Gündüz insan uyusada gece uykusu gibi olmuyor

Pizzata bayılırım..
Canım zaten mayalı hamurdan oluyor sonuçta..
ha ekmek hamuru ha pizza hamuru...
Oh afiyet şifalar olsun hepinize:)

Gecmis olsun abla.
Resmn borcamda bisey yapmaaya korkuyırm bende.
Bosları koyuyuorum genelde.
Allah beterinden korusun

Bizim ki 33 yasinda
Bizimkide ayni bize gelir gider oyle arkadasi falanda yok pek (evliler zaten cogu)
Evde annemlerle sıkiliyo
Kimseye gitmez cok konusmaz.
Geliyo 2 saat falan oturuyo gidiyo.
Ama sık geliyor bazen daraliyorum.
İnsan kardesi de olsa daralıyor ya,
Görümcem pandemi öncesi sık geliyordu,ay sürekli yemek organize ediyordu evinde ,kızı özlüyorm diyodu.
Daral geliyordu bana.
Her cmrts, /pazar bisey cıkarıyodu:S

Günaydın
İyi haftalar.
kız uyanmadı daha. Bizim yatakta bir yatış şekli var dönme dolap gibi dönüyor yatakta. ayaklar yastık üstünde kafa aşağı kısımda. Kendi yatağında olmuyor o.
Bugün içimde tuhaf bir keyifsizlik var neden bilmiyorum. Hani bazen olur ya böyle sanki kötü birşey olacakmış paniği gibi. Hayırlara vesile olsun inşallah

Günaydınlarr
Hayırlı haftalar
6.30 da kalktık
Ben de bi hata yaptım Alyayı aldım babasının yanına yatırdm
Allahım kıyamet koptıu
Bırakıp gitcem sandı 8 e kadr agladı kucagımda
Zar zor kahvaltı ettirdim yarısını yedi
Süt istedi devam sütü bitti gece noırml süt verdim.Bugun almam lazım.
Bez degisim flaan 8.30 da anca toparladı kafayı,cıktık evden.
Aksama corbası var,bende mantar sote yaparım az kendime.
Lahana sarcaktım,bırakmaz simdi bugun beni hic girmicem o ise.

Günaydın kizlar iyi haftalar olsun 9 yoktu uyandım dün gece erkek kardeşimle konuştuk kayınvalideme gitcektik bugün işi yokmuş götürim ddi 11 gibi gelcek geceden çanta yaptık esim aramadı ammesini sürpriz yaparız ddi yarın bekliyo onlar giderken kargoları bırakıp gecces inşallah spuprge için bişe çıkmaz geceden bulaşık açmıştım topladım ortalık toplu çay koydum kahvaltı hazirliycam kardeşim yemiş kahve içiyorum az

Gönlünü ferah tut kuzum bizim oglusts öyle hiç rahat uyuyamıyorum habire ona bakıyorum düşer diye

Ay lavobonun cesmesi cidden hemen bozuldu Alyanın.
Acayip sinir oldum ama icinden cıkan cırtcırtlı sebzeleri hemen halletmis Alya iade edemiyorz
Koci dedi kısa devre yapmıstır bakarım ben ona dedi.
Cocuumun hevesi kursagında kaldı ya.
Gidip gelip ac diyo,kaldırdık cesmesini.
Plastik kaba 160 tl verdik sinir oldum

Gönlünü ferah tut kuzum bizim oglusts öyle hiç rahat uyuyamıyorum habire ona bakıyorum düşer diye
Bizim de babasına habire tekme atıyor eşim giderken sandalye ve koltuğun büyük yastığını koyuyor düşmesin diye. Biz daha bu yıl yanımızda yatırıyoruz. Önceden daha da korkuyorduk yataktan düşer diye. Hala uyanmadı nöbet tutuyorum yatakta

Bdvde benden daha beter vakalar var:)
Kadın 2.evliliği 11 yıldır evli.Kocası eski esine bakıyor,(ondan cocugu varmıs)calıstırmıyor.
Kadın calısıp kocasının borcları ödüyor ve bunu normallestirmis.
Anamm kendime kızmıcam en azından benimkiler bizim eve giriyo harcanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…